• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegini saglikla büyüt canim 🙏iyi dileklerin icinde sagol ama ne yazikki cok stres yasattilar bana. Demistimya en iyi klinikte bile negatif olabilir ellerinden geleni yaparlar ve gerisi allaha kalmistir.ama yapilanlar sanki negatif olsun diye ellerinden geleni yaptilar. Allah herseyden önce insana vijdani versin gerisi bos. Adaletli olmak herkesin harci degil. Neyse ben düsününce bile sinirlerim alt üst oluyo bunlari tekrar tekrar düsünmek istemiyorum. Allah bu yolda yürüyen hic kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah

Bebegini saglikla büyüt canim 🙏iyi dileklerin icinde sagol ama ne yazikki cok stres yasattilar bana. Demistimya en iyi klinikte bile negatif olabilir ellerinden geleni yaparlar ve gerisi allaha kalmistir.ama yapilanlar sanki negatif olsun diye ellerinden geleni yaptilar. Allah herseyden önce insana vijdani versin gerisi bos. Adaletli olmak herkesin harci degil. Neyse ben düsününce bile sinirlerim alt üst oluyo bunlari tekrar tekrar düsünmek istemiyorum. Allah bu yolda yürüyen hic kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah
Olanla ölene çare yok derler artık sıkmayın bunlar için canınızı.. emin olun buraya yazanların hepsi donasyonda olmasa tüp bebek tedvilerinde öyle çok şeyle karşılaşmışlardır ki... bunlardan biri de benim 7 defa denedim, hepsinde bir umutla girdim, doktorlar ne diyorsa inandık ama sonunda öyle şeylerle karşılaştım ki.. bazen geçmişi düşününce yine iyi dayanmışım diyorum. Transfer günü gelmeyen doktor, hiç gelişmeyen embriyonun sürekli yapılan transferi, vurulan iğneler, bozulan psikoloji... inanın geçmişi düşünmek ya da olanlar üzerinde çok fazla durmak size bir şey katmaz. Geçen ay Halil beyde muayene oldum sadece, çünkü her yerde onun reklamı vardı ama sonrasında vazgeçtim.şu anda bile Gideceğim merkeze net karar vermiş değilim, kesin şura diyemiyorum. Belki de orası iyi gelecekti bana, bilemem. O yüzden bu hayatta hepimiz bir şeylerle sınanıyoruz bunu da sizin sınavınız kabul edin daha fazla üzmeyin kendinizi. Bu süreç bambaşka olacak, geçmişteki her şey benim için deneyimdi diye başlayın. Hayırlı olsun şimdiden tedaviniz.

Umarim bu kötü günleride saglikla atlatirizda sonrasinda bizde güzel seylerden bahsedebiliriz. Sen neden vazgectin halilden? Ben sunu cok iyi anladimki karsinizdaki doktorun size verdigi güven duygusu ve insani yaklasimi cok cok önemli. Ve siz gittiginiz klinikte kendinizi iyi hissediyosaniz icinize siniyosa dogru yerdesiniz demektir. Bu isde moral huzur ve klinige güven gercekten cok önemli

Tradiaos canım
Ben Enes bey ile bugün WhatsApptan konuştuk.
Mayıs ayı düşünüyorlar tedavilere başlamayı.
Çok sevindim canim bunu duyduğuma bende banada haziran demişlerdi şükür mayısa çekmişler buna çok sevindim iste insallah senin tedavin hayırlı olur benim historoskopiyi burda doktorum süresiz erteledi ama ben nisanın ortası gibi ısrar etcem mayıs ayında da tedavilerimize devam ederiz ınsallah bu günleri kolay anlatırız ınsallah canim rabbim yar ve yardımcımız olsun🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Sevgili Zaza galiba cezalıymış,foruma sık giremiyorum ,umarım herkes iyidir!Bizde iyiyiz Şükrü oğlum 13 aylık oldu,Allahım isteyen herkese bu güzelliği tattırsın🙏
rabbım bağışlasın amin inşallah bizler de o güzel duyguyu yasarız :KK200::KK200:

