Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım değerin yükseldimi merak ettim uzun süreden beri forma girmiyorsun umarım herşey yolundadır.
HERKESİN RAMAZAN BAYRAMI KUTLU,MUTLU VE UMUTLU OLSUN!
iyi geceler,
siz benim umudumsunuz yarın test günüm
bir şey sormak istiyorum tabii cevaplamak isterseniz
ben özel msj atamıyorum siz atabiliyorsanız özel msj yazın
sizdeki sorun neydi neden donasyon yaptırdınız?
ben benim gibi olupta gebe kalabilen görmedim de
çok umutsuzum(
bende TS im yane duymuşsunuzdur belki turner sendromu. sizle aynı durum...Benimki erken menapoz... 18 yaşında tüm yumurtalar tükendi... şuan 34 yaşındayım.. kaç senedir adet olmamıştım. son 3 senede ilaçla rahimi geliştirdik de anca bu şekilde oldu...
Kıbrısı aradım bugün
embriyolar çok iyi, rahim kalınlığı 9
olmaması için bir neden yok
birde histereskopi yaptır yolla dediler..
bir şey fark edeceğini sanmıyorum ben!
Benimki erken menapoz... 18 yaşında tüm yumurtalar tükendi... şuan 34 yaşındayım.. kaç senedir adet olmamıştım. son 3 senede ilaçla rahimi geliştirdik de anca bu şekilde oldu...
canım ne yapıyorsun bebişinin hareketlerini hissettinmi bende daha hareket yok ama sanki içimde bi yılan geziyormuş gibi sürtünme oluyor belim ağrıyor karnım bu hafta birden şişti daha doğrusu ben şişmeye başladım karnıma bakıyorum kendi kendime gülüyorum ben bunları görecekmiydim diye allaha o kadar dua ediyorum yolu yarıladık 20. hafta oldular önce allah sonra dr larım hepsine minnettarım cinsiyet seçiminde dr sen hep depresiftin hep olumsuz düşünüyordun bak şimdi cinsiyetine bakıyoruz dedi bebeklerinin orda ağladım ben bunları yaşamayı hiç beklemiyordum dedim
ama şimdi bebeklerime şarkılar ninniler ve onlarla konuşuyorum....beni bırakmasınlar diye zor kavuştum diye....kendine iyi bak öpüyorum sevgiyle kal.....allah kimseyi umutsuz bırakmasın...
canım darısı başıma 2-3 güne dondurulmuşlarla transferim olacak,sonra bekleyeceğim,inşallah hamile olacağım...
seninkilerin cinsiyetleri neydi canım..
ay ne mutlu sana...
teşekkürler inşallah benim allah nasip ederse bir kızım bir oğluşum olacak darısı tüm arkadaşlarımın başına....
AY ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM...
Yüce Rabbim kız veya erkek,tek veya ikiz hangisini hayırlı gördüyse onu nasip etsin tabii ki...
Ancak benim de hep gönlümden geçen bir kız,bir erkek ikiz...
Ama dediğim gibi Allah hangisini nasip ederse onu versin,hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah.
amin.
AMİN bende hep hayırlısını istedim olmayadabilirdi yüce rabbim bunu layık gördü inşallah sonuna kadar gider sorunsuz
onun yanında çok var yeterki gönlü istesin kimsenin kucağını boş bırakmasın.....
rowina teşekkür ederimmrhb yazın sıcağından giremiyorum girsemde hemen okuyup çıkıyorum evet savaş beyin hastasıyım memnun kaldım önce çok yazmıştım ama siz okumayıp tekrardan bilgi istiyorsunuz yazayım o vakit:)
rahim kalınlığı çok önemli 9.5 du benim ki öyle aldılar transfere şuan 20 haftalık hamileyim ikizlere 4 embriyo transfer edildi daha doğrusu biz okadar istedik daha az da olabilirdi yaşım 30 ama görünüş olarak daha küçük gösteriyorum savaş bey ona bakıp bişey olmaz dedi heralde hepsi yerleştirildi transfer çok iyi geçti hiçbir sıkıntı olmadı ben dikkat ettim halada ediyorum tabi takdiri allaha kalmış
ne bileyim savaş bey yaşlı ama işini iyi yaptı diğer işlerle hep oğlu ahmet bey ilgilendi benden herşey istedi rahim filmide olsun herşey burdaki dr arayıp oraya bilgilerimi aktardı yanı sıra ben oğluna faxladım....allah yardımcın olsun....
