Bende salı günü hiç olmasın istiyorum.. Gün yaklaştıkça çok korkuyorum. Bu umutla sonsuza dek yaşayabilirim. Fakat bu ilaçları alarak sonsuza dek yaşayamam:-)) çünkü estrofem beni mahfetti.Eğer yazmadıysam cvp beklemeyin olumsuzdur.. anlayın olur mu?

Insallah güzel haberle geleceksin .Korkma diyorum iyi sonuc alacaksin insallah.Estrofem benide mahvediyor nedense..migde bulantisi cok oluyor.Üzülme tek sende olmuyor.Bazilarinda bu etki oluyor.mecburen katlanacagiz..hamilleigin2-3 ayliktan sonra estrofem kesiyorsun kullanmyiorsun bilgin olsun..bize yaz lütfen paylas bizimle.
iyi aksamlar

Jade, düsüklerin icin gecmis olsun...cok zor öyle düsük yasamak, ben bir kez yasadim, Allah bir daha yasatmisin diyorum insallah kimseye...
fragmin ignesi kullaniyormusun transferden itibaren? tekrarlayan düsüklerde hamilelik boyunca fragmin ignesi veriliyor. birde immunoloji testleri yaptirdinizmi esinle? bazi durumlarda mesela vücut spermi veya yumurtayi yabanci hücre gördügü icin disariya atiyormus. bu durumlarda mesela esinin kanindan belirli maddeleri sana injektion olarak veriliyorki, vücut onun spermini disariya atmasin diye. simdi türkcede anlatmaktda zorlandim ama sanirim yinede anlasiliyor. bir kac tanidiklarim o testleri yaptirdilar, ve partner-immunisierung da yaptirdiktan sonra gebelikleri devam etti. belki bir imkandir senin icinde...

Merhaba bebek , Galiba yurtdisindasin ? Özelden yazisalim dedigim niksin galiba ?? msn yok burdan yazisalim demistiniz )) diger arkadaslalrla özelden yazisabilmek icin cokda yazmaya basladim..bakalim 100 dolacakmi??
Cok seyi okudum evet igneyide duydum ,sordum hatta doktora= hayir biz önermiyoruz cevabi aldim hatta Dogsuta Can beyden.telefona bakan bir biolog.Diger kan ile yapilan testide istanbuldaki kliniklerden 2-3 yil önce ögrenmistim.. okudum sormadim ama cokda arastrimadim Almanyada islemler cok zor oldugu icin kime nasil yaptiririmki burada..Yapilan bir klinik olsa yakin bize gidebilirim ama malaesef )))
Tesekkür ederim sizede bol sanslar,yolunuz acik olsun diyorum.
iyi aksamlar.

Nikin Theo merhaba .Sanirim test gününü beklyiorsun simdiden bol sanslar diliyoruz.Insallah güzel haberlerle gelirsin.Hangi hastanede yaptirdiniz yumurta donörümüydü? kac adet transfer edildi ? allahim yüzümüze baksin güclükle sinamasin.Ellerimizi bos koymasin.
sevgiler.

Selamlar,

Bilgi için kısa özet geçeyim.

Fridevs hanım doktorum.
yumurta transferi aldım
4 embiryo transfer edildi
1 tanesi 10 hücreli 3 tanesi 8 hücreli.
fakat transfer sırasında yoğun olmamakla birlikte kanama oldu. kan temizlendi transfer yapıldı. Fridevs hanım kanama olmazsa hamilesin dedi.:-))
transferden 4 saat sonra kanama oldu:-)))
yoğun değildi. estrofem yükseltildi kan durdu.

Bu sebeptendir ki ümidim çok yok..Anne olamayan dostalrın buluştuğu bu platform da ancak bizler birbirimizi anlayabiliyoruz .. Buradaki her kadın gibi bende ÇOk isterim sağlıklı bir tek bebek.. Şans dilekleriniz için teşekkür ederim. Fakat cvp yazmıyorsam bilin ki sonuç negatif..Ama eğer sonuç pozitif olursa :-))) dansöz az kalır hepinizi telefonla arayıp meyve sepeti gönderirim:-))

Merhaba bebek , Galiba yurtdisindasin ? Özelden yazisalim dedigim niksin galiba ?? msn yok burdan yazisalim demistiniz )) diger arkadaslalrla özelden yazisabilmek icin cokda yazmaya basladim..bakalim 100 dolacakmi??
Cok seyi okudum evet igneyide duydum ,sordum hatta doktora= hayir biz önermiyoruz cevabi aldim hatta Dogsuta Can beyden.telefona bakan bir biolog.Diger kan ile yapilan testide istanbuldaki kliniklerden 2-3 yil önce ögrenmistim.. okudum sormadim ama cokda arastrimadim Almanyada islemler cok zor oldugu icin kime nasil yaptiririmki burada..Yapilan bir klinik olsa yakin bize gidebilirim ama malaesef )))
Tesekkür ederim sizede bol sanslar,yolunuz acik olsun diyorum.
iyi aksamlar.

