Merhaba arkadaslar;
Önceki niklerimi bir türlü acamadim.Kullandigim lap toplarim baska olunca nikimi almadi mecburen Jade1 kullandim girdim.( Jades-Jades eskileri)
Emek veren anne adaylarini,bebek bekleyenleri ve tedavide olanlari burdan kutlarim ,insallah her sey gönlünüzce olsun..
Cok girmiyorum siteye ama mikro dönemimde bazen sik giriyorum dinlenme vaktimde.eger konulara hakim olamazsam kusura bakmayin,parca parca okudugum icin her kesi cok iyi takip edemiyorum,simdiden iletiyorum bilgilerinize.
sevgiylekalin.
Allahim hempimize sabirlar ve dayanma gücü versin,yarinlar bize neler gösterecek her seyin hayirlisini versin.

merhaba guzel arkadasim,

Yunanistan da son transferinizi yaptiran siz miydiniz? 1 Haziran gibi olumsuz sonuc alan? jadex mi

Merhaba arkadaslar;
Önceki niklerimi bir türlü acamadim.Kullandigim lap toplarim baska olunca nikimi almadi mecburen Jade1 kullandim girdim.( Jades-Jades eskileri)
Emek veren anne adaylarini,bebek bekleyenleri ve tedavide olanlari burdan kutlarim ,insallah her sey gönlünüzce olsun..
Cok girmiyorum siteye ama mikro dönemimde bazen sik giriyorum dinlenme vaktimde.eger konulara hakim olamazsam kusura bakmayin,parca parca okudugum icin her kesi cok iyi takip edemiyorum,simdiden iletiyorum bilgilerinize.
sevgiylekalin.
Allahim hempimize sabirlar ve dayanma gücü versin,yarinlar bize neler gösterecek her seyin hayirlisini versin.

merhaba guzel arkadasim,

Yunanistan da son transferinizi yaptiran siz miydiniz? 1 Haziran gibi olumsuz sonuc alan? jadex mi

Merhaba arkadaslar;
sevgiylekalin.

merhaba guzel arkadasim,

canım benim ilk betam 339 çıktı seninki yüksek çıkmış 750 lerde falan iki gün sonra tekrarlayınca 989 oldu iki kat arttı ikiz olacacağını burda birkaç arkadaşım tahmin etmişti aysevi efsune gibi...
betan sağlıklı bi şekilde ilerlerse yani artarsa hamişliğinde o kadar iyi gider çoklu gebelik için betan genelde iki kat artması gerekiyor kanamam başlayınca yaptım o zamanda 10.000 lerde idi allahım bu heyecanları hepinize yaşatır inşallah bugün dr gidecem 17+1 oldu daha bebişlerin cinsiyetini doğru dürüst öğrenemedik bir tanesi erkek miş ama diğeri belli değil..........iyi beslen keselerin gelişimi iyi olsun ben kese oluşumunda çok yedim ama sonrasında hiçbirşey yiyemedim....kendine dikkat et kalp atışınıda duymak nasip olsun...sevgiyle kal..

ben sana demiştim dimi erkek olacak diye ;)

Selam,
Dert etme herkes tatilde yada oruçta... Birazda yılgınlık.... Ama herkes senin ispanya naklen yayınını be kliyor bilesin.
İlk millimiz sensin...:)))))
Senin yolundan bende gelecegim inşallah...
Sevgiyle kal

inşallah sizlere güzel haberlerle dönerim , zaman yaklaştıkça heyecanım dahada artıyor çok sabırsızlanıyorum . umarım güzel sonuçlar alır ve size bildiririm . sende mi ispanyayı düşünüyorsun ?

büyük bir heyecanla ilk muayenemize gittik. transfer gününde iki haftalık olduğu kabul edilerek 5 hftalikken muayene oldum. beta hcg 754 olmasına rağmen tek kese görüldü fakat doktorum emin olmadı ve haftaya tekrar bakalım arkadan kese gelişebilir dedi.. ilk kez böyle bişey duydum. daha önce başına gelen oldu mu?

Arkadaşlar Merhaba; Bu gün transferimin 12. günü. Test yaptırdım. Beta hcg 30.3 çıktı. Ben olumsuz diye çok üzüldüm. Ama doktorum biraz düşük ama hamilesin dedi. İki gün sonra tekrar test yaptırıcam. Hamileliğin devam etmesi için katlanması gerekir dedi. Dört embriyo transfer yapılmıştı. Acaba doktor fazla mı iyimser ?

