• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl dusunuyolar ki bu virus daha da ilerliyo eger ilerlerse tedaviye başlayamazlar ki🙁 bende acılmalarını beklıyorum ama bu durumda giderse korkudan da gidemeyebılırım daha da artcak gibi duruyo. 1 sene surebılır bu virus dıyolardı dun akşam bunu duyunca hele yıkıldım😕

Çok daraldım virüs olaylarından türkiyede ohal de ilan etmiyorlar.
Kıbrısta açıklama mayıs diyorlar ne olacak böyle hiç kimse bilmiyor dünya geneli zaten berbat durumda insanlar dışarı çıkmaya korkuyor.
Heleki biz iş verenler için daha kötü durumdayız dükkanımi açmak zorundaydım iki gün önceye kadar artık dedim kapatayım kapattım bugün nasıl olacak bilmiyorum.
Tedavi için geçen ay kredi çektim.
Şimdi Kıbrısa gitmeden kredi ödemesi yapıcam şaka gibi 😃

Çok daraldım virüs olaylarından türkiyede ohal de ilan etmiyorlar.
Kıbrısta açıklama mayıs diyorlar ne olacak böyle hiç kimse bilmiyor dünya geneli zaten berbat durumda insanlar dışarı çıkmaya korkuyor.
Heleki biz iş verenler için daha kötü durumdayız dükkanımi açmak zorundaydım iki gün önceye kadar artık dedim kapatayım kapattım bugün nasıl olacak bilmiyorum.
Tedavi için geçen ay kredi çektim.
Şimdi Kıbrısa gitmeden kredi ödemesi yapıcam şaka gibi 😃
Ben konuştugumda net tarıh ay gun vermediler demekki sonradan boyle bi karar almışlar mayıs ayına ama anlamadıgım durum hiç iyiye gıtmıyo yazında devam edebilir diyolar nasıl mayıs ayı dediler size onu anlayamadım☺️

Ben konuştugumda net tarıh ay gun vermediler demekki sonradan boyle bi karar almışlar mayıs ayına ama anlamadıgım durum hiç iyiye gıtmıyo yazında devam edebilir diyolar nasıl mayıs ayı dediler size onu anlayamadım☺
Canım kıbrısta vaka çok yok sadece oraya gelen alman turistlerde çıktı halktan yok vaka sayısı artmıyor orda çok şükür çünkü orda ilk vakada sokağa çıkma yasağı ilân edildi o yüzden mayısta açılıyormuş bütün dükkanlar tup bebek merkezleri

Canım kıbrısta vaka çok yok sadece oraya gelen alman turistlerde çıktı halktan yok vaka sayısı artmıyor orda çok şükür çünkü orda ilk vakada sokağa çıkma yasağı ilân edildi o yüzden mayısta açılıyormuş bütün dükkanlar tup bebek merkezleri
Acılsada türkiyede cok olursa vaka kktc kapılarını acıcak mı ki türkiyeye ben onu dusunuyrm canım ayrıca cok vaka olursa yurtdısına uçuşu kapatırlar zaten su an her yere kapalı. Tüp bebek merkezının acılması kktc lilere yarar sadece canım. Dua edelim vaka artmasın artık🤲

Herkese iyi geceler. Buraları hep takip ediyorum ama sürekli yazamıyorum. Kıbrıs ta donasyon yaptiracaktik 5 embriyom donduruldu ben Mart adetim ile transfere başlayacaktım lakin malum olaylar biliyorsunuz ama zaten gel gör ki hayatım boyunca adetim ilk defa gecikti normalde döngüm 24 gündür ve düzenli olurum ( sadece era testi olduğum ay gecikme olmuştu) yani uzun zamandır hiç ilaç tedavisi de görmedim bir ihtimal bu sabah bir idrar testi yaptım ama sonuç negatif bugün 33. Günüm ki benim için çok geç 4 yıldır olmayan bebe geldi mi acaba diyorum yoksa korona stresi mi bir el atın a dostlar. Hastaneye de gidemiyorum 😐
Bu hassas günlerde bir kişi de zahmet buyurup bir fikir belirtmemis teşekkürler arkadaşlar var olun

Canım çok hassas bir konuyla ilgili soru sormuşsun kimse gebesindir diyecek kadar cesur olamaz, aynı şekilde hiçkimse gebe değilsindir diyecek kadar da acımasız davranamaz herkes bu yüzden çekindi ama şu aşamada kan verip sonucu görmek ya da tekrar idrar testini yapmak mantıklı olabilir senin ve burdaki tüm arkadaşlar için dileğim tedavi olunamayan şu günlerde kendiliğinden gebe kalmanız🙏🙏🙏

Kimsenin umudunu kırmak istemem ama bence mayıs ayı için umutlanmayın. Bizim ülkemiz için mayis hastalığın tavan yaptığı ay olacak. Diğer ülkelerde belki hayat yavaş yavaş normale dönmeye başlayabilir ama biz o dönemde kaosun ortasında olacağız. Tam kapsamlı sokağa çıkma yasağı gelmedikçe de temmuzdan önce uçuşların açılacağını sanmıyorum.

