Amin inşallah🙏🙏 Zaza’nın kiler hayırlıysa bir yolu açsın, biz de sıra sıra peşlerinden gelelim😂👌Rabbim hepinizden razı olsun, valla enerjiniz öyle güzelki 🧿🧿 taaa buralara kadar geçiyor👍🥰 güzel dilekler için teşekkürler
Ayyyy inşallah kırmızı kuşağı ben kesiyorum🤣😍🤲

Canimsin ikizleri op benim icin evet dun itibariyle 40 kiloyu tamamladim kus gibi rahatladim canim cook şükür murat beyle enis beyi goruntulu aradim 2 gun once murat bey şok oldu inanamadi dediki nerde ilk tedaviye gelen kiz dedi bu ilkinde soylemisti ama insallah bu kilon sorun olmaz demisti simdide basari sansimiz yuksek seninle diyor nasil gurur duydum kendimle icimi sevinc kapladi insallah olur dedim .sevgiler canim benim herdaim mutlu ol bebislerinle ailenle insallah kocaman öptüm ❤❤❤❤❤❤❤❤❤💋💋💋💋💋
Eftaliosum bir doğurum senin yolunla gidicem🤣
Vallah kitap bile yaza biliriz
Ben donasyon yolunda ağır mücadele
Sen tüp bebek tedavilerde alınan kilolardan kurtulma🤣🤣🤣

Heyecanını çok iyi anlıyorum😅 sen ne zaman geliyorsun
hem de ne heyecan,baska bir olaya odaklanamıyorum resmen🤭
temmuz da bayramdan önce diye plan yaptik ama,öncede olabilir sonra da.hala belli değil eşimin işlerden dolayı.ama ikimizde fırsat kolluyoruz,ilk anda gelicez hemen.utanmasam adama sen kal,ben bi gidip hallediyim dicem😂😂😂

temmuz da bayramdan önce diye plan yaptik ama,öncede olabilir sonra da.hala belli değil eşimin işlerden dolayı.ama ikimizde fırsat kolluyoruz,ilk anda gelicez hemen.utanmasam adama sen kal,ben bi gidip hallediyim dicem😂😂😂
Çok sevindim😂 iyi olacak inşaallahh şimdiden hayırlı olsun diyelim 🙏

Tamaram şu ana kadar hiç heyecan yoktu
Ama yarın için yine heyecan bastı beni
Anam diyorum bu kaçıncı ne heyecanlanıyon
Hiç elimde değil😀
Votkamı içsem🤣🤣🤣🤣
Valla bizde seninle bir heycanlaniyoruz😍 Klinikte hergün transfere girenlerin cikisini bekliyordum onlarla konusmak icin😀 Okadar kalabalik oldugu halde günde okadar transfer oldugu halde hastalara gösterilen özene agzim acik kalmisti ☺️Insanlarin mutlu ayrilmasi gercekten harikaaa😍 ve sonra aldigim gebelik haberleri🥰
Bugun büyük gün Allahim yardimcin olsun canim , bugun bebeklerine kavusma günü😍😍😍Önce sen sonra bizler Hepimizin yüzü gülsün insallahhhhhh🙏🙏

Muhtemelen bizde seninle denk gelecegiz🤣

Back
X