Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yusufzilan selam
Kaç kere tüp beebek
Kaç donasyon
Nerede düşünüyorsun veya yaptın kaç embryo transfer edildi
Canim tebrikler nee guzel bu aralar gidenler hhep hamile degerin cok guzel guzelde katlansin canim hayirli olsun
Canım günah mı değil mi ben bilemem ama emin olduğum şey şu ki; yaratan , ol diyen Allah. O razı gelirse olur. Donasyon bebeklerini de o yarattı. O yüzden bu konuda da rahat ol bence. Tabi bu benim şahsi fikrim
Arkadaslar 11.Gun degerim 205 inanamiyorummmmmmm
Arkadaslar 11.Gun degerim 205 inanamiyorummmmmmm
azmin ve verdiğin mücade için binlerce kez daha kutluyorum. gerçek bir savaşçı kadınsınCok tesekkurler arkadaslar Efsune arkadasim benide ekle lutfen. Yas 43 8 mikroenjeksiyon 2 asilama 1 kere 8 haftalik dusuk yumurta donasyonu dogus sevket bey 4 adet 8 hucreli 3.gun embriyosu transferi idrarda negatif sanirim yanlis baktim 11. Gun bhcg 205 hayirlisi Allahtan hafif kasik ve bel agrim var .Allahim hayirlisiyla sagliklica kucagima almayi nasip eder insallah Aminnnb
canım ya desene haftaya miniğimiz geliyor allah yardımcın olsun benide bir sezeryan korkusu kapladı ama aklıma getirmek bile istemiyorum ayyy çok şükür alırsan onu kucağına bütün sıkıntılar bitecek allah kolaylık versin tüm melekler üzerinde olsun....bütün bu hyecanları herkese yaşatsın rabbim....
arkadaşlar gebelik oluştuktan sonrada ESTROFEMe devam ettiniz mi ve ne kadar süre?
doktorum bir süre daha kullancaksın dedi bana..
Benim sağ ve sol tarafımda ara ara pıt pıt seyirme gibi bir hareketlilik oluyor sanki derime içerden bişeyler değiyor hamileliğin ilerki dönemleri olsa hareket ediyorlar diycem sanki bişeyler oynuyor gibi niye böyle oluyor acaba? Birde bu gaz sorunu nedir arkadaslar böyle yaaa(((
Sevgili arkadaşlar anladığım kadarıyla donasyon için drlar formları size doldurtup imzalatıyorlar peki o merkezde donasyon yaptırdığınıza ve de transfer ettikleri embriyoya kadar size yazılı bir bilgi veriyorlar mı? Yoksa verdikleri kliniğe ait ödediğiniz ücretin makbuzu mu bunu soruyorum çünkü sitede buna ait bir bilgi gözüme çarpmadı tüm sayfaları okuyamadım olabilir ama benim donasyona ait dosyalarda imzam bulunacaksa orada bana yaptıklara transfere dair bir belgem de olmalı diye düşünüyorum. Tüm donasyon yaptıran arkadaşlardan beni bilgilendirmelerini rica ediyorum. Sevgiyle kalın
Arkadaslar cok heyecanliyim
Dr. Firdevs hanimla simdi telefonlastim...donör ümü bulmus, iciniz cok rahat olsun diyor.........haftaya bilgilerini vericekler bana...........kizlar güvenmekten baska caremiz varmi........yok sanirim.......yinede tedirginim........normalde sanirim......kismetse aralik sonunda almanyadan kibris a gidecegiz...ve ilk donasonu yaptircagiz....6 defa basasrisiz tüp bebekden sonra, cok ama cok büyük korkularim var............sizde öylemiydiniz?? nasil kendinizi sakinlestirdiniz, nasil güven buldunuz..................yardiminiza cok ihtiyacim var, desteginize cok ihitiyacim var kizlar...............