Cnm merhaba,
Doktorum bana 20. haftada magnezyuma başlayacaksın dedi.. şimdiye kadar da bir şikayetim olmadı allaha şükür...
Bu magnezyum krampları önlüyormuş ve toz şeklindeymiş suya karıştırıp içiyormuşsun... Sanırım sana verilen de bu ...
Ben o tarz toz şeklinde ilaçları sevmiyorum tadı nasıl kolay içilebilir mu?

canım tadı iyiydi limonataya benzer bişey oldu suya karıştırınca bugün başka bi doktora gittik agrılarım için yumurtalıklarımda kisttikler varmış o yumurta toplamadan olan bişeymiş üç dört ay çekersin geçer sonra dedi yapacak bişey yok dedi bebişlerim iyi çok şükür napayım artık onlar iyi olsunda ben böyle idare edicem magnezyumu sorduk sakın içme dedi ona çok erken biz onu daha sonra veriyoruz dedi şimdi kanama filan yapabilir dedi heralde dedigin gibi 4-5 aydan sonraymış napayım artık sancılara katlanıcam inşallah kendiliginden geçer valla çok ızdırap içindeyim agrılardan bunada şükürde allah beterinden korusun..

Cnm merhaba,
Doktorum bana 20. haftada magnezyuma başlayacaksın dedi.. şimdiye kadar da bir şikayetim olmadı allaha şükür...
Bu magnezyum krampları önlüyormuş ve toz şeklindeymiş suya karıştırıp içiyormuşsun... Sanırım sana verilen de bu ...
Ben o tarz toz şeklinde ilaçları sevmiyorum tadı nasıl kolay içilebilir mu?

dogru kıraplar içinmiş toz şeklinde heveslendim dün iyi agrılarım belki biraz geçer diye bugün doktor o hevesimide aldı..

canım tadı iyiydi limonataya benzer bişey oldu suya karıştırınca bugün başka bi doktora gittik agrılarım için yumurtalıklarımda kisttikler varmış o yumurta toplamadan olan bişeymiş üç dört ay çekersin geçer sonra dedi yapacak bişey yok dedi bebişlerim iyi çok şükür napayım artık onlar iyi olsunda ben böyle idare edicem magnezyumu sorduk sakın içme dedi ona çok erken biz onu daha sonra veriyoruz dedi şimdi kanama filan yapabilir dedi heralde dedigin gibi 4-5 aydan sonraymış napayım artık sancılara katlanıcam inşallah kendiliginden geçer valla çok ızdırap içindeyim agrılardan bunada şükürde allah beterinden korusun..

hımm demek senin içtiğin başka bir ilaç... allah acil şifalar versin.. ne kadarlık oldu senin bebişler? kalp atışlarını duydunuz mu?

$ÇÝN TAKVÝMM.webp$ÇÝN TAKVÝMM.webp

kızlar hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızı tahmin edelimmi ??

ben herşey yolunda giderse eylül gibi birkez denemek istiyorum...
bu arada microgynon kullanmaya devam etmemin bir sakıncası var mı acaba...
bu ilaç doğum kontrol hapı adet görmeyenler adet olmak için bu hapı kullanabilir mi ..
dr yapışıklık olmasın diye bu ilacı histereskopi sonrası vermişti geçen ay adetin ikinci günü kontrole gittim tüp bebek düşündüğümü söyledim fakat bu ay değil dedim ( ben birkaç ay adet gördükten sonra daha doğru olur diye düşündüm) birde o dr. ile bağlantılı olsun istemedim...
doktor da bir ay daha aynı ilacı kullan dedi.. yarın ilacın son günü ben birkaç ay daha bu ilacı adet olam için kullanbilirmiyim bu ilaçlar hakkında hiç bilgim yok ...
adet görmek için sitedeki arkadaşlar başka ilaçlar kullanıyorlardı hepsi aynı işi mi yapıyor...
birde kıbrıs için henüz dr.karar vermedim .
ben son aylarda çok kararsız kaldım tamamen bebek fikrini kafamdan çıkardım bu yüzden siteye de fazla giremedim...
birde canım ilaç değiştirilebilirmi kanamalarda aksaklık olurmu hep aynı ilaca mı devam etmek lazım...
hazır ilaç içiyorken içinde östrojen ve progesteron olan ilaçları kullanmak daha mı iyi olur

bilmiyorum geriye dönük okudunmu benim de kanamam olmuştu hemde fazlaydı kaybetme korkusyla ölecektim şuan ikizlerimi bekliyorum sen gönlünü ferah tut herkeste oluyormuş bu kanamalar tuttuğunun belirtisi oluyormuş 10 gün yattım sadece wc kalktım ben bunun 5 günü hastanede yattım diğer günler evdeydim inşallah korkulacak bişey olmaz dikkat et kendine bol bol sıvı tüketmen gerekiyormuş kanama olduğunda bide yatak istirahatı sevgiyle kal allah yardımcın olsun...

bilmiyorum geriye dönük okudunmu benim de kanamam olmuştu hemde fazlaydı kaybetme korkusyla ölecektim şuan ikizlerimi bekliyorum sen gönlünü ferah tut herkeste oluyormuş bu kanamalar tuttuğunun belirtisi oluyormuş 10 gün yattım sadece wc kalktım ben bunun 5 günü hastanede yattım diğer günler evdeydim inşallah korkulacak bişey olmaz dikkat et kendine bol bol sıvı tüketmen gerekiyormuş kanama olduğunda bide yatak istirahatı sevgiyle kal allah yardımcın olsun...

