Kbrisa giden arkadaslar Buyuk Anadolu otelinde kalanlar ne kadar odeme yaptiniz????
merhaba canım,
biz paket almıştık ama bayramın 1 ve 2 . günü orada kaldık, (transfer bayramın 1.günü yapıldı)
2 günlük bayram farkı için 185 euro verdik,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kbrisa giden arkadaslar Buyuk Anadolu otelinde kalanlar ne kadar odeme yaptiniz????
kızlar beni unuttunuz mu?? uzun zaman oldu giremiyorum foruma..birsonraki denemenin parasını denkliyebilmek için eşimde bende aralıksız çalışıyoruz..fazla mesai mi derisiniz,nöbet mi dersiniz..durmuyoruz..tatil,bayram yapamadık zaten çalışmakdan...neyseki parayı tamamladık gibi..hayırlısı artık..
geriye dönük okumaya çalıştım..
bebek..gözün aydın..Allah anneli babalı büyütsün
sıradaki doğumlar efsune,fb'li..sanırım sizlerde (atladığım varmı bilmiyorum)..herşey yolunda gider inşallah..
breeze,minasera,tress,rosedali,bilginisa...tebrik ederim...hayırlısıyla kucağınıza almakda nasip olur inşallah..
larax,atessn,waltrakburg..sizlerden ne haber..yolculuk ne zaman??
bende bugün yasmine başladım..ilacın 18.günü lucrin vurulacam..kısmet..
eşimde sperm dna fragmantasyonu çıktı..sürecimiz zor...farkındayız...yapacak pek birşey yokmuş zaten..
merhaba canım,
biz paket almıştık ama bayramın 1 ve 2 . günü orada kaldık, (transfer bayramın 1.günü yapıldı)
2 günlük bayram farkı için 185 euro verdik,
Canim ben de Irem Hanima sordum 1000 tl civarinda dedi.
yani şimdi anadolu oteli günlük kişi başı tl
anadolu oteli tam olarak nerde .lefkoşede di mi .yakın mı doğuş merkeze
yani şimdi anadolu oteli günlük kişi başı tl
anadolu oteli tam olarak nerde .lefkoşede di mi .yakın mı doğuş merkeze
canım merhaba,
otelin internetten paket fiyatları var, ama kliniğe indirim yapılıyormuş,
senin kalmana bağlı eğer 3.gün transfer olacaksan zaten klinik 5 günlük paket uyguluyor,
yok 5.gün transfer olursa bence 1 ya da 2 gün durumuna göre kalmana bağlı,
o zaman zaten 5 gün fiyatı dahil olduğundan sen sadece paket dışı 2 gün ücreti veriyorsun, ya haziran ya da temmuz döneminden yanlış anlamadıysam (sitede yazılanlarından) günlük 2 kişi 130 tl miş, yani ek olarak bir gün kalırsan 130 tl, 2 gün kalırsan 260 tl,
otel girnede(sahil kenarı) merkeze yürüyerek 10 dk masefade yani transfer gününe kadar, git gez dolaş
klinik ise biraz daha içeri kısımda ( lefkoşa da) otel ile klinik arasında 20 dk arabayla,
şöyle diyeyim biz taksiyle otelden-kliniğe taksi ile gitmiştik 48 tl tutmuştu. minübüsler de var girne merkezden lefkoşaya o zaman kişi başı 5 tl fakat inip bir 2 dk yürümen lazım,
aslında paket almasan internetten araştırsan rezervasyon kendin yapsın bence daha uyguna geliyor gibi,
sadece gittiğin zaman kliniğe uğruyorsun, artık işin 1-2 saat sürüyor sonra gidip geziyorsun,
bana beşinci gün transferi oldu, 4 gün serbest kaldık, ilk gittiğimiz gün klinikte 1 saat kaldık, sonra transfer günü gittik ,transfer 10 dk, 2 saatte klinikte uzandım, başkada kliniğe uğramıyorsun,
Arkadaşlar sağolsun ilk kez Helundan duymuştum.E2 sonucu 50 yi geçer ise tedaviye başlanmıyor diye.
