38 yaşındayım.son yaptırdığım.blastı.bunları yazıyorum.cünki cok fazla ümitlen meyin benin gibi.artık hic bir şeye inanmıyorum.heyecanın kalmadı.cok yorgunum en son bana 80lere varan şans verdiler.haksızmıyım.eşimden son bir şans istedim.başka merkezde yapalım .diye o kabul etmedi.artık asladiyor.düşüncek olursan zatenbizim genetiğimize sahip olmayacaktı siz ne dersiniz kızlar.

Hadi Anisha o güzel haberi getirrrrr.. dualarım seninle arkadaşım..çatlıycam meraktan

Arkadaslar benim sancim var insallah kotu bisey olmaz birde merak ediyorum hayirlisiyla gebe kalirsam normal gebelik gibimi takip ediliyoruz mesela testler varya 2-3 lu testler yasa gore hesaplaniyor ben 43 yasindayom donöR 22 ne yapocaz bilen vai

Özlemcim benimde arada sancılarım oldu tutunduklarını düşündüm. çok kuvvetliyse bilemem tabi.

Bizim gebeliklerimizin normal şekilde takip edilceğini sanmam. mesela ben menopozdayım haliyle bazı hormonlar eksik, bunlırıda takviye şekliyle almak gerekir.. diğer testleride gerektiği ayda yaptırmalı elbette.. senin tahlilin ne gün olacak..

38 yaşındayım.son yaptırdığım.blastı.bunları yazıyorum.cünki cok fazla ümitlen meyin benin gibi.artık hic bir şeye inanmıyorum.heyecanın kalmadı.cok yorgunum en son bana 80lere varan şans verdiler.haksızmıyım.eşimden son bir şans istedim.başka merkezde yapalım .diye o kabul etmedi.artık asladiyor.düşüncek olursan zatenbizim genetiğimize sahip olmayacaktı siz ne dersiniz kızlar.

Somtik, seninle ilgili bilgiyi hatırlayamadım:(((
Bugünmüydü testin yani??
Nerede denedin ve denemenin sonucu kötü diyentutunacak bir dal arayışını anlayışla karşılıyorum ama genetik benden senden muhabbetini biz çoktan aştık. Bence sende çoktan aşmışsınki denemeleri yapmışsın..
Biraz sakinleşş.. Nefes al.. Ağla tepin ama denemekten vaz geçme derim,,,
Yanındayız unutma

Dr. Ramon tamam konusunda kesin iyi.. Sanki ilgi ve ayırdığı zaman az gibi bir izlenimim oldu.. Görüşmenin özetini gönderecekti. Gelen mail 4 cümle.. :((
ispanyadaki doktor bu testleri istedi..
9 yıldır bir allahın kulu türkiyede bunu bizden istemedi...
SPERM DNA FRAGMENTATION or FISH in SPERMATOZOA!!
Daha önceki denemler belkide boşunaydı..buda beni tilt etti..
Şimdi 1 ay bu test sonuçları beklenecek sonra yumurta donasyonu yapılacak..

seni cook iyi anliyorum..sanirim ben firdevs hanima gitcem..bugün asistaniyla görüstüm uzun uzun....vallahi diyorlarki, sene sonu/sene basi transfer olabilirmis..sasirim bu kadar cabuk nasil olur ya...arkadaslar bilgilerinize ihtiyacim var............

Donörün hazırlanması çok uzun sürmüyor sonuçta genç. 10 günlük tedavi yeterli onlar için .. Olabilirsin bu kadar erken telaşlanacak bişey yok.

Somtik, seninle ilgili bilgiyi hatırlayamadım:(((
Bugünmüydü testin yani??
Nerede denedin ve denemenin sonucu kötü diyentutunacak bir dal arayışını anlayışla karşılıyorum ama genetik benden senden muhabbetini biz çoktan aştık. Bence sende çoktan aşmışsınki denemeleri yapmışsın..
Biraz sakinleşş.. Nefes al.. Ağla tepin ama denemekten vaz geçme derim,,,
Yanındayız unutma

ben uzun zamandır.sizi okuyorum.yeni girebildim. aranıza 2 senede 3 donasyon en sonuncusu 8ay önceydi.dünya . berkte.cok tatlıdilli olabilir ama bende başarılı olamadı.ağlamalara gelince abartısız gece gunduz ağladım.nara attım.cigerim yandı.tam 3 kere oralara gıttım. saklı saklı o pskolojiyi sizde bilirsiniz.şu an ilaclardan dolayı hic ağlamıyorum.tedavideyim bu cok yıpratıyor insanı.

