Insallah hemen hallolur ve baslarsin, Rabbim kolaylastirsin insallah bende beklemedeyim herseyee vardir bir hayrGec olsun güc olmasin Sonumuz iyi olsun insallah

Sorun degil deyip baslasalardi kafanda daha buyuk soru isaretleri kalırdı. Bır sürü para vereceksiniz bir ay daha beklemeye değer, tedavini olmaya değer

14:48'de şu mesajı yazıp ;

ukrayna yı bilmiyorum ama ben cok doktor gezdim en son Kıbrıs'a Girne Tüp Bebek Merkezine gittim orda Verda hanım yaptı tedavimizi ikiz bebeklerim şimdi kucağımda

14:54'de 6 dakika sonra başka bir hesapla bunu yazarsan ben burada iyi niyet aramam...

Benimde böyleydi durumum Allah Dr Verda Tuncbilek ten ve ekibinden bin kere razı olsun heryerde söylerim. İyiki karsıma cıkmıslar 2 tane slan parcası bebeğim oldu iyiki girne tüp bebek merkezine gitmişim

bir bitmediniz, donasyon merkezlerinin çalışanları. Hayır birde utanmadan tüp bebek merkezinin e-posta adresi ile üye olmuşsun ya pesss. Üye adı seçerken böyle isim soy isim seçince daha inandırıcı mı olur sanıyorsunuz?

Mukemmel cok sevindim adina❤❤❤❤❤

İsmini hiç görmediğim ve Peş peşe aynı dr un yorumlarını yapan üyeleri görünce bende dedim var bunda bir pazarlama olayı

Buna ben de minik bir ekleme yapayim gidecek olanlar icin 365 te kalanlar icin, otelden cikinca sola donup ileride gordugunuz sarili yesilli yuksek apartmanlari hedef alarak yururseniz(5-7 dk) eczane, doviz burosu, market var ve yol villalarin arasindan cok sakin bir yol. Kiev ‘ e gidenler bunun ne kadar az rastlanan birsey oldugunu anlayacaklrdir
Biz paramizi orda bozdurduk kur neyse ondan bozdurduk. Otelde de bozdurabilihorsunuz ama kuru dusukten hesapliyorlar bilginiz olsun

Neden mitokondri naklini düşünüyorsunuz bende 2 düşük yaptim da
Ben internette mitokondri naklini okuyunca yine kendi yumurtam kullanılacak sadece yumurtaya enerji veren bir kısım nakil edilecek ve gen geçişi olmayacak diye anlamıştım, diğer türlü esim donasyon istemediği için hani ona bu şekilde anlatırsam, belki daha ılımlı yaklaşır alternatif çözüm olabilir diye düşündüm, ama tabi konuyu ona halen acabilmis degilim, birkaç ay daha tup bebek denemesi yapıp sonuc alamazsam bakacagim duruma

Kuzum çok şükür sorun çıkmadı
Bunların böyle yaklaşımını seviyorum yaa
Standart tedavi yok burda
İkili transfer benim gibimi yapılacak?
Mesela progesteron başlarken 5 ve 7 günlerdemi?

Çok geçmiş olsun canım
Acaba anlaşsanız sperm bulunmasa hazır embriyo transfer edilsin
Zaten kievde hazır embriyo ve yumurta donasyonu aynı fiyata

Yaa bu yazdıklarınızı okuyunca nakadar doğru yere gittiğimize bir daha inanıyorum
Nakadar değer veriyorlar hastalara baksana
Rahim içi sıvı acaba tüplerdenmi geliyor
Adetmi olucakksınız?
Benim histeroskopi ameliyatları sonrası sıvı tıplanıyordu ve hakikaten transferim başarısız sonuçlanmıştı
Lütfen doktorunu dinle
Ne derse yap
O sıvının ne olduğunu burada yaz bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…