rowinamıydı acaba:D:Dkarıştırdım galiba:Danladım cnm bende merak ettm kasımda gidicem ekimin sonunda ara dedi banada garip geldi az bi süre çünkü burdan sormak istedim o yüzden olmadı bende kendim iyi bir doktor bulup kendim gideyim şimdiden umarım sorun çımmazda kasımda bende mutlu haberlerle dönerim inş.tüm herkes öle döner:D

evet rowinaya doktor önermişti savaş bey... bana önermedi .. belki de şehirden dolayı .. ben istanbuldayım.. sen hangi şehirdesin? doktor tavsiye edebilirim ..

evet rowinaya doktor önermişti savaş bey... bana önermedi .. belki de şehirden dolayı .. ben istanbuldayım.. sen hangi şehirdesin? doktor tavsiye edebilirim ..

ben uşaktayım cnm orda çalışıorum ama aslen burdurdayım inş. bir kaç aya eş durumundan oraya gidicem söyledim oralarda doktor yok dedi antalya ısparta falan olur dedim antalyada var dedi ekimde ara dedi gene

ben uşaktayım cnm orda çalışıorum ama aslen burdurdayım inş. bir kaç aya eş durumundan oraya gidicem söyledim oralarda doktor yok dedi antalya ısparta falan olur dedim antalyada var dedi ekimde ara dedi gene

sen yine şimdiden iyi ve güvenilir bir doktor bul. sonrasında taşınacağın ilde başka bir doktor araştırırsın.. sırf bu yüzden gecikmeyin

Arkadaşlar bu güzel formu üye olmadan aylardır takip ediyorum,sizler bana umut oldunuz ben de sizlere umut olabilirim diye dün acilen üye oldum,45 yaşındayın 2 normal gebeliğim düşükle sonuçlandı,2 tüp bebek tedavim negatif sonuçlendı ve bugün hamileliğimin 5.haftasını yaşıyorum,inşallah allahım hepimize kucağımıza almayı nasip eder,kıbrıs girne dünya tüp bebek merkezinde berk beyi sizlere tavsiye etmek için girdim,berk beyi benim türkiyedeki tüp bebek merkezim önerdi,ben çok memnun kaldım diğerleriylede savaş beyle yüzyüze diğer merkezlerle ise telefonla görüştük en ilgili burayı buldum sonucunda pozitif olması çare arayanları yöneltmek açısından beni yazmaya itti,cuma günü yavrumu ultrasonla göreceğim inşallah:)

Berk Bey le bende gorusmustum. Cok ilgiliydi biliyorum. Sen Agustosun kacinda transfer oldun. ? Ben 25 Agustosta oldum. Bugun dr a gittim. 4 emb verilmisti. Dr bugun 1 tane kese gordu. Cok sukur ins saglikla devam eder. Kucagimiza aliriz ins. Oysa benim hcg degerim yuksek cikmisti.12 gun 587 cikmisti. 20 gun sonra gelmemi istedi. Sadece karindan goruntuleme yapti.

Berk Bey le bende gorusmustum. Cok ilgiliydi biliyorum. Sen Agustosun kacinda transfer oldun. ? Ben 25 Agustosta oldum. Bugun dr a gittim. 4 emb verilmisti. Dr bugun 1 tane kese gordu. Cok sukur ins saglikla devam eder. Kucagimiza aliriz ins. Oysa benim hcg degerim yuksek cikmisti.12 gun 587 cikmisti. 20 gun sonra gelmemi istedi. Sadece karindan goruntuleme yapti.

