Arkadasım için bir soru sormak istiyorum. Donasyon denicek. Rahım kalınlıgı 12mm cumartesi ucusu var. Ekım 30 transfer olacak. Bu rahım kalınlıgı 12mm normalmi şuan için transfere 9gunu var. Normal yani ideal kalınlık kaç olursa daha iyi olur tesekkurler arkadaslar
En az 7 en fazla 13-14 diye biliyorum, 9 günde fazla kalınlaşma olmasın diye ilaç dozlarını azaltabilirler sanırım

Arkadasım için bir soru sormak istiyorum. Donasyon denicek. Rahım kalınlıgı 12mm cumartesi ucusu var. Ekım 30 transfer olacak. Bu rahım kalınlıgı 12mm normalmi şuan için transfere 9gunu var. Normal yani ideal kalınlık kaç olursa daha iyi olur tesekkurler arkadaslar
rahım kalınlığı cok ıyı suanlık maşallah ama transfere daha cok var daha faazla kalınlaşmaması lazım doktoru ıle gorussun en dogru tedavıyı kendısı soyler. menapoz mu arkadaşınız?

kızlar pcryi de verdim korkulan gibi değilmiş şükür geride kaldı 2 gün cumartesi uçuyporummmmmmmmm ya heyecan tavanda desem değil. üzügünüm desem değil. korkuyorum desem değil. allah yüzüme baksın bu arada geçen prolaktini yüksek die bebegim olmaz die karşımda ağlayan arkadaşım gebe iki haftalık..... allahım banada nasip eder inaşşlaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Hadi hayırlısı olsun canım benim insallahh hayırlı sonuçlarla dönersin ❤❤❤🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Evet pazartesi test günüm, çok korkuyorum olumsuz olacak diye, hiç bi belirtimde yok, klasik kasıklarda ağrı ve göğüslerde şişlik ağrı var sadece, çok endişeliyim.
Aynen canim ınsallah olumlu olur lütfen içini ferah tut olumsuz şeyleri kafandan at lütfen

İyi akşamlar arkadaşlar donasyon transferine gidecektim ama rahim kalınlaşmıyor geçen hafta bir hafta ilaç kullandım rahim kalınlığı 4.3 çıktı 14 gün ilaç kullanımı sonucu başka dr a gittim en kalın yeri 6 mm ama diğer yerler daha ince dedi bu gün ilk gittiğim dr a gittim rahim 4.5 yani 17 gün estrefom kullandım va rahim 4.5 merkezim daha önce gitmediğin dr a git diyor yarın giderim ama bu gün ilaç kullansam mı 5 estrefom kullanıyordum
Rahim kalınlaştırmak için ne yapabilirim nar suyu da içtim ada çayı da içtim

İyi akşamlar arkadaşlar donasyon transferine gidecektim ama rahim kalınlaşmıyor geçen hafta bir hafta ilaç kullandım rahim kalınlığı 4.3 çıktı 14 gün ilaç kullanımı sonucu başka dr a gittim en kalın yeri 6 mm ama diğer yerler daha ince dedi bu gün ilk gittiğim dr a gittim rahim 4.5 yani 17 gün estrefom kullandım va rahim 4.5 merkezim daha önce gitmediğin dr a git diyor yarın giderim ama bu gün ilaç kullansam mı 5 estrefom kullanıyordum
Rahim kalınlaştırmak için ne yapabilirim nar suyu da içtim ada çayı da içtim
Histeroskopi yaptırdınmı
Acaba yapışıklıkmı var?

Gayet iyi
14 geçmesi kötü

Evet pazartesi test günüm, çok korkuyorum olumsuz olacak diye, hiç bi belirtimde yok, klasik kasıklarda ağrı ve göğüslerde şişlik ağrı var sadece, çok endişeliyim.

hiiiç endişelenme canım bunlar iyiye işaret Allah'ın izniyle olacak inşallah

Back
X