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Biran önce tüm üzüntülerini geride bırakarak hayata yeniden gülen gözlerle bakabilmeni dilerim. Haklısın kolay değil % 60 bir başarı veriyorlar ama bence de donasyon başarısı daha fazla olmalı tekrar denemek de maddi manevi bir yük. Eşinle birbirinize sarılın ve dayanışma içinde olun. Aslında o da çok üzülmüştür ama biz hanımların hayal kırıklıkları daha ağır basıyor ve böyle bir durumda daha çok desteğe ihtiyacımız oluyor. Yalnız değilsin aynı acılardan geçenler var. Bu da geçer geçecektir.Dinlen kafanı toparla gün doğmadan neler doğar?

Arkadaslar degerim 44,6 çıktı şuanda bebeğim benimle ama burdaki doktorum moralimi bozdu degerin çok yüksek değil inşallah durur dedi :((( sevincim kursagımda kaldı

herkese merhaba arkadaşlar,
bilginisa, kalimeroya yazdığın şiirden çok etkilendim ve gözlerim doldu, bende tedaviden hemen sonra bebeğime(bebeklerime ) özel bir yazı yazmıştım ve olacağına inanmıştım, çok şükür şuan 12. haftada ikizlerime hamileyim.
senin ve anisha nın güzel sonuçlar alacağınıza inanıyorum.
moonrose hayırlı doğumlar canım, bebişin sağlıkla gelsin inşallah
rüzgarselin seninle aynı zamanda tedaviye girdik sanırım,umarım migren sorunun en kısa zamanda geçer. Benimde bulantılarım çok yoğun ama geçecek, bebeişlerimi okadar uzun zamandır bekledimki bunlar bile beni mutlu ediyor.
Tedaviye hazırlanan arkadaşlara da bol şans diliyorum, ve bol bol dua ediyorum.

Tecrübeli arkadaşlara bende birşey sormak istiyorum, bu hafta ikili tarama için kan verdim, doktorum özellikle ikiz gebeliklerde ikili tarama nın çok iyi sonuç vermeyeceğini fakat diğer ölçümlerle birlikte hareket edeceğimizi belirtti ve amniyosentez in riskli olduğunu belirtti, ve kararı bana bıraktı, amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum, sizler bu konuda ne yaptınız, paylaşırsanız çok sevinirim

canım benim ikiz bebeklerim var.bende amniyosentez yaptırmadım.sadece ikili test yaptırdım.üçlü teste gerek bile duyulmadı.aslında ikizlerde en çok ense kalınlığı ölçümü önemli .ense kalınlığı iyiyse ve ikili testin sonucu iyi çıkarsa başka bişeye gerek yok.zaten donör yaşı çok genç olduğu için için rahat olsun canım allah tamamına erdirsin...

Arkadaslar degerim 44,6 çıktı şuanda bebeğim benimle ama burdaki doktorum moralimi bozdu degerin çok yüksek değil inşallah durur dedi :((( sevincim kursagımda kaldı

canım umarım hamileliğin devam eder.doktorlar 100 ün altındakilere pek şans vermiyorlar. ama ben kendimden örnek vereyim;ilk donasyonda 12.gün değerim 450 ydi ve düşük yaptım.ikinci donasyonda 12.gün değerim 157 idi ve ikiz bebeklerim oldu.yani bu iş belli olmuyor.moralini yüksek tutmaya çalış canım...

sagol canım.beni yalnız siz anlarsınız .cevre baskısı vesaire vesaire aynı yollardayız . hic samimi olmadığım insanlar bana dr.tavsiye ediyorlar. sinir oluyorum.cevremiz cok cahil herkezin cocuğu olmıyacağını anlamıyorlar.

bilginisa hayırlı olsun canım sonucun ama ben senin sonucun daha yüksek gibi hissediyorum.:))) umarım daha yüksektir ve ikiz bebeklerin olur...

Son düzenleme:

benimde 70 çıktı canım bence yükselir o değer... bizimle birlikte devam edecekler sakın morali bozma.. olumlu düşünmeye devam .. yüce Alahımın izniyle..

bilginisa hayırlı olsun canım sonucun ama ben senin sonucun daha yüksek gibi hissediyorum.:))) umarım daha yüksektir ve ikiz bebeklerin olur...

İnşallah canım .. bende kutumda ikiz hissediyorum :)
sonra senden hep ikizlerle ilgili bilgi isteyip kafanı ağrıtacağım :))

şimdiden hayırlı olsun ve lütfen sonucu çok sorun etme burda başka topikte ece22 diye bir arkadaş var değeri 14 cicarıydı ve maşallah gebeliği çok güzel devam ediyor :)

Somtik oncelikle gecmis olsun canim inan Boyle seyler Beni cok uzuyor. Esinin serm kalitesi nasildi canim rahim durumu. Embriyo nakline siz mi karar verdiniz.eksik olan neydi canim .yani yanlis giden bir seyler mi vardi acaba 3 kez zira kolay deyil bende korkuyorum acaba 3 ,4 kez deniyip basarisi olup yetisememekten umarim bir an once toparlanirsin

Back
X