12 gun 587
15 gun 2458

4 emb. taransfer.Cok mu yuksek bete HCG arkadaslar. Cok korkmaya basladim.Bu gun 16 gun. Boyle deger tecrubesi olan duyan var mi? Ben internette bulamadim.

seni çook tebrik ediyorum.değerlerin harika bence.çoklu gebelik bile olabilir.
bunu kim mi söylüyor 6 başarısız mikro denemesi olan ben.biz de eşimle sperm donasyonu mu ne diyorsunuz ondan düşünmeye başladık.kızlar bunu deneyen var mı arnızda ya da düşünen ?tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.yaşım 37.eşimde morfoloji %0

12 gun 587
15 gun 2458

4 emb. taransfer.Cok mu yuksek bete HCG arkadaslar. Cok korkmaya basladim.Bu gun 16 gun. Boyle deger tecrubesi olan duyan var mi? Ben internette bulamadim.

Şelale selam,
Bu değerler gerçekten yüksek. Tavsiyem doktorunu ara ve kaçız olma ihtimali var diye sorarasan daha iyi olur.
Korku ve kaygı stres demek.. En son ihtiyacin olan şey ise stresss bu dönemde...

Haberlerini bekliyoruz

seni çook tebrik ediyorum.değerlerin harika bence.çoklu gebelik bile olabilir.
bunu kim mi söylüyor 6 başarısız mikro denemesi olan ben.biz de eşimle sperm donasyonu mu ne diyorsunuz ondan düşünmeye başladık.kızlar bunu deneyen var mı arnızda ya da düşünen ?tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.yaşım 37.eşimde morfoloji %0

Selam bu forumda 3 arkadaş yaptirdi diye hatirliyorum. Geriye dönük okumanda fayda var.. Yolun açık olsun

Şelale selam,
Bu değerler gerçekten yüksek. Tavsiyem doktorunu ara ve kaçız olma ihtimali var diye sorarasan daha iyi olur.
Korku ve kaygı stres demek.. En son ihtiyacin olan şey ise stresss bu dönemde...

Haberlerini bekliyoruz

sordum. Cogul dedi. Ancak Transferin 30 gunu cagul sayisini gorebilirz dedi. Ben de 24. gunu geleyim dedim. Gel bakalim dedi. inanin tutmasina sevindigim kadar ucuz ve dorduz diye uzulmeye basladim. Her canlinin yasamaya hakki oldugunu dusunuyorum. Ins. 2 tanedir. Ve hicbir seye gerek kalmadan olagan seyrinde devam eder.Tavsiyem en fazla 3 tane transfer yaptirin.En azindan boyle bir riskle karsilasmis olmazsiniz.

Oooofff çok heyecanlıyım , bu tarz çoğul hamilelikleride duyunca heyecanım daha da artıyor . Haftaya bugün İspanyadayım başıma neler gelecek orada neler yaşayacağım bilmiyorum ama heyecandan karnım ağrıyor . Kıbrısa gidenlere sormak istiyorum kaçıncı gün transfer yapıyorlar ? beklerken sizden yapmanızı veya kullanmanızı istedikleri bişey oluyor mu ? muhtemelen ilk gittiğimizde 3-4 gün bekleyeceğiz bizim için tatil olacak ilk günler sanırım değil mi?

Oooofff çok heyecanlıyım , bu tarz çoğul hamilelikleride duyunca heyecanım daha da artıyor . Haftaya bugün İspanyadayım başıma neler gelecek orada neler yaşayacağım bilmiyorum ama heyecandan karnım ağrıyor . Kıbrısa gidenlere sormak istiyorum kaçıncı gün transfer yapıyorlar ? beklerken sizden yapmanızı veya kullanmanızı istedikleri bişey oluyor mu ? muhtemelen ilk gittiğimizde 3-4 gün bekleyeceğiz bizim için tatil olacak ilk günler sanırım değil mi?

korkma boyle korkular strese sokar. Ben donuste 4 saat ucak rotari havaalininda bekledim. inerken 1 saate yakin havada egri uctuk. Ucagin inecegi yer olmadigi icin. Yanlislikla numarasi ayni olan fakat ekspres olan otobuse bindim. 10 dk evime 2 saate ulastim. Sonucu beklerken 4 gun gripal durum gecirdim. Salya sumuk bas agrisi. Ama Allahim verince veriyor.

