Ben hata ettim öylese o kadar çok soruldu ki pat diye yazdım dr.um ismini. İnşallah zor durumda bırakmamışımdır.

Çok haklısınız bu konuda kötü kalpli çoook insanlar var
Allah bizi onlardan korusun
Bizi bizden başka anlayan yok zaten
İşte tüm endişem bize yardım etmeye çalışan iyi niyetli insanların bizim yüzümüzden zarar görmemesi.. Yoksa destan yazarım memnuniyetimle ilgili
Beni en yakın arkadaşlarım bile anlayamazken aynı durumu yaşayan burdaki dostlarım ruhuma en iyi gelenler..
İyi ki böyle platformlar var

Şimdiden mutlu güzel haberler almanız diliyorum, hayırlısı diyelimm

Canim benim bizim topik dunya capinda ünlü bütün doktorlar okuyor burayi ve bun bunu biliyorum sayfayi tup bebek sayfalarini emin olun butun kadim dogum hemsiresi sekreteri takip ediyor

Canim benim bizim topik dunya capinda ünlü bütün doktorlar okuyor burayi ve bun bunu biliyorum sayfayi tup bebek sayfalarini emin olun butun kadim dogum hemsiresi sekreteri takip ediyor
Ay okusunlar ondan yana sıkıntım yokta yarın bi gün başlarına bişi gelirse bizden bilmesinler
Mahremiyet önemli bizden çıkmasın
Biz güzel pozitifler alalım onlar zaten işlerinde en iyi olarak anılırlar

Hayırlı olsun canım inş güzel embriyoların olur herşey güzel geçsin

Unuttum canim insallah guzel embiriyon olusur insallah hayirli olsun

Sayfamiz bebislerle dolsun insallahhhhh sayfamiz ikiye ayriliyor1.kievciler
2. Kibriscilar yazlikcilar gibi oldu her iki grubdanda guzel haberler gelsin kizlaaarrr
amiiinnnnn inşallah yarabbim hepimiz karınlarımızda bebişlerimizle dönelim hangi merkez de olursak olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…