mutalak dolar 100 mesaj - bende öyle yaza yaza doldurdum :)

sende almanyadansan cok kolay bak o testleri burda yaptirmak - gercekten tavsiye ederim, en azindan icin rahatlar ve herseyi arastirmis olursun.

almanyada iki tane yar ver immunologische testleri yapan - senin ve esinin bir sürü kanini alip tüp bebek merkezi oralara yolluyo zaten, test sonuclari ciktiginda ve partnerimmunisierung gerekiyorsa sayet, sen kendin oraya gidirson ve o kan islemini yapiyorlar.

dedigim gibi iki yer var gönderilebilecel:

universitehastanesi kiel (bizimkiler oraya yollanildi, 3-4 hafta icerisinde sonuclar cikiyor, digeride dr. reichel fentz - stuttgart tarafinda:
Dr.Sylke Reichel-Fentz - Fachärztin für Transfusionsmedizin
Häufige Fragen und Antworten (FAQ)

ben bunlari hep doktorlarimdan degil forumdaki bayanlardan ögrendim zaten, doktorlar kendiliginden maalesef pek bisey tavsiye etmiyolar, sadece 5-6 negativ tüp bebekden sonra ancak bazi seyleri tavsiye ediyorlar. bu bilgileri su forumdan hep okuyabilirisn - en iyi forum - belki üyesindir sende orda? - http://www.wunschkinder.net/forum/list/1

tabii bu testleri yaptirman icin almanyada tüp bebek merkezine gitmek lazim (ama illa orda tüp bebek yaptirmana gerek yok!!). diagnose icin yapildigi icin tüm bu testler sigorta hepsini karsiliyorda zaten. ben burda kendim dedim istiyorum diye, yoksa onlara kalsa tavsiye bile etmiyolar zaten! ben 4 tüp bebek denemeyi istanbul bahcecide yaptirdim ve cok cok memun kaldim, süper bir merkez, süper doktorlar!! diger iksini mecburen almanyada yaptirdim ama pisman oldum diyebilirim, cünkü tr deki servisi, doktorlari yasadiktan sonra burdaki merkezdekilerin arasinda dünyalar kadar farki oldugunu anladim.

baska sorularin var ise, her zamn yazabilirsin. 100 mesaji doldur, özelden de yazisiriz istersen. bol sanslar!!

Canım bende şuanda çok sorun yok sadece biraz pipirikliyim çok endişeleniyorum , ilk defa ve zor elde edince insan bütüngün kendini dinliyor ve en ufak şeyde ne oldu diye kuşku duyuyor. Çarşamba günü kontrolüm var inşallah bebeğimi ilk defa görücem hayırlı haberler alırız umarım . Ben İspanya'da Barcelona Quiron Hospital Dr. Ramon Aurell Ballesteros'a gittim , ben gayet memnun kaldım çok ilgilendiler hala takibimi yapıyor soruyor ne durumda olduğumu . Ben türkiyedeyim yurtdışında yaşamıyorum . 5 adet çok iyi kalitede embriyo oluştu 2 adetini transfer etti , diğer 3 tanesi donduruldu .

bende aranıza yeni katıldım.Aslında forumu uzun süredir takip ediyorum.Henüz 3 yıllık evliyim ancak sonuç ititbari ile buralara kadar geldim eşim bir yıl önce m tese ameliyatı oldu ve sonuç negatifti o yıkımdan sonra toparlanmam çok uzun sürdü ancak donasyonla teselli bulabildim ki önceden çok karşı olmama ve benim başıma gelmez herhalde dediğim halde.Psikolojim bile çok değişti bu sorundan sonra evliliğimin 6. ayında böyle bir sorunla karşılaşınca hayatım değişti sürekli çocuk mevzusuna takıldık anlıyacağınız 3 yılda bayağı yaşlandım:)ama şuan sizlerin sayesinde çok mutluyum her yeni gebe haberi bana umut ve mutluluk oldu sizleri tanımadan seviyorum ve forumu açan cesaretli arkadaşlara teşekkür ediyorum sevgiyle

bende aranıza yeni katıldım.Aslında forumu uzun süredir takip ediyorum.Henüz 3 yıllık evliyim ancak sonuç ititbari ile buralara kadar geldim eşim bir yıl önce m tese ameliyatı oldu ve sonuç negatifti o yıkımdan sonra toparlanmam çok uzun sürdü ancak donasyonla teselli bulabildim ki önceden çok karşı olmama ve benim başıma gelmez herhalde dediğim halde.Psikolojim bile çok değişti bu sorundan sonra evliliğimin 6. ayında böyle bir sorunla karşılaşınca hayatım değişti sürekli çocuk mevzusuna takıldık anlıyacağınız 3 yılda bayağı yaşlandım:)ama şuan sizlerin sayesinde çok mutluyum her yeni gebe haberi bana umut ve mutluluk oldu sizleri tanımadan seviyorum ve forumu açan cesaretli arkadaşlara teşekkür ediyorum sevgiyle

