Herşeyden önce rengimiz ilgimiz eğitimimiz kıssaca herşeyimizle farklıyız..
Tek ortak noktamız çocuk sahibi olamamak... yada bu yolda acayiiiiiiip emek harcamak zorunda kalmak..
Buda olaya farklı yaklaşımlara neden oluyor...Kavga ve eleştiri nedeni olmamali derim

)))
Psikolojinin ben çok önemli olduğunu yaşayarak deneyimledim.. Onun için çocuksuzluk travması ile yüzleşmenin nedemek olduğunu bilirim.. Ve profesyonel yardımla analizinide yapabildim..
Bu konuyu es geçmem ve hamileliğe giden yolda çok önemli olduğunu biliyorum..
Gelelim son dönem yaşananlara... Olay aslında çok farkli.
Çok net söyleyebilirim ki: şakalar BİLİNÇALTINDAN GELİR..
Ve agresörle özdeşim diyede türk insaninda acayip kullanilan sağlıksız bir savunma mekanizmasıda vardırki.. Egosu zayıf olanlar kendilerine yapilan kötülüğü sindirmek için kendileride aynı kötülüğü başkasına yaparlar.. Ve malesef türkiyede kız çocuk muteber değildir. Yada gelin erkeği anasında ayıran kötü kadındır. Erkek üzerine güç savaşı vardır.. binlerce neden doğru yanliş..
Atessnin yazdığına sonuna kadar katılıyorum..o bir gerçeği dile getirmiş.
.Gerçeklerin ağır taşınmaz ve can açıtıcı olduğunu biliyorum..
Ama moonroose bunu kendine tepki olarak algılamış aslında..sadece fikir paylaşımı olarak algılamak yerinde olurdu.. Ve
kimseninde burada destekçiye yada kankaya ihtiyacı yok çünkü allaha şükür hepimiz bayağı olgunuz(orta yaş civarı anlamında

)))
İnsanlar uzun süre ve çabalar sonucu hamile kalınca sevinçleride çok farklı oluyor bu çok doğal.. Öyle bir ruh hali bu süreçte zorlananlara kaldırmak ve taşımak için zor geliyor olabilir..
Unutmayin hepimiz insanız..
Allah gönüllerimizi sevgi ve anlayışla doldursun...