Teşekkür ederim canım.Bende henüz karara veremedim doktor konusunda kafam çok karışık.Hit ve doğuş arasında kaldım.Sizlere çok yazamıyorum ama sıkı takipçinizim:))Yaşadıkların paylaşırsan çok sevinirim.Güzel haberlerini bekliyorum

canım eger para konusu önemliyse doguş tüp bebegi öneririm çünki igneleride kendisi temin ediyor para vermiyorsun ignelerimiz sadece 2-2-50 bin tl az degil ve pazarlıgınıda yap hitle doguş arasında para farkı baya var firdevs hanımı tercih ederim her yönden yardımcı oluyor iyi ve alakalı zaten telde konuş anlarsın yani sen bilirsin gönlün kimden yanaysa artık ama ben çok memnun kaldım firdevsden tutmasaydıda pişman degildim ya zaten olucaksa heryerde olucak kaderinden kısmetinden ötesi yok inşallah sonuç alırsın benim gibi sende ..

Merhaba

Bende seninle aynı durumdayın bende İzmirde yaşıyorum.Donasyonla ilgili araştırma yapmaya başladım.Bana İzmirde kim takibini yapıyor.Özelden cevap atarmısın?birde donasyon yaptığınızı doktorbiliyormu?

Umarım hepimiz en kısa zamada anne olmak nasip olur.

bizide firdevs hanım yönlendirdi burda doktora doktorum çok iyi giden sadece biz degiliz sekreteri kıbrıs lafını duymuştu geçenlerde yumurta takibini yaparken abla buraya kıbrısa gitmeye gelen çok orası dahamı iyi dedi he evet öyle diyorlar bakalım ondan gitcez dedim bilmiyorum doktor biliyorda yanındaki pek bilmiyor gibi geldi zaten doktorda hiç yüzümüze vurmuyor donesyonmu bilmemne diye eşimle sanki öyle bişey degilmiş gibi anlatıp konuşuyor ilk tedaviye başladıgımız gün sezaryan amaliyatına gidecekmiş beni muane ederken acele ettiydi dedi siz gibi kıbrısa gidenlerin dogumu var darısı size dedi nasılda denk geldi oğün inşallah dedim yani doktor öyle biri zaten konturoller ve dogumu ona yaptırcaz bizde allah kısmet ederse inşallah..

Ya açıkçası bozuldum.. ben burada sizlerle sevincimi paylaşıyorum. biri çıkıyor yok yanlış düşünce yok bilmem ne ...
Forum başlığı altında konuya uygun konuşmalar yapılmalı... Çocuk yetiştirme psikolojisi değil bu konu...
"yumurta ve sperm donasyonu" ile hamile kalmış ve cinsiyetini öğrenince forum arkadaşlarıyla sevincini paylaşan biri olarak bu tepkiyi haketmedim ben

yaa hamile hamile morelini bozma ben seni iyi anladım bi kötülük yok ogluma kızını alırım filan demende o birazda hevesten zaten hemende büyüdüler gittin aldınmı gün ola harman döne kim öle kim kala demişler zaten şimdi kızlar oglanlar kendileri buluyor anneye bırakmıyor ozaman gelsin inşallah ogluşun bulur zaten allah kimi yazmışsa o olur bi şaka konuşulan lafı polimik yapmaya gerek yok o arkadaşın ters zamanına gelmiştir belki inşallah onunda olsunda oda konuşsun allah onada versin..

boşver sen burda kimse kimsenin kalbini kırmak için yazılar yazmıyor atessin arkadaş böyle yazılardan hoşlanmıyor zaten yazmış bu sana kasıtlı yazılan bi yazı değildir...
neyse kız onlar bizim ilk göz ağrılarımız kolay kolay vermeyiz:) benim kız olursa gelin adayı çıkar ha şuda var benim kız biraz nazlı olur:)

Merhaba arkadaşlar ben gerçi gerek yok diye okudum ama gidenlere tekrar sormak
istedim...Kıbrısa gitmek için pasaport çıkarttınızmı??Pasaporta gerek varmı???
Memur olanlarda valilikten izin almak gereklimi...???
Cevap verirseniz sevinirim...

canım gitmek yaklaştı galiba hadi hayırlısı valla bizde kimlikle gittik tabi pasaport varsa onu bilmem oda kabul oluyor
bize giriş çıkış için bi kağıda mühür basıp verdiler onunla gidip geldik....

