Günaydin arkadaslar,

Kibris IMSI yaptiran oldumu - fiyatini bilmek istiyordum. Esimin spermleri cok iyi degil, o yüzden diyorum acaba IMSI yaptirsak daha iyi spermleri secmeleri icin, basari oranini da böylelikle arttirmis oluruz diye..hic yaptiran oldumu?

Süpersin valla atessn güzel bir fikir bunca zaman vıdı vıdı yapanlara kendiliğinden süpriz oldu bize diyecegim gıcık olsunlar :)Bunca seneden sonra nasil oldu? tüp bebek mi? aşilamami? diye araştirmaktan ölsünler.

Dediğim gibi ben söyleyemem asla kimseye.
zaten benim artık çocuk falan istemediğimi sanıyor herkes. ben yalnız büyüttüm kızımı bu yüzden çok zordu artık çocuk istemiyorum diye biliyor tüm çevrem. yıllarca kendi başıma taşıdım ben hayatımı kızımla.
ama yeniden evlendim kızım istememesine rağmen.
birde çocuk yaparsam hemde bu kadar uğraşarak o istememesine rağmen kızım çok kırılır bu defa.
bu yüzden benim olay şöyle olacak.( tanrım hayali bile beni korkutuyor ve heyecanlandırıyor. ) annecim ben menapoz sandım meğer bebekmiş. kardeşin olacak......
yok kardeşin diyemem. ne kardeşi yaa o benim kardeşim falan değil diyor şimdiden biri ona belki kardeşin olur ne güzel falan derse.
aslında doğru .... kardeşi falan değil..:1:

:44:ne deriiiiiiiimmmm:44:bebekmiş annecim bi tane belki iki tane bebek olacak işte annem yaa napiim?? çok geç anladım.kürtaj da yasak ......:50: olacak artık zaten 4 ay kalmış olmasına (5 ay gizlerim heralde durugenin söylediği taktiklerle)

off yaa bana yine mutlulukla mutsuzluk bir arada olacak yaniii... bebişime şimdiden acıdım valla.:43:

neyse varsa kaderde üzülmek ...............
benim hikaye böyle gelişecek yani tress. ben hiç kimseye söylemeyeceğim...

konu komşu eş dost onlara gelince.onlar şunları söyleyebilirler..:52:

yuh yaaa koskaca kadın bu yaşta valla doğuracak.
eeee taş gibi kadın doğurur dedim ben size...
buldu genç kocayı doğurur tabiii.....
bu bitane daha yapar bak yazdım buraya..
annen kaç yaşındaydı kızım yaaa( bu eski eşim:))))))))))))
kim bakıcak şimdi kızım yaaa (bu annem)
kızım aferim iyi ki yaptın kocanın hakkıydı baba olmak (bu babam)
yaşasıııınnnnnn çok şükürrrr (bu eşim ve ben)
kimseyi takmam çok mutluyum ...(bu ben)

yaa bugün çok mutluyum allahım hayali bile çok güzel içimden bu umut ve hayalleri alma hiç.
herkesin hayalleri gerçek olsun inşallah...:16::16::16::16::16:

Günaydin arkadaslar,

Kibris IMSI yaptiran oldumu - fiyatini bilmek istiyordum. Esimin spermleri cok iyi degil, o yüzden diyorum acaba IMSI yaptirsak daha iyi spermleri secmeleri icin, basari oranini da böylelikle arttirmis oluruz diye..hic yaptiran oldumu?

bildiğim kadarıyla artık bunu yapmayan klinik yok basit bir aşılama da bile bu işlemin yapıldığını söylemişti dr selman laçin medicana da.

Canım şu ingiliz sitesinin internet adresini tekrar verirmisin açılmıyor çünkü. Kıbrıs doktorlarıyla ilgili görüşlerine bakmak istiyorum. USA yı taradım durdum yumurta donasyonu işlem ve donöre ödenen 25000 dolar uçak bileti ve kalış hariç.

