kızlar beni unuttunuz mu?? uzun zaman oldu giremiyorum foruma..birsonraki denemenin parasını denkliyebilmek için eşimde bende aralıksız çalışıyoruz..fazla mesai mi derisiniz,nöbet mi dersiniz..durmuyoruz..tatil,bayram yapamadık zaten çalışmakdan...neyseki parayı tamamladık gibi..hayırlısı artık..

geriye dönük okumaya çalıştım..
bebek..gözün aydın..Allah anneli babalı büyütsün
sıradaki doğumlar efsune,fb'li..sanırım sizlerde (atladığım varmı bilmiyorum)..herşey yolunda gider inşallah..
breeze,minasera,tress,rosedali,bilginisa...tebrik ederim...hayırlısıyla kucağınıza almakda nasip olur inşallah..
larax,atessn,waltrakburg..sizlerden ne haber..yolculuk ne zaman??

bende bugün yasmine başladım..ilacın 18.günü lucrin vurulacam..kısmet..
eşimde sperm dna fragmantasyonu çıktı..sürecimiz zor...farkındayız...yapacak pek birşey yokmuş zaten..

canım Allah yolunu bahtını açık etsin,
bu süreç çok hızlı geçecek,
inşallah transferin çok güzel geçer,
güzel haberlerini okuruz inşallah,

Bir süredir giremiyordum forma. Yeni hamileler, bebis heyecanı yaşayanlar var okuduğum kadarıyla.
Rabbim hepinize sağlıklı hamilelikler nasip etsin,bebislerinizi son gunüne kadar tasıma gücü versin insallah.
Biz halen hastanedeyiz... Ama sukurler olsunki cok iyiyiz,kilo alıyoruz besleniyoruz... Tek sıkıntım bebeğimden ayrı olmak,on sekiz gun olmasına rağmen hala onu koklayamamis olmak. Bebek'cim nerelerdesin? Senin bebislerin nasil?

yani şimdi anadolu oteli günlük kişi başı tl

anadolu oteli tam olarak nerde .lefkoşede di mi .yakın mı doğuş merkeze

canım merhaba,
otelin internetten paket fiyatları var, ama kliniğe indirim yapılıyormuş,
senin kalmana bağlı eğer 3.gün transfer olacaksan zaten klinik 5 günlük paket uyguluyor,
yok 5.gün transfer olursa bence 1 ya da 2 gün durumuna göre kalmana bağlı,
o zaman zaten 5 gün fiyatı dahil olduğundan sen sadece paket dışı 2 gün ücreti veriyorsun, ya haziran ya da temmuz döneminden yanlış anlamadıysam (sitede yazılanlarından) günlük 2 kişi 130 tl miş, yani ek olarak bir gün kalırsan 130 tl, 2 gün kalırsan 260 tl,

otel girnede(sahil kenarı) merkeze yürüyerek 10 dk masefade yani transfer gününe kadar, git gez dolaş
klinik ise biraz daha içeri kısımda ( lefkoşa da) otel ile klinik arasında 20 dk arabayla,
şöyle diyeyim biz taksiyle otelden-kliniğe taksi ile gitmiştik 48 tl tutmuştu. minübüsler de var girne merkezden lefkoşaya o zaman kişi başı 5 tl fakat inip bir 2 dk yürümen lazım,
aslında paket almasan internetten araştırsan rezervasyon kendin yapsın bence daha uyguna geliyor gibi,
sadece gittiğin zaman kliniğe uğruyorsun, artık işin 1-2 saat sürüyor sonra gidip geziyorsun,
bana beşinci gün transferi oldu, 4 gün serbest kaldık, ilk gittiğimiz gün klinikte 1 saat kaldık, sonra transfer günü gittik ,transfer 10 dk, 2 saatte klinikte uzandım, başkada kliniğe uğramıyorsun,

Canim otel hastane ulasimi klinik sagliyor diye biliyordum ama sizde oyle olmadi mi??
Otel havaalanina 35 km yaziyor sizi havaalaninda karsiladilar mi??
canım merhaba,
otelin internetten paket fiyatları var, ama kliniğe indirim yapılıyormuş,
senin kalmana bağlı eğer 3.gün transfer olacaksan zaten klinik 5 günlük paket uyguluyor,
yok 5.gün transfer olursa bence 1 ya da 2 gün durumuna göre kalmana bağlı,
o zaman zaten 5 gün fiyatı dahil olduğundan sen sadece paket dışı 2 gün ücreti veriyorsun, ya haziran ya da temmuz döneminden yanlış anlamadıysam (sitede yazılanlarından) günlük 2 kişi 130 tl miş, yani ek olarak bir gün kalırsan 130 tl, 2 gün kalırsan 260 tl,