Arkadaşlar sizlerde bu kadar düşük çıkıp, sonradan değerleri yükselen ve ve hamileliği devam eden var mı?

Transferden sonra vücudumda sürekli hamilelik belirtileri aradım. Benim için zor bir süreçti. İnşallah devam eder.

Merhaba Helun;
Tebrik ederim seni,bol sanslar diliyorum ,insallah güzel sonuclarla döneceksin.Bende yeni geldim Ayni haftalar demekki oradaydik. Bende büyük bir heyecanla sonucumu beklyiorum.
Sakin bir sekilde tedavimi tamamladim sükür,cook yogun oldugum icin her gün giremedim .Vaktim olursa güzel paylasimalr isin buradayim.
Allahim ol demisse ,kismetimizdede varsa neresi olursa olsun olacagi varsa oluyor.Hakkimizdan hayirlisini versin.
tekrar görüsmek üzere.
Tüm anne adaylarina kolaylik versin,yollari acik olsun.

Merhaba arkadaşım; hemen hemen aynı zamanlarda Kıbrıs'tay mışız.Belkide karşılaşmışızdır. Benim sonucum 30.3 çıktı. Katlanmasını umuyorum. Çünkü bu sefer çok umutluydum. İnşallah yükselir değerlerim. Bu günlerde de inşallah sen den de olumlu ve hayırlı haberler duyarız. İnşallah kısmetimizde vardır hamilelik. Bütün herkese bol şanslar...

sevgili helun inşallah değerin katlanarak yükselir umudunu kaybetme lütfen güzel haberlerini bekliyoruz sevgiler :)

Arkadaşlar Merhaba; Bu gün transferimin 12. günü. Test yaptırdım. Beta hcg 30.3 çıktı. Ben olumsuz diye çok üzüldüm. Ama doktorum biraz düşük ama hamilesin dedi. İki gün sonra tekrar test yaptırıcam. Hamileliğin devam etmesi için katlanması gerekir dedi. Dört embriyo transfer yapılmıştı. Acaba doktor fazla mı iyimser ?

Arkadaşlar sizlerde bu kadar düşük çıkıp, sonradan değerleri yükselen ve ve hamileliği devam eden var mı?

Transferden sonra vücudumda sürekli hamilelik belirtileri aradım. Benim için zor bir süreçti. İnşallah devam eder.

arkadaşım umutsuzluğa kapılmanı istemem ama,eğer okudu isen geriye dönük. benim ilk değerim 47 idi. ve kimyasal ile sonuçlandı. yani değerim düştü.
ikinci transferimden sonraki ilk değerim 12 idi. büyüdü katladı 7000 kadar geldi keseyide gördük maalesef kalp atışı duyulmadı.

benim tecrübem bu yönde forumlarda yanlız düşük başlayıp bebeklerine kavuşanları okuyoruz. sanada bol şans dilemek istiyorum.

arkadaşlar biliyorsunuz ben hit te tedavi oluyorum. ama bilmiyorum orayla devammı etmeliyim. çünkü güvencim sarsıldı.
ben bu ay düşük yaptım biliyorsunuz. bana bu ay için doğum kontrol hapı verdi. kaldıkı ben 4 yıldır adet olamıyorum. sonra aklıma takıldı ukala hemşiresini aradım ben adet olamıyorum zaten dedim. bana biz d.kontrol öneriyoruz sizin ne kullanıdığınızı bilememki diyor. kayıtlarınızda yokmu dedim. ben kayıtlaramı bakıyorum diyor.
ben bunlarla devam edip etmemkte kararsız kaldım açıkçası. demekki ezbere vede gereksiz ilaç veriyorlar.

Merhaba arkadaşım; hemen hemen aynı zamanlarda Kıbrıs'tay mışız.Belkide karşılaşmışızdır. Benim sonucum 30.3 çıktı. Katlanmasını umuyorum. Çünkü bu sefer çok umutluydum. İnşallah yükselir değerlerim. Bu günlerde de inşallah sen den de olumlu ve hayırlı haberler duyarız. İnşallah kısmetimizde vardır hamilelik. Bütün herkese bol şanslar...

Merhaba Helun;
Belkide giris cok kalabalikti olabilir cok kisi vardi .Hatta tatli dagitilyiordu transfer oldu diye..Insallah Helun degerin katlanir cnm.Cok emek veriyoruz.Ellerimiz bos gelmeyelim.
Bu ramazan gibi günde duam herkes icin,her sey gönlünce olsun..
sevgiler. gör.üzere

merhaba guzel arkadasim,

Yunanistan da son taransfer siz miydiniz? 1 Haziran gibi olumsuz sonuc alan?

