Ben 45 yaşında kızımı doğurdum. Ve bir çok kişinin hamile kalıp anne olduğunu biliyorum.Aynen dediğiniz gibi çoğu kişi anne olduktan sonra girmiyor artık. Ki bende sizin gibi doldurmayı düşünenlerdenim. ℅5 neye göre söylenmiş. Bu yola girmek isteyen insanları umutsuzluğa düşürmenin ne anlamı var. Aynı merkezlerden olumlu sonuçla dönende var olumsuz sonuçla dönende. Sadece merkez konusunda ince eleyip sık dokumak, iyi araştırma yapmak gerekiyor. Hatta gerekirse tek tek aranıp görüşülmesi gerekiyor. Çünkü girdiğimiz yol hem pahalı hem de yorucu. Umarım bu yola giren herkes mucizesini de kucağına alır🙏🙏🙏umutsuz olmayın lütfen
Reklam Reklam bırakın artık umut tacirleri. Kandırmayın kimseyi.

Siz de insanları umutsuzluğa sürüklemeyin. Tek bir yerde bile merkez ismi vermiyorum.Çünkü herkes araştırıp kendine yakın gelen merkezi seçmeli.Ben bu forumda yazılanları okuyarak yola çıktım. Çocuğuma kavuştum. Bir nebze umut olabiliyorsam ne mutlu.

Sevgili matra matra arkadaşım T Tykhe58 kötü birşey dememiş ve reklam olarak da algılamadım açıkcası. Sanırım sen aldığın olumsuz sonuçlardan dolayı böyle karamsar ve umutsuz düşünüyorsun, kendimce tavsiyem tekrar olumsuz olacağını düşünüyorsan %5'lik bir rakamla gitmen ve denemen yersiz olacak. Kaldı ki genetik sorunları olana bile% 5 demiyor doktorlar donasyon da da böyle bir rakam olduğunu düşünmüyorum tanıdığım ve burada okuduğum hayat hikayelerine dayanarak ben pozitif düşünmeyi tercih ediyorum birde emin ol reklam yapanları B bircare arkadaş dedektif misali ve ayrıca site editörleri de çok dikkatli içiniz rahat olsun...

Bu ceki

Bu çekirdek, yani mitekontri nakli işini bende kibris ve yurt disi merkezlerde arastirdim, çekirdek nakli yaptırmak isteyen kadının en fazla 40 yaşinda olması gerekliymiş, konu ile ilgili çok fazla veri ve sonuç yok gibi birsey, hatta kibrisda bunu yapan birkaç yer var, sayfalarında rastlamiştim, görüştüm de, fakat pek olumlu cevaplar alamadım, keşke olsa, çünkü o zaman bebeğimiz genetiği bizden, sadece yumutamizin genclestirilmesi kısmı mitekontriyi donorden almakta, yani %99 bizim genimizi taşıyor olmakta...fakat yok bu konuda sağlıklı bir cevap verecek yada netice alan kimse bende bulamadım...
Bunu bir sanatçı yaptırmıştı, hamilede kaldı ama düşük yaptı. Yaşı büyüktü ama sanırım 48- 49 du. Bende o zaman araştırmıştım ama donasyon oranı daha yüksek geldi nedense bana

Burada yazan herkes reklam yapma derdinde. Kıbrıs a gidince öğrendim. Rahim hazırlığı için gittiğim dr güldü 100/ 78 şans verdi dedim. Olamaz öyle şans oranı donasyon tutma olasılığı sadece 100/ 5 dedi. Yani kızlar biz 5 lik bir oran peşindeyiz o yüzden işimiz zor. Ve umut tacirlerine inanmayın. Donasyon o kadar yüksek değer de tutma olasılığı yok.
%5 olması imkansız, benim burdaki Dr uma sordugumda %70 dedi. Bu doktor donasyon yapmıyor bu arada, tr de çalışıyor.

%5 olması imkansız, benim burdaki Dr uma sordugumda %70 dedi. Bu doktor donasyon yapmıyor bu arada, tr de çalışıyor.
Vaktin olursa tüm yorumları oku canlı doğum oranı çok düşük. Hamile kalanlar var tabi ki doğum oranı çok az. Sürekli reklam Sürekli merkezlere yönlendirme çabası sonuç almayan mağdur insanlar. Kaybolan paralar Kaybolan umutlar kimsenin umurunda değil. Donasyon işinin yeri kesinlikle Kıbrıs değil benim fikrim sömürü düzeni. İllaki başka ülkelerde bu işi ciddi yapan hastaneler vardır. Kıbrıs bu işin yeri değil. Zaza vardı eski üye bir kaç kişi daha vardı ne yaptılar acaba?