Theo canım bende de tüp bebekte olmuştu ama adet vaktinden önce gelmişti. Stres üzüntü ortam değişikliği bile adet düzensizliği yapıyor. Rahatlaman adına bir kadın doğumcuya görün zaten ultrasonda da adetin yaklaşmış derler. Sevgiyle kal!

Şaşırttı bu defa:-) hep vaktinden önce gelir olmadı zamansız gelir transfer günü gibi:-))) gelmesi gerek gelmiyor:-)) gözü kör olasıca:-))))

Ben de adet öncesi şişmiş balon gibi dolaşıyorum ne soğan suyu ne lahana suyu fayda etmedi.

Hayır olması bir dert olmaması bir dert.. Pembe bişiler geldi kesildi gene .. bekliyorum şimdi tamamını...Bu hafta tam sökmezse ki sökeceğini hissediyorum, soluğu doktorda alacağım

Dediğim gibi ben söyleyemem asla kimseye.
zaten benim artık çocuk falan istemediğimi sanıyor herkes. ben yalnız büyüttüm kızımı bu yüzden çok zordu artık çocuk öistemiyorum diye biliyor tüm çevrem. yıllarca kendi başıma taşıdım ben hayatımı kızımla.
ama yeniden evlendim kızım istememesine rağmen.
birde çocuk yaparsam hemde bu kadar uğraşarak o istememesine rağmen kızım çok kırılır bu defa.
bu yüzden benim olay şöyle olacak.( tanrım hayali bile beni korkutuyor ve heyecanlandırıyor. ) annecim ben menapoz sandım meğer bebekmiş. kardeşin olacak......
yok kardeşin diyemem. ne kardeşi yaa o benim kardeşim falan değil diyor şimdiden biri ona belki kardeşin olur ne güzel falan derse.
aslında doğru .... kardeşi falan değil..:1:

:44:ne deriiiiiiiimmmm:44:bebekmiş annecim bi tane belki iki tane bebek olacak işte annem yaa napiim?? çok geç anladım.kürtaj da yasak ......:50: olacak artık zaten 4 ay kalmış olmasına (5 ay gizlerim heralde durugenin söylediği taktiklerle)

off yaa bana yine mutlulukla mutsuzluk bir arada olacak yaniii... bebişime şimdiden acıdım valla.:43:

neyse varsa kaderde üzülmek ...............
benim hikaye böyle gelişecek yani tress. ben hiç kimseye söylemeyeceğim...

konu komşu eş dost onlara gelince.onlar şunları söyleyebilirler..:52:

yuh yaaa koskaca kadın bu yaşta valla doğuracak.
eeee taş gibi kadın doğurur dedim ben size...
buldu genç kocayı doğurur tabiii.....
bu bitane daha yapar bak yazdım buraya..
annen kaç yaşındaydı kızım yaaa( bu eski eşim:))))))))))))
kim bakıcak şimdi kızım yaaa (bu annem)
kızım aferim iyi ki yaptın kocanın hakkıydı baba olmak (bu babam)
yaşasıııınnnnnn çok şükürrrr (bu eşim ve ben)
kimseyi takmam çok mutluyum ...(bu ben)

yaa bugün çok mutluyum allahım hayali bile çok güzel içimden bu umut ve hayalleri alma hiç.
herkesin hayalleri gerçek olsun inşallah...:16::16::16::16::16:

ATessn cocuklar belli bir yaştan sonra maalasef bencil oluyorlar .kendi hayatlarını yaşamaya başlıyorlar.vee bizlerde bir boşlukta kaliveriyoriz. çevreye gelince onlara göre ne iyisin ne kötü ne dogrusun ne yanliş yani araftasın .kimseyi memnun edemezsin o yuzden kendini nasil mutlu hissediceksen Oyle yap.nitekim yeniden Anne olmanin hayalinin bile seni nasil mutlu ettiğini görebiliyorum.bu mutluluğu yaşa arkadaşım hayata bir kez geliyoriz.önemli olan cok yaşamak deyil dolu dolu huzurlu yaşamak Bence o mis kokulu yavruyu kucağina aldığinda bazı zorluklara karşı dahada güclü olucaksın.zaten hepimiz gücümüzü o müthiş duyguyu ve sevgiyi ysşamaktan almıyor muyuz....

