Bence de 1 ay min olmali bence

Ertelemeyin , herkes asi olmadan da hamilelik gecirdi.
Kendinizi 1.5 senedir koruyabildiyseniz korunmaya devam edin.

Ertelemeyin , herkes asi olmadan da hamilelik gecirdi.
Kendinizi 1.5 senedir koruyabildiyseniz korunmaya devam edin.
İnş hamilelik olursa ben Doğumu yurt dışında yapmayı düşünüyorum aşı olmadan da yurt dışına çıkışlar yasaklanırsa diye korkum var yoksa dediğiniz gibi sonraya ertelerim aşıyı

Canimmm çok üzgünüm Rabbim seni ummadığın yerden sevindirsin sen güclü kadınsın bu üzden çok seviyorum seni inşaAllah Rabbim mükafatını verir canım
Çok teşekkür ederim inşallah canım. Hepimiz öyleyiz güçlü azimliyiz, bende seni seviyorum duygularımiz karşılıklı emin ol

Çok teşekkür ediyorum canım inşallah hep birlikte bu güzel hayalimize kavusalim

İnş hamilelik olursa ben Doğumu yurt dışında yapmayı düşünüyorum aşı olmadan da yurt dışına çıkışlar yasaklanırsa diye korkum var yoksa dediğiniz gibi sonraya ertelerim aşıyı
Yasak olacagini sanmiyorum, ama gittigniz ulke karantina uygular. Seyahat oZgurlugu kisitlanamaz ki..Vize acisindan da doktorunuz hamile olarka asi olmasi onerilmiyor diye yazi verirSe vize aliminin da sorun olacagini sanmam.

Bende tam british te yaptırmayı düşünüyordum bu yazıdan sonra modum düştü

Tamara çok üzüldüm umarım bir daha ki sefere evlatlarını kucağına alırsın
Bu arada senin donasyon muydu hangi merkezdi
daha önce bu konuda detaylı bilgi vermiştim canım sana geriye dönük bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…