- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.217
- 88
- 43
Bence ikili transfer çok mantıklı...Cuma ve pazartesi
İkili transfer
Şansı daha da arttırıyor..
Güzel haberlerin olsun inşallah

Zaza merak ediyorum kaç yaşındasın ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence ikili transfer çok mantıklı...Cuma ve pazartesi
İkili transfer
Benim tedavilerde 7-8 tane yumurtam oluyor hatta 3. denemede uzun protokolle 12 tane yumurta toplandı kaç tanesi olgundu onu bilmiyorum ama 4 tanesi döllendi 2 tanesi kaldı 3. gün olarak donduruldu ama tutmadı... Ben 2 denemeyi aynı dr da yaptım 2 kere negatif aldım. Bana estrofemi günde 6 tane veriyordu herkes 4 kullanıyor genelde.. Acaba diyorum bu estrofem fazla kullanıldığı için rahimde sıvı falan mı oluştu da tutmadı.Bende yaptırdım,tek yumurtam gelişti ama dollenmedi .
Bilseydim hiç denemez direk donasyon düşünürdüm![]()
2 ay sonra 47 olucamBence ikili transfer çok mantıklı...
Şansı daha da arttırıyor..
Güzel haberlerin olsun inşallah
Zaza merak ediyorum kaç yaşındasın ?
Yeni yaşın sana bebişlerini getirsin canım2 ay sonra 47 olucam![]()
Canım sen kaç yaşındasınYeni yaşın sana bebişlerini getirsin canımSonra bizimle fotoğraflarını paylaş onların
![]()
39 yaşındayımCanım sen kaç yaşındasın
Önce 2 sonra 3 sonrada günde 4 şeklinde alıyorsun. Benimki 6 veriyordu. Fazlası olunca sıvı oluyormuş rahimde diye sonradan duydum.Banada dr estrofemi günde 2 yazmisacaba yükseltcekmi sonradan
37-42 bu yaşlarda kendi yumurtalarımla deniyordum39 yaşındayım
Bana kievdeki protokolde direk 4 tablet estrofem başlatıÖnce 2 sonra 3 sonrada günde 4 şeklinde alıyorsun. Benimki 6 veriyordu. Fazlası olunca sıvı oluyormuş rahimde diye sonradan duydum.
Ama inanli hayata bir daha gelseydim kendi yumilerimle bukadar uğraşmazdım37-42 bu yaşlarda kendi yumurtalarımla deniyordum
42-47 donasyon
hiç üzülmeyin kalbinizi karartmayın rabbim senin ve hepimizin yüzüne bakacak bizleri de umutsuz, evlatsız bırakmayacak inşallahAcaba ben anne olucamı![]()
ahh benim güzel kardeşimAcaba ben anne olucamı![]()
Hazır olduğumda deneyeceğim canım, biraz kafamı dinlemek, vücudumu dinlendirmek istiyorum ama çok da ara vermemeyi düşünüyorumTamaracım dondurulmuşları ne zaman deneyeceksin çok ara vermezsin herhalde.
Ben yaptırdım ama hiç bir faydasını görmedim canım, görene de rastlamadım. Bu konuda burada bi forum var orayı bi oku istersenKızlar daha öncede söylemiştim eşim yumurta donasyonunu istemiyor diye.. Biraz cırladım falanBülent Tıraşa gitmemi istiyor git bi muayene ol eğer kendisi de önerirse yaparız diyor. 10 temmuza randevu aldım bülent hocadan.. Bana muhtemelen prp yapalım diyecek diye tahmin ediyorum. Burda daha önce prp yaptıran vardı sanırım. KK da kimseden de prp bana yaradı dediğini duymadım. Yine kafam allak bullak....
Ben de2 ay sonra 47 olucam![]()
bencede canim,cok ara vermeden devamHazır olduğumda deneyeceğim canım, biraz kafamı dinlemek, vücudumu dinlendirmek istiyorum ama çok da ara vermemeyi düşünüyorum![]()
canim benim eşimde istemiyordu ki ,enson negatifi aldığımızın 3. günü andrey le konusurken bulduk kendimiziKızlar daha öncede söylemiştim eşim yumurta donasyonunu istemiyor diye.. Biraz cırladım falanBülent Tıraşa gitmemi istiyor git bi muayene ol eğer kendisi de önerirse yaparız diyor. 10 temmuza randevu aldım bülent hocadan.. Bana muhtemelen prp yapalım diyecek diye tahmin ediyorum. Burda daha önce prp yaptıran vardı sanırım. KK da kimseden de prp bana yaradı dediğini duymadım. Yine kafam allak bullak....
Canım teşekkür ederim... Sen kaç kere tüp bebek denedin ? Yaşın kaç çünkü yumurta kalitesi yaşla da alakalı o yüzden soruyorum.canim benim eşimde istemiyordu ki ,enson negatifi aldığımızın 3. günü andrey le konusurken bulduk kendimizier geç kabul ediyorlar.ben ozaman paradan vurdum onu
dedim bi 150 bin tl daha harcayip mi gidip donasyona harcayalim bi daha,tup bebekle olmuo iste
bulent hocayi okadar cok insan soyledi ki bana git die,dedim yok adam tam bir para göz.20 bin tl lik işi 35-40 a cikartiyor.iş yumurtada sonucta altin yum varsa heryerde yürüyor embrio tabii bu genede belli basli merkezler icin soyluyorum.prp nin işe yaradigi bir kisi bile görmedim,zaten bulent beyden baska öneren de yok.(belki 1-2 kisi daha) bukdr ise yaradigi düsünülse herkes yapar bence.sen eşine söyle para tuzağı bunlar die hemde zaman kaybı![]()