paylaştıkların için teşekkür ederim.
evet 2. kez gitmiştim savaş hocaya. ilki 2 sene önceydi. ikinciside bu ay dı işte. bayramda test yaptırdım yani 12. gününde yine negatif. ben hiç adet görmedim ama ilaçla yıllardır görüyorum. rahmim yumurtalığım tüplerim olması gerektiği gibiymiş. işte kalınlaşması zor oluyor hormon yetmediği için. oda 20 gün estrofem almamla 9 a çıktı. sonuç aynı
Allah bilir ne diyeyim. bizlerede nasib eder inşallah

amin inşallah... tekrarını ne zaman yapacaksın?

canım benim ben alış verişe az zaman kalınca başlıyacam bebekler zaten çabuk büyüyor bende eylülün ikinci haftası yapacam şeker testini evet tam 1 ay bende 20+2 inşallah bi sorun çıkmaz çok güzel şeyler var her gördüğümü alasım var ama beni engelliyorlar yok şimdi erken uğursuz falan olur diyorlar neyse sevgiyle kal...

ben de ufak ufak başladım ama toplu alışveriş için 1 ay daha bekleyeyim diyorum... öpüyorum cnm

Arkadaşım değerin yükseldimi merak ettim uzun süreden beri forma girmiyorsun umarım herşey yolundadır.

HERKESİN RAMAZAN BAYRAMI KUTLU,MUTLU VE UMUTLU OLSUN!

Merhaba arkadaşım; durumumu merak ettiğin için sağol.

Maalesef olumsuz oldu. Değerim 51.6 ya kadar yükseldi. Sonrada düştü. Ve bütün umutlarımı bağladığım 5. denememde olumsuz sonuçlandı. Sonrasını tahmin edersin herhalde. Üzüntü, üzüntü..., neden, niçin, acaba neyi yanlış yaptım, kendinde buna sebep olabilecek nedenler arama. Duyguların dibe vurması...Her iki ailede bizden daha fazla üzüntü v.b gibi şeyler.

Sonra internette deliler gibi tutunamama nedenleri arama. Kıbrıs'taki doktorları arama. Burdaki doktorumla görüşme... bütün bunlarla kafası meşgulken başka bir şey düşünemiyor insan. Etrafındaki hiç bir şey ilgisini çekmiyor. Varsa yoksa embriyolar, tutunma , tutunamama, dönör, Kıbrıs,.... ve hırs...

Sonuç olarak; 5. denememe son demiştim ama, şimdi yeniden araştırıyorum.İstanbul'da ki doktorum benimle ilgili çok olumlu konuşuyor. Ben 45 yaşındayım, doktorum rahim yapımın bir genç kızın ki (temiz) gibi olduğunu söylüyor. Bu arada doktoruma güvenmek istiyorum ....Daha önce kendi yumurtalarımla yaptığım 4 denemeyi, denemeden saymıyor. Onemli olanın genç yumurtayla yapılan deneme olduğunu söylüyor. Benim için araştırmalar yapıyor, yapıyoruz hep birlikte. Yarın tekrar randevum var doktorla bakalım. Tüplerde enfeksiyon olup olmadığını na bakılacak...

Bu arada sen neler yaptın?

bende ki sorun yumurta rezervinin olmamasi. yas 37. Savas bey 4 transfer etmisti. Bu sefer sayi ve donor ozellikleri hic konusmadik. Orada nasil uygun gorurse oyle olacak. Sadece ilk donurun olmamasini istedim. ILk orda denedim. Bu ikinci olacak. Olmazsa baska merkeze gitmeyi dusunmuyorum. Sana 2. ye gecmeden once tahliller yapildi mi? Sanirim kalinlasma sorunu var di degil mi? 13 u gunde kac santime ulasildi.?
Ben burda onlarin onerdikleri Tup bebek merkezine gidiyorum. Yarin son kontrolum olacak. cuma ucuyorum. Allah hayirlisini nasip esin.

Senden de guzel haberler bekliyorum canim. Yolumuz acik olsun umutlarimiz bitmesin asla...

Selale Merhaba ; Sanıyorum Kıbrıs'tasın. İnşallah sonrasında mutlu haberlerini alırız, biraz olsun içimiz ferahlar. Senin içinde inşallah son olur muradına erersin...