Umarim bu kötü günleride saglikla atlatirizda sonrasinda bizde güzel seylerden bahsedebiliriz. Sen neden vazgectin halilden? Ben sunu cok iyi anladimki karsinizdaki doktorun size verdigi güven duygusu ve insani yaklasimi cok cok önemli. Ve siz gittiginiz klinikte kendinizi iyi hissediyosaniz icinize siniyosa dogru yerdesiniz demektir. Bu isde moral huzur ve klinige güven gercekten cok önemli
Kesinlikle doktorun bize verdiği güven çok önemli. Tavrı, yaklaşımı. zaten çok hassas bir konu annelik, insanların yüzünüze acınayarak bakması, aa ne zaman olacak çocuk, yeter artık yaşınız geçiyor cocuk yapın, cocuk cocuk cocuk bu sorular söylemler o kadar can acıtıcı ki bazen o kadar çok strese giriyorum ki bu sorulardan, millete şuan istemiyoruz vs diyorum bazılarından da uzaklaşıyorum. ya bi bizi bize bırakın bizde neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Kim ister anne olabilmek için bu kadar zorluklar,tedaviler görmeyi. Ben de bu yüzden bana sıcak davranan, insan gibi davranan, doktor ve merkez olarak güvenebileceğim yeri tercih etmek isterim. rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah ...

Tradiaos canım
Ben Enes bey ile bugün WhatsApptan konuştuk.
Mayıs ayı düşünüyorlar tedavilere başlamayı.
Nasıl dusunuyolar ki bu virus daha da ilerliyo eger ilerlerse tedaviye başlayamazlar ki🙁 bende acılmalarını beklıyorum ama bu durumda giderse korkudan da gidemeyebılırım daha da artcak gibi duruyo. 1 sene surebılır bu virus dıyolardı dun akşam bunu duyunca hele yıkıldım😕

Günaydın kızlar, bende hastaneyle görüstüm kapalıymıslar 1 nisanda sanırım sokaga cıkma yasagı kalkacakmıs fakat türkıye de nasıl olur bılemeyiz dedı. Onca tedavı yarım kaldı onca emekler 😔😔
Gırıs cıkıslar acılsa bile ıkı haftalık karantına sanırım uzun zaman devam edebılır. Nisan 24 de bıletımızı arayıp ıptal ettıler karantınadan dolayı😔 her tarafımız kapalı almanyadan cıkamıyoruz. 😔 uzun yıllar ara verdık tam zamanı dedık heb bır engel😔 düsündükce kafayı yıyorum evın ıcinde pskolojım bozuldu ben ınanıyordum bu sefer olacaktı hıssedıyordum ama nasıp iştee . Ben ne yapcam nısan 2 de ilacıma baslıcaktım😔 herseye hep gec kalıyorum keske subatta gıtseydım arkadasımla beraber😔
Bu vırus agustasa kadar sürcek dıorlar.
durum gittikce kotuye gıdıor
Türkıyede yengemın babası koronadan hastanede tüm aıle karantınada nolcak bu halımız ya hergün baska bısey duyuyoruz

Nasıl dusunuyolar ki bu virus daha da ilerliyo eger ilerlerse tedaviye başlayamazlar ki🙁 bende acılmalarını beklıyorum ama bu durumda giderse korkudan da gidemeyebılırım daha da artcak gibi duruyo. 1 sene surebılır bu virus dıyolardı dun akşam bunu duyunca hele yıkıldım😕
Aynen cnm zaten düzelmeye baslasa bıle ıkı haftalık karantına uzun zaman devam edebılırmıs gırıs cıkıslarda

