Merhaba arkadaşlar sizlerle transferin 9. günü beta hcg sonucumu paylaşmıştım. 156 çıkmıştı hatırlarsanız bugün transferin 16. günü gebeliğim kimyasala dönüştü 284 çıktı.
9. Gün 156
11.gün 245
13. gün 315
14. Gün 354
16. Gün 284 😔
Toplam üç kere yumurta donasyonu ile tedavi denedik 3 ü de kimyasal oldu. Ama diğer 2 sinde değerlerim hiç bu kadar iyi çıkmamıştı. Çok küçük rakamlarla başladı sonlandı.
Ne diyeceğimi bilmiyorum. 2 günde o kadar güzel hayaller kurmuştum ki anlatamam. 😔 nasip değilmiş. Yıkıldım resmen. Bir babamı kaybettiğimde bu kadar üzülmüştüm birde bugün sonucu öğrendiğimde 😔 Allah sizlere nasip eder inşallah . Yolunuz açık olsun.
belki senn vitamin filan düşmüştür olmuyormu öle yani beta düşünce hemen kim yasal mı oluyor bebek

Merhaba arkadaşlar sizlerle transferin 9. günü beta hcg sonucumu paylaşmıştım. 156 çıkmıştı hatırlarsanız bugün transferin 16. günü gebeliğim kimyasala dönüştü 284 çıktı.
9. Gün 156
11.gün 245
13. gün 315
14. Gün 354
16. Gün 284 😔
Toplam üç kere yumurta donasyonu ile tedavi denedik 3 ü de kimyasal oldu. Ama diğer 2 sinde değerlerim hiç bu kadar iyi çıkmamıştı. Çok küçük rakamlarla başladı sonlandı.
Ne diyeceğimi bilmiyorum. 2 günde o kadar güzel hayaller kurmuştum ki anlatamam. 😔 nasip değilmiş. Yıkıldım resmen. Bir babamı kaybettiğimde bu kadar üzülmüştüm birde bugün sonucu öğrendiğimde 😔 Allah sizlere nasip eder inşallah . Yolunuz açık olsun.
Çokkk geçmiş olsun :KK43:

9. Gün 156
11.gün 245
13. gün 315
14. Gün 354
16. Gün 284 😔
Nasıl hissetiğini neler yaşadığını ta içimde hissettim. Bu hayatta öyle çok acı yaşadım ki önce abimi sonra babamı kaybettim bunlar çok acıttı artık acıtmaz birşey heralde dedim ama çocuğun olmayacak asla dediklerinde yıkıldım donasyon umuduyla ayağa kalktım hamile de kaldım ama evladımı kucağına alamadan toprağa verdim çok acı acıdan bile acı anlatabilecek söz yok ama yılmamalısın tekrar denemelisin. Rabbim dualarımızı kabul etsin ve bu uğurda savaşan ve anne olmayı hak etmiş olan kadınlara evlat sevgisini tattırsın inşallah.

Canım vallahi bilemedim niye 4 aday sundular. Ama muhtemelen en az 4 aday sunuyorlardir. Bizde hepsi ayri irktandi adayların.Sac,goz,ten rengi zaten hepsi istedigimiz kriterde yollanmisti. Zaten böyle olunca, hobileri, okuduğu okul, karakter özelliği bunlar bizim secimimizde önemli kriter oldu. Bu aradaher merkezin de farklı aday seçme yöntemi vardir mutlaka. Ve aklinizda olsun adayları begenmezseniz tekrar aday bulmalarini isteyebilirsiniz. Ama tabi ki en dogrusu bunlari kendi merkezinizle ya da aday merkezlerinizle konusmaniz :)
canım tedaviye başlamadan ne kadar süre önce kendi fiziki özelliğinizi söylüyorsunuz?Beni aradığım yer fotoğrafını size gösterip bilgi vermiyoruz.biz size uygun olanı seçiyoruz zaten dedi

9. Gün 156
11.gün 245
13. gün 315
14. Gün 354
16. Gün 284 😔
Canim benim çok üzüldüm yaa ne diyeceğimi bilemiyorum yaa inan acını icinde hissettim lütfen kendine çok dikkat et 🙁🙁🙁🙁🙁dualarım seninle

canım tedaviye başlamadan ne kadar süre önce kendi fiziki özelliğinizi söylüyorsunuz?Beni aradığım yer fotoğrafını size gösterip bilgi vermiyoruz.biz size uygun olanı seçiyoruz zaten dedi
ben foto yada özellik hiç sormadım eşimin fotosunu yolladım temel özellikleri benzesin yeter dedim zaten size benzesin die atıyoz ama nasipse birebir hala yada kaynana oluyor :D çok çabalamamak lazım

