Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acaba buradakı herkes yumurta donasyonu yaptırdımı... gecmıs cok uzun okuyamadım... normal tup bebege göre sans dahamı yuksek acaba? bırı bana yardımıcı olabılırmı?
Merhaba Aysevi,
Dünya tıp merkezine yakın oteller hangileri sen nerede kalmıştın veya hangisini tavsiye edersin dünyaya yürüyüş mesafesinde olsun yeter.
merhaba rowina benim paşamda beklerse aynı gün doğum yapıcaz banada doktorum 20 aralık dedi ama bena daha erken olcakmış gibi geliyo 20 aralıkta 38+5 oluyoruz sağlıcakla gelsinlerde erken geç farketmez ama biraz daha kalsın istiyorum oğlumun içimde olması o komik hıçkırıkları sağa sola vurması hoşuma gidiyo aldığımız eşyalarıda görünce doğsun istiyorum böyle karmaşık bi duygu rabbim herkese nasip etsin ..
ucakbiletini kendin ayarla cok daha hesaplı oluyor. biz üc kere öyle gitik.tam iki sene de üc kere 2011.2012. arası. artık bana oraları komşu yolu olmuştu.size bol şanslar diliyorum. bana şans gülmedi.hakkınızda herşeyin hayırlısını dilerim. RÜZGARSELİN.sana cok gecmişolsun.
ucakbiletini kendin ayarla cok daha hesaplı oluyor. biz üc kere öyle gitik.tam iki sene de üc kere 2011.2012. arası. artık bana oraları komşu yolu olmuştu.size bol şanslar diliyorum. bana şans gülmedi.hakkınızda herşeyin hayırlısını dilerim. RÜZGARSELİN.sana cok gecmişolsun.
canım dünyaya yakın oscar resort,pia bella,vuni palace otel var.ben oscar resort te kaldım.fena bir otel değil kışlık bir otel değil ama.yemekleri orta kalitede 4 yıldızlı bir otel.ve kliniğe yürüme mesafesinde..vuni palace da aynı ayarda biryer.ben kıbrısa sık gttiğim için birçok otekde kaldım.en son donasyona gittiğimde malpas otelde kaldık.çok güzeldi yemekler şahane..ama kliniğe uzak.biz araba kiraladığımız için sorun olmadı.fiyatlarıda biraz pahalı ama dersenki iyi bir yer olsun fiyat önemli değil,o zaman başka yer arama.zaten otelin merkeze servisi var.gerçi ben binmedim ama kliniğe yakın bir yerde indiriyordur sanırım.çünkü klinik limana çok yakın bir yerde.zaten girne öyle çok büyük biyer değil...
aysevi verdiğin bilgiler için çok çok tşk ederiz. gitmeden önce lucrin iğne mi kullanılıyor. bu iğne ne için kullanılıyor ve zaman başlanıyor eczacısın sanırım en doğru bilgiyi senden alabilirim birde fiyatı nedir bu iğnenin?? şimdiden tşk ederim.
Somtik arkadasim karamsarligini cok iyi anliyorum .yasadiklarin hic kolaydeyil her seferinde umut edip yeniden basa donmek cok zor.cok nacizane fikrim burada 4 .5 kez deneyenler var.insan ilk seferde olsun istiyor AMA oda kismet.esinin 3 kez denemesi bu ise karşı olmadigini gosterir. Bence esinin istedigi gibi evlatlik sirasinayazilabilirsiniz.denemedende vazgecmeyin derim.zaman her seyi biraz daha netlestirecek canim .sende Anne olucaksin buna inan lutfennn:))
ben berk beyi aradım işleyiş nasıl oluyor diye.canım lucrin iğneyi doktorun verirse kullanırsın.her doktor vermeyebiliyor.ama doktorlarım başarı şansını artırdığını söylemişlerdi.lucrin yumurta baskılamak için kullanılıyor ama esas prostat kanserinde kullanıldığı için sgk ödemiyor.fiyatı 250 tl.tedaviden 1 ay önceki adetin 21.günü kullanılıyor.sonra adet görmek için farlutal kullanılıyor.daha sonra adet görüncede tedavi başlıyor ama dediğim gibi sadece ve sadece doktor tavsiyesiyle kullanılır asla ezbere kullanmayın..
biz artık o işleri bıraktık.eşim artık asla diyor.onun isteğiyle evlatlığa başvurduk.o benim icin tam üc kere razı oldu.artık seni asla dinlemem diyor.bende teslim oldum cok yoruldum bu konuda kolay şeyler değil bunlar. sizin yolunuz acık olsun.
biz artık o işleri bıraktık.eşim artık asla diyor.onun isteğiyle evlatlığa başvurduk.o benim icin tam üc kere razı oldu.artık seni asla dinlemem diyor.bende teslim oldum cok yoruldum bu konuda kolay şeyler değil bunlar. sizin yolunuz acık olsun.
merhaba narsude ... evet burda çoğunluk yumurta nakli yaptırdı kimisi de sperm donasyonu.. bazı arkadaşarımızda donasyona gitme aşamasında.
kendi yumurtasıyla tüp bebekden başarı sağlayamayan ve ya zaten sonuç alamayacakların bulunduğu bir ortam burası..
ben berk beyi aradım işleyiş nasıl oluyor diye.
hemşiresi nazlı bilgi verdi.
adetin 21. günü lucrin iğne olacaksınız dedi diğer adete kadar sanırım.diğer adetle birlikte estofem mi ne kullanacaksınız dedi.
ona dedim ki örneğin benim bugün adet dönemim ne zaman sizi aramam lazım? 10 gün sonra arayın dedi lucrin kullanacaksınız dedi bu arada biz donörü araştırıcaz dedi.
sonraki adete kadar kullanmam lazımmış galiba adet oluncada diğer ilacı kullanacakmışım ve ocağın 2. yada 3. haftası gelmeniz gerekecek dedi. bana sorduğu tek şey düzenli adet oluyormuyum evet oluyorum dedim o da bunları söyledi. bu iğneyi ne için veriyor anlamadım.
seninde böylemi olmuştu?
ben sana çok yazıyorum ama senbana dönmedin hiç?
benim bu siteyi takip etme sebeplerinden biride sen ve şiirlerin o annelik duygusunu nasılda güzel anlatmışsın.
ben bir şey sorucam diyelim birinci de tutmadı ikinci hemen tekrar deneyebiliyormuyuz?
özür dilerim arkadaşım yazdıklarını atlamış ya da farketmemiş olmalıyım. kusura bakma
valla 2. donasyon denemesi için ne kadar beklemek gerekir tam bilmiyorum . sanrım 2 ay kadar sonra deneyen olmuştu.
benim tutmazsa ikinciye deneme şansım olmaz . çünkü paraları tükettik yedik bitirdik :)
yok yok benim tutcak kalimerom benimle ..yarın ultrasonda görcez bakalım durumu
benim transferim doğuşta yapıldı. dokrorum verda hanım. kendisinden ve ekibinden oldukça memnunudum. sıcak ve ilgiliydi. oldukçada sohbet etmiştik. embriyolog Gül hanım var orda onunlada tanıştım. genel olarak merkezden memnundum. Doğuş Lefkoşada ulaşımı oldukça kolay yerde.