Ben sana Histeroskopiyle ilgili sormak istiyorum. İnternetten araştırdım ama sen yaptırdığın için... devlette mi yoksa özelde mi yaptırdın. Çünkü tecrübeli doktorun yapması önemliymış. Sanırım anestezi uygulanıyor, kaç liraya yaptırdın ?

inşallah hepimizi sevindirirsin...

uzun zamandır girmiyorum biz bebişimle iyiyiz çok şükür 23.haftamızdayız bu sene erkek senesi sanırım benim miniğimde erkek
lütfen arkadaşlar sakın vaz geçmeyin sıkıntılar yaşıcaksınız olumsuzluklar olucak ama lütfen pes etmeyin bu mutluluğu inşallah tüm isteyenler yaşar
rüzgarselin nasılsın arkadaşım merak ediyorum seni özeline yazdım ama 100msjım olmamış daha haberdar et beni kendinden
hamiş arkadaşlar kaç kilo aldıız benim mide bulantılarım olmadı hiç bide şimdiden fazlaca şişliğim var biraz fazla kilo aldım sizin kilolarınızı merak ettim
kendinize iyi bakın görüşmek üzere:49:

amin inşallah... tekrarını ne zaman yapacaksın?

maddi manevi baya tükettim hiç bilmiyorum. yine de ailemin desteğiyle yapabilirim ama eşim hemen tekrar gelemez, donduramadılar
idil hn çook emindi iyi düşün iyi olsun dedi ama sonuç öyle olmadı. Sizler şanslı azınlıksınız galiba. Allah tamamına erdirsin sağlıkla alın kucağınıza inş

allah hayirli evlat etsin kaç sene sonra oldu ilk denemenizdemi oldu bende tüp bebek yaptiracagim merak ettim

teşekkür ederim rabbim sizede nasip etsin inşallah
8sene lik evliyiz 28 yaşındayım eşim azosperm bu nedenle türkiyede hiç denememiz olamadı donasyon olarak ilk denememiz çok şükür pozitif sonuç oldu 3tane transfer edildi 1tanesi annesini bırakmadı
rabbim yardımcınız olsun ne olursa olsun lütfen pes etmeyin umarım pozitif sonuçlarınızı bizimle paylaşırsınız..

uzun zamandır girmiyorum biz bebişimle iyiyiz çok şükür 23.haftamızdayız bu sene erkek senesi sanırım benim miniğimde erkek
lütfen arkadaşlar sakın vaz geçmeyin sıkıntılar yaşıcaksınız olumsuzluklar olucak ama lütfen pes etmeyin bu mutluluğu inşallah tüm isteyenler yaşar
rüzgarselin nasılsın arkadaşım merak ediyorum seni özeline yazdım ama 100msjım olmamış daha haberdar et beni kendinden
hamiş arkadaşlar kaç kilo aldıız benim mide bulantılarım olmadı hiç bide şimdiden fazlaca şişliğim var biraz fazla kilo aldım sizin kilolarınızı merak ettim
kendinize iyi bakın görüşmek üzere:49:

Ben ilk 3 ayımda mide bulantısından 3 kg verdim. sonra da verdiğim 3 kiloyu geri aldım şimdi son ayda 1 kg daha aldım. Asıl bu aydan sonra kilo alımı hızlanacak. Bakalım kaçla final yapacağım:) doktorum şimdilik iyi gittiğimi söylüyor. şişlik bende de çok oluyor özellikle de eller, gözler ve ayaklarda... tuzu kesmek lazım.

maddi manevi baya tükettim hiç bilmiyorum. yine de ailemin desteğiyle yapabilirim ama eşim hemen tekrar gelemez, donduramadılar
idil hn çook emindi iyi düşün iyi olsun dedi ama sonuç öyle olmadı. Sizler şanslı azınlıksınız galiba. Allah tamamına erdirsin sağlıkla alın kucağınıza inş

doğru tabiki maddi açıdan az paralar gitmiyor...arabasını hatta evini satanları biliyorum ben ... allah güç kuvvet versin inşallah bu seferki sonuncu olur :)

Selale Merhaba ; Sanıyorum Kıbrıs'tasın. İnşallah sonrasında mutlu haberlerini alırız, biraz olsun içimiz ferahlar. Senin içinde inşallah son olur muradına erersin...

