dr hesabı ile şuan 7,5 hafta ama bizim hesaba göre 6 hafta 3 günlük
kalp sesini duyduk ikisininde
dr iyi dedi birkaç gün bebe aspirini bırakmamı istedi rahim içeriği temizlesin diye 5 gün kullanma dedi bende kullanmıyorumm işte başkada sorun yok inşallah
bende
özellikle sabah yataktan kalkar kalkmaz başlıyor sabah hemen üç dört adet çubuk kraker yiyorum bastırıyor canım şimdilik bu kadar sen nasılsın ilaçları bıraktınmı önce sormuştum ama cvp vermedin görmedin heralde daha kullanıyormusun...

aa görmedim canım ya.. sayfalar çoğalınca açıkcası hepsini okumuyorum..
Doktorum estrofem i günde 1 e düşürdü.. crinonu da günde 1 e düşürdü.
Hemen kesilecek ilaçlar değil bunlar dedi. onun için dozajı azalarak kesilecek. 1 hafta bu şekilde kullanıp keseceğim.
bebe aspirini devam.. elevit i değiştireceğim dedi. demir ve kalsiyum ağırlıklı bir ilaç vereceğim dedi. Pazartesi kontrolum var. cinsiyetine ve ense kalınlığna bakacağız dedi.

Senin bebişlerinin iyi olduğuna sevindim.. o kadar hızlı büyüyorlar ki.. 14 günde boyu 3 katına çıkıyor.. insan şaşırıyor. hareketlenmeye başladığında gör sen nasıl duygulanıyor insan...

cnm benımde 7.gunum bugun bende progestanı jel olarak kullanıorum bendende su gıbı bıseey geldi.sasırdım ..hamıle kalan arkdslardan yorum yapan olursa sevınırım

jel konduktan sonra rahim tarafından emiliyor.. emilmediği kısmı da dışarı atılıyor. pıhtı şeklinde hatta farklı renklerde (pembe, kahverengi..vs..) gelebiliyor. ama bebekleringelin in söylediği fitil sanırım.. onu kullanmadım onun için bilgim yok..

cok saol cnm jelı enjekte ettıkten sonra bı sure dolasıorum evde ama bı kısmı yıne dısarı cıkıo bunu bılıodum ama sıvı ılk defa geldı anlam verememıstım normalse sorun yok rahatladım cnm saol bu arada yukarı 1 tane yazdım ama bıkactane ıletılmıs pardon..

jeli kullandıktan sonra ben yarım saat yatıyorum yoksa hemen akıyor

içinden güzel şeyler gelen kız.. nasılsın? arada ses ver:))

bebeklerim gelin.. hayırdır inşallah diyelim.. arkadaşların da dediği gibi balık kısmettir.. Hayırlara gelsin :))

Kiwicim.. sperm donasyonu, yumurta donasyonu ve embriyo donasyonu hepsi farklı fiyatlar bildiğim kadarı ile... birde konaklama, ulaşım gibi ekstralardan değişiyor fiyat genelde..

ve şu jel hakkında.. ben fitil olarak kullanmıştım.. ama jelde olsa fitil de olsa aynı sonuçta.. ilk yarım saat- 45 dk kalkmıyordum yerimden. Papatyam ve Aysevim ole demişlerdi bende uymuştum :)) tavsiye ederim...

bu size üçüncü mektubum...
Dün yine annemle babam beni görmeye gittiler…
Benim artık kollarım ve bacaklarım var biliyor musunuz?
Hatta onlar bana bakarken utandım ve ellerimle yüzümü kapattım :)
Ben hareketlendim ve onlar bakarken hareket ettim.. Annem yine ağladı :(
Sonra birden uyumaya başladım. Annem korktu.. Doktor amca anlık uyuyup uyanabilir dedi.
Artık boyum 3,81 mm amaaaaa daha bacaklarımı ölçmüyorlar onları da sayarsak çok uzunum:)
15 gün sonra yine gelecekler bu sefer de ense kalınlığıma ve cinsiyetime bakacaklar.
Bakalım ne tepki verecekler... yine sizlerle paylaşacağım...
Siz de boş oturmayın bana arkadaş getirin tamam mı forum teyzelerim.. sizleri seviyorum..

ben senin o kollarını, bacaklarını yerim :)) bu arada ağlayan sadece annen değil tatlı şey.. haberin olsun da.. bir sonraki mektubunu özlemle bekliyoruz...