benim 31 ağustostu,6 yumurtada döllenme oldu ama 3 ünü transfer ettiler,hcg değerim 12,gün 66,14,gün 191 oldu kontrolümde yarın inşallah herşey yolundagider heyecandan öleceğim

canım firdevs hanım kıbrısda doguş tüp bebekte doktor sen karar verirsen firdevs hanıma onunla telofonlaştınmı seni bulundugun yerde bir doktora yönlendirir bütün illerde anlaşmalı doktorları var ignelere başladınmı yumurta takibini ankaradaysan orda yaptırırsın çatlatma ignesi vurundunmu ertesigünü uçakla gideceksiniz havaalanında karşılanıyorsunuz otele götürüyorlar ertesi sabah yumurtaların toplanır 3 gün sonra trasver yapıyorlar valla bizim öyle oldu hiç zor degil önce insanın nasıl olucak filan diye gözünde büyüyor hiç öyle degil herşey çok basitti biz pazar gün gitmiştik cuma gün gecede döndük evimize kalınan otel çok rahat sabah akşam yemek var açık menü herşey güzeldi merkez doktorumuz da iyiydi nebileyim memnun kaldım ben eger parada önemliyse firdevs hanımla görüş derim çünkü başka merkezlerde igneler bize ait ilaç hariç 4000 ero 4,500 ero istediler firdevs hanım igne kendisinden 3.750 ye yaptı igneler sadece zaten 2.bin 3.bin tl ...valla piskolojimiz hamile olmadan önce daha bozuktuktu yıllardan beri bir tek sperm peşinden koştuk doktor doktor gezdik eşimin gereksiz yere amaliyatları her umutla başlanan tedaviler hüsranla sonuçlanması şuanda okadar farklıyızki eşim başkasının çocugu olarak düşünmüyor hergün bebişlerime iyi bak diye çıkıyor evden karnımı seviyor benimle beraber dogacakları günü iple çekiyor öyle düşünecek insan degil zaten kesinlikle zaten başkasının degiller eşimle benim valla aklıma bile gelmiyor kendiside aynı allahım bize bugünüde gösterdi deyip deyip seviyoruz karnımı kimseye söylenirmi eşimle aramızda öz annem dahi bilmiyor bilmeleride gerekmez zaten sizde söylemeyin ne gerek var bir kişi duydumu ondan ona gider sen kaç yaşındasın nekadarlık evlisin hee bu ikimizinde kararıydı ne ben onu zorladım ne o beni ikimizde çok istedik kendisi giderken tedaviye başlarken bendende hevesliydi halende aynı doktora kontrole giderken benden önce yola düşüyor napsın garibim varmı başka çare çocuksuzluk artık içimize işledi yaşayamadıklarımızı yaşıyoruz şuanda inşallah sag selamet kucagımızada almak nasip olur heveslerimiz kursagımızda kalmaz allah sanada versin..

Bebeklerim gelin ne güzel yazmışsın ellerine sağlık.. Demek kızların olacak ne güzel... Doğum ne zaman?

efsune slm.hepinizden çok özür dilerim. msjını şimdi görüyorum ve nasıl sevindim anlatamam bu grup gerçekten çok sağlam. bende aslında foruma birkaç kez geldim ama güncel sayfalarda tanıdık isimleri bulamadım o yüzden araya da giremedim. doğum öncesi iş ve özel telaşlarımla da sık ugrayamadım bende herkesi çok merak ediyorum. temmuz doğum yaptı mı, eczacımız tekrar denedi mi, sen ne alemdesin?mesela

önce ben kendimi anlatayım kısaca 12.04da oğlumu kucağıma aldım. anlatmaya gerek yok harika bişey. lohusalığım biraz sıkıntılı geçti. o yuzden kırklandıktan sonra şehirdışına annemlerin yazlığına kaçtım. şimdiye kadarda oradaydım. aslında orada toplandım. oglum sarılık olduk, gaz sancımız oldu, aç kaldı bilemedik ;) mama kullandık, üfürümümüz çıktı (kalpte delik), gözyaşı kanalımız tıkalı vs... ama hepsi ufak tefek şeyler tabii. allah daha büyük dertler göstermesin. şimdi genel olarak iyiyiz. birbirimize alıştık. sıkıntılarımızı kontrol altına aldık devam ediyoruz.

sende genel olarak arkadaşlardan bilgi verirsen bende çok sevinirim. slmlar...