Ben sana Histeroskopiyle ilgili sormak istiyorum. İnternetten araştırdım ama sen yaptırdığın için... devlette mi yoksa özelde mi yaptırdın. Çünkü tecrübeli doktorun yapması önemliymış. Sanırım anestezi uygulanıyor, kaç liraya yaptırdın ?

inşallah hepimizi sevindirirsin...

Canım sonucuna üzüldüm eşinin sperm kalitesi iyimi biliyosun oda önemli ben hiçbişey yapmıyorum para durumuna bağlı.

İyi akşamlar arkadaşlar bende yumurta donasyonuna yönlendirildim merak ettiğim konu kıbrıstaki merkezi kendinizmi ayarladı yoksa doktorunuzmu ve ulaşım + otel olunca fiyat ne kadar oluyor cevaplarsanız sevinirim

İyi akşamlar arkadaşlar bende yumurta donasyonuna yönlendirildim merak ettiğim konu kıbrıstaki merkezi kendinizmi ayarladı yoksa doktorunuzmu ve ulaşım + otel olunca fiyat ne kadar oluyor cevaplarsanız sevinirim

Açıkcası herkes farklı.. Örneğin ben direkt olarak kıbrısta kendi araştırdığım bir merkeze gittim. Zaten 3 tane merkez var. birinden birini seçiyorsun. Bu işlemi yapan farklı ülkeler de var ama pasaport veya vize işleriyle uğraşmadan gideceğin tek yer kktc olduğundan birçok kişi orayı tercih ediyor. Ulaşım için uçak fiyatları farklı.. otel de kalacağın otelin konseptine göre fiyatları değişiyor ama bu işlem için sadece hastaneye ödeyeceğin ortalama tutar: 4500 euro

kızlar merabalar yattım dinlendim tedavilerimi oldum çok şükür iyleştim bebeklerim ve ben iyiyiz bu gün doktor kontrolu vardı iki kızımız olucak inşallah 16+2 günlük oldular hareketlerini bir haftadır ufak ufakta olsa hissediyorum günde bi kaç kez allahım olmayanlarada yaşatsın bu duyguları karnım belli olmaya başladı yıllardan sonra bunları yaşamak ne şekilde olursa olsun çok güzel yaşanması gerekern bir duygu eşimle ben annelik babalık heyacanı yaşıyoruz ilk kez çok mutluyuz allahım herkeze yaşatsın kimseyi gözü yaşlı boynu bükük koymasın hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın...

arkadaşlar ablam firdevs hanımda transferini oldu sonuçları; transferinin 9. gün değeri 6.8 12. gün değeri sabahı 9.38 ayrıca aynı gün akşamı başka bir laboratuvarda yaptırdığı sonuç 7.41 sizce bu sefer tutmuş mudur yoksa gene olmadı mı cevaplarınızı bekliyorum

kızlar merabalar yattım dinlendim tedavilerimi oldum çok şükür iyleştim bebeklerim ve ben iyiyiz bu gün doktor kontrolu vardı iki kızımız olucak inşallah 16+2 günlük oldular hareketlerini bir haftadır ufak ufakta olsa hissediyorum günde bi kaç kez allahım olmayanlarada yaşatsın bu duyguları karnım belli olmaya başladı yıllardan sonra bunları yaşamak ne şekilde olursa olsun çok güzel yaşanması gerekern bir duygu eşimle ben annelik babalık heyacanı yaşıyoruz ilk kez çok mutluyuz allahım herkeze yaşatsın kimseyi gözü yaşlı boynu bükük koymasın hepinizi öpüyorum sevgiyle kalın...

canım nekadar mutlu oldum anlatamam rabbim kucağına almayıda nasipetsin sağlıcakla kalın :)

arkadaşlar ablam firdevs hanımda transferini oldu sonuçları; transferinin 9. gün değeri 6.8 12. gün değeri sabahı 9.38 ayrıca aynı gün akşamı başka bir laboratuvarda yaptırdığı sonuç 7.41 sizce bu sefer tutmuş mudur yoksa gene olmadı mı cevaplarınızı bekliyorum