otel girnede(sahil kenarı) merkeze yürüyerek 10 dk masefade yani transfer gününe kadar, git gez dolaş
klinik ise biraz daha içeri kısımda ( lefkoşa da) otel ile klinik arasında 20 dk arabayla,
şöyle diyeyim biz taksiyle otelden-kliniğe taksi ile gitmiştik 48 tl tutmuştu. minübüsler de var girne merkezden lefkoşaya o zaman kişi başı 5 tl fakat inip bir 2 dk yürümen lazım,
aslında paket almasan internetten araştırsan rezervasyon kendin yapsın bence daha uyguna geliyor gibi,
sadece gittiğin zaman kliniğe uğruyorsun, artık işin 1-2 saat sürüyor sonra gidip geziyorsun,
bana beşinci gün transferi oldu, 4 gün serbest kaldık, ilk gittiğimiz gün klinikte 1 saat kaldık, sonra transfer günü gittik ,transfer 10 dk, 2 saatte klinikte uzandım, başkada kliniğe uğramıyorsun,

Arkadaşlar sağolsun ilk kez Helundan duymuştum.E2 sonucu 50 yi geçer ise tedaviye başlanmıyor diye.

Benim de canım sıkıldı bu konuya adet olmadan 11 gün önce ben de E2:51.74 çıkmış.Adetin 2. yada 3.günü bu değer düşer mi?bilginiz var mı?

Canım E 2 konusunda kaygılanmana gerek yok. E2 değeri her adet döneminde farklı farklı olabilir. Sürekli devam eden bir değer değildir. Adetin 1. günü başlar ve bir dahaki kanamaya kadar sürer. tekrar adetin 1. günü ve son günü arasında değişir. Tam anlatamadım sanıyorum. Yani sadece o aya özgüdür, diğer ayı etkilemez. Zaten yumurta üretilmediği durumda da düşük çıkar. Ben o ay yumurta ürettiğim için yüksek çıkmıştı canım.
O yüzden kaygılanmana gerek yok canım. İçin rahat olsun.

Canim otel hastane ulasimi klinik sagliyor diye biliyordum ama sizde oyle olmadi mi??
Otel havaalanina 35 km yaziyor sizi havaalaninda karsiladilar mi??

canım benim,
biz de paket almıştık, fakat cumartesi günü uçağımız saat 21:30 fakat perşembe-cuma ekstradan kaldığımız için cumartesi otel den 12:30 odamızı boşaltmamızı istediler, aslında irem hanım ayarlayacaktı ama otelin yoğunluğundan sonra irem hanım ile çok konuştuk açıkta kalmayalım ne yapacağız bu kadar saat diye dışarıda, ben sizi kliniğe aldıracağım dedi, burada bir oda ayarlarız, burada dinlenirsiniz dedi, normelde bizi otelden 2 gibi almaları lazımdı, bizi almaya gelen olmadı, otel lobisinde 12:30 tan saat 15:40 e kadar beklemek zorunda kaldık, sonra irem hanım ulaşım için almadılar mı? ben bilgi vermiştim unutmuşlar dedi, siz taksiyle gelin ben ücreti karşılarım dedi ve o yüzden biliyorum,
zaten hava alanından alıp kliniğe götürdüler, oradan otele,
transfer günü otelden alıp geri getirdiler,
dönüş günü de otelden alıp havaalanına normelde götürmeleri lazımdı,
bize nasip olmadı dönüş, ama oda ayarlamıştı, gezdik klinikteki odaya döndük,sonra havaalananına götürdüler,

Son düzenleme:
Artık hamileyim. Bütün umudum inşallah sağlıklı bir şekilde devam etsin.

Bu gün test yaptırdım.

13. gün Beta hcg değerim 358

Daha önceden o kadar çok olumsuzluk yaşamışım ki, bu gün kan vermeye gidip geldikten sonra sonuç çıkana kadar ( ki 9.gün değerim 56 olmasına rağmen) değerim kesin düşmüştür, yine olumsuz olacak diye çok ağladım. Ekranda sonuç bölümünde 358 i görünce çok şaşırdım. Bir an dondum kaldım, ne tepki vereceğimi şaşırdım. Oldukça mutlu oldum....

İnşallah bu mutluluğu bu uğurda uğraş veren, çabalayan, herkes yaşar...