Ne zaman deniyceksin yani bir tarih belirlediniz merkeze karar verdinizmi

henüz edemedim öyle yada böyle deneyeceğim. istiyorum ama ne zaman şu an bilmiyorum. ama olacak ikna etmek için hergün en az bir saat bu konu ile ilgili konuşuyorum. konuştuğumuz her konuyu evirip çevirip buraya getiriyorum. elbet tamam pekiii diyecek. ama ne zaman bilmiyorum. yaşım yüzünden çok zaman kaybetmemeliyim ama bunu biliyorum. bakalım en kısa zamanda inşallah
merkez ve klinik konusuna gelince önce berk beyin sesi çok samimi güvenilir gelmişti ona karar vermiştim.
sonra firdevs hanımda çok ilgili konuştu benimle birde burada herkes firdevs hanımın uğurlu elleri falan yazınca firdevs hanım diye düşündüm. ama theo nun olayından sonra ondan da vazgeçtim. şu an kararsızım zaman karar vermeme yardımcı olacak bir ışık tutacaktır bana.
önce eşim tamam hadi desin orası kolay olacak buradaki arkadaşların sayesinde.

Canım şu ingiliz sitesinin internet adresini tekrar verirmisin açılmıyor çünkü. Kıbrıs doktorlarıyla ilgili görüşlerine bakmak istiyorum. USA yı taradım durdum yumurta donasyonu işlem ve donöre ödenen 25000 dolar uçak bileti ve kalış hariç.

selam canim, elbette.
iste bu sayfadan girebilirsniz, kolaylikla üye olabilirsin. sebebeni yazman gerek, ben kibris da donasyon yaptirmak istedigimi ve kibrisa cogunlukla ingilizler gittigi icin üye olmak istedigimi yazmistim, sanirim 1 gün icinde üyeligimi kabul etmislerdi

Cyprus & Turkey - page 1 - Infertility and Fertility Support Forum

bu sayfa acilmaza ana sayfadan mutlaka girebilirsin

Infertility and Fertility Support Forum - forum

Tıpkı bizim sitede memnun olan ve olmayan olduğu gibi onlarda da varmış hızlıca göz attım doğuş firdevs hanımdan memnun olan da var bu rahim kalınlığı tedavisini dr un denk getiremediğine inanan da. Çok meşgul olduklarını söyledikleri saatte transfere almadıklarını uçağı kaçırma stresiyle fazla dinlenemeyip negatif sonuç aldıklarını söyleyen de var.

Canım bende aynen sürekli yatıyorum benimde kasıklarımda filan ağrı oluyor . Bende hem bas dönmesi hem mide bulantısı var . Ben gecen Çarşamba doktora gittiğimde 6+5 demişti bu hafta 8. Haftadayız . Benimde göğüslerim o kadar acıyor ki anlatamam karnımda davul gibi . Birde benim idrarımda bakteri çıktı doktor antibiyotik verdi sabah akşam onu içiyorum zararı yok dedi ama korkuyorum yinede . Hep bir aksilik peşimde Allah hayır etsin .

Benimde transfer öncesi regli olmamıştım doktora gittiğimde rahim duvarının ince olduğunu o yüzden hastalanmadığımı söyledi , ispanyadaki doktorumda hastalanmayınca kullanmam gereken ilaca başlatmıştı yani transfer öncesi son ay adet olmadan hamile kaldım :)

Tıpkı bizim sitede memnun olan ve olmayan olduğu gibi onlarda da varmış hızlıca göz attım doğuş firdevs hanımdan memnun olan da var bu rahim kalınlığı tedavisini dr un denk getiremediğine inanan da. Çok meşgul olduklarını söyledikleri saatte transfere almadıklarını uçağı kaçırma stresiyle fazla dinlenemeyip negatif sonuç aldıklarını söyleyen de var.