boşver sen burda kimse kimsenin kalbini kırmak için yazılar yazmıyor atessin arkadaş böyle yazılardan hoşlanmıyor zaten yazmış bu sana kasıtlı yazılan bi yazı değildir...
neyse kız onlar bizim ilk göz ağrılarımız kolay kolay vermeyiz:) benim kız olursa gelin adayı çıkar ha şuda var benim kız biraz nazlı olur:)

canım bu konuya girmiyorum bile.. bebeklerim_gelin de aynı şeylerden bahsetmiş..
böyle bişey mümkün mü? (çocuk doğdu büyüdü de kimle evleneceği kaldı)

insanların gülümsemesini sağlayacak sadece şaka yollu birkaç yazıydı benimki...
esas kırıldığım nokta o kişinin yazdıklarının birçok kişi tarafından beğenilmesi

canım bu konuya girmiyorum bile.. bebeklerim_gelin de aynı şeylerden bahsetmiş..
böyle bişey mümkün mü? (çocuk doğdu büyüdü de kimle evleneceği kaldı)

insanların gülümsemesini sağlayacak sadece şaka yollu birkaç yazıydı benimki...
esas kırıldığım nokta o kişinin yazdıklarının birçok kişi tarafından beğenilmesi
onlar olayın psikolojisini araştırıyorlar yani biz olayı o açıdan düşünmüyoruz sadece şaka olduğunu anlıyoruz sen oğlunla mutlu ol gerisini boşver allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin herşeyin tadını çıkar...

onlar olayın psikolojisini araştırıyorlar yani biz olayı o açıdan düşünmüyoruz sadece şaka olduğunu anlıyoruz sen oğlunla mutlu ol gerisini boşver allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin herşeyin tadını çıkar...[/Q

amin cnm senin nasıl gidiyor? varmı bir sıkıntı?

onlar olayın psikolojisini araştırıyorlar yani biz olayı o açıdan düşünmüyoruz sadece şaka olduğunu anlıyoruz sen oğlunla mutlu ol gerisini boşver allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin herşeyin tadını çıkar...[/Q

amin cnm senin nasıl gidiyor? varmı bir sıkıntı?

bende sıkıntı işte miğde bulantısı en sevdiğim şeylerden miğdem bulanıyor su bile içemiyorum şuan 9. haftası içindeyim haftaya kontrol var tek sevdiğim şey yoğurtlu yiyecekler soğuk olacak bide salatalık tuzlayıp yiyorum artık yerliside çıktı bol bol yiyorum meyve işte başkada bişey yok sen atlattın galiba bunları:)

bende sıkıntı işte miğde bulantısı en sevdiğim şeylerden miğdem bulanıyor su bile içemiyorum şuan 9. haftası içindeyim haftaya kontrol var tek sevdiğim şey yoğurtlu yiyecekler soğuk olacak bide salatalık tuzlayıp yiyorum artık yerliside çıktı bol bol yiyorum meyve işte başkada bişey yok sen atlattın galiba bunları:)

ya aslında pek atlattım sayılmam. bir gün iyiyim bir gün yine midem bulanıyor.. 3 aydan sonra geçer dediler ama sanırım azalarak bitecek.
sana bir resim yolluyorum. inşallah böyle tatlı ikizlerin olur.. sağlıkla...Eki Görüntüle 439167 Eki Görüntüle 439167

ya aslında pek atlattım sayılmam. bir gün iyiyim bir gün yine midem bulanıyor.. 3 aydan sonra geçer dediler ama sanırım azalarak bitecek.
sana bir resim yolluyorum. inşallah böyle tatlı ikizlerin olur.. sağlıkla...Eki Görüntüle 439167 Eki Görüntüle 439167

ayyy çokk tatlılar kız resimleri bile güzel allah bize neyi layık gördüyse inşallah herzaman hayırlısını istiyorum nasip olurmu olmazmı bakalım :nazar::nazar::nazar: korusun

daha yeni bir haber izledim kanaltürkte 16 yaşındaki kız yolda doğum yapıyor bebek bacakların arasından yola düşüyor kamerada çekmiş mobese allahım yere nasıl düştü gördünüz mü kızlarrr öldürmeyen allah öldürmüyor işte bebeğin sağlığı iyiymiş ağzım açık kaldı kız, anne, babası bebek düşünce şöyle bir arkalarını dönüp bakıyorlar sonrada o bebeği bırakıp gidiyorlar tövbe tövbe nasıl bir insanlıktır anlamadım...

daha yeni bir haber izledim kanaltürkte 16 yaşındaki kız yolda doğum yapıyor bebek bacakların arasından yola düşüyor kamerada çekmiş mobese allahım yere nasıl düştü gördünüz mü kızlarrr öldürmeyen allah öldürmüyor işte bebeğin sağlığı iyiymiş ağzım açık kaldı kız, anne, babası bebek düşünce şöyle bir arkalarını dönüp bakıyorlar sonrada o bebeği bırakıp gidiyorlar tövbe tövbe nasıl bir insanlıktır anlamadım...

insanmı onlar sanki hayvanlar bile yavrusunu yer yer taşıyor agzında yalamadan bi hal oluyor hayvan bile degil öyleleri benim gözümde insanla hayvan harici yaratıklar ..

kızlar bu gün kan testtini tekrarlattık 514 olmuş doktorumuz büyük ihtimal çogul gebelik demiş eşime olabilirmi sizce inşallah ikizim olur zaten istiyodum hayırlısı olsun 4- gün sonra gelin konturol edeyim demiş erken degilmi görünürmüki ne bileyim erken dedim eşime ee doktor öyle dedi diyor..

