Hollywood ünlüler dünyası içinde bir inceleme yapılmış giderek 40 yaş üzeri hamilelik artıyor diye. Dolayısıyla ünlüler bizden daha mı doğurgan yoksa küçük kirli sırları mı var diye başlık atılmış. Tabi Marcia Cros(çaresiz ev hanımları) dışında bunu kabul eden yok en azından şimdilik :) Otelde tanıdığım bayan geldi aklıma menepoza girmişti söylüyordu ama donasyon olmadığını tüp bebek olduğunu söylüyordu. Bir zaman sonra insan yalanlarına da inanıyor mu ne? Yani çok gerçekçi yalanlar bunlar ve oynayanlara da grammy, altın portakal falan ne kadar ödül varsa veresim geliyor :)

canim tamamen adetime bagli belkide 2. haftasi olur ama gercekten aramizda bir sifre olusturalim ne guzel olur karsilasirsak burdan arkadaslarla...

şifre niye anlamadım .ismimi soyadımı biliyorsunuz.sizde söylerseniz gitmeden öncede yazışırsak beraber gezebiliriz .ne güzel olur.bir ilk yaşanır belki .donasyon kardeşliği:))))

Şifreyi bana da gönderin bari çünkü ben de geliyorum! :)

şifre şifre diye tuturdunuz ..
ozaman şifremiz bir cümle olsun..birbirini ilk defa görenlerin tanışanların kolayca söyleyebileceği birşey mesela :)

merhaba .....(geçmiş olsun falan konuştuktan sonra eğer eminseniz karşıdakinden ) şu cümleyi patlatalım :gözleriniz ne kadar güzel bakıyor.kardeşmiyiz acaba:))

bu nasıl...komik oldu biraz ama hoşuma gitti ..başka nasıl şifre belirleyebiliriz...

sen adınısoyadını nerde olduğunu çok açık yazıyorsun. bu yazılar hiç silinmeyecek biliyorsun değil mi? ben ilerde çocuğun okur anlar ve üzülürse annemi bulucam ben falan diye psikolojisi bozulursa yada sen ona kızınca tabii ki ben aslında.... falan derse..diye düşünüyorum ne bilimmm çocuğuna da söyleyecekmisin donasyon olduğunu?? söylemeyeceksen yazma bence ve söyleme de bence.. çünkü yurtdışında söylemek zorunluluğu varmış ve bunun kötü sonuçları oldu ki insanlar kıbrısı tercih ediyorlar gizlilik açısından... çünkü adın belli tarihler belli yerin yurdun herşey belli başkaları neyse de çocuğun için gizli kalmalı sanki??*

canim tamamen adetime bagli belkide 2. haftasi olur ama gercekten aramizda bir sifre olusturalim ne guzel olur karsilasirsak burdan arkadaslarla...

eşim 2.haftadan başka izin alamaz o yüzden bizim tarihi değiştirmemmiz zor. mutlaka 2.hafta olmaya çalış. beraber gezelim.durugen de geliyormuş hem bir de baharım80 mi...süper olacak. hepimiz siyah eşofman altı-pempe t-shirt-üzerine beyaz kazak veya mont-ayaklarımızda beyaz spor ayakkabı olsun mu:))

şifre önerilerini bütün kızlar beraber bulalım.

hadi diğer fıstıklar biraz eğlenelim.
aklınıza gelen komik şifreleri bulun.

sen adınısoyadını nerde olduğunu çok açık yazıyorsun. bu yazılar hiç silinmeyecek biliyorsun değil mi? ben ilerde çocuğun okur anlar ve üzülürse annemi bulucam ben falan diye psikolojisi bozulursa yada sen ona kızınca tabii ki ben aslında.... falan derse..diye düşünüyorum ne bilimmm çocuğuna da söyleyecekmisin donasyon olduğunu?? söylemeyeceksen yazma bence ve söyleme de bence.. çünkü yurtdışında söylemek zorunluluğu varmış ve bunun kötü sonuçları oldu ki insanlar kıbrısı tercih ediyorlar gizlilik açısından... çünkü adın belli tarihler belli yerin yurdun herşey belli başkaları neyse de çocuğun için gizli kalmalı sanki??*

