arkadaşlar bilmiyorum sevineyimmi ama hala tedbirliyim.
pazartesi 48 olan değerim. bu gün 108 olmuş..:)
yosunnnn hani dansöz:)

bu arada ben hitin hastasıyım. sanırım arkadaşlardan biri sormuştu
Selam canım seni hep takip ediyorum sonucunu merak ediyordum değerinin artmasına çok sevindim inşallah dahada artar emeklerin boşa çıkmaz kaç yaşında olduğunu öğrenebilirmiyim?

ne güzel bak katlanmış hadi hayırlısı yosun görürse gelecektir dansöz ayyy valla çok sevindim allah devamını getirsin inşallah.....

benimde olacakk tebriklerrr:)) bize de dualarında yer vermeyi unutma olur mu:)) bu arada hitin hastasıyım demişsin ya... "hit'e hastayım ben" gibi anladım ilk başta... gülümsettin saol:))

buda dansözün.. haydi gözümüz aydın.. güzel haberlerle devam edelim haftaya :))

[video=youtube;WajYV-BLNmo]http://www.youtube.com/watch?v=WajYV-BLNmo[/video]

Guzel arkadasim hayirli olsun Rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin sakin nasil olsa tutu diyip kendini yorma cok dikkat et kalp atislarini duydugun gunun mujdesini bekliyoruz.....

Bana gelince dun cok siddetli karin agrim vardi bugun eser yok birde hic akintim yok normalmi acaba ? Bende Hamileyim diye yazmak istiyorum :-)))))))
İnsallah bu defa olur.......

canım güzel katlanmış inşallah devamı gelir çünkü sende çok uğraşanlardansın allah yardımcın olsun hepinizin dilekleri tek tek kabul olsun inş...
aysevi nerelerdesin eskilerden hiç ses yok
bende artık ilaçlarımı azalttım estrofem bitti en son bire düşürmüştüm bitti crinone bire düşürdüm kıbrıstakiler bir hafta devam et kes diyorlar ama kendi dr 1 ay kullan diyor kime uysam acaba:)şaştım kaldım aysevicim sence bıraksam bir zararı olur mu....12. hafta oldu bir tanesi 12.hafta 1 günlük bir tanesi tam 12. haftalık bebeklerim gelin arkadaşım evet son adet tarihinden hesaplanıyor dr hesabı bizim tarihe göre ise 10 haftalık canım kendine dikkat et başladımı miğde bulantıların ikiz olunca dahada artıyormuş evet ikiz gebelik çok riskli ama inşallah sağ salim kucağımıza alırız böyle giderse bu sene bu forumda baya doğumlar olacak:) allah yardımcımız olsun .......

Canım merhaba,

Benim kontrollerimi yapan doktor da ilaçların dozunu düşürerek kesmişti.
Kıbrıstakiler 11. haftada kesin diyorlar ama ben 13. haftanın sonuna kadar kullandım dozu düşürerek
senin bi de ikiz.. belki daha uzun süre ihtiyaç duyulur ilaçlara.. sen kontrollerini yapan doktoruna danış...

iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum. allah herkesin gönlüne göre versin. ben 4. evre endometriosisliyim. bu hastalıktan epey çektim. 39 yaşındayım 32 yaşımda bir çikolata kistimin patlamasıyla öğrendim. 42 gün ağır kanamalı bir süreçten sonra tedavi oldum. Laparoskopi yapıldığında her iki tüpümünde ağır tahrip olduğu tıkandığı görüldü. kistler çıkartıldı sonra bir ameliyat daha oldum tüplerim alındı. 4 senede bir laparoskoi 2 açık ameliyat bir de histereskopi oldum.Bunlar tespit edilene dek 4 de tüp bebek denedim. kendi yumurtalarımında bu sürede kalitesi ve sayısı operasyonların etkisiyle düştü. yumurta geliştirici iğneler her defasında endometriosisi tetiklediği için donasyon tek seçenek kaldı. Geçen ay adetin 2 günü e2 yaptırdım 220 4. günü 500 lü bir rakam çıkınca ( ginera doğum kontol hapı) 18. gün de baskılamak için lucrin kullandım. Az önce e2 değerim 5 altında olduğunu öğrendim. yani vücudum artık menapozda kendi hormonları baskılanmış durumda.. tedavim başlıyor merkezle konuştum. ilaçlara başlıyorum. e2 değerinin adetin 2. günü 50nin altında olması isteniyor. özellikle endometriosiste ne kadar düşük çıkarsa o kadar iyi ..
umarım yolun açık şansın bol olur ..