Insallah yuksek Hcg degerim nedeniyle cogul gebelik( 3-4) riskiyle karsilasmam. Allah hepimize yardim etsin. Seninde ilk seferde ins tutacak. Icime oyle doguyor. Titiz calisan merkez, kaliteli embiryo, stresten uzak olayi yasarsan bahsettigin gereksiz korkulari yenmeye calisirsan Allah veriyor. Allah hepimizi tamamina erdirsin.

ben üyelikte yeniyim.ama okuyucu olarak uzun zamandır kk yı takip ediyordum.
bana yardımcı olursanız sevinirim.6 başarısız mikro denemem var.eşimin sperm morfolojisi %0.sperm donasyonu yaptıran arkadaşlar bana bu konuda bilgi verir misiniz?özelden veya genel sayfadan bana yazarsanız sevinirim.

döllenmenin 3. günü transfer yapılıyor ama bu embiryonun kalitesine göre 5. güne de bırakılabiliyor. transfere kadar senin yapacağın tek şey verilen ilaçları kullanmak.. onun dışında transfere kadar gez dolaş tatilin keyfini çıkart :)

döllenmenin 3. günü transfer yapılıyor ama bu embiryonun kalitesine göre 5. güne de bırakılabiliyor. transfere kadar senin yapacağın tek şey verilen ilaçları kullanmak.. onun dışında transfere kadar gez dolaş tatilin keyfini çıkart :)

bize çünkü 17 eylül- 25 eylül arası burda olmanız gerekiyor dediler 8 gün hatta biz bir gece önceden gideceğiz 9 gün orada olacağım bütün biletler alınıp ve otelde o şekilde ayarlandığı için erken bitsede işimiz mecbur 25 ine kadar bekleyeceğiz galiba . Ama transfer sonrası gezemem muhtemelen , ne gezersem öncesinde gezicem sonra hep yatıcam . siz kan tahlili yaptırana kadar hep yattınız mı yada tahlilden sonra ? ne zaman günlük hayatınıza döndünüz ?

12 gun 587
15 gun 2458

dr gidene kadar böyle şeyleri düşünme belli olmaz ikiz de çıkabilir herşey bir anda ters te tepebilir yok çok olur yok şu yok bu diyede kendini yıpratma :20::20::20: bu durum senin için iyi olmaz ben dr gittim bi kadın yaptırmış bir tanesi tutmuş aynen kıbrısta isyan etmiş neden bir tane tuttu diye sonrada kalp sesini duyamamış senden ricam sakin ol bebeklerinin şimdi keyfini çıkar dua et bol bol senin için en hayırlısını yaradan verecektir yüksek çıkmış ne güzel eksilme olsaydı dahada çok üzülecektin sana kızmıyorum beni yanlış anlama şimdiden korkma ne güzel günler olacak bizim gibi tatlı tatlı tekmelerini duyacaksın inşallah allah yar ve yardımcın olsun kendine iyi davran moral bozma ne kadar falan diye......

arkadaşlar mrb herkese yarın sabah kıbrısa gidiyoruz çok çok çok heycanlıyım ne olur benim için dua edin allah herkesin yardımcısı olsun, inş. güzel haberler veririm sizlere...

incik boncuk ne heyecanlısın dır şu an kimbilir. inşallah mutlu son olur bizimle paylaş olan biteni lütfen ben takip etmedim bakacağım şimdi hangi klinik kaçıncı deneme önceki süreçlerini yaşını merak ettim