evet aynen...ama cogunluk cok memnun dogus merkezinden. o sayfada jade diye bir türk bayani var, oda diyor, yine her zaman dogusu secerim diye. bilmiyorum ama ben firdevs hanimdan simdiye kadar cok positiv düsüncem var, dün esimde ilk defa onunla konustu. artik tutmazsada ben yinede Allah a kalmis diyorum...eninde sonunda Allah "ol" derse olur. rahim kalinligina gelince: dün bir sayfada bir doktorun yazdiklarini okudum, diyorki bir embyro tutatacaksa rahim cok kalin olmasa daha tutar diyor, düsünün diyor bazen dis gebelikler oluyora yumurta tüplerinde, orda diyor mesela hic endometrium yok ama yine embyro orda bile tutabiliyor diyor. o yüzden bence biraz sansa birakmak gerekiyor sanirim.

ben istanbul bahcecide kendi yumurtalarimla denedigim zaman hemseri bir hastalarindan bahsetti, transferden cikmis taksiyle giderken kaza geciriyorlar, kiz artik kriz gecirmis kesinlikle tutmamistir diye ve birde bak hamile kalmis. yani olucagi varsa oluyor bence.........

Benimde transfer öncesi regli olmamıştım doktora gittiğimde rahim duvarının ince olduğunu o yüzden hastalanmadığımı söyledi , ispanyadaki doktorumda hastalanmayınca kullanmam gereken ilaca başlatmıştı yani transfer öncesi son ay adet olmadan hamile kaldım :)

Anisha anlamadım. ? Transfer yaptırmadan mı hamile kaldin..? Benim transfere girdiğimde 13 mm di. Hani bu kanamayacaksa başka ne kanar :-)?

evet aynen...ama cogunluk cok memnun dogus merkezinden. o sayfada jade diye bir türk bayani var, oda diyor, yine her zaman dogusu secerim diye. bilmiyorum ama ben firdevs hanimdan simdiye kadar cok positiv düsüncem var, dün esimde ilk defa onunla konustu. artik tutmazsada ben yinede Allah a kalmis diyorum...eninde sonunda Allah "ol" derse olur. rahim kalinligina gelince: dün bir sayfada bir doktorun yazdiklarini okudum, diyorki bir embyro tutatacaksa rahim cok kalin olmasa daha tutar diyor, düsünün diyor bazen dis gebelikler oluyora yumurta tüplerinde, orda diyor mesela hic endometrium yok ama yine embyro orda bile tutabiliyor diyor. o yüzden bence biraz sansa birakmak gerekiyor sanirim.

ben istanbul bahcecide kendi yumurtalarimla denedigim zaman hemseri bir hastalarindan bahsetti, transferden cikmis taksiyle giderken kaza geciriyorlar, kiz artik kriz gecirmis kesinlikle tutmamistir diye ve birde bak hamile kalmis. yani olucagi varsa oluyor bence.........

sana kesinlikle katılıyorum,benim kıbrısa gittiğimde kalınlığım 7 idi,ilaçları yanlış kullanmışım 3 , gün içinde sekizbuçuk oldu,ben incedir diye korktum ama FİRDEVS HANIM içimi rahatlattı,dönüncede mecbur iş yaptım ,yemek yaptımöyle yatıp dinlenemedim .....ama şükür dualarım kabul oldu,,burada doktorum var ama,kafama bişey takılsa ben yine firdevs hocayı arıyorum sağolsun,inşallahhhh herkes dileğine kavuşurrrrr

ben anca yazabiliyorum ev işleri
alışveriş ne alsak ne koysak sıcak mı soğuk mu falan filan
çok yorgunum belim ağrıyor
ALLAH İZİN VERİRSE Yarın akşam ordayız
TRESS06 BİLGİNSA DRUGEN ANİSHA BEBEK EFSUNE THEO AYSEVİ
HEPİNİZDEN DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN BENDEN LÜTFEN
ALLAH HEPİMİZİN DUALARINI KABUL ETSİN İNŞALLAH
ALLAHIM OL DİYENLERDEN EYLESİN HEPİMİZİN İÇİN BENİM TEK DİLEĞİM BUDUR.
ALLAH HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN AMİN.

Back
X