kızlar ben daha ilk trasver gününden beri uyurken uzanırken sagıma soluma dönüp yavaşça yatıyorum sürekli dümdüz yatamıyorum gece olsun gündüz olsun sürekli arada dönüyorum bi zararı varmıdır sizlerde yan yatıyormusunuz süreklide yatmıyorum arada uzanıyorum arada oturuyorum arada evin içinde dolaşıyorum demin kalktım yemegimi koydum ocaga iş yapmıyorum sadece bunlar elimden gelse şöyle bi çıkıcam dışarı eşim izin vermiyor şu verdimenler olmasa dinlamicemde bende korkuyorum açıkcası ..

sayfaları o kadar hızlı okudum ki bir sonraki sayfaya hemen geçip yeni haberleri alayım diye. pozitif sonuçların her birinde sevincim katlandı...
selda selda, selam8, nrm34, ses_82, Jadekx, mucize istiyorum hepinizi tebrik ediyorum allahım tamamına erdirsin ...

bebeklerim gelin transferin hayırlı olsun seninde hamileler kervanına katılmanı dilerim...

benimde olacak kiwi1976 geçmiş olsun birdahaki sefere nasip olur inşallah...

moonrose78, rowina, ördek34 sağ salim bebeklerinizi kucaklayın bebeişlere benden selam....

efsune merhabaaa
senle ilgili haberleri okudum çok sevindim..
nasılsın...

forum sahibi olarak seni tebrik ediyorum burada halil ibrahim bereketi yaşanıyor ne güzel darısı tüm isteyenlerin başına...

mimozam cici annemiz merhaba nasılsın, formun nazlı kızı nasıl hala gaz sancısı var mı??
sayfanın birinde okudum 55 günlük oldu demişsin ne çabuk geçti zaman her şey daha dün gibi...

Selam Zümrütüm yok 55 değil 45 günlük. Aman sancı gelince bir memeye hırsla sarılışı var İnsanın içi parçalanıyor sancıdan memeyi de alamıyor hem haykırıyor hem bir yandan sana bakıyor kurtar beni diye içler acısı. 40. günde bir ağız dolusu güldü bana sonra gülmedi:) Darısı başına berilsciğim ve herkesin de başına.Sancılar devam ama rutine giriyor günlük hayatımız bir de beşiğe alışıyoruz iyi gidiyor yani. Yalnız oğlan 2 aylıkken anneme kardeşime teyzeme gitmiştim ank-adana-anep-tokat olarak ara kısa 4 saatlik mesafeleri otobüs yapmıştık Bu kızla markete bile gidemezsin tuhaf birşey hepsinin kişilikleri farklı daha bu yaşta.

herkeze günaydın ben hiç iyi degilim trasver gününden beri her gece nefes darlıgı geliyor bana bazı gece daha az bazı gece daha çok aynı astımlılar gibi bu gece çok oldu kalkıp kalkıp nefes almaya çalıştım neden oluyor anlamadım progostanmı yapıyor acabaki yan etkisini okudum astım tipi nefes darlıgı yapar yazıyor ölüyorum sanıyorum arada bir oluyor sonra geçiyor zaten sürekli olsa tahtalıyı boylucam sanki adet oluvercekmiş gibide bi halim var inşallah olmam ..

herkeze günaydın ben hiç iyi degilim trasver gününden beri her gece nefes darlıgı geliyor bana bazı gece daha az bazı gece daha çok aynı astımlılar gibi bu gece çok oldu kalkıp kalkıp nefes almaya çalıştım neden oluyor anlamadım progostanmı yapıyor acabaki yan etkisini okudum astım tipi nefes darlıgı yapar yazıyor ölüyorum sanıyorum arada bir oluyor sonra geçiyor zaten sürekli olsa tahtalıyı boylucam sanki adet oluvercekmiş gibide bi halim var inşallah olmam ..

günaydın..nefes darlılığı bende de var...benim kilomda var hemde baya yani :) bende hem stres hemde kilodan sanıyordum ilaç mı yapıyormuş okumamıştım....ben hala adet olacakmışım gibi oluyorki ben menopazdayım ilaçsız adet olmuyorum zaten....canım benim bu sefer pozatif sonuç alacaksın Allahın izniyle..içime öyle doğuyor..

günaydın..nefes darlılığı bende de var...benim kilomda var hemde baya yani :) bende hem stres hemde kilodan sanıyordum ilaç mı yapıyormuş okumamıştım....ben hala adet olacakmışım gibi oluyorki ben menopazdayım ilaçsız adet olmuyorum zaten....canım benim bu sefer pozatif sonuç alacaksın Allahın izniyle..içime öyle doğuyor..

