Sevgili Minasare,
beni unutmamaissin tsk ederim cnm.evet az kalddi sonucuma Pazartesi kan verecegim dualriniz ieksik etemyin lütfen.
evde dün 7.gün bugün 8.gün test yaptim cook silik cikti.kaldikca hafif koyulasti ama belli belirsiz ..insallah vardir diyorum.dua ediyorum.
sen nasilsin? bebsielrin nasil? hamilelik nasil gidiyor? darisi bize cnm
sevgiyle kal ,görüsmek üzere[/QUOTE
merhaba larax,
merhaba kızlar Kıbrıs da Anadolu otelinde kalacaklara tavsiyeler,
özellikle su ,ve içecekler bakkalda otelde heryerde normal üstü fiyatlar,
biz odaya damacana almıştık (40 tl) sonra yok yok diye bir market var otele 5 dk masefesi vardı. girne sahile doğru yol üzerinde, yürüyerek gidip gelecek bir mesafede, ordan 2 tane 1.5 lt, 2 tane de yarım lt sulardan aldık,
oteldeki buzdolabına giriyor ,kolaların üstüne alt tarafta boş rafa koyuyorduk,
otelde kahvaltı açık büfe peynir çeşitleri var, meyva var sadece zeytinleri kötü buldum ve yiyemedim. börek falan oluyor, kaynamış 3 dk 5 dk diye 2 çeşit yumurta var, omlet bazen sucuklu yumurta da oluyor, ve patates patlıcan sosis kabak kızartmada arada çıkartıyorlar, sabah içecek sıkıntısı yok su sebilden, çay, nescafe bir de tadı bana kötü gelen bir soğuk içecek vardı,
yani sabah her şekilde canın ne çekiyorsa doyabiliyorsun, biz boşalan 1.5 lt pet şişeleri sebilden doldurup odamıza buzdolabına koyduk, ve öğlen yemek olmadığı için sandaviç hazırladık, bol peynir, kızartma ne varsa, bazen dışardan canımız ne çekerse yedik,
akşam yemekleri çok güzeldi 2 ana çeşit etli yemek mutlaka var, tatlı yetersiz ve sürekli aynı ama meyva herşeye yeter, kavun karpuz üzüm, akşam içecek paralı su bile, biz sabah doldurduğumuz lt suları kullandık, çok da iyi oldu, suya para sadece damacaya vermiş olduk, artık canınız çekerse 3-4 lira türk kahve size kalmış, otelin karayolu tarafını verdikleri için odayı çok met edemeyeceğim, ama genelde iyi bir oteldi, biz sabah 7 de kahvaltı, 10 a kadar ya da sıcağa dayanabildiğimiz kadar havuz kenarında durduk, eşim yüzdü ben sadece güneşlenebildim.(o da yeter amacımız olsun da,eşimle karar verdik seneye bebeklerle 5 yıldızlı bir otelde yapabilirsek tatil yapacağız, hem de kalabalık bir organizasyon olacak) neyse çıkıp duş alıp üstümüzü giyinip dışarı çıktık minibüslerle magusa, lefkoşa, yürüyerek girne gezdik,pek gezilecek bir yer yok, ben beğenmedim bir kaç caddesi var gezilecek yer diye bizim Beyoğlu, Sultanahmet etmez,
boş oda yok dendi deniz kenarı ve havuzu gören zaten gelmeye 3 gün kala otelde bir hareketlilik oldu, gelen giden maşallah hiç eksik değildi,
biliyor musunuz gelirken o beğenmediğim otelden buruk ayrıldım. alışmışım ne yalan söyleyeyim,
neyse kızlar aklıma gelen bu kadar,