Kizlar bugün alman siteleri okudum kesin hepsinin dediği TSHnin mutlaka 1 den büyük olmasi gerektiği bunu bunca denemede sadece hakan şatıroğlu uyardi ve tedavi verdi..
Nedeyeyim ben artık

Canım biliyorsun ki ben de hipotiroidi hastasıyım... Benim doktorum da hamilelikte tsh ın 2,5 civarında olması gerektiğini söylemişti...
Aşağısı düşük sebebi olabiliyor. Yukarısı da tiroksin alınmazsa eğer bebekte zeka geriliğine sebep oluyor. Benim tsh tavan yaptı hamile kaldığımda 11 çıkmıştı dozu yükselttik 6 oldu şimdi daha da yükselttik haziranın başında tekrar ölçtüreceğim

fresh dediğiniz başkasının yumurtasımı oluyor??
dondurulmuş da sizin yumurtanız mı
peki embriyo transferi yani başka kişilerin hem yumurtası hemde spermlerinden hazırlanmış emriyo da oluyor mu?
benim kendi kaliteli dedi,kleri yumurtamdan olmazsa başkasının yumurtasından da olmaz diye kaygım var.

Aslında tutup tutmama sebepleri çok çeşitli... Sonuçta bana 4 tane embiryo transfer edildi ama 1 tanesi tuttu.. aynı şartlarda aynı kalitede 4 tane.... ama 1 tanesi tutundu.. bir noktadan sonra takdiri ilahi diyorsun...

merhaba
ben ilk kez bugün okudum paylaşımları
size şöyle bişey tavsiye etsem
bazı sitelerde gördüm bunu.
ilk sayfaya bir liste yapsanız oraya şu an bu başlığı takip edenlerin yaşı, kaçıncı tedavi,tadavi şekli, tedavi olduğu merkezi yazsanız böylece tercih edilen klinikler başarı oranları ve yaşa göre başarı gibi genel sonuçlar herkese ışık tutacaktır
sadece bir öneri
tüm paylaşımlar ışık tutuyor ve umut oluyor çok teşekkürler

Açıkcası bunu daha önce yapmıştık ama ben ve rowinadan başkası yazmamıştı bilgilerini :) öylece kaldı... Belki geçmişe dair bilgileri efsune12 tutuyorsa ondan böyle bir yardım isteyebiliriz.

Sevgili Efsune

Tam da dr un kim iyi dr mu diyecektim Trioid e selenyum veren dr iyidir herkes bilmiyor.Enazından buradakiler diyeyim. İyi iyi bu dr tuttum ou :)

Sevgili ateşsin

Evet Efsunenin söyledikleri doğru AMA tüm dünya sielerini tara 45 yaşında hamilelik alan % 1 gibi bir rakam Yani kendi yumileri ile diyorum. Psikolojin ne olursa olsun BENCE geç kalınmış. Üzgünüm ama bence böyle. Ben derim ki kızıa olan suçluluk duygunu yen Se de önemli değil misin bu haytta Hepimiz yaralıyız ama bir şekil iyileşmek zorunda kalıyoruz kızın da iyileşecektir. Bir de şu 2. kocada ayrılırsam düşünceni kafandan hemen derhal atar mısın ??? Hem çok iyi çok mutluyum diyorsun hem de böyle bir olasılıkla yaşıyorsun Bırak hiç aklına bile getirme lütfen. Olabilirliğini bile düşünme hep olumlu ol benim bir mailim vardı hepsevgiyle diye güzel mailmiş :) Artık 45 e geldik olaylara gülümseyerek bakmayı ne zaman öğreneceğiz ben dahil . Ayrılırsaız baa getir bırak ben bakarım çocuğa hazır büyümüş çocuk Öyle zor büyüyorlar ki Hergün ama hergün bir dantel gibi emek veriyorsun.

Senle ayni fikirdeyim ama bir türlü ben bu sitedeki tablo yapma işini çözemedim. Millstone diye bir arkadaşa özelden mail attim o biliyordu ama ger dönüş yapmadi..
Tablo işini söken olsa başlariz sonra herkes kendi değerlerini girer ama
Yardım diyorum..

birara bir tablo vardı aslında onu bulabilirsen üzerinden devam edebiliriz.