Benim de canım sıkıldı bu konuya adet olmadan 11 gün önce ben de E2:51.74 çıkmış.Adetin 2. yada 3.günü bu değer düşer mi?bilginiz var mı?
Canim otel hastane ulasimi klinik sagliyor diye biliyordum ama sizde oyle olmadi mi??
Otel havaalanina 35 km yaziyor sizi havaalaninda karsiladilar mi??
Artık hamileyim. Bütün umudum inşallah sağlıklı bir şekilde devam etsin.
Bu gün test yaptırdım.
13. gün Beta hcg değerim 358
Daha önceden o kadar çok olumsuzluk yaşamışım ki, bu gün kan vermeye gidip geldikten sonra sonuç çıkana kadar ( ki 9.gün değerim 56 olmasına rağmen) değerim kesin düşmüştür, yine olumsuz olacak diye çok ağladım. Ekranda sonuç bölümünde 358 i görünce çok şaşırdım. Bir an dondum kaldım, ne tepki vereceğimi şaşırdım. Oldukça mutlu oldum....
İnşallah bu mutluluğu bu uğurda uğraş veren, çabalayan, herkes yaşar...
Bu gün test yaptırdım.
Daha önceden o kadar çok olumsuzluk yaşamışım ki, bu gün kan vermeye gidip geldikten sonra sonuç çıkana kadar ( ki 9.gün değerim 56 olmasına rağmen) değerim kesin düşmüştür, yine olumsuz olacak diye çok ağladım. Ekranda sonuç bölümünde 358 i görünce çok şaşırdım. Bir an dondum kaldım, ne tepki vereceğimi şaşırdım. Oldukça mutlu oldum....
Bu gün test yaptırdım.
Bu gün test yaptırdım.
Bu gün test yaptırdım.
günaydın, kızlar
haftanız güzel geçsin,
ben çarşamba doktora gideceğim, bakalım kalp atışını görebilecekmiyim,
biliyorum henüz çok erken ama, son reglinin ilk tarihi 23 temmuz, 4 hafta 6 günlük bebek-bebeklerimiz,
hayırlısı Allah tan diyorum,halen rüya da gibiyim,tam olarak hamileliği kavramış değilim,
şuan sadece arada sağ kasığımda belirtiler oluyor,eşim sağ da kesin yaramaz bir kız çocuk var diyor,
sol kasığım arada canı isterse beni rahatsız ediyor,( o da eşime göre uslu bir erkek miş)
sağlıklı olsunlar da ve de 9 ay boyunca Allahım vücuduma taşıma gücü versin,
kızlar bir de sürekli esniyorum, uyku belirtisi yok,neredeyse işyerinde ağzım hiç kapanmıyor, gözlerimden yaş bilen geliyor,
onun dışında ben iyiyim ya sizler nasılsınız bahsetsenize,
artık hamileyim. Bütün umudum inşallah sağlıklı bir şekilde devam etsin.
Bu gün test yaptırdım.
13. Gün beta hcg değerim 358
daha önceden o kadar çok olumsuzluk yaşamışım ki, bu gün kan vermeye gidip geldikten sonra sonuç çıkana kadar ( ki 9.gün değerim 56 olmasına rağmen) değerim kesin düşmüştür, yine olumsuz olacak diye çok ağladım. Ekranda sonuç bölümünde 358 i görünce çok şaşırdım. Bir an dondum kaldım, ne tepki vereceğimi şaşırdım. Oldukça mutlu oldum....
Inşallah bu mutluluğu bu uğurda uğraş veren, çabalayan, herkes yaşar...
Selam canımm çarşamb günü İNŞALLAH bebişleirn kalp atışlarını görüceksin tatlım ben inanıuorum kalbini rahat tut sen eşinin yorumlrıd çok güzel bu arasa erkek milleti çok uslularyaahamişlik belirtilri şimdiden başlamıs canım Rabbim geri kalan zamnını hayırlısıyl güzel geçmesini bebişlerine saglıklı saatli kavusmnı nsip etsin canımmm
![]()