Nasıl hissetiğini neler yaşadığını ta içimde hissettim. Bu hayatta öyle çok acı yaşadım ki önce abimi sonra babamı kaybettim bunlar çok acıttı artık acıtmaz birşey heralde dedim ama çocuğun olmayacak asla dediklerinde yıkıldım donasyon umuduyla ayağa kalktım hamile de kaldım ama evladımı kucağına alamadan toprağa verdim çok acı acıdan bile acı anlatabilecek söz yok ama yılmamalısın tekrar denemelisin. Rabbim dualarımızı kabul etsin ve bu uğurda savaşan ve anne olmayı hak etmiş olan kadınlara evlat sevgisini tattırsın inşallah.
Artık deneyecek gücüm kalmadı. Eşim de kabul ederse bir çocuğu yuvadan kurtarip ona anne olmak istiyorum. Bunu uzun zamandır istiyorum fakat eliminde benimle aynı derecede istemesi gerekli.

9. Gün 156
11.gün 245
13. gün 315
14. Gün 354
16. Gün 284 😔
Çok çok üzüldüm gözlerim doldu okurken çok zor ama ileriye bakmak lazım bir de nedenleri değerlendirmek lazım hep aynı donör mu kullanıldı sperm çok iyi incelendi mi tutunma problemin yok bu iyi bir şey direkt embriyo donasyonu düşünür müsün bilemedim aklıma ilk gelenler

Çok çok üzüldüm gözlerim doldu okurken çok zor ama ileriye bakmak lazım bir de nedenleri değerlendirmek lazım hep aynı donör mu kullanıldı sperm çok iyi incelendi mi tutunma problemin yok bu iyi bir şey direkt embriyo donasyonu düşünür müsün bilemedim aklıma ilk gelenler
Eşimde morfoloji testi normal, DNA hasar testi normal beni düşündüren tek şey CD16 ve CD19 dedikleri rahimde katil hücre varlığı. Adetin 26 . Günü yapılan bir testle belirleniyormuş. Onun tedavisi de bağışıklık baskılayıcı IVIG denilen bir serum, yada eşten alınan kanın lenfositleri ayrıştırılarak kadına aşı olarak yapılıyormuş. Bir konuyu da merak ediyorum sperm DNA hasar testi ile sperm kromozom testi aynı şey mi???? Kromozom testi yaptıran var mı aranızda

Artık deneyecek gücüm kalmadı. Eşim de kabul ederse bir çocuğu yuvadan kurtarip ona anne olmak istiyorum. Bunu uzun zamandır istiyorum fakat eliminde benimle aynı derecede istemesi gerekli.
Hangi yolu seçerseniz seçin çok mutlu olun inşallah. Düşündüğün şey çok güzel birşey herkes cesaret edemiyor. Rabbim yolunu açık etsin inşallah

Eşimde morfoloji testi normal, DNA hasar testi normal beni düşündüren tek şey CD16 ve CD19 dedikleri rahimde katil hücre varlığı. Adetin 26 . Günü yapılan bir testle belirleniyormuş. Onun tedavisi de bağışıklık baskılayıcı IVIG denilen bir serum, yada eşten alınan kanın lenfositleri ayrıştırılarak kadına aşı olarak yapılıyormuş. Bir konuyu da merak ediyorum sperm DNA hasar testi ile sperm kromozom testi aynı şey mi???? Kromozom testi yaptıran var mı aranızda
Doktorun sana uyum için ilaç vermiştir katil hücreler ilaca rağmen bu kadar erken saldırmaz ama tabiki bir ihtimal sen tabiki testlerini yaptır sperm dna hasarı önemli bence bir de hep aynı donör ise yumurta kaynaklı olabilir ve donör un sağlıklı bir çocuk dünyaya getirmiş olması şartını sunabilirsin

Elfin sperm dna hasar testi ile sperm kromozom testi aynı. Bu testte belli bir alandaki spermler büyütülerek içindeki spermlerin bozuk kromozomluların oranını verir.

Canım bir dahaki adet dönemine kadar organik Arı sütü falan mı kullansan yumurta üretimine yardımcı olur belki. Yumurta kalitesini arttırır. Veya doktoruna sorabilirsin bazı vitaminler var promotil woman gibi.
Az evvel doktordan çıktım doktor yumurta rezervin az değil aksine çok amh eminim 2 nin üstünde çıkar dedi o kadar mutluyum ki hatta 2 ya da 3 ay normal yoldan takip yapalım dedi vakit kaybetmeden hemen tüp bebek e başlicam ama kararlıyım bu korku bana yetti

Back
X