AMİN CANIM ÇOK TEŞEKKÜREDERİM BENDE FİRDEVS HANIMA GİDİCEM SENİN GİBİ BENDE İYİ SONUÇLARLA DÖNÜCEM İNŞALLAH
yeni gelen arkadaşlar sürekli yaşadıklarımızı soruyor bende aynen aylarca araştırmıştım sadece kafanıza birşey takmayın herşey olurunda gidiyor....ama ben size durumumu anlatmak isterim :))
29 yaşındayım Allaha binlerce şükür sağlığımda hiçbir problemim çıkmadı doğal yolla hamile kalabiliyorum fakat eşimde hiç sperm olmadığından bu yöntemden başka seçeneğimiz yoktu... neden evlatlık almayı düşünmediniz diyebilirsiniz çünki çok söyleyen oldu.. ama istenen şartlar bize uygun değildi çok prosedür var ve yeni doğan bize asla verilmezmiş... her kadın gibi bende hamileliği tatmak istiyorum ama bencil değilim

((...
neyse firdevs hanımla tanıştım uygulamalara başladım.. izmirde bir dr ile iletişime geçtik çooookkk yardımcı oldu ve şuan yumurta büyütme yapıyoruz :) ilaçlarımızı kendimiz uyguluyoruz insülin iğnesi uygulamasında kullanılan kalem iğneyle ve karından .. 5 gün puregon kullandım ve 5.gün tekrar muaynem yapıldı şuan hem puregon devam hemde orgalutra kullanıyorum sanırm yumişlerim yeterli seviyede büyüdüğünde uçuyoruzzzz.... bakalım orda neler yaşıycam....