Sevgili ateşsin

Evet Efsunenin söyledikleri doğru AMA tüm dünya sielerini tara 45 yaşında hamilelik alan % 1 gibi bir rakam Yani kendi yumileri ile diyorum. Psikolojin ne olursa olsun BENCE geç kalınmış. Üzgünüm ama bence böyle. Ben derim ki kızıa olan suçluluk duygunu yen Se de önemli değil misin bu haytta Hepimiz yaralıyız ama bir şekil iyileşmek zorunda kalıyoruz kızın da iyileşecektir. Bir de şu 2. kocada ayrılırsam düşünceni kafandan hemen derhal atar mısın ??? Hem çok iyi çok mutluyum diyorsun hem de böyle bir olasılıkla yaşıyorsun Bırak hiç aklına bile getirme lütfen. Olabilirliğini bile düşünme hep olumlu ol benim bir mailim vardı hepsevgiyle diye güzel mailmiş :) Artık 45 e geldik olaylara gülümseyerek bakmayı ne zaman öğreneceğiz ben dahil . Ayrılırsaız baa getir bırak ben bakarım çocuğa hazır büyümüş çocuk Öyle zor büyüyorlar ki Hergün ama hergün bir dantel gibi emek veriyorsun.[/QUOTE]

evet haklısınız bu yaşta hamile kalmak piyangodan en büyük ikramiyeyi kazanmak gibi zor ve az bir olasılık sanırım.
ama ne tuhaf ki bitti tükendi dediğiniz umutlarınız her ay yine yeşeriyor.
bir iki gündür hiç sıcak bakmadığım yumurta alma işine bile ısındım sayenizde.
ama kaygım şu onca para onca umut benim kaliteli embriyo ile olmadıysa onunla da olmayabilir
sonuçta benimde her ay düzenli adetim vs sadece ne zaman tedavi falan konuşulmaya başladı birden fsh 23 oldu oysa bi kaç ay önce 9 du .
dediğim gibi umut çok güzel bişey ve hep yeniden yeşeriyor içimde.
en kısa zamanda kızımlada bu konuyu konuşucam olumlu olacağını sanmıyorum anlayış göstereceğini sanmıyorum ama benim içimdeki bu olursa ona nasıl söylerim onu yine üzeceğim kaygısı biraz hafifler belki belkide büyüdü artık anlayış gösterebilir (bunu hiç inanarak söylemedim:))

siz yumurta donasyonu mu yapılarak hamile kaldınız biraz bilgi verir misiniz?

Canlarım...
Nasılsınız...Ben bir garibim...transferimin 6. günü dünden beri başım çok dönüyor...sabah yataktan kalkerken resmen aç kalkıyorum gözüm dönmüş gibi oluyor..dün akşamda karnımda bir sancı tamam dedim sanırım olmadı adet oldum dedim..korkumdan tualete gitmedim...sabah kalkıp baktığında adet felan olmamışım...kasıklarımdada batmalar var...gögüslerime dokunamıyorum bile çok ağrıyorlar....korkuyorum..

dün yakın bir arkadaşım beni rüyasında görmüş beyaz gül dağıtıyormuşum herkeze...hayırlısı olsun... şafak 7..... 7 gün sonra test var...çok heycanlıyım

bu belirtiler sizdede oldumu...

siz yumurta donasyonu mu yapılarak hamile kaldınız biraz bilgi verir misiniz?

Arkadaşlar herkese merhabalar...
Ben yeni üyeyim. Siteyi incelemeye çalıştım. Benimle aynı sorunu yaşayan insanlar gördükçe biraz hafifledim. Çözüm yolları bulma konusunda ümitlendim.Ben 45 yaşındayım. 4 defa tüp bebek denemesi yaptım. Çoğuda orta kalite emriyolardı. Ama maalesef tutunamadı, hamilelik gerçekleşmedi. Şimdi de Kıbrısta Doğuş tüp bebek merkezinde donasyon(yumurta) düşünüyorum. Bu kınikte daha önce donasyon yaptıraaan varmı? yada donasyon deneyenler deneyimlerini paylaşırsanız çok sevineceğim. herkese bol şanslar...

Canlarım...
Nasılsınız...Ben bir garibim...transferimin 6. günü dünden beri başım çok dönüyor...sabah yataktan kalkerken resmen aç kalkıyorum gözüm dönmüş gibi oluyor..dün akşamda karnımda bir sancı tamam dedim sanırım olmadı adet oldum dedim..korkumdan tualete gitmedim...sabah kalkıp baktığında adet felan olmamışım...kasıklarımdada batmalar var...gögüslerime dokunamıyorum bile çok ağrıyorlar....korkuyorum..

dün yakın bir arkadaşım beni rüyasında görmüş beyaz gül dağıtıyormuşum herkeze...hayırlısı olsun... şafak 7..... 7 gün sonra test var...çok heycanlıyım

bu belirtiler sizdede oldumu...

İnşallah sende pozitif sonuç alanlardan olursun Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın cnm...

