Arkadaslar 10. Gun degerim 205 di 12. Gun degerim 448 guzel artmis ama 2 kere cok az lekelenmem oldu progestanin yanina igne de verdi haftaya pazartesi kontrolum var ve istirahat ediyorum hepinizden guzel haberler insallah

liste sürekli çoğalıyor ve güncelleniyor ilk sayfada yer alıyor. efsune ellerine sağlık
görülüyor ki özellikle 30 lu yaşlarda başarı % 100
genelinde de başarı yine yüksek % doksan gibi bizim listemizde şu an.

harika bence iki en fazla üç denemeden sonra tüp bebek denemeye devam etmek boşuna para ve zaman kaybı.
vakit kaybetmeden kanımızla canımızla besleyip büyüttüğümüz bilgi ve deyimlerimizle eğittiğimiz çocukların annesi olmak lazım .....

canim heycan yapma tedaviye basladiginda hersey tikir tikir isliyor berk bey ve hemsireler herseyi ayrintili anlatiyorlar yani zamanlamayi onlar ayarliyorlar donor hakkinda bana bir cocugu oldugunu universite menu oldugunu 30 yasinda oldugunu soylediler esimle kendi resmimide yollamistim bize benzeyen kisi bulsunlar diye ilaclarida tarif ediyorlar.en sonda duruma gore doktor kac embriyo koyacagini soyluyor karar veriyorsunuz simdilik bu kadar baska sorulariniz olursa cevaplarim canim

tress06 canım allah razı olsun senden içimi rahatlattın

bende lucrin vuruldum
senindediğin gibi resimleri yolladık
sen tahlilleri nerde yaptırdın onların istediği tahlilleri
ve sana kaç emriyo vericekler bellimi dileğim allahdan bebişlerini alırda gelirsin ardından da ben ben ikiz istiyorum
ha birde cinsiyet seçme şansın varmı

Arkadaşlar günaydın,
ikinci tüp bebek tedavisine başlıyorum ancak rahmimde bir adet yumurta gibi bir sıvı,kist gibi bir sıvı oluşmuş.doktorum bunu almazsak tüp bebekte oluşacak yumurtalra zarar verebilir diye söyledi ve onu almaları gerektiğini söyledi küçük bir operasyonla.ben de ürktüm açıkçası.ne yapayım arkadaşlar sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi?

liste sürekli çoğalıyor ve güncelleniyor ilk sayfada yer alıyor. efsune ellerine sağlık
görülüyor ki özellikle 30 lu yaşlarda başarı % 100
genelinde de başarı yine yüksek % doksan gibi bizim listemizde şu an.

harika bence iki en fazla üç denemeden sonra tüp bebek denemeye devam etmek boşuna para ve zaman kaybı.
vakit kaybetmeden kanımızla canımızla besleyip büyüttüğümüz bilgi ve deyimlerimizle eğittiğimiz çocukların annesi olmak lazım .....

BENDE aranıza yeni katıldım belki listede görmüşsündür.
hakkında hayırlı olur inşallah

merhaba kızlarr

rowinacığım ben senin ikizlerini kız sanıyordum.ne güzel biri kız biri erkekmiş..kilolarıda maşallah şimdiden çok iyi.ben,im kızım biliyorsun 1650 gr,oğlum 2500 gr doğdular.kızım 1 hafta küvözde kaldı.ama 37.haftayı doldurduğumuz için çok şükür bir sorunumuz olmadı.kızım sadece çok minik olduğu için küvözde kaldı.inşallah seninkiler çok daha sağlıklı doğarlar...allah sağlıklı ve kolay bir doğum versin inşallah...

yeni tedavide olan arkadaşlara iyi şanslar diliyorum.sormak istediğiniz ne varsa seve seve cevaplarım.

efsuneciğim eline sağlık ne güzel bir liste olmuş.ama bence kaçıncı denemede olduğunu ve daha önceki denemelerin kimde yapıldığınıda yazsak daha iyi olacak diye düşündüm.mesela benim ilk deneme hit ama düşük oldu..vsvsvs...gerçi bu kadar işinin arasında bunu yapman bile harika bişey..umarım seninde ispanya maceran başarıyla sonuçlanır..

merhaba kızlarr

rowinacığım ben senin ikizlerini kız sanıyordum.ne güzel biri kız biri erkekmiş..kilolarıda maşallah şimdiden çok iyi.ben,im kızım biliyorsun 1650 gr,oğlum 2500 gr doğdular.kızım 1 hafta küvözde kaldı.ama 37.haftayı doldurduğumuz için çok şükür bir sorunumuz olmadı.kızım sadece çok minik olduğu için küvözde kaldı.inşallah seninkiler çok daha sağlıklı doğarlar...allah sağlıklı ve kolay bir doğum versin inşallah...

yeni tedavide olan arkadaşlara iyi şanslar diliyorum.sormak istediğiniz ne varsa seve seve cevaplarım.

efsuneciğim eline sağlık ne güzel bir liste olmuş.ama bence kaçıncı denemede olduğunu ve daha önceki denemelerin kimde yapıldığınıda yazsak daha iyi olacak diye düşündüm.mesela benim ilk deneme hit ama düşük oldu..vsvsvs...gerçi bu kadar işinin arasında bunu yapman bile harika bişey..umarım seninde ispanya maceran başarıyla sonuçlanır..

