Kızlar selam. bende eşimi gönderecem sperm ıcın bır türlü ayarlayamadım yaa. uçak biletlerine bakıyorum ateş pahası. ne yapıcam bılmıyorum. 2 bin gidiş 2 bin dönüş. siz hangi siteden bakıyorsunuz yaa deliricem.

Kızlar
Kızlar selam. bende eşimi gönderecem sperm ıcın bır türlü ayarlayamadım yaa. uçak biletlerine bakıyorum ateş pahası. ne yapıcam bılmıyorum. 2 bin gidiş 2 bin dönüş. siz hangi siteden bakıyorsunuz yaa deliricem.
Canım bizim de O fiyatlara geldi ya çok pahalı biletler

Kızlar buldum bilet 15 ekimde gidiş 17 ekim dönüş 1 kişi 1500 tl araştırdım buldum uygun denk geldi çok şükür. inşallah ozamana kadar bir aksilik çıkmazda iptal etmek zorunda kalmayız bileti.

Kızlar bende bisey sorucam, öğretmenim canlı derslerim olacak bu süreçte.sizce kıbrıstan derse bağlanılır mı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi🙏

15 ekimden itibaren bak cnm pegasus kendi sitesinden 300 lerden baslıyor biletler

Kızlar buldum bilet 15 ekimde gidiş 17 ekim dönüş 1 kişi 1500 tl araştırdım buldum uygun denk geldi çok şükür. inşallah ozamana kadar bir aksilik çıkmazda iptal etmek zorunda kalmayız bileti.
Gerçi ben istanbuldan bakıyorum da fiyatlar öyle cıkıyor

Gerçi ben istanbuldan bakıyorum da fiyatlar öyle cıkıyor
aldım aldım cnm ya valla zaten son 2 koltuk falan yazıyordu. gidiş dönüş 1500 tl ye hallettım. bılmıyorum artık ucuz mu pahalı mı bılet bulduk ya ona şükrediyorum. bende istanbuldan sabihadan baktım. şimdi tek duam sorunsuz eşimi gönderebilmek. bir aksilik olmadan yasak masak çıkmadan karantina olmadan Allahım inşallahh

aldım aldım cnm ya valla zaten son 2 koltuk falan yazıyordu. gidiş dönüş 1500 tl ye hallettım. bılmıyorum artık ucuz mu pahalı mı bılet bulduk ya ona şükrediyorum. bende istanbuldan sabihadan baktım. şimdi tek duam sorunsuz eşimi gönderebilmek. bir aksilik olmadan yasak masak çıkmadan karantina olmadan Allahım inşallahh
amin bacım amin

Kızlar bende bisey sorucam, öğretmenim canlı derslerim olacak bu süreçte.sizce kıbrıstan derse bağlanılır mı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi🙏
Oranın internetin den kullanabilirsiniz bence sonuçta program ile baglaniyorsun

Hadi inşallah 🙏

Kibrista internet paketinden her yerde her ulkedebağlanabiliyorsun diye biliyorum. Insallah hayırlısı olur rabbim yardımcın olsun.🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Bu arada siz hangi arısütünü tavsiye edersiniz marka olarak
Öncelikle doktorunu değiştir evet. Seni cok iyi anlayabiliyorum. Aynı şeyleri yaşadım ve bu doktorların bu olayı sanki günlük yasayabilecegimiz.siradan birseymis gibi yüzümüze vurması.. deliriyorum hatirladikca.. bana da demisti doktor sagolsn. Ama kistle ilgili olduğunu düşünüyorum sizin. O yuzden gorekedi muhtemelen. Çünkü pandekiden once rezervin iyi diyop birkac ayda aaa rezerv bitmis demesi cok saçma. Yeni hir doktordan rsndevu alın ve stres yapmayın. Düzenli adet görüyorsanız da korkmayın.

Back
X