selam canim, benim asama su durumda:
dogum kontrol hapini kullaniyorum, en son 13. aralik biticek haplar, ve adetim sanirim 2-3 hap bittikten sonra gelicek, ondan sonra bana tarihi diycekler. sanirim iste bende senin gibi adetten 12. gün kibrisda olmam gerekecek, ama henüz bilmiyorum iste. donör konusuna gelince: burdaki kizlar bana sunu tavsiye etti ve benim de kafama yatti: cok fazla karistirma, sorma, en önemli kriterlerini ver - mesela türk mü, göz rengi, sac rengi vs. ve digerlerini onlara birakacaksin sanirim. cünkü fazla bilgi vermiyorlar. bilsende ne fayda...yapilan testlere gelince: bulasici hastalik testlerini yapiyorlar donörde. evet dönörüm genc 23 yasinda benimki.
otellere gelince: biz simdilik bir otel var girnede oscar diye, onu begendik, dedik birazda iyi otel olsun, ama henüz belli degil, cok pahalanmazsa onu aliriz sanirim.
sende mi sene sonu gibi orda olucaksin?

o zaman sen yılbaşı haftası orada olacaksın herhalde...
yok benim gitmem şubatı bulacak herhalde.çünkü ben aralık sonundaki adetimle başlıycam tedaviye..
donörü bulmaları çok uzun süreü mü?
ben de bakıcam söylediğin otele teşekkürler:)

tamam canım yazmışsın zaten sonradan gördüm diğer mesajını...
sen firdevs ile hep telefon ile mi bağlantı kuruyorsun...ben bir mail yazdım hala cevap yok...ilgisiz mi diye düşünmeye başladım..
fiyatta hiç indirim yaptılar mı?size ne kadar dediler?bize 4500 euro dediler ve hiç inmediler.

o zaman sen yılbaşı haftası orada olacaksın herhalde...
yok benim gitmem şubatı bulacak herhalde.çünkü ben aralık sonundaki adetimle başlıycam tedaviye..
donörü bulmaları çok uzun süreü mü?
ben de bakıcam söylediğin otele teşekkürler:)

bir sey degil canim. ben istersen otelimizi ayarladigimiz zaman sana haber de verebilirim. zaten oraya gittigimde sizlere bilgileri veririm. insanin cok ihtiyaci oluyor gidenlerden haber almasi...

Donasyona kışın gidecek arkadaşlar otelin kışlık olmasına dikkat etsinler yoksa çok fazla ısınmıyormuş haberiniz olsun. Zaten merkeze 1 gün için gidiliyormuş

zeytin, ben firdevs hanimla bir kez telefonda görüstüm. diger baglantiyi hep assistani irem hanimla yaptim, email veya telefon olarak. irem hanim istedigin bütün bilgileri, sorulari firdevs hanimla görüsüp sana aktariyor. irem hanim cok nazik, cok iyi biri - en gec ertesi gün veya aksamlari sana haber veriyor veya emaile cevap yaziyor yani.
fiyat bizdede ayni 4500 euro sabit fiyat, indirim falan yok.

bir sey degil canim. ben istersen otelimizi ayarladigimiz zaman sana haber de verebilirim. zaten oraya gittigimde sizlere bilgileri veririm. insanin cok ihtiyaci oluyor gidenlerden haber almasi...

çok iyi olur bebek...evet hepimiz tüm detaylarımızı yazmalıyız bence de yeni gidecek olanlar için...

zeytin, donör bilgiler sölye böyle 4-5 hafta sonra verildi bana. yani onlarin bir sürü basvurulari oldugu icin cabuk da bulunuyor. zaten genelde ya bir defa dogum yapmis, yada basarili donasyon icin yumurtasini vermis bayan oluyo...valahi derinine gitmiyorum ben, düsünüyorumda cocougum olursa, onunda bu dünyada bir kac tane öz kardesleri oldugunu..insan bir tuhaf oluyor..icim icimi yiyor tabii....iste böyle anlar endiseler de gelmiyo degil....

bakıyorum yine yakınmalara başlamışşın
ya bunları hesaplama ayarlama kurma lütfen keyfine bak.
benimde heyecanım var ama hep aklıma bebeğim kucağımda kokusunu geliyo burnuma
sende öyle yap.

Anisha canım burada üzüldüğünü görmek bizi de üzüyor madem merak ediyorsun hiç bekleme git başka bir doktora ultrasonda herşey net görünüyor zaten arkadaşım. İlk hamilelikte bu göbek meselesine hamilelik kıyafetlerine çok takar insan. Ama hamilelik tadını çıkarmak için bence bu kıyafetler de giyilmeli. Tabi rahat olanları tercih et ilk aylarda belden ayarlamalı pantolanlar ve uzun tunikler kurtarır insanı. Eskiden çok kısıtlıydı hamile modası şimdi ise her yerde bulunuyor. Herşey gönlünce olsun. Sevgiyle kal!