200.57 idi ilk değer 3 gün sonra 849 olmuştu

Uzun zaman oldu foruma girmeyeli hiç yaşamadığım (doğal olarak ilk hamileliğim) değişik psikolojik süreçler geçirdim-geçiriyorum-
hikayemi özetlemek istiyorum cünkü bugünlerde yazmak ve paylaşmak benim için vazgeçilmez oldu.
Depresif bir ruh haline sahip olduğumdan sürekli bir karamsarlık ,umutsuzluk,mutsuzluk içerisindeydim taki 29.06.2012 de beta hcg değerimin 263 olduğunu görünceye kadar.Sevincimi nasıl anlatmalıyım ,hastanenin ortasında nasıl hüngür hüngür ağladığımı ve sonucuma defalarca baktığımı o anın belleğime nasıl kazındığını anlatamam:)
15.07.2012 de doktorum elime 3 adet kesenin olduğu bir ultrason görüntüsü verdi!!!Firdevs hanım o uğurlu elleriyle 3 emriyo transferi yaptı ve üçüde tutmuştu.şaşkınlığımı ifade edemem ikiz için hazırdım ama üçüzü düşünmemiştim bile.dr. önce tek yumurta ikizi olduğunu 3. bebeğin ayrı olduğunu söyledi daha sonra ki ultrasonlarımda bebeklerimin çift yumurta olduğu anlaşıldı ve 3. bebeğimin biraz sıkıntılı olduğunu söyledi doktorum ve 12. haftasında fetal redüksiyon yapılabileceğini söyledi , nasıl izin verecektim kalbinin durdurulmasına!!! gecelerce düşündüm ,ağladım fakat yapacak bişey yoktu üçüz gebelik riskliydi ama vicdanım hiç rahat değildi...hamileliğimin 10. haftasında şiddetli bir kanama geçirdim o kanamayı hissettiğim ve gördüğüm an donup kaldım ve artık herşeyin bittiği andı benim için .Hemen doktora gittik ve doktor 3. bebeğimin gittiğini diğerlerinin sağlıklı olduğunu söyledi.Rediksiyona gerek kalmamıştı bebeğim kendiliğinden gitti.Artık vicdanen rahat olduğumu söylemeliyim...
Yalnız hep diken üstündeyim her an bir şey olacakmış gibi ,dün kahverengi lekelenmeler oldu doktorumu aradım progestan200 kullan dedi bugün daha az oluyor lekenme ama yine de çok korkuyorum kaybetmekten(bunu düşünmek ve yazmak çok zor)
Evde yatıyorum ve aklıma bir sürü şey geliyor ;korkuyorum,üzülüyorum,umutlanıyorum,seviniyorum,boşluğa düşüyorum, boşluktan çıkıyorum bebeklerimi düşünüyorum onlarla parka gittiğimi ,onlarla alışveriş yaptığımı ve büyüdüklerini hayal ediyorum:))
İşte böyle tezat ruh halleri içerisindeyim.Sizlerle paylaşmak istedim bunları çünkü kim daha iyi anlayabilirki beni?(gerçi beni merak etmemiş olsanızda:))
Bu meşakkatli yola baş koyan tüm kadınları sevgiyle kucaklıyorum.

43 yaşındayım.
2004 te evlendiğim gün hamile kalmışım,ancak bebeğim sağlıklı olmasına rağmen,benim bağırsak operasyonu geçirmem dolayısıyla bebeği aldılar..
bir daha da bebeğim olmadı normal yoldan.
2010 da bahçeci/fulyada başarısız tüp bebek denemesi..
2012 de eylülde yine başarısızlıkla sonuçlanan tüp bebek denemesi..

eşim ve bende sorun yok..sebebi belirsiz intertifilite ama olmuyor...
ben yumurta donasyonu düşünüyorum.
sizin merkez ve doktorunuz kim arkadaşlar?
kyaşınız kaç,kaçıncı denemeniz,kaç tl'ya maloldu tedavi ..
memnun musunuz?
kıbrısla ilgili çok can sıkıcı şeyle duydum,bunların gerçek payı varmı?
sizce donasyon mu ,yoksa kendi yumurtamla devam edeyim mi?
donasyonda şans nedir?
ya tutmazsa..
2 sene de dünyanın borcu oldu,daha onları ödeyemedik..
moralim bozuk,ne yapmalıyım sizce?

bize çünkü 17 eylül- 25 eylül arası burda olmanız gerekiyor dediler 8 gün hatta biz bir gece önceden gideceğiz 9 gün orada olacağım bütün biletler alınıp ve otelde o şekilde ayarlandığı için erken bitsede işimiz mecbur 25 ine kadar bekleyeceğiz galiba . Ama transfer sonrası gezemem muhtemelen , ne gezersem öncesinde gezicem sonra hep yatıcam . siz kan tahlili yaptırana kadar hep yattınız mı yada tahlilden sonra ? ne zaman günlük hayatınıza döndünüz ?

