kızlar hamişler dünden beri kasıklarımda batmalar var arada gelip geçiyor şık şık şık ediyor alt karın bölgesi şiş gibi koydugum progostan fitille birlikte su geliyor bu gün 6. günüm trasver gününü sayarsam acaba hamilelik belirtisi olabilirmi sizde oldu hiç belirtiler ne gibi bişeyler oldu gögüslerimde çok agrıyor ellenmiyor gerçi trasverden önce başlamıştı oda ...gece rüyamda ikitane teyze yanımda ablam oturuyorlar teyzenin birinin üstüne birden bir balık düşüyor düştüğü yerde çok kötü yeni dogmuş bebek aglaması sesi kadın korkup benim üstüme attı önümde çay tepsisi balık içinde ablam diyor biboron getir sussun dedi bende bebek degil balık dedim ozaman denize at dedi uyandım çokta anlam veremedim bebegin aglama sesi hala kulagımda hayır olsun rüyamdan işaret arıyorum amannn ne zor şu 12 gün beklemek valla sıkıntı bi hamilesin deseler dünyalar benim olmuş gibi hissedirim allahım o sözü duymayı nasip etsin bana herkeze..
cnm benımde 7.gunum bugun bende progestanı jel olarak kullanıorum bendende su gıbı bıseey geldi.sasırdım ..hamıle kalan arkdslardan yorum yapan olursa sevınırım