Bugün embriyoların 5. Günüydü hanımlar 🥰
4aa, 4aa ve 4ab olarak 3 tane embriyo donduruldu.. Bu işin kıyası olmaz biliyorum ama merak etmeden de duramıyorum, Umarım 1 tanesi bize can olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Harika tatlim embiriyolarin.bebislerin orda duruyor canim insallah hersey istedigin gibi olur🙏🙏❤❤❤❤❤

Kızlar sivilce çıkması problem mi ? Yani bazı yerlerde sivilce çıkınca gebelik olmuyo bilmem ne yazmışlar estrofem sivilce yapmıyor mu artık herşeyi takar oldum ya 😣 test günü yaklaştıkça çekilmez oldum😒
Canim sen icini ferah tut hic sikma canini sen lutfen hormonlardan oluyor sivilce ilaclarda yapar. Az kaldi test günü ne hic stres olma canim

Veeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktı ♥️ Merkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok 😍
Ayyyy süperrr yaaaaa Masallahhhhhhhh Allahimmm sag saglim kucagina almayi nasip etsinnn darisiziiii hepimizee😍😍🙏

Veeeee kan verddiiiim sonuç 10. Gün 1098 çıktı ♥️ Merkezi soracaklara baştan yazıyorum DR HİT KIBRIS 2 embriyo 5. Gün transfer taze embriyo dondurulmuş değil kaliteleri 4AA , hiç belirti yok hala da yok 😍
Çok güzel değerin maşallah pandacımm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sağlıkla al kucağına inşallah 🥰

Tebriklerrrrrr👏👏👏👏👏sağlıkla kucağına alman dileğiyle 🐣🐣🐣 ikizler geliyor 🥰🥰🥰

Hayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Donsyon muydu acaba

Rahimde 3 çizgi görüntüsü ne demek arkadaşlar
Bu arada bende hiç rahim filmi çektirmedim sadece vaginal ultrason olmuştum
Gerek görülmemişti
Eğer bir sıkıntı olsaydı ultrasonda görünür müydü

Back
X