Amin canım ,inşallah ben şimdilik kendi yumurtamla deniyorum....
Olmazsa eşimi de razı edersem yaşım 43 zamanım az biliyorum...
AMİN bende hep hayırlısını istedim olmayadabilirdi yüce rabbim bunu layık gördü inşallah sonuna kadar gider sorunsuz
onun yanında çok var yeterki gönlü istesin kimsenin kucağını boş bırakmasın.....
bende TS im yane duymuşsunuzdur belki turner sendromu. sizle aynı durum...
rahmi nasıl geliştirdiniz? bana normal biriyle bile aynı başlandı ilaçlar tabii bahsettiğim gibi yetmedi 20 günde ancak 9 oldu kalınlık..
zaten sonucm negatif
canım ne yapıyorsun bebişinin hareketlerini hissettinmi bende daha hareket yok ama sanki içimde bi yılan geziyormuş gibi sürtünme oluyor belim ağrıyor karnım bu hafta birden şişti daha doğrusu ben şişmeye başladım karnıma bakıyorum kendi kendime gülüyorum ben bunları görecekmiydim diye allaha o kadar dua ediyorum yolu yarıladık 20. hafta oldular önce allah sonra dr larım hepsine minnettarım cinsiyet seçiminde dr sen hep depresiftin hep olumsuz düşünüyordun bak şimdi cinsiyetine bakıyoruz dedi bebeklerinin orda ağladım ben bunları yaşamayı hiç beklemiyordum dedim
ama şimdi bebeklerime şarkılar ninniler ve onlarla konuşuyorum....beni bırakmasınlar diye zor kavuştum diye....kendine iyi bak öpüyorum sevgiyle kal.....allah kimseyi umutsuz bırakmasın...
Uzun zaman adet görmeyince rahim küçülmüştü... İşlemeyen organ küçülür... Onun için 2 sene boyunca ilaçla adet gördüm ve o biraz geliştirdi rahimi... 3-4 cm olan rahim 6 cm e kadar çıktı... transfer öncesi rahim kalınlığı için de ilk bir hafta günde 2 tane estrofem amıştım sonrasında 3 tane almaya başladım ve transfere 9 mm ile girdim. Bu rakamın yeterli olduğunu söyledi savaş bey... senin de 9 mm olmuş bu konuda sorun yokmuş.. Önceki yazışmalarını okuyamıyorum tekrar bilgi rica edeceğim... Sen ilk mi donasyon yaptırdın ne zaman test sonucunu negatif olarak aldın?
Senin yazılarını okuyunca umut dolu oluyorum yaşın benden daha çok genç,belkide pozitif olması onada bağlı.bende donasyon düşünüyorum 42 yaşımdayım.1.denemede pozitif olanları duyunca umutlanıyor birde 3-4.denemelerin negatif olduğunu duyunca karamsar oluyorum ogücü kendimde bulamıyorum.şuanda parasal olarakda uygun değiliz.1.denemede olanlara imreniyorum.Allah bebişlerini sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım.
Merhaba Sevgili Rowina,
Dün doktor kontrolüm vardı.. Bizimki tosuncuk olacak sanırım :) haftasına göre ilerde gidiyor. Doktorum 4 kg un üzerinde doğar bu dedi:) Hareketlerini hissetmez olurmuyum... 18. haftada başladı bizimki tekmelere:) Hele de akşamları uyutmuyor... Seninle aramızda tam 1 ay var. ben şuan 24+2 yim. Eylülün ilk haftası şeker testi yaptıracağım... inşallah bir sorun çıkmaz... Bebişler için alışverişe başladın mı?