Oncelikle destegin icin tesekkur ederim canim evet seninde yasadiklarini hatirliyorum Rabbim bir daha yasatmasin canim benim Pazar gununden beri bazen kirmizi pembe karisimi bazen kahverengi kanamam var ara ara ki bugun oldu halen var karin agrisida beraber suruyor ve o gunden beri wc haric kalkmadim (sizlerin msj telf.okuyup cevap yaziyorum ) bana 3 tane transfer edilmisti doktor belki tutunma oldu ama devam edemedi vucudun bunu bu sekilde disari atiyordur dedi bu hafta daha kucuk diye haftaya gidecem ultrasyon icin hakkimda hayirlisi ben elimden gelen ozeni gosteriyorum gerisi Rabbime kalmis sen kan sulandiriciya (igne yada tablet)kanaman varken devam ettinmi bama doktorum devam ettiriyor kafam karisik oda artiriyormudur kanamayi diye.....
Canim tekrar tesekkur ederim bebeklerini Rabbim sana bagislasin saglicakla kucagina alman dilegi ile

10 Temmuz da transferim oldu.Dünya Tüp Bebek Merkezinde yaptırdım.Sabırsızlıkla sonucu bekliyorum.Karnımda arada yanma gibi bir şey oluyor.Allah inşallah hepimizin yüzünü güldürür.

Selam, haberine çok sevindim..
Bu ara yaz rehaveti var kimseden ses çıkmıyor.
Denemen hayırli olsun.. Bundan sonra dinlen kendine daha çok dikkat et.. Sıcaklardan kaçın.
Yaşını hatırlayamadım. Birde kaçınci denemen olduğunu yazarsan sevinirim..
Kalbimiz senle..

Son düzenleme:
Dun bebelletimi gordum 3 kese var biri tek yumurta ikizi olabilir dedi Dr.keselerin gorunmesine cok sevindim AMA 3 tane olmasi uzdu Beni cunku rediksiyon yapilacak. Birde Dr.artik estrofem kullanmana gerek yok dedi.
Durum Boyle .
Saglicakla kalin .

geçen hafta kontrolüm vardı.. bebişin sağlığında bir sorun yok maaşallah ancak doktorum senin durumundaki gebeliklerde ikinci düzey ultrasound istiyoruz dedi. bunu yaptıran var mı? papatya?

Dun bebelletimi gordum 3 kese var biri tek yumurta ikizi olabilir dedi Dr.keselerin gorunmesine cok sevindim AMA 3 tane olmasi uzdu Beni cunku rediksiyon yapilacak. Birde Dr.artik estrofem kullanmana gerek yok dedi.
Durum Boyle .
Saglicakla kalin .

Ne güzel haber tek yumurta ikizilerinin olması.. Cennet gibi..diğer yandan Paradoxxx adına uygun bir durumdasin..Hangi yolu seçeceğini iyi düşün.. Bu sitede redüksiyona iyi bakmayan arkadşlar vardi.. Biride papatya galiba...
Başka bir doktorada danış ihmal etme...

Ne karar verirsen ver senin hayrına olsun...kendini suçlu hissedeceğin bir konuma kenni düşürmemek için iç sesini dinle.. Senin ve bebeklerinin sağlıgı ön planda olarak eşinle ortak karar ver derim..

Sevgiylebkal..

Durum Boyle .
Saglicakla kalin .

Canim bebeklerini gormene sevindim senin icin hersey guzel olur insallah ....Doktorun rediksiyon yapilmasina nasil karar verdi anlamadim sitede uye olan bircok ücüz annesi var saglikli dogum yapmis istersen birde onlarla fikir alisverisi yap derim birde baska bir doktora daha danisabilirsin ....
Kacinci haftanda doktor estrofemi biraktirdi canim yani su an kac haftalik hamileligin ve kullandigin ilaclari miktarlari ile beraber yazabilirmisin .....

Selam, haberine çok sevindim..
Bu ara yaz rehaveti var kimseden ses çıkmıyor.
Denemen hayırli olsun.. Bundan sonra dinlen kendine daha çok dikkat et.. Sıcaklardan kaçın.
Yaşını hatırlayamadım. Birde kaçınci denemen olduğunu yazarsan sevinirim..
Kalbimiz senle..
Kırk yaşındayım.İki kez tüp denemem olmuştu.Bu ilk donasyon denemem.hayırlısı ile hamile kalırım inşallah...

Back
X