ama bunların hiçbirinin olacağını sanmıyorum. neden silinmediğini de anlamıyorum bu değişemez mi. adımı yazarken bunları hiç düşünmedim ama korkunun ecele faydası yok.öğrenirse öğrenir .zaten belki de doğrusu evlatlık gibi davranmak .6 yaşında söylemek .tabii ki psikolog gözetimnde.başkasından öğreneceğine burdan çğrensin. onun için nekadar uğraştığımızı görmüş olur. bilmiyorum karar veremedim şimdi.hayırlısı...

bilmem ben orada heycandan kendimi kaybederim:))
etrafa boş boş bakan sarışın uzun boylu gözleri büyük birini görürüsen o benim:))
benim aklıma hiçbişey gelmiyorki :))
bi defasında kız arkadaşımla netde öyle bi şifre durumumuz olmuştu oda dershane ismini koymuştuk..ZİRVE diye...buda bi hastane ismi yada çiçek ismi gibi bi isim koyalımmıı..

baharim tabiki cokta güzel olur yaa..sende yerinde duramayan sarisin ortada kosturan panik birini görürsen kesin benimdir :)ay insallah ayni zamana denk gelir gercekten cok isterim otel falanda ayni olursa süper ötesi olur birbirimize destek veririz...

slm kızlar inşallah iyisiniz.ben iyiyim histeroskopide oldum canım biraz acıdı zorda değildi...sonucumda temiz çok şükür zaten5 dakka sürdü,biraz kanamam oldu oda normal sanırım.antibiyotik verdiler.
aslında benim yazmak istediğim şuydu...
histeroskopi oldugum yerin yan tarafı kürtaj odasıydı ve 33 yaşında bi kadın gelmişti...kocası hapisteymiş buda başkasından 6 haftalık hamileymiş( kendi dedi bunu,)ve bebeği 5 dakkada aldırdı yürüyüp gitdi.....bende arkasından baktımm...
Allaha isyan olmasında o an için rabbim biz arıyoz sende kimlere nasip ediyosun dedim...sankibişey yokmuş gibi rahat rahat gitdi....ben hala üzülüyorum..bu dünyaya gözünü açamadan, yalnıs bi bedende yaşayan ve yok olup giden o cana çok üzüldüm...hala yazarkende etkisindeyimm...

baharim öncelilke gecmis olsun atlatmissin ...evet malesef bebek istemeyip aldiran ona kiyanlar hatta dogurup sokaga atanlar var nelerini goruyoruz tv de bizde tirim tirim bebek ariyoruz bebegimiz gelse sansli cocuklar olacaklari kesin ..ama ben hep ALLAHIN sinavi bu diyorum birgün olacak sadece rabbim sabrimizi deniyor diye düsünüyorum...

şu an merkezin müşteriye yönelik bsayarından yazıyorum,bizler için düşünmüşler bence çok güzel bir yaklaşım bu teknoloji çağında.isterseniz wireless kullanabilirsiniz kendi dizüstü blgisayarınızdan.biz altınkaya oteldeyiz,merkezin önerdiği otel yani.
uçaktan indiğimiz gün otelin aracı getirdi otele,havaalanında bekliyordu bizi hemen buluverdiler.
dün yumoşlar toplandı (11 taneymiş,8 tanesi olgun çıktı,6 tane döllendi)
merkeze otelden götürdüler araçla ,aynı araçla döndük.firdevs hanım ve irem hanım çok tatlılar,her sorumuzda yanıt verdiler.irem hanım işlem öncesi ve sonrası hep yanımdaydı,bol bol sohbet ettik.
otel 3 yıldızlı ayarında.anlayacağınız çoook lüks değil ama o paraya göre yemekler,oda servisi,çalışanların ilgisi güzel.
otelde turistler ve bizim gibi tüp bebekçiler var,doluluk oranı yüksek yani.kalabalık bir otel.
başka sorunuz varsa yanıtlarım.
bu arada transfer perşembe yapılacak.
şimdilik bu kadar havadisler,otelin yemek salonunda eşim beni beklemekte.
öptüüüüm sizi şekerler:)))