Yüksek değerler değil ama Hayırlisi Olur inşallah.

helun merhaba
bende senin gibi 45 yaşındayım bir defa deneme yaptım.
banada tıpkı senin doktorun gibi rahim çok genç oluşan embriyo 1. kalite diyor doktor ama olmuyor.
eşim donasyona sıcak bakmıyor.
bende şimdilik hiç bişey yapmıyorum araştırmak deneyimleri okumak dışında.
ama her geçen gün de aleyhimize okudukça görüyorum bunu.

yeni birşey öğrenirsen yeni bir tedavi yöntemi bulursan paylaşırsan çok sevinirim. ben ivi tüp bebek merkezinde denedim şu an galiba kapanmış. bundan sonra nereye gitmeliyim onu bile bilmiyorum şu an. kıbrısı da araştırıyorum ama hayal kırıklığı çok büyük bir hüzün yaratıyor. seninki çok sıcak şu an. sabırlar diliyorum. umudunu yitirmemen çok güzel. dilerim allah isteyen herkesi anne yapar.bol şans ve sabırlar dilerim

Uzun zaman oldu foruma girmeyeli hiç yaşamadığım (doğal olarak ilk hamileliğim) değişik psikolojik süreçler geçirdim-geçiriyorum-
hikayemi özetlemek istiyorum cünkü bugünlerde yazmak ve paylaşmak benim için vazgeçilmez oldu.
Depresif bir ruh haline sahip olduğumdan sürekli bir karamsarlık ,umutsuzluk,mutsuzluk içerisindeydim taki 29.06.2012 de beta hcg değerimin 263 olduğunu görünceye kadar.Sevincimi nasıl anlatmalıyım ,hastanenin ortasında nasıl hüngür hüngür ağladığımı ve sonucuma defalarca baktığımı o anın belleğime nasıl kazındığını anlatamam:)
15.07.2012 de doktorum elime 3 adet kesenin olduğu bir ultrason görüntüsü verdi!!!Firdevs hanım o uğurlu elleriyle 3 emriyo transferi yaptı ve üçüde tutmuştu.şaşkınlığımı ifade edemem ikiz için hazırdım ama üçüzü düşünmemiştim bile.dr. önce tek yumurta ikizi olduğunu 3. bebeğin ayrı olduğunu söyledi daha sonra ki ultrasonlarımda bebeklerimin çift yumurta olduğu anlaşıldı ve 3. bebeğimin biraz sıkıntılı olduğunu söyledi doktorum ve 12. haftasında fetal redüksiyon yapılabileceğini söyledi , nasıl izin verecektim kalbinin durdurulmasına!!! gecelerce düşündüm ,ağladım fakat yapacak bişey yoktu üçüz gebelik riskliydi ama vicdanım hiç rahat değildi...hamileliğimin 10. haftasında şiddetli bir kanama geçirdim o kanamayı hissettiğim ve gördüğüm an donup kaldım ve artık herşeyin bittiği andı benim için .Hemen doktora gittik ve doktor 3. bebeğimin gittiğini diğerlerinin sağlıklı olduğunu söyledi.Rediksiyona gerek kalmamıştı bebeğim kendiliğinden gitti.Artık vicdanen rahat olduğumu söylemeliyim...
Yalnız hep diken üstündeyim her an bir şey olacakmış gibi ,dün kahverengi lekelenmeler oldu doktorumu aradım progestan200 kullan dedi bugün daha az oluyor lekenme ama yine de çok korkuyorum kaybetmekten(bunu düşünmek ve yazmak çok zor)
Evde yatıyorum ve aklıma bir sürü şey geliyor ;korkuyorum,üzülüyorum,umutlanıyorum,seviniyorum,boşluğa düşüyorum, boşluktan çıkıyorum bebeklerimi düşünüyorum onlarla parka gittiğimi ,onlarla alışveriş yaptığımı ve büyüdüklerini hayal ediyorum:))
İşte böyle tezat ruh halleri içerisindeyim.Sizlerle paylaşmak istedim bunları çünkü kim daha iyi anlayabilirki beni?(gerçi beni merak etmemiş olsanızda:))
Bu meşakkatli yola baş koyan tüm kadınları sevgiyle kucaklıyorum.

Back
X