arkadaşlar günaydın ,
forumda yeniyim sayfa sayfa okudum . bende 32 yaşındayım 3 senedir erken menepoz ve sonucunda 3 tüp bebek denemesi , gelişmeyen yumurtalar ve 3 iptalle sonuçlanan tedaviler, sayısız doktor kontrolleri ve senin çocugun olmaz sözleriyle gözyaşlarıyla çıkılan doktorlar . Bizde yumurta donasyonuna karar verdik , benim için bu kararı vermek her ne kadar zor olsa da anne olma isteği herşeyin üstünde . Bizim gittiğimiz doktorların çoğu donasyon için İspanyayı tavsiye etti . En son Kök hücre çalışmalarını yürüten Kutluk Oktay ile internet üzerinden görüşme yaptım , kendiside bana İspanyayı ve orada bir klinik tavsiye etti hatta hemen oradaki doktora maille benim iletişim adresimi verdi , benden ve eşimden bir dünya test ve resim istediler onları yaptırıp dün itibariyle gönderdik . Şimdi bana en yakın donör arayışındalar , en geç temmuz veya ağustos başı gibi çağırırız dediler , bekliyoruz bakalım . Allah herşeyin hayırlısını versin , hem sabırsızlanıyorum , hem heyecanlanıyorum , hem de korkuyorum ...