Jadecimm umarım iyisindir.Ben sana üçüz gebeliğindeki naklini hangi doktor yapmıştı diye sormuştum.umarım yanlış hatırlamıyorumdur. Canım bu aralar çok bunalıyoorum ve yeniden Ya olmzsalarım başladı.kıbrıs deneyimi olan Biri olarak lutfen ne yapmalıyım sen neden kıbrısta tekrar denemek istemiyorsun sonuçta gebelik her seferinde oluşmuş. Tekrar kıbrısta denemiş olsan hangi doktoru tercih edrdiin. Jadecim düşük nedenlerinin doktorların senden yeterince test falan istememelerinden kaynaklanığınımı düşünüyorsun yani kıbrıstakki doktorları kastediyorum sevgiyle kall

Son düzenleme:
Pia bella dünya kliniğine en yakın olanıymış. sonra 1.5 km mesafede oscar resort ve yanında vuni palace var vuni palace daha konforlu yarım pansiyon ama isteyene herşey dahil olabiliyor. Malpas merkeze 7km ve jasmin court 1 km ama daha iyi olduğu kışlık da kalabilineceği söylenen oteller.

Theo test zamanına az kaldı sanırım.ayın 12 sindeydi demi canım umarım yanlış hatırlamıyorumdur hadi canım az kaldı heycanla bekliyorumm seni :)

Pia bella dünya kliniğine en yakın olanıymış. sonra 1.5 km mesafede oscar resort ve yanında vuni palace var vuni palace daha konforlu yarım pansiyon ama isteyene herşey dahil olabiliyor. Malpas merkeze 7km ve jasmin court 1 km ama daha iyi olduğu kışlık da kalabilineceği söylenen oteller.

Dürügencim senin gidiş tarihin yakın mı canım sendemi mii dünyaya gidiceksin bazen yazılanları unutabiliyorum yanılıyorsam lütfen affet otelleri falan araştırmaya başlamışsın gittiğinizde sanırim kalicaksınız biz maalesef esimim işinden dolayı aynı gün dönücez hakkımızda hayırlar olsun arkadaşım

Theo test zamanına az kaldı sanırım.ayın 12 sindeydi demi canım umarım yanlış hatırlamıyorumdur hadi canım az kaldı heycanla bekliyorumm seni :)

Bende salı günü hiç olmasın istiyorum.. Gün yaklaştıkça çok korkuyorum. Bu umutla sonsuza dek yaşayabilirim. Fakat bu ilaçları alarak sonsuza dek yaşayamam:-)) çünkü estrofem beni mahfetti.Eğer yazmadıysam cvp beklemeyin olumsuzdur.. anlayın olur mu?

tedaviye başlayan ve kıbrıs yolcusu olan herkesin allah yardımcısı olsun. .. İnşallah bebeklerinizle Tüürkiye ye döneceksiniz..

Bol şans

Jadecimm umarım iyisindir.Ben sana üçüz gebeliğindeki naklini hangi doktor yapmıştı diye sormuştum.umarım yanlış hatırlamıyorumdur. Canım bu aralar çok bunalıyoorum ve yeniden Ya olmzsalarım başladı.kıbrıs deneyimi olan Biri olarak lutfen ne yapmalıyım sen neden kıbrısta tekrar denemek istemiyorsun sonuçta gebelik her seferinde oluşmuş. Tekrar kıbrısta denemiş olsan hangi doktoru tercih edrdiin. Jadecim düşük nedenlerinin doktorların senden yeterince test falan istememelerinden kaynaklanığınımı düşünüyorsun yani kıbrıstakki doktorları kastediyorum sevgiyle kall

Tesekkür ederim,sükür iyiyim.Malum pazar günü ev isi-cocouk- yemek-sirket isi derken aksam oldu yine. Ücüz hamilleigi Atinadaki tedavimde oldu .Arakadsimin tavsiyesi ile gitmistim. Kibrista deneyen biri olarak, dr.Firdevs hanimdanda menunum ,Dr.sevket beyden de .Hangisi yaparsa özel bir istegim yok.Düsük nedenini sordugumda Alalhin takdiri dediler.Yapacak bir sey yok dediler.Herhangi bir arastirma yapma geregi duymadilar.Yeterince test derken her testim var ellerinde.kan degerlerim -kan tahlillerim mevcut ..ama ANLAMADIGIM NEDEN KANAMA ILE KAYBEDIYORUM iste ona sessiz ciglik ile cook defa söyledim yazdim.. Kimin umrundaki diyeyimm.Bakalim son donmuslarimda ypatirayim kendim hazirlayip gidecegim.Lucrinel basalyip aspirinle devam edip hazirlayacagim..zaman gösterecek..
Gözümden kacmis bir duurm olur diye okumaya basladim tek tek.. tabiki tecrüblilerinden yardim almayi konsumayi cok isterdim. özellikle 40 yasinda mikro yapmis sorunu kanamalya bas edebilmis hanimlar yazar diye bekliyorum..
sevgiler.
sevgiyle kal