Evet canim,bir kac arkadasla gittik malesef olumsuzdu. Katlanmadi degerim düsük cikti.Ama benim stresli isimden dolayi oldu.Cok begendim klinigi tedaviyi .
Simdi Firdevs hanima gittim sükür diyorum.Bugün evde test yaptim silikte olsa iki cizgiyi görebildim sükürler olsun..cuma günü kan verecegim bakalim neler bekler bizi..hayat süprizlerle dolu..
görüsmek üzere.sevgiler.

merhaba guzel arkadasim,

Yunanistan da son taransfer siz miydiniz? 1 Haziran gibi olumsuz sonuc alan?

Vallahi hayran kaldim zekana..dün yedigimi unutuyorum ))) nasil unutmmamissin ??? ama dikkatini begendim. Isim yogun oldugu icin cok giremiyorum ara sira okuyabilyiorum.Paylasmak icin burdayim .Allahim hakkimizdan hayirlisini versin..
simdi beni hic unutmazsin artik )) sevgiler.
Sen tedavidemisin? Bebegin varmi? hamilemisin? kisaca yazarsan memnun olurum.Seni tanimiyorum henüz. tanismis oluruz.

Sevgili Papatya40: ve diger arkadaslarim:

Dr.Firdevs hanimin elinde gercekten ugur var. Kibrista kimi gördüysem hamileydi ve Firdevs hanim transferini yapmisti .Dedim Alalhim banada versin ve tekrar tedavimi 4.sünü gittim ona.
Cok sükür silikte olsa gördüm cizgiyi .Su an cok erken ama yinede paylasmak istedim.
Kan testim cumaya kismetse,degerimide yazarim buraya haftaya .
Tüm anne adaylarini bekliyorum.Sorualrinizi uygun oldugumda cevapalrim tabiki..
allahim yardimcimiz olsun.
sevgilerimle.

Sevgili helun,
değerin düşük doğru ama süreç sana özel ve ait olacak.. Bende çok az saglikla devam eden gebelik biliyorum düşük değere rağmen..

Bence gerekenleri yap doktorunu dinle ve tevekkül ile sabır et demekten başka birşey gelmiyor elimden..
Sevgiyle kal..

Sonucunu merak ediyordum.. Çok üzüldüm.. Ne desek boş. Duygusu ağır ve gerçekligği kanatıcı...

Biraz dinlen ve sürecini sindir deim. Kendine zaman tanı..umarım geleçek sefer bahtın açık olur... Senle birlikteyiz unutma...

Sevgili Papatya40: ve diger arkadaslarim:

Dr.Firdevs hanimin elinde gercekten ugur var. Kibrista kimi gördüysem hamileydi ve Firdevs hanim transferini yapmisti .Dedim Alalhim banada versin ve tekrar tedavimi 4.sünü gittim ona.
Cok sükür silikte olsa gördüm cizgiyi .Su an cok erken ama yinede paylasmak istedim.
Kan testim cumaya kismetse,degerimide yazarim buraya haftaya .
Tüm anne adaylarini bekliyorum.Sorualrinizi uygun oldugumda cevapalrim tabiki..
allahim yardimcimiz olsun.
sevgilerimle.

Sevgili jades, ne. Güzel haber.. Yunanistan denemesindeki sonuca buradan hep beraber üzülmüştük...
Hemen akabinde kıbrısta deneme yapmişsın.. Ne güzel cuma günü haberlerini bekliyoruz.. Bu sefer olacak derim.. İkize ederin. Hayali bilem güzel..
Sevgiyle kal..

Merhaba arkadaşlar ben de sonunda yumurta donasyonuna karar verdim. Hit ile görüştüm Dünya(Berk Bey) beni yarın arayacağını söyledi. Forumu okuyunca Firdevs Hanım ile ilgili çok olumlu yazılar görüyorum. Acaba onunlada görüşsem mi diyorum.Ben Kıbrıs'a gitmeden bir takım tetkiklerimi yaptırmak istiyorum. Mesela Rahim Filmi, pıhtılaşma gibi. Sizce başka hangi tetkikleri yaptırmalıyım.

güzel bi sürpriz oldu inşallah bu sefer alacaksın pozitifini herşey istediğin gibi olsun çok sevindim çoktandır yoktun
hadi inşallah emeklerin boşa çıkmaz....

Back
X