Sevgili ördek ben 47 yaşındayım ve ilk denemede oldu,olmaz diye birşey yok, çok sağlıklı ve güzel bir bebek , rahat olun lütfen...

ben eski yazıları okurken sizin yazınızı gördüm ve çok umutlandım ben 42 yaşımdayım yumurta donasyonu düşünüyorum yaşımdan dolayı çok karamsarım siz adet görüyomusunuz kaç yıllık evlisiniz başka çocuğunuz varmı normal yolla merak ettim cevap yazarsanız sevinirim.

Herşeyden önce rengimiz ilgimiz eğitimimiz kıssaca herşeyimizle farklıyız..
Tek ortak noktamız çocuk sahibi olamamak... yada bu yolda acayiiiiiiip emek harcamak zorunda kalmak..
Buda olaya farklı yaklaşımlara neden oluyor...Kavga ve eleştiri nedeni olmamali derim;))))

Psikolojinin ben çok önemli olduğunu yaşayarak deneyimledim.. Onun için çocuksuzluk travması ile yüzleşmenin nedemek olduğunu bilirim.. Ve profesyonel yardımla analizinide yapabildim..

Bu konuyu es geçmem ve hamileliğe giden yolda çok önemli olduğunu biliyorum..
Gelelim son dönem yaşananlara... Olay aslında çok farkli.

Çok net söyleyebilirim ki: şakalar BİLİNÇALTINDAN GELİR..
Ve agresörle özdeşim diyede türk insaninda acayip kullanilan sağlıksız bir savunma mekanizmasıda vardırki.. Egosu zayıf olanlar kendilerine yapilan kötülüğü sindirmek için kendileride aynı kötülüğü başkasına yaparlar.. Ve malesef türkiyede kız çocuk muteber değildir. Yada gelin erkeği anasında ayıran kötü kadındır. Erkek üzerine güç savaşı vardır.. binlerce neden doğru yanliş..

Atessnin yazdığına sonuna kadar katılıyorum..o bir gerçeği dile getirmiş.
.Gerçeklerin ağır taşınmaz ve can açıtıcı olduğunu biliyorum..

Ama moonroose bunu kendine tepki olarak algılamış aslında..sadece fikir paylaşımı olarak algılamak yerinde olurdu.. Ve
kimseninde burada destekçiye yada kankaya ihtiyacı yok çünkü allaha şükür hepimiz bayağı olgunuz(orta yaş civarı anlamında;))))

İnsanlar uzun süre ve çabalar sonucu hamile kalınca sevinçleride çok farklı oluyor bu çok doğal.. Öyle bir ruh hali bu süreçte zorlananlara kaldırmak ve taşımak için zor geliyor olabilir..
Unutmayin hepimiz insanız..
Allah gönüllerimizi sevgi ve anlayışla doldursun...

o videoyu ben de izledim ama biraz saçma geldi.. bebeğin kordonu falan eşi yokmu.. öyle doğum mu olur?

canım eger para konusu önemliyse doguş tüp bebegi öneririm çünki igneleride kendisi temin ediyor para vermiyorsun ignelerimiz sadece 2-2-50 bin tl az degil ve pazarlıgınıda yap hitle doguş arasında para farkı baya var firdevs hanımı tercih ederim her yönden yardımcı oluyor iyi ve alakalı zaten telde konuş anlarsın yani sen bilirsin gönlün kimden yanaysa artık ama ben çok memnun kaldım firdevsden tutmasaydıda pişman degildim ya zaten olucaksa heryerde olucak kaderinden kısmetinden ötesi yok inşallah sonuç alırsın benim gibi sende ..

Yaaa arkadaşım ben bir şeyi tam anlayamadım,fiyat konusu. Forumun eski sayfalarına bakıyorum hep 4500 yumurta 5000 embriyo donasyonu her merkez aynı deniyor. Bu Firdevs hanımın fiyatı nedir? Ya da ne kadar indirim yapıyor? Herkes Firdevs daha ucuz diyor. Malum pahalı işler bunlar,birçoğumuz zorlanıyoruz....bilginizi paylaşırsanız sevinirim... Sevgiler

Back
X