Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşeyin Bu kadar hızlı gelişeceğini dusunmemistim.dün firdevs hanımın bağlantılı olduğu doktorla görüştuk
Estrofem , coraspin ve folbiol verdi.rahim istenilen kalinliga ulaşır umarım.sizin onereceginiz bi sey varmı kızlar.hayalkirikligi yaşamak istemiyorum.
Hoşçakalın.
Herşeyin Bu kadar hızlı gelişeceğini dusunmemistim.dün firdevs hanımın bağlantılı olduğu doktorla görüştuk
Estrofem , coraspin ve folbiol verdi.rahim istenilen kalinliga ulaşır umarım.sizin onereceginiz bi sey varmı kızlar.hayalkirikligi yaşamak istemiyorum.
Hoşçakalın.
hayırlısı olsun... stressten uzak durmaya çalış.. sağlıksız gıdalardan uzak durmaya çalış.. ilk aklıma gelenler bunlar şimdilik :))
yosuncum nasılsın iyisin umarım sen ne zaman başlayacaksın ara verdin baya
canım sen esas kimin hastası olcan ben firdevs hanımlan başkasından orda görüşmedim inşallah yaşama hayal kırıklıgı pozitif düşün ben çok pozitif başladım ordada hep içimden olcagı düşüncesi geçti ne düşünürsen bazen o oluyor ananas kabak çekirdegi mesir macunu ye faydasını görürsün kendine iyi bak gıdalı vitaminli beslen yumurta ye hergün kahvaltında inşallah sende hayırlı sonuç alacaksın canım..
yani ne diyeceğimi bilemedim.. ruh halimle alakalı dönemsel gelgitlerime mi denk geldin diye taktım kafaya.. atlamamaya çalışıyorum çünkü.. geçte olsa bir atraksiyon oluyor en azından.. döndüm durdum nasıl olur diye..
bizim topicte ilk mesajınsayfa 342
sonra da ikinci mesajın gelmişdirek müjdeyi vermişsin.. ve sanırım benim tarafımdan atlanmış.. hani hazır bebek gelmiş ya.. geri saymamışız.. transferini beklememişiz.. 12 gün meraklanmamışız.. belki de ondan
neyse sözüm söz..pazartesi kız ise dansöz... erkek ise de zeybek falan oynatırız![]()
Hoşçakalın.
Hoşçakalın.
günaydın kızlar.. sanırım bugün bizim sezon resmen açılmış oldu.. erkenciyim o yüzden :)) bu arada sabahtan beri dilimde bu şarkı.. sizinde dilinize dolansın istedim :))
[video=youtube;DJiRiTtW4mw]http://www.youtube.com/watch?v=DJiRiTtW4mw[/video]
Hoşçakalın.
Ben ilk önce fatma hn.ile görüştüm daha sonra can bey ile görüştüm en son firdevs hanim ile görüştüm çok içten geldi bana ve onunla devam edicem. Umarım olur.yalnız karar
vrdigim andan itibaren ya olmazsa diye düşünüyorum![]()
11 haziranda randevum var rahim kalınlığına bakılacak umarım istenilen düzeyde olur.
Hoşçakalin.
kızlar iyi haftalar ben nefes zorlugunla devam hale tuzu filan kestim biraz bol su içiyorum birde aşırı karnımda gaz var karnım davul gibi oluyor sanki bir haftalık hamile degilde 9 aylık gibi yürüyorum karnım taş gibi oluyor şişlik aşırı gaz ve karın agrısı oluyor sırtım agrıyor olanlar olmuş bana allah beterinden saklasın normalmi üşütmemi var bilmiyorum hergün idrar testti yapıyorum benimki 5 tane aynı testten almış ama ogünkünden biraz farklı bu test ikinci çizgi hemen çıkıyor açık pembe hepsinde aynı sonuç ilk yaptıgım ogünkü hassas test daha koyuydu bunlarda pozitif olarak gösteriyor ama ondan açık belki markasındanmı varrk ediyor valla öyle hamile moduna girdimki bide kanda çıkmazsa diye yüregim kalkıyor benim kanda test günü yarın varsa iyi bi deger çıkması gerek 7. gün 35,7 olunca katlanması lazım bayagı ödüm kopuyor zank diye kıçımın üstüne oturmam inşallah..
kızlar iyi haftalar ben nefes zorlugunla devam hale tuzu filan kestim biraz bol su içiyorum birde aşırı karnımda gaz var karnım davul gibi oluyor sanki bir haftalık hamile degilde 9 aylık gibi yürüyorum karnım taş gibi oluyor şişlik aşırı gaz ve karın agrısı oluyor sırtım agrıyor olanlar olmuş bana allah beterinden saklasın normalmi üşütmemi var bilmiyorum hergün idrar testti yapıyorum benimki 5 tane aynı testten almış ama ogünkünden biraz farklı bu test ikinci çizgi hemen çıkıyor açık pembe hepsinde aynı sonuç ilk yaptıgım ogünkü hassas test daha koyuydu bunlarda pozitif olarak gösteriyor ama ondan açık belki markasındanmı varrk ediyor valla öyle hamile moduna girdimki bide kanda çıkmazsa diye yüregim kalkıyor benim kanda test günü yarın varsa iyi bi deger çıkması gerek 7. gün 35,7 olunca katlanması lazım bayagı ödüm kopuyor zank diye kıçımın üstüne oturmam inşallah..
İnşallah canım mutluluk ve sevgi hepimizin hakkı... Hiçbirimiz bu yoldan geçmeyi istememiştik. Tabii ki çok zor kararlar, feda edilenler... Bir kadının egosunun doruk noktasıdır sanırım doğurmak,donasyon ise bu egonun yerle bir olduğu nokta... Ötesi var mı arkadaşım? Bunu taşımak sağlam bir yürek ve beyin ister.Bizler o güçteyiz. BU YÜZDEN BİZİ BİZ ANLARIZ!....... Sevgiyle kal.....
***Merak ettiğim, neden nevin hemşire ile kendiniz görüşmediniz ? Hemşireniz bilgilendirdi derken,fotoğraf filan mı gönderdiniz? Merak ettim ben de orda yaptıracağım da. Ben nevinle görüşmeyi düşünüyordum.Kaç yumurta oluştu, paylaştırıldı mı? Sanırım 3 embriyo verilmişti sana...
kızlar bugün acillik oldum nefes sorununa kalbimde bişey çıkmadı cigerinde var dedi son bakan doktor veee kanda hamilelik testi yapıldı en önce 35.7 çıktı yani pozitif bugün 7. günüm olmasına ragmen nasıl deger sabahda idrar testinde çift çizgi çıktı allahıma binlerce şükürler olsun bugünü gösterdi bide iyi olsam inşallah hasta yatagımda hastanede test sonucunu görünce bagıra bagıra agladım burnumda oksijen monitore baglı heryerim eşimle büssürü agladık herkez başımıza geldi eee aglama sevin işte negüzel diyor hepsi nerden bilsinler biz ne çektik nasıl bulduk yıllardan beri bizle allah bilir inşallah bukadar oldu degerim kat kat artar şu hastalıgım korkuttu allahım geç buldum tez yitirmiyeyim diyorum allah korusun..
'bebeklerim gelin', çok çok tebrik ediyorum. mutluluktan ağlamanın nasıl bir şey olduğunu tahmin ediyorum. Umarım hep sağlıklı bir şekilde devam eder. Senin adına çok mutlu oldum. Darısı bizim başımıza...
tamam canım benim :)) pazartesiyi iple çekiyorum...