Dört gözle bekliyoruz canım güzel haberleriniİnşallah güzel sonucumla tam artık ışık olurum sizlere benim kader arkadaşlarım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dört gözle bekliyoruz canım güzel haberleriniİnşallah güzel sonucumla tam artık ışık olurum sizlere benim kader arkadaşlarım
Doğru diorsun dişde zordur heleki hamilelikte bir ilaç filan da kullanamazsinEvet bir sürü detay düşünüyoruz ve bu çok yorucu birşey. Ama yine de her şeyi düşünmek zorundayız. Sen yazınca aklıma gldi ben tedaviye başladığımda diş tedavisine de başladım hamile kaldıktan sonra yaptıramam diye. Zaten bebek tüm kalsiyumu çekiyor bir de diş sorunuyla uğraşmayayım diye. Kardeşim hamileliğinde çok çekmişti dişinden çünkü. Burdan tüm tedavi aşamasındaki arkadaşlara diş tedavisi ya da diğer hazırlıkları yapmayı hatırlatmış olalım![]()
İnşallah seninde güzel haberini alalımİnşallah. Tedaviniz ne zaman? Eşinizin değerleri düzeldi mi?
Gecmis olsun güzel kalpli Z Zaza74 ins Bunu da atlatıcaksın her türlü soruyu cevaplıyorsun, bizleri aydınlatiyorsun, cesaret veriyorsun Allah ins en kısa zamanda en güzel şekilde bunun mükafatını versin sanaİnşallah seninde güzel haberini alalım
Eşim tedavide hala
Benim sağ yumurtamda folliküler kist oluştu
Şimdi onun tedavisine başladım
Rabbim bana güç versin
İnşallah seninde güzel haberini alalım
Eşim tedavide hala
Rabbim bana güç versin
HAmile olmana çok sevindim yeşil :) çok güzel ve kolay bir hamilelik süreci ve doğum diliyorum. Darısı tüm isteyenlerin başınaCanım merhaba hatırlıyorum seni:) bebeğini güle güle büyüt bizim içim de öp:)
Gönülden aminnn ablamİnşallah seninde güzel haberini alalım
Eşim tedavide hala
Rabbim bana güç versin
Gynlolife Murat hocaydı.hangi merkezdi canım senin
Çook aminnAmin, eşiniz tedaviyi tamamlayana kadar hallolur inşallah. Bu yaz sonunda hepimiz muradımıza erelim Allahın izniyle
Erkekte olabilir ikiZ değilse.729.4 dü 12. Gün değerimyaa ben de araştırıyorum şimdi konu içerisinde de galiba öyle <3 bu değerlerde olanların ikiz olmuş galiba <3
fotoğraf istemişti merkezim benden (gynolife) boy kilo saç rengi göz rengi kan grubu. Şunu söylemek isterim ki. Benim gözlerim yeşil ağırlıklı ela. Yumurta donasyonu idi. Oğlumun göz rengi %99 benimle aynı. Eşim kahve rengi.daha ben o aşamalaar geçemediğim için çok merak ediyorum.donörle ilgili ne bilgi veriyorlar, sizden fotoğraf istediler mi sadece ten rengi, saç rengi, kan grubu mu baz alınıyor?
Ne güzel maşallah ozelinize de yazdım bakabilirmisiniz rica etsemfotoğraf istemişti merkezim benden (gynolife) boy kilo saç rengi göz rengi kan grubu. Şunu söylemek isterim ki. Benim gözlerim yeşil ağırlıklı ela. Yumurta donasyonu idi. Oğlumun göz rengi %99 benimle aynı. Eşim kahve rengi.
fotoğraf istemişti merkezim benden (gynolife) boy kilo saç rengi göz rengi kan grubu. Şunu söylemek isterim ki. Benim gözlerim yeşil ağırlıklı ela. Yumurta donasyonu idi. Oğlumun göz rengi %99 benimle aynı. Eşim kahve rengi.
İnşallahhhhh Allahım sağ sağlam sağlıklı eli kolu bedensel ve zihinsel hiçbir sıkıntısı olmayan evlatlar versin hepinize inşallahBenimde Elainşallah sizinki gibi bende sağlıkla kucağıma alırım
gitmiyor denemedim ama neden olduğunu bilemedim ilk donasyonunuzmuydu ,kaç yumurta toplandi kac embriyo olustu cok mu oldu ya pardon maruz görün Bende haziran sonunda gitcem murat hocaya ins çok heyecanliyiyim değişik duygular icindeyim
İlk denemeydi. sanırım 12 yumurta vardı tam emin değilim. Galiba 8 tane de embriyo oldu ama gerçektenhatırlayamadım şimdi. 2 tane transfer ettiler biri tutundu. Sorun yok istediğin kadar sorabilirsin müsait oldukça cevaplamaya çalışırım. Çekinme aynı yollardan geçtik neler düşündüğünü neler hissettiğini yüreğimin ortasından biliyorum. Murat hocayı severim güvenim tam. Ben olumsuz hiçbirşwy yaşamadım merkez ile ilgili. Benim referansım olumlu olsa da Ama herkes insan hiçbiryerin garantisi yok. Bu konuda hazırlık süreci de çok kıymetli.Denedim yazcaktim ve kopyalama neden böyle oldu
Nede güzel yazmışın cok ama cok teşekur ederim yazılanları çok okudum okuyorum ama o kadar çok karisiyor ki yinede insan bazen soru sorma gereği duyuyor çünkü surecimiz tup bebekten daha farklı bir durum ve ilk deneyimimiz ins son olurİlk denemeydi. sanırım 12 yumurta vardı tam emin değilim. Galiba 8 tane de embriyo oldu ama gerçektenhatırlayamadım şimdi. 2 tane transfer ettiler biri tutundu. Sorun yok istediğin kadar sorabilirsin müsait oldukça cevaplamaya çalışırım. Çekinme aynı yollardan geçtik neler düşündüğünü neler hissettiğini yüreğimin ortasından biliyorum. Murat hocayı severim güvenim tam. Ben olumsuz hiçbirşwy yaşamadım merkez ile ilgili. Benim referansım olumlu olsa da Ama herkes insan hiçbiryerin garantisi yok. Bu konuda hazırlık süreci de çok kıymetli.