Nilyacığım ne güzel haberler.. Oğlunla sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum..çok mutlu oldum..

geçen gün söylemiştim ya eltim de donasyon yaptırdı diye... bugün kanaması olmuş gitmiş test yaptırmış 11. gün değeri olarak 252 çıkmış... çok mutlu olduk.. dualarını esirgemeyen arkadaşlardan allah razı olsun. allah her kadını anne yapsın ..

geçen gün söylemiştim ya eltim de donasyon yaptırdı diye... bugün kanaması olmuş gitmiş test yaptırmış 11. gün değeri olarak 252 çıkmış... çok mutlu olduk.. dualarını esirgemeyen arkadaşlardan allah razı olsun. allah her kadını anne yapsın ..

ne güzel çok sevinçli bir haber.onda tam olarak sorun neydi?tüp bebek denemesi falan yaptırmış mıydı?birlikte büyütürdsünüz ne güzel.dilerim ki sağlıkla gelsin
ikinizin de bebeği.darısı başımıza.

arkadaşlar Firdevs hanımın methini çok duydum.kendisi Kıbrısta hangi merkezin doktoru?kendisiyle telefon ederek ön görüşme yapmak istiyorum.bilgi verir misiniz lütfen,onda tedavisini olanlar memnun musunuz?fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
arkadaşlar Firdevs hanımın methini çok duydum.kendisi Kıbrısta hangi merkezin doktoru?kendisiyle telefon ederek ön görüşme yapmak istiyorum.bilgi verir misiniz lütfen,onda tedavisini olanlar memnun musunuz?fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum

kızlar bende dünya tüp bebek te yaptırcam önerileriniz varmı bana.

QUOTE=culii]merhaba breze arkadaşım.öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah allah kucağına almayı nasip etsin.ben bursada oturuyorum yaşım 31 4 defa tüp bebek denemesi yaşadım ama hiç birinde yumurta gelişimim olmadı iki defa kist ameliyatı oldum.fsh normal çıkıyor ancak gelişim olmuyor artık ben de çok yıprandım en son gittiğim dr banada dünya tüp bebek merkezini önerdi berk beyi bende bu yolda çok yeni ve acemiyim henüz kimseyi cesaret edipte arayamadım ama aklımda en çok berk bey var.sanırım sende orda oldun tedavi berk bey nasıl biri bana tedavi sürecini anlatırmısın.birde benim cesaretsizliğimin nedeni donörle ilgili donörler neye göre seçiliyo hangi ırktanlar eğitimli kişilermi aklıbaşında insanlarımı seçiyolar.isterimki güzel bir donör olsun,eğitimli akıllı.keşke kendi cocuğumuz olsaydıda böyle şeyler düşünmeseydik ama aklıma geliyor allah tabiki hayırlısını versin herşeyin sana merak ettiğim donörle ilgili neler söylendi nereliymiş kaç yaşındaymış eğitimli birimi boyu nekadar.merkez nasıl biryer temizmi ilgililermi bana herşeyi anlatırsan çok sevinirim canım allah herşeyi gönlüne göre versin inşallah...amin[/QUOTE]