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar ayın 20 sinde bhcg 70.08 idi hani bugün yine bakıldı 645.8 olmuşşşşşş
ay ne güzel ya 4 günde nerdeyse 6ya katlandı .. harika bir şey bu. doktorum çoğul görünüyor ama şimdi ultrasonu bekleyelim dedi.
Çarşamba ultrasonda kese görmeye gitcem... ay ne mutluyum.
progesteran düşük 9.62. fitil olarak kullandığımı ağızdan alarak devam edicem ve haftada 2 iğne takviyesi..

Özlembarış çok sevindim pozitifine . hadibakalım yüce allahım tamamına erdirsin sağlıkla inşallahhhhh

evettt sıradaki hamişi alalım aramıza :)

Bilginisa seni baştan beri takip ediyorum hiç moralini bozmadın çok pozitifsin hep rahattın değerin düşük olduğu halde sanki kesin olacağını biliyordun olmayacağını hiç düşünmedin yada bize öyle yansıttın normaldede hep böylemisin çok tebrik ederim Allah gebeliğini daim etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.ben çok karamsar biriyim bazen donasyon denemesemmi diyorum sanki çabalarım hep boşuna hiç çocuğum olmayacakmış gibi içimden bir his.

rovina yaşananlar dün gibi şimdi ikizler geliyor... tabi neler yaşadın ne korkular heyecanlar atlattın çok şükür hepsi geride kaldı bebeklerini kucaklayınca her şeyi unutacaksın... sağlıkla hayırlısıyla uğurlu gelsin bebişlerin... darısı tüm forum kızlarının başına olsun...

evet bi ara erken test yapmıştım negatifi görmüştüm aysevi ve efsune papatya40 arkadaşım bana o kadar kızmışlardıki aklıma geldikçe gülüyorum bide ağlamıştım ki sormayın salya sümük şimdi ise karnımda balık gibiler canımı okuyorlar evet darsısı tüm isteyenlerin başına...

darısı başımıza inşallah bende 9 yıldır özlemi ile yanıyoruz.....
Ilk defa yumurta donasyonu denicem kısmet eder inşallah.......
Sen hangi hastahanede yaptırdın birde yaşın kaç
kaç embriyo verdiler...

aslında dün akşam yazmıştım ama okumamışsın zannedersem hatta geri sayfalar dolu bilgilerle
ilk denemede oldu kıbrıs tüp bebek mrkz yaşım 30 savaş özyiğit 4 embriyo verdiler sordular kaç koyalım ben hepsini istedim 2 tuttu....

bu kadar işin arasında bi listeyide böyle yaptın ya helal çok güzel olmuş ama hala soruyorlar nerde yaptın yaşın kaç diye:) listeyi sürekli paylaşırsak heralde kimse kimin nerde yaptığını sormaz...listeye bakar başka soruları varsa sorar tdv ilgili....

Bilginisa seni baştan beri takip ediyorum hiç moralini bozmadın çok pozitifsin hep rahattın değerin düşük olduğu halde sanki kesin olacağını biliyordun olmayacağını hiç düşünmedin yada bize öyle yansıttın normaldede hep böylemisin çok tebrik ederim Allah gebeliğini daim etsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah.ben çok karamsar biriyim bazen donasyon denemesemmi diyorum sanki çabalarım hep boşuna hiç çocuğum olmayacakmış gibi içimden bir his.

evet arkadaşım ben genelde pozitifim. olumlu cümle kurar ve bunu evrenden çağırırım. çok fazla kişisel gelişim kitabı okudum ondan sanırım :)
misal bizim hiç kıbbrısa gidecek paramız yoktu . aldım kıbrısla ilgili bir objeyi buzdolabına astım. "bekle kıbrıs yakında sana geleceğim" dedim ve para olayı çözüldü gittim.
sende sil aklından şu karamsar cümleleri . ve evrenden iste hayatından neyin olmasını istiyorsan o sana gelecektir inanç çok önemli

buarada benim hiç mide bulantısı gibi şeylerim olmuyor ama fır fır başım dönüyor. alkol alamıyırum ya sarhoşluğu tadıyorum :)))

tress06 canım allah razı olsun senden içimi rahatlattın

bende lucrin vuruldum
senindediğin gibi resimleri yolladık
sen tahlilleri nerde yaptırdın onların istediği tahlilleri
ve sana kaç emriyo vericekler bellimi dileğim allahdan bebişlerini alırda gelirsin ardından da ben ben ikiz istiyorum
ha birde cinsiyet seçme şansın varmı

Canim tahlilleri Ben ozel bir labaratuarda yaptirdim Ben martta gidicem cinsiyet belirlemede pgt islemi yapiyorlar ilk seferde cok onermiyorlar ayrica bayagi fiyat farki olur..

Merhaba ansu, dediğin şey benimde başıma geldi tüp bebek tedavisi olacağım zaman bende de böyle kistleşmiş içi su dolu bir yumurta olduğu ve tedaviye başlanmadan önce alınması gerektiği söylendi ve alındı hatta iki kere çünkü tekrar oldu.ama korkacak bişey yok 5 dakika süren bir işlem ve uyuşturma narkozuda gibi şeyler yok çok kısa iğne batması gibi bişey hissediyorsun ve huuup diye içini boşaltıveriyorlar ve bitiyor . Hiç endişelenme olması gerekiyorsa olacak ama acı verici bişey değil.

Back
X