Hoşgeldin mormenekşe. Biz de evliliğimizin 5.ayında öğrendik azospermiyi. 1 varikosel ve 2 microtese ameliyatı sonrası elimiz boştu. Neyse ki donasyon var. Benim 2. Denememde sonucum pozitifti. Şuan gebeliğimin 16. Haftasındayım. Ultrasonda parmağını emmesini gördüğümüzde eşim de ben de onun için herşeyimizi verebiliriz demiştik :) o yüzden vakit kaybetmeden denemye başla bence. İnşallah sen de en kısa zamanda pozitif sonucunu bildirirsin bize. Bu arada bana da dua et olur mu? Biraz riskli bir gebelik geçiriyorum. ( donasyonla alakalı değil)

Selam arkadaslar biliyosunuz bende tek kese goeunmustu bugun usg ye girdim ikizler kalp atimlarini da aldik Allahima sukurler olsun kanama odagida kuculmus cok sukur

Selamlar,

Bilgi için kısa özet geçeyim.

Fridevs hanım doktorum.
yumurta transferi aldım
4 embiryo transfer edildi
1 tanesi 10 hücreli 3 tanesi 8 hücreli.
fakat transfer sırasında yoğun olmamakla birlikte kanama oldu. kan temizlendi transfer yapıldı. Fridevs hanım kanama olmazsa hamilesin dedi.:-))
transferden 4 saat sonra kanama oldu:-)))
yoğun değildi. estrofem yükseltildi kan durdu.

Bu sebeptendir ki ümidim çok yok..Anne olamayan dostalrın buluştuğu bu platform da ancak bizler birbirimizi anlayabiliyoruz .. Buradaki her kadın gibi bende ÇOk isterim sağlıklı bir tek bebek.. Şans dilekleriniz için teşekkür ederim. Fakat cvp yazmıyorsam bilin ki sonuç negatif..Ama eğer sonuç pozitif olursa :-))) dansöz az kalır hepinizi telefonla arayıp meyve sepeti gönderirim:-))

Sevgili theo bu işe akıl sır ermiyor. Ne hamilelikler gördük duyduk 4 hücreli embriyolar tuttu. Düşük yaptım diyenler doğurdu. Bu nedenle hemen umutsuz olma.Sen hamile kal meyve sepeti için telimi burdan yazarım ben :)

Arkadaslar transferin 4.gunu e2degeri 2.666 cikti bu iyi mi:(

Meraba Donasyon mu denedin arkadaşım Kac tane embriyo verdiler. Neden e2 testi yaptirdin yani doktorun mu istedi umarım pozitifi görürsün bizde seninle beraber mutluliğunu paylaşırızz hangi merkezde denemiştin genelde e2 testini halil Ibrahim tekin istiyor diye hatirliyorum

Karnımın hem sağına hem soluna hafif ağrılar giriyor arada , dış gebelikten çok korkuyorum . Bir görebilsem artık bebeğimi yüreğime su serpilse artık ...

Anisha,

Dualarım seninle. İnşallah bütün bu sıkıntılı süreçleri bebeğinin yüzünü gördüğünde unutacaksın. Kalbini temiz tut. Allah bizim de yüzümüzü güldürecek inşallah. Keyif aldığın şeyleri yapmaya çalış elinden geldiğince. Ben öyle yapmayı deniyorum:)

İyi düşünelim:)

allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah:)

Bu arada sizin ilk deneme miydi? Forumu ilk sayfasından itibaren okudum, zaman zaman gözlerim bozuldu. Ama takip etmekte zorlanıyorum inanın. Yakın zamanda bilgisini verdiyseniz ve ben görmediysem kusuruma bakmayın.

Mutlu kalın:)

Selam arkadaslar biliyosunuz bende tek kese goeunmustu bugun usg ye girdim ikizler kalp atimlarini da aldik Allahima sukurler olsun kanama odagida kuculmus cok sukur

Tebrikler canim ikizlerine - ne güzel!!! Allah tamamini erdirsin :52:

Allahim bana da nasip etsin ikiz, cok ama cok istiyorum :18:

kac tane embyro transfer etmislerdi sana - 4mü 3 mü?

sevgiler

özlem bu harika haber .. ne mutlu inşallah sağlıkla tamamlar kucağına alırsın.. çok sevindim.
senin transfer ne zaman olmuştu benden sonra diye hatırlıyorum.. benim dr daha kalp atışını göremeyiz dedi haftaya erteledi..

aramıza hoşgeldin arkadaşım.. umarım herşey gönlünce ilerler .. bak artık burda herkes pozitiifi görüyor.. inşallah senden de güzel haberler alırız..

ne yazıkki ben evlenmeden önce yumurtam olmadığını biliyordum . gençkızlığımda menapoza girdim..
mevlam o kadar büyükki yıllarca ağladım ama tıp ilerledi şuan hamileyim .. :)

Back
X