Anneligin yasi yokDualarim sizinle. Saglikla mutlulukla buyuteceginiz cocuklariniZla yolculugunuzun baslangici olsun pazartesi

Gözlerim doldu..Çoook tesekur ederim. Iyi ki varsiniz

Gözyaşlarımı tutamıyorum
Bizi ancak biz anlarız
Rabbim mucizelerinizle dönmeyi nasip etsin
Miladizin olsun bu günler

Niye kendini kötü hissedesinki, sağlığın imkanın olduğu sürece anneliğin yaşı yoktur. Hem bu konuda yalnızda değilsin, aramızda 2 yaş var bende 47 girecem.

Hayırlısıyla pazartesi transferi olacak korku ve negativ düşüncelerden uzaklaş canım, iyi düşün iyi olacak inşallah.Rabbim isteyen dileyen bu yolda mücadele veren tüm arkadaşlarımın kadınlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Hayırlısıyla bebişlerini al gel canım.

Olumlu düşünün, sonuç çok güzel olacak inşallah,
Yavrunuz karninizda imiş gibi hissetmeye calisin

Çook tesekkur ederim. Amin. Herkesin inşallah
Yasini dert etme gencsin canim ya dedikleri gibi anneligin hic birzaman yasi yok 52 yasinda ikizleri olan tiyatrocu bir hanimefendi var adini hatirlayamadim isim özürlüyüm biraz eski yazlik komsumuzdu kibrista donasyon olmustu oda canim artik 55 e kadar anne olan var. Sen transfere gideceksin bak rahat ol insallah guzel gecer bebislerinle dön insallah.

Amin

Benim 3. Gun embiriyosuydu canim sonuc olumsuz olmustu ama 3. Gun embiriyosuyla hamile olan cok var demisti murat bey bana

Pablocum umarım bu yaşadıklarının mükafatını anne olarak alırsın. Dualarım seninle Allah yardımcın olsun canım

İnşallah güzel haberlerinizi de alacağız Allah'ın izniyle korkmayın dualarımız sizinle. Herşey çook güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…