Tesekkür ederim,sükür iyiyim.Malum pazar günü ev isi-cocouk- yemek-sirket isi derken aksam oldu yine. Ücüz hamilleigi Atinadaki tedavimde oldu .Arakadsimin tavsiyesi ile gitmistim. Kibrista deneyen biri olarak, dr.Firdevs hanimdanda menunum ,Dr.sevket beyden de .Hangisi yaparsa özel bir istegim yok.Düsük nedenini sordugumda Alalhin takdiri dediler.Yapacak bir sey yok dediler.Herhangi bir arastirma yapma geregi duymadilar.Yeterince test derken her testim var ellerinde.kan degerlerim -kan tahlillerim mevcut ..ama ANLAMADIGIM NEDEN KANAMA ILE KAYBEDIYORUM iste ona sessiz ciglik ile cook defa söyledim yazdim.. Kimin umrundaki diyeyimm.Bakalim son donmuslarimda ypatirayim kendim hazirlayip gidecegim.Lucrinel basalyip aspirinle devam edip hazirlayacagim..zaman gösterecek..
Gözümden kacmis bir duurm olur diye okumaya basladim tek tek.. tabiki tecrüblilerinden yardim almayi konsumayi cok isterdim. özellikle 40 yasinda mikro yapmis sorunu kanamalya bas edebilmis hanimlar yazar diye bekliyorum..
sevgiler.
sevgiyle kal

Jade, düsüklerin icin gecmis olsun...cok zor öyle düsük yasamak, ben bir kez yasadim, Allah bir daha yasatmisin diyorum insallah kimseye...
fragmin ignesi kullaniyormusun transferden itibaren? tekrarlayan düsüklerde hamilelik boyunca fragmin ignesi veriliyor. birde immunoloji testleri yaptirdinizmi esinle? bazi durumlarda mesela vücut spermi veya yumurtayi yabanci hücre gördügü icin disariya atiyormus. bu durumlarda mesela esinin kanindan belirli maddeleri sana injektion olarak veriliyorki, vücut onun spermini disariya atmasin diye. simdi türkcede anlatmaktda zorlandim ama sanirim yinede anlasiliyor. bir kac tanidiklarim o testleri yaptirdilar, ve partner-immunisierung da yaptirdiktan sonra gebelikleri devam etti. belki bir imkandir senin icinde...

Anisha canım burada üzüldüğünü görmek bizi de üzüyor madem merak ediyorsun hiç bekleme git başka bir doktora ultrasonda herşey net görünüyor zaten arkadaşım. İlk hamilelikte bu göbek meselesine hamilelik kıyafetlerine çok takar insan. Ama hamilelik tadını çıkarmak için bence bu kıyafetler de giyilmeli. Tabi rahat olanları tercih et ilk aylarda belden ayarlamalı pantolanlar ve uzun tunikler kurtarır insanı. Eskiden çok kısıtlıydı hamile modası şimdi ise her yerde bulunuyor. Herşey gönlünce olsun. Sevgiyle kal!

Evet Anisha yazilarinda cok sorun oldugunu okudum cnm.Insallah iyi sonuclar alacaksin.Iyi olacak diyorum.Evet Durugen hakli,merakten kendisini üzmektense ,baska bir doktora git derim.USG den bakacak,bebekelrinin iyi oldugunu söyleyecek bir klinik bulabilirsin diyorum.tedavide ilaclardan ve ignelerden biraz karniizda siskinlik-gaz oluyor ))) evet ..
Ispanyada tedavin olmus .Adiniza sevindim .Yurtdisndamisin ? ilk denemenmi? memnun kaldinmi klinikten ?ayrica ispanyada cok klinik var ? hangisine gittin? biraz bahsedermisin? Donmus embriyon varmi? ayrica IMSI kullanildimi ? eger bu bilgileride verebilirseniz cok memnun olacagim.
her sey gönlünce olsun diyorum.darisi heyacani bizim basimiza diyorum.
sevgili Durugen memnun oldum bu konu araciligiyla.sizede hayirli hamilleikler dilerim.Darisi anne yüregi her anne icin diliyorum.
sevgiler.

Evet Tress ben dünya ya gidiyorum dolayısıyla oraya yakın oteller bakıyorum:)

Hamilesin diye aklimda kalmis kusura bakma canim ama insallah olacaksin diyorum.Otel bakiyormussun.. simdi okudum.Dünya ya yakin otel Oscar otel var cok yakin 1 km bile yok..
iyi haberlerle dönmek nasip eder insallah.
sevgiler.

Nikin Theo merhaba .Sanirim test gününü beklyiorsun simdiden bol sanslar diliyoruz.Insallah güzel haberlerle gelirsin.Hangi hastanede yaptirdiniz yumurta donörümüydü? kac adet transfer edildi ? allahim yüzümüze baksin güclükle sinamasin.Ellerimizi bos koymasin.
sevgiler.

Back
X