ben de 18 gün yapacağım,
peki o zaman bir soru daha 2.adetten sonra yaklaşık kaç gün sonra gittin?

adetin ilk günü dahil 12.gün kıbrısta sperm verildi.önceki adtimde ilacım 21draje idi,ilaç bitti 2 gün sonra adet oldum.normalde aynı ilacı yıllardır kullanıyorum ilaç bittikten en az 5 gün sonra gelirdi.yani aşağı yukarı 20 gün sonra orda olursun adetin gecikmezse.ya da benim gibi erken olursan daha erken.heyecan var mı?hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

kızlar kıbrıs buyuk anadolu otelden slmlar biz dun geldik kıbrıstayız bakalım allah izizn veririse yarın transferimiz olacak ama zaman geçmek bilmiyor bizim 9 embriyodan kaç tanesi yarına gelecek ve kalite durumları ne olacak.

dualarınızı bekliyorum kızlarr..

allahim tamamina erdirsin,her sey gönlüne göre versin cnm.
güzel paylasimalr dilerim,duamiz sana cnm .
insallah iyi kalite de transferin olur burdan paylasirsin
sevgiler

Kızlar her biriniz nasılsınız? Çok sık giremiyorum umuyorum hepiniz için her şey yolundadır..
Ben 13. haftaya başladım.. Şikayetlerim biraz azaldı; estrafemi geçen hafta bıraktım, bu hafta da progestanı tek doz son kez kullanacağım.
Fakat rahatsızlıklarım hala kaybolmadı... Mide yanmasından öleceğim. Dün kontrolüm vardı, doktorum mide için artık şurup kullanabileceğimi söyledi 3 ay bittiği için...

Bebeğim kocaman olmuş, herşeyi çok güzel; küçük bir insan... Doktorum herşeyinin normal olduğunu ancak ense kalınlığının sınıra yakın ( iki kez ölçtü:birinde 2,9 diğerinde 2,8mm.... 3 mm nin üstü patalojik değerlendiriliyor) olduğunu söyledi... Tedirginim......
Risk almayalım, benim açımdan risk sınırında ama hiç bir sorun da çıkmayabilir dedi doktorum.. Ve beni iyi bir perinatoloğa yönlendirdi.. Yarın perinatolog randevum var... İnşallah sorun yoktur..
Acaba hamile kalan ya da anne olan forum kızlarının bebeklerinin ense ölçümleri ne idi?
Sonucu paylaşırım...
Hepiniz mutlu kalınn........:16:

Kızlar her biriniz nasılsınız? Çok sık giremiyorum umuyorum hepiniz için her şey yolundadır..
Ben 13. haftaya başladım.. Şikayetlerim biraz azaldı; estrafemi geçen hafta bıraktım, bu hafta da progestanı tek doz son kez kullanacağım.
Fakat rahatsızlıklarım hala kaybolmadı... Mide yanmasından öleceğim. Dün kontrolüm vardı, doktorum mide için artık şurup kullanabileceğimi söyledi 3 ay bittiği için...

Bebeğim kocaman olmuş, herşeyi çok güzel; küçük bir insan... Doktorum herşeyinin normal olduğunu ancak ense kalınlığının sınıra yakın ( iki kez ölçtü:birinde 2,9 diğerinde 2,8mm.... 3 mm nin üstü patalojik değerlendiriliyor) olduğunu söyledi... Tedirginim......
Risk almayalım, benim açımdan risk sınırında ama hiç bir sorun da çıkmayabilir dedi doktorum.. Ve beni iyi bir perinatoloğa yönlendirdi.. Yarın perinatolog randevum var... İnşallah sorun yoktur..
Acaba hamile kalan ya da anne olan forum kızlarının bebeklerinin ense ölçümleri ne idi?
Sonucu paylaşırım...
Hepiniz mutlu kalınn........:16:

Canım seni gördüğüme sevindim.benimde en kortuğum şeylerden biri ense kalınlığı ölçümü.umarım bir sorun çıkmaz.geçenlerde aykızımda böyle bir endişesinden bahsetmişti.bir sorun çıkmadı şükür.

FBLİ seni merak ediyordum hele geldin.. ohh 3 ay biitmiş bile ne çabuk .. bana zaman geçmiyor.
inşallah bir şey çıkmayacak sağlıkla büyüyecek bebeğin..

Eslemsena yarın büyük gün, stres yasak, neşeyle git bebeişlerini al gel, sana verdileri an ılık ılık hissedeceksin gelişlerini hele o ultrasonda ışık gibi görmek yok mu allahhh çok güzel bir duygu.
Allaha emanetsin.. dualarım seninle..

doktor randevun ne zaman? kesenin içinde embriyoları göreceksin... senden haber bekliyorum.

sanırım ben pazartesi gidicem...