Açıkcası transfer sonrası nasıl davranacağınız hakkında doktorunuz bilgi veriyor... ağır işlerden kaçınılması gerekiyor. ben tuvalet ve yemek ihtiyacı dışında hep yatmıştım. tahlil sonucundan sonra insana güven geliyor ama bu sefer daha da dikkatli oluyorsun bebek var diye... duruma göre idare edersin ;) şimdiden allah hayırlı ve olumlu sonuçlar versin:)

43 yaşındayım.
2004 te evlendiğim gün hamile kalmışım,ancak bebeğim sağlıklı olmasına rağmen,benim bağırsak operasyonu geçirmem dolayısıyla bebeği aldılar..
bir daha da bebeğim olmadı normal yoldan.
2010 da bahçeci/fulyada başarısız tüp bebek denemesi..
2012 de eylülde yine başarısızlıkla sonuçlanan tüp bebek denemesi..

eşim ve bende sorun yok..sebebi belirsiz intertifilite ama olmuyor...
ben yumurta donasyonu düşünüyorum.
sizin merkez ve doktorunuz kim arkadaşlar?
kyaşınız kaç,kaçıncı denemeniz,kaç tl'ya maloldu tedavi ..
memnun musunuz?
kıbrısla ilgili çok can sıkıcı şeyle duydum,bunların gerçek payı varmı?
sizce donasyon mu ,yoksa kendi yumurtamla devam edeyim mi?
donasyonda şans nedir?
ya tutmazsa..
2 sene de dünyanın borcu oldu,daha onları ödeyemedik..
moralim bozuk,ne yapmalıyım sizce?

Ne yazık ki bu tarz işlemlerin bedeli ağır oluyor:(
Açıkcası senin durumun nedir çok ayrıntılı bir bilgi sahibi olmadığımız için ve yeterli donanıma sahip doktorlar olmadığımız için bu kararı senin tedavini takip eden doktor verecektir.
Eğer ki yumurta kalitende bir sorun yoksa donasyon yapmana gerek yok... sperm de de sorun yoksa donasyona gerek yok ama her ikisi için de detaylı araştırma gerekiyor. mesela bir tandığım 4 kez tüp bebek denemesinin sonucunda açıklanamayan interfilite dendi en son doktor yumurtasının çekirdeği olmadığını anladı ve donasyona karar verildi...
Ben kıbrısta savaş beye gitmiştim..Yaşım 34
ilk denemede tuttu çok şükür..
4500 euro ya maloldu
kıbrısla ilgili ne gibi can sıkıcı şeyler duydun?

[Merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım 32 yaşındayım ve erken menepoza girdim.bende yumurta donosyonu yaptırmak istiyorum ama merkez konusunda karar veremedim.savaş bey yada berk beyi düşünüyorum siz nedersiniz.

arkadaşlar mrb herkese yarın sabah kıbrısa gidiyoruz çok çok çok heycanlıyım ne olur benim için dua edin allah herkesin yardımcısı olsun, inş. güzel haberler veririm sizlere...

incik boncuk hayırlı olsun şimiden umarım hayırlı iyi haberlerle dönersin haberlerini beklioruz bende kasımda gidicem savaş beye inşallah

günaydın arkadaşlar.
bir kaç gün önce de yazmıştım.sperm donasyonu ile ilgili yardımcı olur mısusunuz dedim ama pek ilgi çekmedi sanırım.
ben de anne olmak istiyorum.eşimin sperm morfolojisi %0 olduğu için 6 mikro denemem negatif.lütfennnnnn yardım.
lütfennnnnnnnnnnnnnnnn.

12 gun 587
15 gun 2458

Canım hangi ülkede hangi merkez ve hangi doktorda yaptırdın?
kaçıncı denemende tuttu?
4 embriyo mu transfer edildi?
senin yaşın kaç canım?
sizin yumurta donasyonu muydu?
ve nekadara maloldu,kaç gün kaldınız,masraflar ne tuttu?
özelden veya buradan yanıtlarsan sevinirim.
çünkü 43 yaşımdayım.bahçeci fulyada 2 negatif sonuç aldım,sonuncusunu geçen hafta bugün aldım ve çok mutsuzum.
dünya başımıza yıkıldı eşimle..
artık son çare bunu düşünmeye başladım.
cevabın benim için çok önemli..
bizim topikteki ikizleri olan 4 bayanla değerlerin hemen hemen aynı.
ikizlere hamilesin canım,hadi hayırlı olsun.keşke benim de ikizlerim olsa...

Back
X