Kesinlikle doktorun bize verdiği güven çok önemli. Tavrı, yaklaşımı. zaten çok hassas bir konu annelik, insanların yüzünüze acınayarak bakması, aa ne zaman olacak çocuk, yeter artık yaşınız geçiyor cocuk yapın, cocuk cocuk cocuk bu sorular söylemler o kadar can acıtıcı ki bazen o kadar çok strese giriyorum ki bu sorulardan, millete şuan istemiyoruz vs diyorum bazılarından da uzaklaşıyorum. ya bi bizi bize bırakın bizde neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Kim ister anne olabilmek için bu kadar zorluklar,tedaviler görmeyi. Ben de bu yüzden bana sıcak davranan, insan gibi davranan, doktor ve merkez olarak güvenebileceğim yeri tercih etmek isterim. rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah ...
Aynı durumdayız insanlar sürekli soruyo cocuk yok mu neden yapmıyosunuz vs artık bıktım psikolojım coktu diyorum neden soruyolar dicem ama hak verıyorum hayatın doğal akışı evlenmişsin doğal olarak cocuk beklıyolar haytın normal akışı bu zaten diyorum insanlardan kaçıyorum. Arkadas grubumdan biri daha hamileymiş cok sevındım onun adına ama bana sorcaklar dıye arkadaslarımın yanına gidemıyorum😣

allah korusun o kadar uzamasın :(

Günaydın kızlar, bende hastaneyle görüstüm kapalıymıslar 1 nisanda sanırım sokaga cıkma yasagı kalkacakmıs fakat türkıye de nasıl olur bılemeyiz dedı. Onca tedavı yarım kaldı onca emekler 😔😔
Gırıs cıkıslar acılsa bile ıkı haftalık karantına sanırım uzun zaman devam edebılır. Nisan 24 de bıletımızı arayıp ıptal ettıler karantınadan dolayı😔 her tarafımız kapalı almanyadan cıkamıyoruz. 😔 uzun yıllar ara verdık tam zamanı dedık heb bır engel😔 düsündükce kafayı yıyorum evın ıcinde pskolojım bozuldu ben ınanıyordum bu sefer olacaktı hıssedıyordum ama nasıp iştee . Ben ne yapcam nısan 2 de ilacıma baslıcaktım😔 herseye hep gec kalıyorum keske subatta gıtseydım arkadasımla beraber😔
Bu vırus agustasa kadar sürcek dıorlar.
durum gittikce kotuye gıdıor
Türkıyede yengemın babası koronadan hastanede tüm aıle karantınada nolcak bu halımız ya hergün baska bısey duyuyoruz
Her şerde bi hayır var diyelim hepimiz aynı durumdayız :( İnşallah çözüm bulunur da eski hayatlarımıza döneriz rabbbim yardım etsin bizlere

Aynı durumdayız insanlar sürekli soruyo cocuk yok mu neden yapmıyosunuz vs artık bıktım psikolojım coktu diyorum neden soruyolar dicem ama hak verıyorum hayatın doğal akışı evlenmişsin doğal olarak cocuk beklıyolar haytın normal akışı bu zaten diyorum insanlardan kaçıyorum. Arkadas grubumdan biri daha hamileymiş cok sevındım onun adına ama bana sorcaklar dıye arkadaslarımın yanına gidemıyorum😣
Hayatım doğal akış bu ama insanlar biraz anlamalı 1-2 kere sordun aldığın cevapta belli oluyor zaten üsteleme aynı şeyi ama biz millet olarak biraz fazla meraklıyız evlenmezsin neden evlenmedin evlenirsin cocuk 1.cocuk olark 2.ciyi ne zaman yapacaksınız vs vs bitmiyor sorular. Yani cocuk olunca o soranlar mı bakacak cocuga madi manevi... Sanane bırak artık sorma insanlara bu tarz sorular :( İnan görümcemin 2 oğlu ve biz toplamda 6 ay içinde düğün yaptık ve son evlenen görümcemin gelini hamile kalmış ekim sonu evlendi şuan 4 aylık hamile onun adına çok mutlu oldum ama o ortamlara bende giremiyorum bu tarz sorular olacak diye :( Bn hak vermiyorum o sorulara. eskiden beri arkadaşlarım evlendiğinde hiç onlara bebek olayını sormadım onların hayatı ne zaman isterlerse yaparlar yada bi problem varsa onları üzmemek adına sormadım bizlere de kımse sormasın yaa gerçekten çok hassasız bu konuda ki ben çok güçlü bir kadınım her zaman dik durmaya çalışırım ama bunlar beni/bizleri yıpratıyor

