• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlarım, güzel arkadaşlarım, kader kardeşlerim nasılsınız. Ben de yumurta donasyonu ile anne olmuştım. Oğlum 9 aylık oldu. Çok Şükür o zorlu yolları geçtim gittim. Tüm dualarım sizinle. Sizi çok özlüyorum. Zaza seni çok öpüyorum güzel arkadaşım
Canım merhaba hatırlıyorum seni:) bebeğini güle güle büyüt bizim içim de öp:)

ya ne bileyim canım çok uzun zaman bekledim ya bu bebeği.. allahım isteyen herkese nasip etsin önce allahım sonra sevgili doktorum eylem hanım sayesinde allah ondan razı olsun
Mesajlarınızı geriye dönük okudum elli mesajın 45i Eylem hanım ve Bahçeci Kliniği ile ilgili..15 Mart’ta donörün regl olmasını bekliyorum demişsiniz 25 Mart’ta sperm donasyony olacak kendi yumurtamla demişsiniz..kliniğinizi övene kadar yumurta dınasyınjndan soerm donasyınuna nasıl döndünüz onu bi açıklasaydınız keşke..ayrıca hamile haberini burdan nazar değer diye vermiyorsan yine verme..burda kem gözlü yok ama belki reklam yapıp kafa karıştıran kul hakkı yiyen vardır..ben de hamikeyim..yapmayın arkadaşım böyle şeyler yapmayın..

Mesajlarınızı geriye dönük okudum elli mesajın 45i Eylem hanım ve Bahçeci Kliniği ile ilgili..15 Mart’ta donörün regl olmasını bekliyorum demişsiniz 25 Mart’ta sperm donasyony olacak kendi yumurtamla demişsiniz..kliniğinizi övene kadar yumurta dınasyınjndan soerm donasyınuna nasıl döndünüz onu bi açıklasaydınız keşke..ayrıca hamile haberini burdan nazar değer diye vermiyorsan yine verme..burda kem gözlü yok ama belki reklam yapıp kafa karıştıran kul hakkı yiyen vardır..ben de hamikeyim..yapmayın arkadaşım böyle şeyler yapmayın..

Burada son zamanlarda 2 hesap var bahçeci reklamı yapan, üşenmedim mesajlarına tek tek baktım! Yapmayın lütfen yapmayın! Zaten herşey çok zor daha da zorlaştırmayın. Siz koca bahçecisiniz zaten işinizi iyi yaparsanız herkes gelir.

evet cnm ama bende söyledim dr. onların yüzdesine bakmak lazım cok nadir tutar ve yaşı 40 yaşından daha gençtir dedi ne bilim arkadaşım şöyle 12 olsa ama nerde o zaman da ne bahane bulacaklar bende merak ediyorum cnm
Sen o doktoruna de ki rahim yaşlanmaz
yumurta yaşlanır
o işini iyi yapsın rahim içinden eminlik versin

inşallah canım benim bende kötü bir kalınlaşma degil ama bunu sebep gösterdikleri için takıntı oldu hgs temiz çıktı rahim filimi tüpler kapalı çıktı gayet iyi dediler sadece spermde ileri hız yok dediler ama canlı sperm var dediler valla canım arkadaşim inan düşünmekten araştırmaktan kafayı yedim iznin olursa bir soru daha sormak istiyorum benım ve eşimin kan gurubu negatif dönörün kan grubu potitif olursa bana yinede bebek olur demişlerdi bu kafama takılı kaldı sevgiler
Donorun kan grubu önemli değil

Canlarım, güzel arkadaşlarım, kader kardeşlerim nasılsınız. Ben de yumurta donasyonu ile anne olmuştım. Oğlum 9 aylık oldu. Çok Şükür o zorlu yolları geçtim gittim. Tüm dualarım sizinle. Sizi çok özlüyorum. Zaza seni çok öpüyorum güzel arkadaşım

hangi merkezdi canım senin

Benim kalbi temiz arkadaşım çok özledim seni
oğlunuda koklayarak öpüyorum

Burada son zamanlarda 2 hesap var bahçeci reklamı yapan, üşenmedim mesajlarına tek tek baktım! Yapmayın lütfen yapmayın! Zaten herşey çok zor daha da zorlaştırmayın. Siz koca bahçecisiniz zaten işinizi iyi yaparsanız herkes gelir.
ben bahçeci kliniyin bukadar ucuz reklam peşinde olmasına inanmam
eğer ki bu arkadaşlar reklam için burdaysa bence bukadar ucuz bu işi yaparak bahçeci kliniyin reytingini düşürmek amaçdalar
burda bir çok arkadaşlarımız o merkezden muratlarına erdi
akıllı arkadaşlarım bu tür provokasyonlara uymayın
seçtiyiniz merkezle görüşün ve içinize neresi yatıyorsa orda deneyin

Ben şöyle bir çizelge oluşturmuştum. Belki birilerinin işine yarar diye ekte gönderiyorum. Ben bu forumda çok şey öğrendim. Allah hepinizden razı olsun. Ben de birilerine yardımcı olursam ne mutlu..

Eklentiler

• Ekran Resmi 2019-05-16 17.07.38.webp
    Ekran Resmi 2019-05-16 17.07.38.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 186
Ben şöyle bir çizelge oluşturmuştum. Belki birilerinin işine yarar diye ekte gönderiyorum. Ben bu forumda çok şey öğrendim. Allah hepinizden razı olsun. Ben de birilerine yardımcı olursam ne mutlu..
Maşallah süper hayirli olsun benim suan eşimde rahatsız kafam çok yoğun acaba hangi merkezde yaptrdiniz yumurta donasyonu muydu tekrar yazabilirmisiniz

Maşallah süper hayirli olsun benim suan eşimde rahatsız kafam çok yoğun acaba hangi merkezde yaptrdiniz yumurta donasyonu muydu tekrar yazabilirmisiniz
Evet canım yumurta donasyonu.. Hitte yaptırdım. İki tane 4AA 5. gün embriyosu transfer etmişlerdi.

Sağlıklıkla kucağınıza alın inşallah. Eşinizin sperm değerleri nasıldı?

Back
X