Kimsenin umudunu kırmak istemem ama bence mayıs ayı için umutlanmayın. Bizim ülkemiz için mayis hastalığın tavan yaptığı ay olacak. Diğer ülkelerde belki hayat yavaş yavaş normale dönmeye başlayabilir ama biz o dönemde kaosun ortasında olacağız. Tam kapsamlı sokağa çıkma yasağı gelmedikçe de temmuzdan önce uçuşların açılacağını sanmıyorum.
Canım sokağa çıkma yasağı olması lazım mecbur çıkıyoruz bu markete bugün pazara gittim korksak gittim gorduklerim karşısında şok oldum kimsenin buralarda tehlikeyi anladigini düşünmüyorum ya inanamiyorum insanlar dip dibe kol kola pazara gelmişler çoğunlukta maske yok ben eldiven takip maske takip gittim insanlar şaşkın şaşkın bakıyorlardı ya bu iş böyle bitmez kızlar mutlaka sokağa çıkma yasağı olması lazım ınsallah herşey normale dönerde hayatlarımıza tedavilerimize geri döneriz.🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Ben de bu şekilde düşünüyorum malesef

Mrb kızlar araniza bizde eşimle son karar olarak yaz sonu kibrisa karar verdik başka alternatifimiz yoktu çünki burdaki doktorum bizi
Cyprus Life Hastanesi murat önal a yönlendirdi saolsunlar çok ilgililer di başından sonuna kadar 13 matta kibrisa gittik transfer oldum ben çok şükür 12.gün pozitif sonuç aldim Çok mutluyum heyecanliyim tabi doktor muaynesi olmadi henüz önümüzdeki cumartesi kese girmeye gidicem insallh herşey yolunda dır sizlerede allahım nasip etsin insallh su virüs den kurtulalım

Niye böyle düşünüyorsunuz inşallah olmaz ya

Saglikçıyım. Şuan içinde bulunduğumuz durumu malesef en yakından görenlerdenim. Yinede inşallah yanılırım.
Gerçekten durum bukadar vahimmmi ben tedbirlerin turkiyede en iyi şekilde alındığını düşünenlerdenim mayıs ayı gibi duracağını düşünüyorum sağlık bakanımızın gecesini gündüzüne katıyor ve son olarak sağlık calisaniyim dediniz önünüzde saygıyla eğiliyorum kolaylıklar diliyorum bütün alkışlarım sizlere👏👏❤❤🙏🙏🙏dualarımız sizlerle

Saglikçıyım. Şuan içinde bulunduğumuz durumu malesef en yakından görenlerdenim. Yinede inşallah yanılırım.
Bencede durum cok ciddi amerika gbi top sevıyeleri gormeden bu durum normale donmez nisan orta ve sonu gbi top sevıyelerını gorucegını dusunuyrm😫 sizede Allah kolaylık versın

Bencede durum cok ciddi amerika gbi top sevıyeleri gormeden bu durum normale donmez nisan orta ve sonu gbi top sevıyelerını gorucegını dusunuyrm😫 sizede Allah kolaylık versın
Kuzum ben nisan ortasında virüsün yavaşlayacağı düşüncesindeyim turkiyede herşey doğru tedbirlerle ilerliyor diye düşünüyorum bu benim düşüncem tabi inşallahta azalır artık rahat rahat dolaşmak istiyor herkes maskesiz eldivensiz insan kendini bir cam faunusun icinde sıkışmış hissediyor cünkü dunyada hayat durdu her yerde tedbirler allahtan bastan alindi bütün turkiyede rabbim insallah tez zamanda bu sikintilardan kurtarir bizleri hepimizi butun dunyayi🙏🙏🙏🙏🙏

Kuzum ben nisan ortasında virüsün yavaşlayacağı düşüncesindeyim turkiyede herşey doğru tedbirlerle ilerliyor diye düşünüyorum bu benim düşüncem tabi inşallahta azalır artık rahat rahat dolaşmak istiyor herkes maskesiz eldivensiz insan kendini bir cam faunusun icinde sıkışmış hissediyor cünkü dunyada hayat durdu her yerde tedbirler allahtan bastan alindi bütün turkiyede rabbim insallah tez zamanda bu sikintilardan kurtarir bizleri hepimizi butun dunyayi🙏🙏🙏🙏🙏
İnşallah azalır nisan ortasına ne kaldı ki 2 hafta 🙏 cok hızlı yayılıyomuş vırus ben ondan korktum🙁 gercekten insanların psikolojısını bozdu sanki korku fılmındeyız en kısa zamanda bitsede herkes işine gucune baksa 🙏

İnşallah azalır nisan ortasına ne kaldı ki 2 hafta 🙏 cok hızlı yayılıyomuş vırus ben ondan korktum🙁 gercekten insanların psikolojısını bozdu sanki korku fılmındeyız en kısa zamanda bitsede herkes işine gucune baksa 🙏
Aynen katılıyorum canim sana

Canım çok hassas bir konuyla ilgili soru sormuşsun kimse gebesindir diyecek kadar cesur olamaz, aynı şekilde hiçkimse gebe değilsindir diyecek kadar da acımasız davranamaz herkes bu yüzden çekindi ama şu aşamada kan verip sonucu görmek ya da tekrar idrar testini yapmak mantıklı olabilir senin ve burdaki tüm arkadaşlar için dileğim tedavi olunamayan şu günlerde kendiliğinden gebe kalmanız🙏🙏🙏
Canım cevap için teşekkürler haklısın burdan kimse birşey diyemez ne bileyim benzer şeyler yaşayan vardır belki ne bileyim şu süreçte hepimizin asabı bozuk 🙁 hastaneler kan testi yapmıyor sanırsam ne bileyim yarın yeniden idrar testi yapayım diyorum

Back
X