Merhaba arkadaşım,inşallah allahım hepimize annelik duygusunu yaşatsın,senin yaşın çok çok genç hiç umutsuzluğa kapılma bence en önemlisi moral,bana da berk beyi gittiğim tüp bebek merkezim önerdi,öncesinde ben lefkoşa dan savaş beyin kliniğine gittim ama yüzyüze görüşmemiz beni tatmin etmedi,berk beyi gördüğümde ise tamamıyle güvendim klinik,ekip hepsi profesyonel ve olması gerektiği gibiydi,diğer merkezlerlede hepsiyle berk beyde dahil aynı gün telefon görüşmesi yaptım bizzat ilgilenen tek klinik dünya tüp bebek yani berk beyler oldu,biz tedaviyi türkiyedeki tüp bebek merkezimizle koordineli olarak sürdürdük,benim ve eşimin fiziksel görünüşleri kayıt edildi ve bizden extra bir beklentimiz olup olmadığı soruldu,biz sadece uzun boy ve tahsilli bir genetik yapıya sahip olmasını istedik,zaten esmer ebeveynlere sarışın bir donör,uzun boylulara kısa bir donör vs bulmuyorlar,ama açıkçası çok da bilgi vermiyorlar sadece içiniz rahat etsin size en uygun sağlıklı kişiyi bulduk şeklinde bilgi verdiler ,zaten babanın genleri biliyorsunuz ki daha baskın ve çocuğuda biz yetiştireceğiz onun için sadece sağlıklı olması için dua ediyorum ve inanın bana benzeyeceğini de hissediyorum çok güzel bir duygu bu ve ne olursa olsun bizim parçamız ben ona inanıyorum
biz bir sabah gittik eşim sperm verdi akşam uçağıyla döndük,donasyon günüde sabah uçağıyla gittik 10,30 da donasyon gerçekleşti ve ertesi sabah uçakla geri döndük,donasyonun olduğu akşam eşimle balık keyfi yaptık hatta müzikli bir yerede gidip eğlendik:) sorun edilecek hiç birşey yok dediğim gibi çok da gençsin hiç endişelenme canım,yolun açık olsun güzel haberlerini bekliyorum

Uzun bir aradan sonra tüm arkadaşlarıma sevgiyle merhaba diyorum... Foruma yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. Pozitif sonuç alan arkadaşlarımı kutluyorum, allah tamamına erdirsin. Negatif sonuç alanlar içinse ' henüz zamanı değildi,biraz sabır ' diyorum....
Forumu zaman zaman takip edebildim ama yazamadım. Hareketli bir yazdı;anneciğimin hastalığı ile uğraştık, en önemlisi şehir değiştirdim iş nedeniyle.... İstanbul sonrası izmire nasıl alışırım bilmiyorum. İlk düşündüğüm şey 'hangi doktoru bulsam' oldu :))
Yaaa arkadaşlar eski forum arkadaşlarını uzun süredir göremiyorum,süreçleri nedir bilemiyoruz paylaşım yok.Okuduğum kadarıyla aynı soruyu soran başka arkadaşlar da olmuş ama cevap yok... Bu eski arkadaşlar kim olduklarını biliyorlar... Nerdesiniiiiiiiiiz??? Arasıra ses edin yawwww!!! Bu arada forumun kurucusu Efsuneye ayrıca teşekkür etmek istiyorum, forumu hep takip edip öksüz bırakmadığı için....
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum....

Uzun bir aradan sonra tüm arkadaşlarıma sevgiyle merhaba diyorum... Foruma yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. Pozitif sonuç alan arkadaşlarımı kutluyorum, allah tamamına erdirsin. Negatif sonuç alanlar içinse ' henüz zamanı değildi,biraz sabır ' diyorum....
Forumu zaman zaman takip edebildim ama yazamadım. Hareketli bir yazdı;anneciğimin hastalığı ile uğraştık, en önemlisi şehir değiştirdim iş nedeniyle.... İstanbul sonrası izmire nasıl alışırım bilmiyorum. İlk düşündüğüm şey 'hangi doktoru bulsam' oldu :))
Yaaa arkadaşlar eski forum arkadaşlarını uzun süredir göremiyorum,süreçleri nedir bilemiyoruz paylaşım yok.Okuduğum kadarıyla aynı soruyu soran başka arkadaşlar da olmuş ama cevap yok... Bu eski arkadaşlar kim olduklarını biliyorlar... Nerdesiniiiiiiiiiz??? Arasıra ses edin yawwww!!! Bu arada forumun kurucusu Efsuneye ayrıca teşekkür etmek istiyorum, forumu hep takip edip öksüz bırakmadığı için....
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum....

Selam fbil...

Bu yaz benimde fena geçti... Anlamdim bile...
İnsanoğlu değişime bazan geç cevap veriyor. Kendine zaman tanı..
Şehir değişimi yeniden yapilanmak demektir.. Emek ve sabir gerektirir..