Hayatım doğal akış bu ama insanlar biraz anlamalı 1-2 kere sordun aldığın cevapta belli oluyor zaten üsteleme aynı şeyi ama biz millet olarak biraz fazla meraklıyız evlenmezsin neden evlenmedin evlenirsin cocuk 1.cocuk olark 2.ciyi ne zaman yapacaksınız vs vs bitmiyor sorular. Yani cocuk olunca o soranlar mı bakacak cocuga madi manevi... Sanane bırak artık sorma insanlara bu tarz sorular :KK43: İnan görümcemin 2 oğlu ve biz toplamda 6 ay içinde düğün yaptık ve son evlenen görümcemin gelini hamile kalmış ekim sonu evlendi şuan 4 aylık hamile onun adına çok mutlu oldum ama o ortamlara bende giremiyorum bu tarz sorular olacak diye :KK43: Bn hak vermiyorum o sorulara. eskiden beri arkadaşlarım evlendiğinde hiç onlara bebek olayını sormadım onların hayatı ne zaman isterlerse yaparlar yada bi problem varsa onları üzmemek adına sormadım bizlere de kımse sormasın yaa gerçekten çok hassasız bu konuda ki ben çok güçlü bir kadınım her zaman dik durmaya çalışırım ama bunlar beni/bizleri yıpratıyor
Evet dogru süreç zaten cok agır insanlar daha cok üstüme üstüme gelıyo gibi gelıyo inşallah en kısa zamanda su virusten kurtulalım tek istegim bu🙏

Evet dogru süreç zaten cok agır insanlar daha cok üstüme üstüme gelıyo gibi gelıyo inşallah en kısa zamanda su virusten kurtulalım tek istegim bu🙏
amin rabbim yardımcımız olsun beklemek çok zor zaten işlemlere başlayınca sıkıntılı bir sürece giricez sıkıntı stres o tedavilerde problem rabbim hayırlısı versin

Herkese iyi geceler. Buraları hep takip ediyorum ama sürekli yazamıyorum. Kıbrıs ta donasyon yaptiracaktik 5 embriyom donduruldu ben Mart adetim ile transfere başlayacaktım lakin malum olaylar biliyorsunuz ama zaten gel gör ki hayatım boyunca adetim ilk defa gecikti normalde döngüm 24 gündür ve düzenli olurum ( sadece era testi olduğum ay gecikme olmuştu) yani uzun zamandır hiç ilaç tedavisi de görmedim bir ihtimal bu sabah bir idrar testi yaptım ama sonuç negatif bugün 33. Günüm ki benim için çok geç 4 yıldır olmayan bebe geldi mi acaba diyorum yoksa korona stresi mi bir el atın a dostlar. Hastaneye de gidemiyorum 😐

Çok sevindim canim bunu duyduğuma bende banada haziran demişlerdi şükür mayısa çekmişler buna çok sevindim iste insallah senin tedavin hayırlı olur benim historoskopiyi burda doktorum süresiz erteledi ama ben nisanın ortası gibi ısrar etcem mayıs ayında da tedavilerimize devam ederiz ınsallah bu günleri kolay anlatırız ınsallah canim rabbim yar ve yardımcımız olsun🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

İnşallah canım inşallah 🙏
Şuan tek duam şu virüs olayları Bi bitsin

Back
X