• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar yumurta donasyon da embriyo transfer yapıldığı zaman embriyo glue yaptıran varmı aranızda cevaplarsanız sevinirim

Merhaba transfer öncesi rahimde sıvı birikimi olanlar oldumu dediler progestan dex ile geçiyormuş geçiyormu acaba bilgilendirebilirmisiniz

sürekli olan bir şeymiydi yoksa ilk kez mi oldu daha önce böyle birşey yoktu esrofem kullandıktan sonra oldu porulutex iğnesi ile geçiyormuş

sürekli olan bir şeymiydi yoksa ilk kez mi oldu daha önce böyle birşey yoktu esrofem kullandıktan sonra oldu porulutex iğnesi ile geçiyormuş
Türkiye de yaptırdığım transferler de birkez karşımıza çıktı. Doktor ısrarla tüplerinizde sıvı geçişi olabilir tüp bebekleriniz bu sebeple tutmuyor olabilir demişti. Ama ben başka doktorların görüşünü almıştım. Onlar gerekli görmemişti. Kıbrıs serüveninde bu görüşü doktoruma ilettim. ben böyle söyleyince oda detaylı bir muayene yaptı ve söyleyen doktorun haklı olabileceği görüşüne vardı. Bende aldırdım. Patoloji sonucunda enfeksiyon çıktı tüplerde. yani aldırmak doğru bir tercihmiş. zaten Avrupa'da belli bir yaşın üstünde ki kadınlar kansere karşı korunma amaçlı tüplerini aldırıyorlarmış. Bu vesile ile bunu da öğrendim.

Back
X