Ek rahime,metabolizmaya lazım olan desteklerVay beee kombine tedavi dedikleri bu olsa gerek!helal olsun kieve..
kisiye ozel tabi tedavi ama inositol, e vit, magnezyum kullaniminin etkisi nedir?
Zaza sana ivig yapilacak mi ya da yapildi mi?Ek rahime,metabolizmaya lazım olan destekler
Probiyotik bile verdiler
Yüksek doz progesteron bağırsak florunu etkilemesin diye
canim dokudaki değer nasil oluyor yani nasil kontrol ediliyor ki?İnşallah kuzum
İnşallah sende prensesini istediğin,dilediğin şekilde büyütecen
Dr Elena bir şeyde dedi,kanda bakılan progesteron değeri doğru olmuyor
Önemli olan dokudakı değer
vallla helal olsun vit bile veren merkezde ilk duyuyorumEk rahime,metabolizmaya lazım olan destekler
Probiyotik bile verdiler
Yüksek doz progesteron bağırsak florunu etkilemesin diye
Edilemezki zatencanim dokudaki değer nasil oluyor yani nasil kontrol ediliyor ki?
4900 eur hersey dahil konsept!!Yok yapmadı
Çarşamba onuda sorucam
Ben dr Cem Akarsuya gidiyorumMerhaba arkadaşlar, Ankara'da yaşayıp Gynolife a giden var mı? Ankara da muayeneleri hangi Dr yapıyor bilen var mı? Şimdiden teşekkür ederim
İstanbulda gidip memnun kaldiginiz doktor var mi?Ben dr Cem Akarsuya gidiyorum
Allah ol demisse oluyor tabi ama oldurmak icin her seyi yapiyor adamlar, takdir edilesi..Ay keşke gebeliğin garantisi olsaydı
Ben dr Cem Akarsuya gidiyorum
ya bende sasirdim acikcasi,parca alinip bakilio die biliyorum bende.ayool dedim kiev bunu da yapar mi yapar,bi sorayimEdilemezki zaten
Yani denetimler onu gösteriyor
Mesela bir kadına progesteron veriyorlar kanda yüksek çıkıyor,rahimden parça alıp bakıyorlar orda düşük
İst icin paylasirsa cok sevinirim..Omayra arkadaşımızın çok iyi takip eden doktoru var
Ayrıca Gynolife a giden arkadaşlarımız memnun kaldiniz mi?çok teşekkür ederim ama Gynolife kendi önerdiği dra gitmemiz konusunda ısrarcı gibiHenüz söylemediler kim olduğunu Ankara'da . Açıkçası bilip biraz araştırmak istiyorumm. Giden varsa paylaşabilir mi hangi dru oneriyorlar
Dr. Deniz Gökalp tedavi protokümü yapan ve takip eden dr. Mükemmel bir dr. Yenilikleri takip eden yenilikçi araştırmacı biri.İstanbulda gidip memnun kaldiginiz doktor var mi?
Ankara icin zazanin doktoru biliyorum.ist icin oneri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?