yaa sendede varmı astımlı gibi oldum zorluyorum gece nefes almak için kendimi ben progestan 200 mg kullanıyorum 30 yumuşak kapsül var içinde günde üç kere vajinaya seninkide aynısımı doguşta herkeze onu veriyorlar gibiydi milletin elinde o vardı hep iki günlük var kaldı alınacak eşim dedi alayım dur boşa alma sonra alırsın dedim adetim gelebilir dedim saki her an inecekmiş gibi hissediyorum canım sıkılıyor halimi tahmin bile edemiyorum inşallah dedigin gibi olur canım ..

ahh o kilo bendede var canım yalnız degilsin 90 kg cugum kiloyla alakası yok şimdiye kadar olmayan nefes darlıgı bu ...

çok sevindim sağlıkla gelsin bebek inşallah
geriye dönük baktım ama sizinle ilgili bölümleri bulamadım
biraz kendinizden bahseder misiniz
ilk bebek mi yaşınız nerede yapıldı gbi
eğer tekrar tekrar anlatmak sıkmazsa tabii
sevgiler

sen gerçekten çok cesur birisin eşinle ilgili yazdığın cümle geldiğin nokta nirvana gibi bişey. bunu anlayabilen ve birde yapabilen çok nadir insan vardır sanırım.sen onlardan birisin. yaşadıkların okudukların gördüklerin seni bu noktaya getirdi sanırım yaşlada ilgili tabii.ama yaşları yaşayarak atlıyorsan tabii. < onun mutluluğu için gidecekse bile dur dememek eğer o mutlu olacaksa....] harikasın

kızlar ben daha ilk trasver gününden beri uyurken uzanırken sagıma soluma dönüp yavaşça yatıyorum sürekli dümdüz yatamıyorum gece olsun gündüz olsun sürekli arada dönüyorum bi zararı varmıdır sizlerde yan yatıyormusunuz süreklide yatmıyorum arada uzanıyorum arada oturuyorum arada evin içinde dolaşıyorum demin kalktım yemegimi koydum ocaga iş yapmıyorum sadece bunlar elimden gelse şöyle bi çıkıcam dışarı eşim izin vermiyor şu verdimenler olmasa dinlamicemde bende korkuyorum açıkcası ..

12. güne kadar dışarı çıkmak yok..en fazla balkona çıkabilirsin :) yana yatabilirsin ama her hareketin çok yavaş olmalı.. en önemlisi kabız olmamalısın sakın ıkınmamalısın.. bol posalı ve sulu gıdalar tüket...

sayfaları o kadar hızlı okudum ki bir sonraki sayfaya hemen geçip yeni haberleri alayım diye. pozitif sonuçların her birinde sevincim katlandı...
selda selda, selam8, nrm34, ses_82, Jadekx, mucize istiyorum hepinizi tebrik ediyorum allahım tamamına erdirsin ...

bebeklerim gelin transferin hayırlı olsun seninde hamileler kervanına katılmanı dilerim...

benimde olacak kiwi1976 geçmiş olsun birdahaki sefere nasip olur inşallah...

moonrose78, rowina, ördek34 sağ salim bebeklerinizi kucaklayın bebeişlere benden selam....

teşekkür ederiz arkadaşım.. allah her kadını anne yapsın...

Merhaba,

Çok fazla açıklama yapmamışsın...Donasyon düşünmek için her türlü tetkiklerin yapıldı mı? Yani yumurtaların tamamen sağlıksız mı veya yumurtan yok mu? Jinekolojik muayene sonucunda rahim boyutları incelendi mi?
Herşey yapıldı bu şekilde çocuğun olmaz dendi de mi yumurta donasyonuna karar verdin?

Yumurta donasyonu türkiye de yapılmıyor. En yakın kıbrısta yaptırabilirsin..
Ben yumurta donasyonumu Kıbrıs tüp bebek merkezin de yaptırdım. Dr. Savaş Özyiğit bu işi dünyada ilk yapan doktor.. tavsiye ederim.
evet canım 2 kez tüp bebek denedik hiç yumurtam olmadı ve iptal edildi.zaten sürekli tüp bebek yapacak maddi güce sahip değiliz bu nedenle kendi yumurtamla(olmayan yumurta) tüp bebek yerine donasyon düşündüm, karar verip sonra vaz geçiyorum sanki içimde bişey buna engel olmak istiyor gibi .dün araştırdım merkezleri firdevs hanımla görüştüm çok ilgiliydi ama yinede karar veremedim.firdev hanım hakkında bilginiz var mı?
cevap için çok teşekkür ederim.
hoşçakalın

Back
X