Dilada arkadaşım; verdiğin bilgiler için teşekür ediyorum. Aaah ah ... sende çok çekmişsın benim gibi, dayanılmaz ağrıları ve sonrasını. Senin endometriozisin daha ağır düzeydeymiş. Çok şey yaşamışın. Benimki bir defa çikolata kistinden laporoskopi ve nerdeyse her ay damardan ağrı kesiciler hatırlamak bile istemiyorum. Ben 45 yaşındayım ve ağrılarım hala devam ediyor. 4 tüp denemesi ve yaştan kaynaklı (doktorum öyle diyor) embriyo tutunamıyor. İnşallah her ikimiz içinde ( ve herkez için)bu son denememiz olur ve mutlu oluruz. Bütün yaşadığımız olumsuzlukları sadece gülümseyerek hatırlarız. Sana bol şans diliyorum. İnşallah mutlu haberlerini alacağım.

kızlar değerim yine katlamış herhalde artık hamileyim:))
108 olan değerim 243 olmuş:))
10 gün sonra ultrason dedi doktorum..:)
arkadaslardan biri sormustu benim yasım 35. 4yıldır uğraşıyoruz.. bu 4. donasyon.
2 kez doğuş ikiside negatif.
2 kez hit. 1.cisi kimyasal. 2. inşallah sonu gelir (positif)

kızlar değerim yine katlamış herhalde artık hamileyim:))
108 olan değerim 243 olmuş:))
10 gün sonra ultrason dedi doktorum..:)
arkadaslardan biri sormustu benim yasım 35. 4yıldır uğraşıyoruz.. bu 4. donasyon.
2 kez doğuş ikiside negatif.
2 kez hit. 1.cisi kimyasal. 2. inşallah sonu gelir (positif)

tebrik ederim canım.... Allah hayırlısıyla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım ... umarım bu sfer her şey yolunda gider ...

Dilada arkadaşım; verdiğin bilgiler için teşekür ediyorum. Aaah ah ... sende çok çekmişsın benim gibi, dayanılmaz ağrıları ve sonrasını. Senin endometriozisin daha ağır düzeydeymiş. Çok şey yaşamışın. Benimki bir defa çikolata kistinden laporoskopi ve nerdeyse her ay damardan ağrı kesiciler hatırlamak bile istemiyorum. Ben 45 yaşındayım ve ağrılarım hala devam ediyor. 4 tüp denemesi ve yaştan kaynaklı (doktorum öyle diyor) embriyo tutunamıyor. İnşallah her ikimiz içinde ( ve herkez için)bu son denememiz olur ve mutlu oluruz. Bütün yaşadığımız olumsuzlukları sadece gülümseyerek hatırlarız. Sana bol şans diliyorum. İnşallah mutlu haberlerini alacağım.

Allah herşeyin hayırlısını versin.. Ayın altısında gidiyorum.. iyi dileklerin için teşekkürler.. Bu arada çocuk esirgemeden aradılar başvurum vardı.. yazışmalar bitmek üzereymiş dönüşte oradaki bebeğimi de alabilirmişim . kısmet işte bakalım ne olacak :)

tebrik ederim canım.... Allah hayırlısıyla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım ... umarım bu sfer her şey yolunda gider ...

allah kucağına almak kısmet etsin. keyifli ve güzel bir hamilelik geçirirsin umarım . artık rahatla ve tadını çıkar

Allah herşeyin hayırlısını versin.. Ayın altısında gidiyorum.. iyi dileklerin için teşekkürler.. Bu arada çocuk esirgemeden aradılar başvurum vardı.. yazışmalar bitmek üzereymiş dönüşte oradaki bebeğimi de alabilirmişim . kısmet işte bakalım ne olacak :)

güzel temennilerin için teşekkürler... umarım sen de hayırlısıyla tedavinden olumlu haberlerle dönersin canım.. ne güzel bir şey ..bir beklerken iki bebeğin olucak inşallah hayırlsıyla... Allah yardımcım , şansın bol olsun canım...

kızlar merabalar benim çok agrım var rahim kasık bölgesinde niyeki durmadan gelip gelip gidiyor degişik bi agrı baya etkili canımı acıtıyor bi terslikmi var diye canım sıkılıyor kan yok şimdilik inşallah olmaz bu gün doktor kontrolü var bakalım ne dicek hamişler sizde oldumu hiç agrı ne agrısı bu anlamadım ..

kızlar merabalar benim çok agrım var rahim kasık bölgesinde niyeki durmadan gelip gelip gidiyor degişik bi agrı baya etkili canımı acıtıyor bi terslikmi var diye canım sıkılıyor kan yok şimdilik inşallah olmaz bu gün doktor kontrolü var bakalım ne dicek hamişler sizde oldumu hiç agrı ne agrısı bu anlamadım ..

hayırlısı canım sıkma canını yerleşiyorlardır ondandır :) kontrolünde çıkar zatn bzi haberdar et çok geçmiş olsun :)

Kızlar bu tahmini doğum işini ayarlayamadım ki beeeenn :((( donasyon tarihim 15 haziran son adetim 31 mayıs test sonucum 104 napiim ben şimdik ??? Yardım edebilecek kimse varmıı ?

İnşallah her şey yolunda gider, inşallah hamile kalırsın. Çocuk esirgeme deki bebeği de daha rahat bir kafayla düşünürsün. Umarım her şey istediğin gibi gelişir. Bol şans ve sağlık diliyorum...

Kızlarrr bende hamişim sanırm değer 104 çıktı :)))

Duruada arkadaşım çok sevindim senin adına kocamam tebrikler yolluyorum. inşallah hep katlanarak devam eder,bebeklerin sıkı sıkı tutunur. Yanılmıyorsam 4 embriyo yerleştirilmişti değil mi? Allah mutlu ve sağlıklı bir şekilde devam eder, çok sevindim canım.

Back
X