Bu gün test yaptırdım.

Daha önceden o kadar çok olumsuzluk yaşamışım ki, bu gün kan vermeye gidip geldikten sonra sonuç çıkana kadar ( ki 9.gün değerim 56 olmasına rağmen) değerim kesin düşmüştür, yine olumsuz olacak diye çok ağladım. Ekranda sonuç bölümünde 358 i görünce çok şaşırdım. Bir an dondum kaldım, ne tepki vereceğimi şaşırdım. Oldukça mutlu oldum....

canım benim,
Allahım sana 9 ay boyunca vucüduna taşıma gücü versin,
hadi gözün aydın,
Allah mutluluğunu daim etsin,
sorunsuz hamileliğin geçsin,

Bu gün test yaptırdım.

Canım Tekrar tebriklerr.korku ve kaygılar maalesef hiç bitmiyor.bunlar yaşadığımız olumsuz tecrübelerden kaynaklı..değerin Maaşallahhh güzel katlamış sağlam adımlarla ilerliyorsun.sırada minik keseyi görmem varr canımm

Canim benim tebrik ederimm...:emir_bebek:

Bu gün test yaptırdım.

Bu gün test yaptırdım.

Tebrik ederim arkadaşım inan çok sevindim kendim yaşamış gibi Allah tamamına erdirsin canım...

Bu gün test yaptırdım.

tebrikler..Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.herşey gönlünce olsun

günaydın, kızlar
haftanız güzel geçsin,
ben çarşamba doktora gideceğim, bakalım kalp atışını görebilecekmiyim,
biliyorum henüz çok erken ama, son reglinin ilk tarihi 23 temmuz, 4 hafta 6 günlük bebek-bebeklerimiz,
hayırlısı Allah tan diyorum,halen rüya da gibiyim,tam olarak hamileliği kavramış değilim,
şuan sadece arada sağ kasığımda belirtiler oluyor,eşim sağ da kesin yaramaz bir kız çocuk var diyor,
sol kasığım arada canı isterse beni rahatsız ediyor,( o da eşime göre uslu bir erkek miş)
sağlıklı olsunlar da ve de 9 ay boyunca Allahım vücuduma taşıma gücü versin,
kızlar bir de sürekli esniyorum, uyku belirtisi yok,neredeyse işyerinde ağzım hiç kapanmıyor, gözlerimden yaş bilen geliyor,
onun dışında ben iyiyim ya sizler nasılsınız bahsetsenize,

Selam canımm çarşamb günü İNŞALLAH bebişleirn kalp atışlarını görüceksin tatlım ben inanıuorum kalbini rahat tut sen eşinin yorumlrıd çok güzel bu arasa erkek milleti çok uslularyaa:1::1:hamişlik belirtilri şimdiden başlamıs canım Rabbim geri kalan zamnını hayırlısıyl güzel geçmesini bebişlerine saglıklı saatli kavusmnı nsip etsin canımmm:16::16::16:

artık hamileyim. Bütün umudum inşallah sağlıklı bir şekilde devam etsin.

Bu gün test yaptırdım.

13. Gün beta hcg değerim 358

daha önceden o kadar çok olumsuzluk yaşamışım ki, bu gün kan vermeye gidip geldikten sonra sonuç çıkana kadar ( ki 9.gün değerim 56 olmasına rağmen) değerim kesin düşmüştür, yine olumsuz olacak diye çok ağladım. Ekranda sonuç bölümünde 358 i görünce çok şaşırdım. Bir an dondum kaldım, ne tepki vereceğimi şaşırdım. Oldukça mutlu oldum....

Inşallah bu mutluluğu bu uğurda uğraş veren, çabalayan, herkes yaşar...

allahım analı babalı büyütsün inşallah canım benim.darısı bizlerin de başına

çoook çoook tebrik ederim.bu bana müthiş moral oldu.yaşdaşım off yaa bizler için de umut var demek ki

Selam canımm çarşamb günü İNŞALLAH bebişleirn kalp atışlarını görüceksin tatlım ben inanıuorum kalbini rahat tut sen eşinin yorumlrıd çok güzel bu arasa erkek milleti çok uslularyaa:1::1:hamişlik belirtilri şimdiden başlamıs canım Rabbim geri kalan zamnını hayırlısıyl güzel geçmesini bebişlerine saglıklı saatli kavusmnı nsip etsin canımmm:16::16::16:

merhaba canım, çok teşekkür ederim güzel duaların için,
darısı senin ve sitedeki isteyen herkesin başına....

Back
X