FBLİ seni merak ediyordum hele geldin.. ohh 3 ay biitmiş bile ne çabuk .. bana zaman geçmiyor.
inşallah bir şey çıkmayacak sağlıkla büyüyecek bebeğin..

Eslemsena yarın büyük gün, stres yasak, neşeyle git bebeişlerini al gel, sana verdileri an ılık ılık hissedeceksin gelişlerini hele o ultrasonda ışık gibi görmek yok mu allahhh çok güzel bir duygu.
Allaha emanetsin.. dualarım seninle..

Saol bilginisa canım insallah bende senin gibi sirinlerimi alirim ve senin gibi hamile olurum

Günaydin arkadaslar

maalesef son haftalar buralar iyice bosaldi, eski üyelerden hemen hemen tek tük burda oluyoruz...biliyorum herkesin kendi karari..ama yinede üzülüyorum...ben hamilelik boyunca ve hala buralarda oluyorum ara sira olsada bakiyorum, ama baktim hamile kalan eski üyelerden arkadaslardan dogru dürüst kimse ugradigi yok...ben acikcasi durumlarinizi merak ediyorum..su an bi fbli, tress ve bilginisa ara sira ugruyor, baska pek rastladigim yok.........üzüldüm acikcasi...

bebegi olan arkdaslari cok anliyorum, onlarin artik geceleri gündüz oldu, kafalarini kasiycak vakitleri yoktur :) ama buna ragmen ara sira ugruyorlar.

tabii sonucta herkes kendi bilir...

iyi bakin kendinize, umarim yinede hersey yolundadir.

tedaviye baslayan arkadaslar sizlere de bol sanslar diliyorum..........gününüz güzel olsun....

adetin ilk günü dahil 12.gün kıbrısta sperm verildi.önceki adtimde ilacım 21draje idi,ilaç bitti 2 gün sonra adet oldum.normalde aynı ilacı yıllardır kullanıyorum ilaç bittikten en az 5 gün sonra gelirdi.yani aşağı yukarı 20 gün sonra orda olursun adetin gecikmezse.ya da benim gibi erken olursan daha erken.heyecan var mı?hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.
/QUOTE]

canım boşlukta gibiyim, ailemin bilmesini istemiyordum, kıbrısa gidiyorum dediğimde çocuk için gidiyorsun değil mi dediler,
onların tavırlarıyla bir süre uğraştım, belki haklılardı kendilerine göre, bir kaç kez daha tedavi görmemi çok istediler, ama son gittiğim doktor bana hiç ümit vermedi.şu erken menepoz yok mu, boşa kürek çeker mişim yumurtam kalmamış,bunları aileme anlatmam biraz zor oldu,bütün süreçte başta annem olmak üzere tüm ailem yanımda olduklarından birşey gizleyemedim.şimdi onlarda yavaş yavaş ya alıştılar ya da artık pes ettiler,ben de kendimi denizsiz bir tatile gideceğim diyorum,aslında çok heyecanlıyım,ama hiçbirşey olmamış gibi davranmaya çalışıyorum,içim içimi yiyiyor,hayırlısı olsun diyorum da,ya olmazsa ne yaparım diyorum,toparlanması hiç kolay değil,bazen çok duygusal oluyorum ağlamaya başlıyorum bazen tatil diyorum mutlu oluyorum.ne olursa olsun sonuç inşallah hayırlı olsun.

Günaydin arkadaslar

maalesef son haftalar buralar iyice bosaldi, eski üyelerden hemen hemen tek tük burda oluyoruz...biliyorum herkesin kendi karari..ama yinede üzülüyorum...ben hamilelik boyunca ve hala buralarda oluyorum ara sira olsada bakiyorum, ama baktim hamile kalan eski üyelerden arkadaslardan dogru dürüst kimse ugradigi yok...ben acikcasi durumlarinizi merak ediyorum..su an bi fbli, tress ve bilginisa ara sira ugruyor, baska pek rastladigim yok.........üzüldüm acikcasi...

bebegi olan arkdaslari cok anliyorum, onlarin artik geceleri gündüz oldu, kafalarini kasiycak vakitleri yoktur :) ama buna ragmen ara sira ugruyorlar.

tabii sonucta herkes kendi bilir...

iyi bakin kendinize, umarim yinede hersey yolundadir.

tedaviye baslayan arkadaslar sizlere de bol sanslar diliyorum..........gününüz güzel olsun....

bizler varız üzülme,hava sıcak dediğin gibi hamilelik süreci ilk aylarda sanırım biraz sancılı bir süreç,
canları bebişleri sağolsun.

herkesin yanındasın...
rüzgarselinin boşluğunu doldundun.. zaten hiç gitmedin girdiğin günden beri herkese destek oldun..... buradan, edindiği tecrübeleri diğerlerine aktaran en başarılı en sorumlu en bilgili forum üyesi seçiyorum seni...

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Back
X