Benden haberler. Kendi yumurtalarimla HŞ kliniğinde yapacağımız Eylül denemesi kasima kalmıştı.. Ama eşime yapilan tedavi ters tepti ve %1olan sağlıklı yapi %0oldu..
5 ay boyunca pregnly ve menagon iğneleri haftada 3kere vurundu ama sonuç hüsran..

Bu durumda imci mikroskopu olmayan bir yer bizim için uygun değil..
Artik kendi yumurta hayalinden vaz geçtim. Biliyorsunuz bende rshimde yada yumurtalikta bir sorun yok.. Adet kanamalarida düzenli ve hormon değerler düzgün. Ama eşimde sperm üretimi çok düşük ve %1sağlıkli vardi..
Fakat benim en fazla 4yumurta çıyor tedavide ve sadece1idölleniyor,,, bunuda ben sperm seçerken imci kullanilmayan yerlerde denememe veriyorum..
İmci metodu ile seçilenler normal gözle deneyimle seçilen spermlerin %75ini çöpe gönderiyor..
Yumurta donasyonu için ispanyayyi düşündük.. 3ay morfolojideki duzelmeyi bekleyeceğiz.. Hiç değilse sadeçe yumurta donasyonu olsun diye..

Embryo transferi şimdilik uzak..
İspsnya için Anisha nin deneyimleri şimdilik iyi..

Sevgiyle kal..

Son düzenleme:
benim 31 ağustostu,6 yumurtada döllenme oldu ama 3 ünü transfer ettiler,hcg değerim 12,gün 66,14,gün 191 oldu kontrolümde yarın inşallah herşey yolundagider heyecandan öleceğim

Senin yazını okuyunca içim umut doldu bende 42 yaşımdayım 3kez tüp bebek denedim olmadı yumurta donasyonu düşünüyoruz maddi olanaklar nedeniyle en erken 43-44 gibi deneyebilicez.benim adetlerim çok gecikiyor hormon tahlillerim menapozu gösteriyor 2seneye kadar rahimim menapozla küçülmesinden ve kalınlaşamamasından korkuyorum buda tutunmayı etkileyebilir.bunu anlatmamın sebebi sen adet oluyomusun yada nezaman menapoza girdin yaşımızın yakınlığı nedeniyle soruyorum bide eşinin sperm kalitesi iyimiydi cevaplarsan sevinirim bide berk beyi tavsiye etmişsin ben firdevs hanımla telde görüştüm fiyat konusunda uygundu çok ilgilendi berk beyde fiyat daha yüksekti sanırsam, sen nekadara yaptırdın konaklama uçak içindemi?arkadaşım Allah bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin.

Allah herkesin gönlüne göre versin. İnsanın başına gelmeden hiç bir şeyin farkında olamıyor. Ne kadar çok bu konuyla uğraşan, emek sarf eden ve üzülen insan varmış. Yalnız olmadığımızı bilmek de çok güzel. Burada bizi bilgilendiren, tecrübelerini aktaran herkese çok çok teşekkürler, allah razı olsun.

ne güzel çok sevinçli bir haber.onda tam olarak sorun neydi?tüp bebek denemesi falan yaptırmış mıydı?birlikte büyütürdsünüz ne güzel.dilerim ki sağlıkla gelsin

Çok teşekkür ederim. eltimin bugün 14. gün beta hcg değeri 1107 çıkmış:)) yani değerler katlanıyor ve büyük ihtimal çoğul gebelik:) çok sevindim. ondaki sorun yumurtası var ama yumurtasının çekirdeği yoktu yani yumurta döllendikten sonra embiryo 3. veya 5. güne ulaşamadan ölüyordu.. 4 veya 5 defa kendi yumurtasıyla denedi hiçbir doktor ( ki bunlar türkiyenin en iyileri) yumurtasının çekirdeğine bakmamış. en son bahçeci kliniğinde bu sorun öne çıkmış ve kıbrıs hitte yumurta donasyonu ile şuan hamile kaldı.. darısı hepinizin başına olsun inşallah...

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:)

Back
X