Kızlar bhcg degerim 12. Gün bugün 550 çıktı.
Sonunda okadar çok ugrastimm
Allah isteyen herkese versin. salı gunü tekrar bhcg yapicaz
Allah saglikla kucağıma alayı nasip etsin benim ve forumda hamile olan tüm herkese

Allah tamamına erdirsin inşallah sonucun ikiye katlanmıştır...

pazar günü bahçeye gittim zannerdersem çok ayakta ve ikidebir oturup kalktım fazla oturup dinlenemedim eve 7 gibi geldim sonrada sancı girdi önce karnıma sonra rahime kesenin üst tarafı karanlık anlamı yani kanama oradaydı iki keseyi bi şemsiye gibi sarmıştı miktarı hatırlamakta istemiyorum ama pazar başladı pazartesi öğlene kadar devam etti korkudan wc çıkamıyordum düşüp gidecek diye sabaha kadar eşimin eli elimin üstünde ikimiz o gün o gece sabaha kadar hem ağlayıp hemde Allaha dua ediyorduk hala tehlikede olduğumu söyledi dr dikkat edeceksin dedi yani olumsuzluk derken dikkat etmezsem kanama tekrar olabilir şuan bile jel ile birlikte pıhtı düşüyor az az bakalım umarım bişeycik olmaz olursada ne yapalım elden bişey gelmez...amin canım...

Rowina çok geçmiş olsun cnm inşallah şimdi daha iyisindir...Ben uzun zamandır giremiyorum foruma bulantılardan başımı kaldıramıyorum, çok halsizim.

İnşallah sende pozitif sonuç alanlardan olursun Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın cnm...

sağol canım benim.....o bebek kokusu varya hani en iyi arkadışınızın bebeğinin kokusu, hani kız kardeşinizinbebeğinin kokusu....işte o kokuyu Allahım bizim evlerimizdede dolup taşmasını nasip etsin ...Cenabı Haktan diliyorum..

Selam kızlar.. Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler.. Hepimiz için hayırlısı..

Ses_82 hayırlısı olsun.. İnşallah bugünkü değerlerinde ikiye katlanmış olarak gelir ve sağlıkla kucağına alırsın bebeklerini.. Pozitif haberde bir değişiklik yapalım dedim ve senin için havai fişek gösterisi olsun dedim :) umarım beğenirsin :)))

[video=youtube;6bLZPatq53k]http://www.youtube.com/watch?v=6bLZPatq53k&feature=fvwrel[/video]

Ben yeni üyeyim. Siteyi incelemeye çalıştım. Benimle aynı sorunu yaşayan insanlar gördükçe biraz hafifledim. Çözüm yolları bulma konusunda ümitlendim.Ben 45 yaşındayım. 4 defa tüp bebek denemesi yaptım. Çoğuda orta kalite emriyolardı. Ama maalesef tutunamadı, hamilelik gerçekleşmedi. Şimdi de Kıbrısta Doğuş tüp bebek merkezinde donasyon(yumurta) düşünüyorum. Bu kınikte daha önce donasyon yaptıraaan varmı? yada donasyon deneyenler deneyimlerini paylaşırsanız çok sevineceğim. herkese bol şanslar...

Hoşgeldin Helun,
Ben de yeni üye sayılırım. Kesinlikle doğru yerdesin;burası insana terapi gibi geliyor... Ben 43 yaşındayım 3 tüp denemesi sonrası(biri düşük) donasyona karar verdim. Doğuşta deneyen ve pozitif sonuç alan arkadaşlar var sana cevap veririler sanırım. Doğuşta doktorun kim? Nezaman düşünüyorsun?

selamlar,
benim doğuşta iki denemem oldu ikiside negatif. biri fresh biri dondurulmuş.
ben memnun kalmadım. genelde doğuşta firdevs hanımdan memnunlar. benim doktorum şevket beydi bide can diye bi ebrilog vardı. sürekli onlarla irtibat halinde idim.
pazarlama teknikleri cok iyi. hic bir kayıt yok. bizdeki bakkal dükkanları bile oradan daha düzgün çalışıyordur.

ben şimdi halil ibrahim beyde tedavimi devam ediyorum. orada bütün belgeler alınmış. çok sistematik bir hastane. tek dezavantaj doktorunla değil sürekli hemşire ile muhatabsın.
gerçi doğuştada aynıydı. oradada sürekli ebriologla görüşüyordum.

hitte tuttumu dersen. oradada tutmadı ama en azından hayatımda ilk defa gebelik yaşadım kimyasalda olsa. şimdi dondurulmuşlarla denemeye hazılanıyoruz.
ikince fresh deneme gerekecek olursa fiyattada indirim yapıyorlar.

doktorun çok yakın ilgisini istiyor isen dünya tüp bebek düşünebilirsin. oradanda cok memunlar ve sanırım başarı oranıda oldukça iyi.

başka sorun olursa seve seve cevaplarım.. allah yardımcın olsun...

yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler yeni gelenler için bu liste çok iyi olacaktı ama birtürlü yapamadık neyse şimdi arkadaşlar baştan anlatmak biraz zor ama geriye dönük sayfaları okursanız eminimki size dahada yardımı olacaktır....
bu ara bende iyiyim kanamam durdu inşallah bişey olmaz
Allah elini üzerimizden çekmesin....diyorum hepinize sevgiler....

Back
X