Kizlarrrrr nasilsiniz! Bende bugün kadındıktoruma gıttım , kan fl aldı yarın sabah da kan sekerı ıcın kan alınacak.hysteroskopıe yı sordum kan tahlılere bakalım dedı , gerek görmedı herhalde bakalım artık .
Ebryo donasyonunu , Ona anlattığımda çok sevındı , artık test sonucları nı beklıyeceğım , ırem hanımın bana yazdığı ılaclarıda doktor yazdı , bırazdan eczaneye gıdıp alıcım .
Artık ırem Hanım'a yazarım sonra sonucu bıldırmek ıcın , sımdı adetımı beklıyeceğım eğer gelırse herhalde tadavıye başlıcam hayırlısıyla !

Kızlar tüm güzellıkler sızınle olsun , allahım hepsimizin dualarını kabul etsın!

Alpiknurcum pembe t shirt e tamam ama ben gri eşofman altı giyeyim bari tamam hatırın için beyaz spor ayakkabı da olur! Waltkrayburg ya şifre dedin de aslında aynı otelde kalmak bile yeterli. Biz oteldekileri merkezde gördükten sonra otele döndüğümüzde konuşmuştuk. Kınrıs'a yaz erken geldiği için burayı seviyorum a ne dersin?

şu an merkezin müşteriye yönelik bsayarından yazıyorum,bizler için düşünmüşler bence çok güzel bir yaklaşım bu teknoloji çağında.isterseniz wireless kullanabilirsiniz kendi dizüstü blgisayarınızdan.biz altınkaya oteldeyiz,merkezin önerdiği otel yani.
uçaktan indiğimiz gün otelin aracı getirdi otele,havaalanında bekliyordu bizi hemen buluverdiler.
merkeze otelden götürdüler araçla ,aynı araçla döndük.firdevs hanım ve irem hanım çok tatlılar,her sorumuzda yanıt verdiler.irem hanım işlem öncesi ve sonrası hep yanımdaydı,bol bol sohbet ettik.
otel 3 yıldızlı ayarında.anlayacağınız çoook lüks değil ama o paraya göre yemekler,oda servisi,çalışanların ilgisi güzel.
otelde turistler ve bizim gibi tüp bebekçiler var,doluluk oranı yüksek yani.kalabalık bir otel.

Kalbımız senınle ınsallah bebeklerınıde alıp gelıceksın.
Allah dualarını kabul etsın canım
Kendıne ıyı bak oralarda.

eşim 2.haftadan başka izin alamaz o yüzden bizim tarihi değiştirmemmiz zor. mutlaka 2.hafta olmaya çalış. beraber gezelim.durugen de geliyormuş hem bir de baharım80 mi...süper olacak. hepimiz siyah eşofman altı-pempe t-shirt-üzerine beyaz kazak veya mont-ayaklarımızda beyaz spor ayakkabı olsun mu:))

şifre önerilerini bütün kızlar beraber bulalım.

hadi diğer fıstıklar biraz eğlenelim.
aklınıza gelen komik şifreleri bulun.

tam dediğin gibi olsun :))
tatildeyiz moduna girelimm:))
aslında mayısta orda hava sıcak olmazmı bileğimize heryerde satılan bişey taksak,ama şöyle işiltili bişey ki dikkat çeksin:)))

4 ekim inşallah embriyolar sana sımsıkı tutunur...bol şans..

tatil modundamısın??yoksa benim gibi her daim gergin..heyecanlı...
merkez nasıl?embriyolog nasıl,gördünüz mü?

doktordan gelen mail aşağıdadır ,istedikleri:

Sizin Testleriniz:

•Rahim Filmi(HSG) veya Histereskopi
•HBS+HCV+HIV
•Açlık Kan Şekeri
•AST+ALT
•TSH
•BUN+Kreatinin
•Faktör 5 Leiden
•Faktör 2
•MTHFR

Eşinizin Testleri:

•Spermiyogram
•HBS+HCV+HIV

Siz testlerinizi tamamlarken; sizin için en uygun donorü seçebilmemiz ve kapsamlı çalışmalarımıza başlamamız için, Ayakta ve Yakın Plan Fotoğraflarınızla, Sizin ve Eşinizin kan gruplarınızı da, en erken zamanda göndermenizi rica edeceğim.

bir de 5.günü blasta sını tavsiye etmiyorum rahim uygunsa yaparız demişti -1 gün önce gelmek gerekiyormuş 5.gün blastasına karar verirse.tutunma şansının yüksekliği yok tammaen şans ve tesadüf dedi.ben birçok arkadaşımda olumlu sonuç vermiş deyince tesadüf dedi. bu arada trombofili kan pıht.testini istemiyoruz dedi zaten onun için ilaç veriyormuş içiniz rahat etmediyse yaptırın dedi ..bıkmazsam testlerden yaptırırım bilmiyorum ya.karar veremedim.
görüşrüz şimdilik bu kadar

not: bu arada diğer yeni tedavide olan arkadaşlardan ve efsune den haber alan var mı? onar için dua ediyorum.
canım çok sevindim hayırlısı inşallah. bende msj attım banada aynı tahlilleri göndermiş ama son üç tanesi bende yok
•Faktör 5 Leiden
•Faktör 2
•MTHFR
neden olabilir?

slm kızlar inşallah iyisiniz.ben iyiyim histeroskopide oldum canım biraz acıdı zorda değildi...sonucumda temiz çok şükür zaten5 dakka sürdü,biraz kanamam oldu oda normal sanırım.antibiyotik verdiler.
aslında benim yazmak istediğim şuydu...
histeroskopi oldugum yerin yan tarafı kürtaj odasıydı ve 33 yaşında bi kadın gelmişti...kocası hapisteymiş buda başkasından 6 haftalık hamileymiş( kendi dedi bunu,)ve bebeği 5 dakkada aldırdı yürüyüp gitdi.....bende arkasından baktımm...
Allaha isyan olmasında o an için rabbim biz arıyoz sende kimlere nasip ediyosun dedim...sankibişey yokmuş gibi rahat rahat gitdi....ben hala üzülüyorum..bu dünyaya gözünü açamadan, yalnıs bi bedende yaşayan ve yok olup giden o cana çok üzüldüm...hala yazarkende etkisindeyimm...
geçmiş olsun bende yaptıracağım ama ne zaman yapılıyor yani adetin kaçıncı günü?
Kizlarrrrr nasilsiniz! Bende bugün kadındıktoruma gıttım , kan fl aldı yarın sabah da kan sekerı ıcın kan alınacak.hysteroskopıe yı sordum kan tahlılere bakalım dedı , gerek görmedı herhalde bakalım artık .
Ebryo donasyonunu , Ona anlattığımda çok sevındı , artık test sonucları nı beklıyeceğım , ırem hanımın bana yazdığı ılaclarıda doktor yazdı , bırazdan eczaneye gıdıp alıcım .
Artık ırem Hanım'a yazarım sonra sonucu bıldırmek ıcın , sımdı adetımı beklıyeceğım eğer gelırse herhalde tadavıye başlıcam hayırlısıyla !

Kızlar tüm güzellıkler sızınle olsun , allahım hepsimizin dualarını kabul etsın!
ne ilaçları verdi merak ettim?

Ben 2aydır adet göremedim 15gün öncede kadındoğumcuya gittim benden hormon tahlili istedi bana gynelle diye bi doğum kontrol hapı başladı 4gün önce tedavim bitti ama hala adet olmadım bugün sonuçları aldım dra gösterdim.fsh 83.9 estrojen 5inaltı bana menapoza girmişsin dedi ultrasonda yukarıdan baktı çok az olabilirsin yada olmayabilirsinde dedi benim donasyon yaptıracağımı biliyor adet olmasanda olur bu önemli değil ona göre drun sana ilaçlar verecek dedi ama benim içim rahat etmedi biraz daha beklicem adet olmazsam yada bundan sonra bi ilaç kullansammı acaba menapozda olan arkadaşlar siz hangi ilacı kullanıyorsunuz?...

Back
X