Vaktin olursa tüm yorumları oku canlı doğum oranı çok düşük. Hamile kalanlar var tabi ki doğum oranı çok az. Sürekli reklam Sürekli merkezlere yönlendirme çabası sonuç almayan mağdur insanlar. Kaybolan paralar Kaybolan umutlar kimsenin umurunda değil. Donasyon işinin yeri kesinlikle Kıbrıs değil benim fikrim sömürü düzeni. İllaki başka ülkelerde bu işi ciddi yapan hastaneler vardır. Kıbrıs bu işin yeri değil. Zaza vardı eski üye bir kaç kişi daha vardı ne yaptılar acaba?
Siz de Bakü’den mi yazıyorsunuz yoksa 😂

Benim daha 3 gün önce yumurta topladı sürecim güzel geçti ama ohss riskim oldu fazla yumurta topladığı için 1-2 ay sonra transferim olacak o yüzden. British tüp bebek merkezi dr Erdal hocayı öneriirm

Ticaret merkezi diyebilirim asla tavsiye etmem
Ben gittim 2 ay uzaktan ilgilendiler benim gayette ilgi vardı. Oraya gittim ilgi mükemmel çok güzel gelişmeler de oldu. Extra ücret almadılar. Doktorum Erdal beydende memnunum. Yani benim beklentimi karşıladı, mesela Prof doktoru markette karşılaştım yanıma kadar geldi konuştu ilgilendi acelesi olduğu halde. Ticaret olarak baksalar bunları yapmazlar i. Siz memnun kalmamış olabilirsiniz tabii l

Canım sağolasın duanı eksik etme amin sımsıkı tutsunlar beni eli ayağı ruhu beyni bedeni sağlıklı hayırlı evladımı kucağıma almak bana ve tüm isteyenlere nasip olsun inşallah. Brıtısh ıvf hospıtalda yaptırdık canım 6000 euro ve 500 euro da yıllık dondurma ücreti verdik. Eminim anne olmak çok güzel şuan bile embriyo halinde içimde ama benim aklım onda :-) biz brıtıshte memnun kaldık umarım sonuçta güzel olur. ilgi alaka ve sistem çok iyiydi.
Tuttumu sizinki bende aynı hastanede yaptrcm

kliniğe karar vermek ne kadar zor. İyice kafam karıştı. Bakü’yle de görüştüm ora da iyi geldi hem de çok çok uygun. Pgt ile birlikte Kıbrıs’taki fiyatı buluyor. Ama Bakü bana hiç gidecekmişim hissi vermiyor. Kıbrıs olcak ama nere? Keşke herkes yorum yapsa da kafamızda otursa iyice. Clavis ya da Ventus diyorum hala ama ara ara uzaklaşıyorum hiç hastasıyla sonuç alanla konuşmadığım için.

Merhaba ne yazık ki kimyasal gebelik oluştu. İkinci için aynı hastanede tekrar deneyeceğim. Umarım sizin ilk transferde tutar
Size katılıyorum bende 4 aylık gebeyim clavis tüp bebek dr. Selen Ece’miş sayesinde ve mükemmel embriyoloğ ali Kızılkanat minnettarım onlara ekibi gayet güler yüzlü ilgili alakalı gece gündüz sorularıma cevap verdiler benimle ilgilendiler Kıbrıs’ta en iyisi diyorum güven veren samimi doğru tedavi tek yer diyorum clavis tüp bebek merkezi ben bebeğimle clavis ekibine her gün dua ediyoruz onların emeği ve Rabbimin izniyle buradan kocaman saygılar sevgiler Kıbrıs’kıbrıs clavis tüp bebek merkezine ❤️

Size katılıyorum bende 4 aylık gebeyim clavis tüp bebek dr. Selen Ece’miş sayesinde ve mükemmel embriyoloğ ali Kızılkanat minnettarım onlara ekibi gayet güler yüzlü ilgili alakalı gece gündüz sorularıma cevap verdiler benimle ilgilendiler Kıbrıs’ta en iyisi diyorum güven veren samimi doğru tedavi tek yer diyorum clavis tüp bebek merkezi ben bebeğimle clavis ekibine her gün dua ediyoruz onların emeği ve Rabbimin izniyle buradan kocaman saygılar sevgiler Kıbrıs’kıbrıs clavis tüp bebek merkezine ❤️
Arkadaşım şimdi sana nasıl inanalım. Forumda üyelik aldığın gün clavise övgü doktora övgü eeee 4 aylık gebesin ve KK'dan madem habercisin neden sürecini daha önce paylaşmadında şimdi reklam yapıyorsun. Buradan Kocaman sevgi saygı diyeceğine kendilerine bir mesaj at ve teşekkür et tavsiyem..

Bu arada arkadaşımın neyine katıldın anlamadım ?Yorum yapmak için yazdığın çok belli fundanne arkadaşım British ıvf de tedavi gördü sen clavisi övüyorsun.??? Kel alâka 😤

Arkadaşım şimdi sana nasıl inanalım. Forumda üyelik aldığın gün clavise övgü doktora övgü eeee 4 aylık gebesin ve KK'dan madem habercisin neden sürecini daha önce paylaşmadında şimdi reklam yapıyorsun. Buradan Kocaman sevgi saygı diyeceğine kendilerine bir mesaj at ve teşekkür et tavsiyem..
Birde bugün üye olmuş daha yeni buna ne demeli peki gündüz ilk okudugumda zaten direk baktım profile yeni üye olmuş himm dedim güzel reklam yaptığını zannetti ama olmadı maleseffff inandikmii hayirrrrrr

Birde bugün üye olmuş daha yeni buna ne demeli peki gündüz ilk okudugumda zaten direk baktım profile yeni üye olmuş himm dedim güzel reklam yaptığını zannetti ama olmadı maleseffff inandikmii hayirrrrrr
Çok belli ama öyle değilmi arkadaşım? Bizi sömürecek aklı sıra merkezi övüyor cidden yeter bu gibiler yüzünden merkezlere inancımız da gidiyor şahsen ben güvenemiyorum artık hem paramız hem canımız gidecek iyi bir yer olsun diye 1 yıldır okuyup takip ediyorum. Ayıp ama.

Back
X