özlem bu harika haber .. ne mutlu inşallah sağlıkla tamamlar kucağına alırsın.. çok sevindim.
senin transfer ne zaman olmuştu benden sonra diye hatırlıyorum.. benim dr daha kalp atışını göremeyiz dedi haftaya erteledi..

Senden sonrayim 14 unde transfet olduydu seninki vajinal bakmak istememistir karindan gormek zor bu haftada

Theo, nasilsin? insallah sendende iyi haberler aliriz :)

bizlerin de umut kaynagi bu forum artik........

Selamlar,

Bilgi için kısa özet geçeyim.

Fridevs hanım doktorum.
yumurta transferi aldım
4 embiryo transfer edildi
1 tanesi 10 hücreli 3 tanesi 8 hücreli.
fakat transfer sırasında yoğun olmamakla birlikte kanama oldu. kan temizlendi transfer yapıldı. Fridevs hanım kanama olmazsa hamilesin dedi.:-))
transferden 4 saat sonra kanama oldu:-)))
yoğun değildi. estrofem yükseltildi kan durdu.

Bu sebeptendir ki ümidim çok yok..Anne olamayan dostalrın buluştuğu bu platform da ancak bizler birbirimizi anlayabiliyoruz .. Buradaki her kadın gibi bende ÇOk isterim sağlıklı bir tek bebek.. Şans dilekleriniz için teşekkür ederim. Fakat cvp yazmıyorsam bilin ki sonuç negatif..Ama eğer sonuç pozitif olursa :-))) dansöz az kalır hepinizi telefonla arayıp meyve sepeti gönderirim:-))
Tsk ederim bilgiler icin , Insallah hamileisndir. Ilk transferdemi 4 adet transfer edildi ? donmuslarinda vardir o zaman ? yolun acik olsun,bol sanslar diliyorum.Dualarimiz cümlemize.
bende ayni Klinikteyim Firdevs hanimda yapyior sevket beyde. Allahim ol derse insallah hamile kalacagiz.
sevgiler.

Yazini okudum canim,evet önceden alman formuna giriyordum okuyordum.herkesin her yazdigini her dedigini uygulamadim hic.her bünye farklidir.Sagol dileklerin ve ilgin icin cok sagol.Almanyada bu isler cok zor .benim doktorumda arkadsim olmasina ragmen cook zorladi beni.Özelden privat ödersen uSG cekerim- röntgen yaparim E2 ne bakarim diye 3 yil bu sekil yapti.Parasinda dgeilimde randevu veririken bekle babam bekle klinikte ..Ondan asla burda bende yaptirmam belki istanbulda Medikal Parkta denerim kismetse. bakalim zaman gösterecek.Olacaksa zeten oluyor ,olmayacaksada iki cihanda bir araya gelse olmuyor.Kliniklerin pek umrunda degiliz.
Allah yardimcimiz olsun.
sevgiler.

Tsk ederim bilgiler icin , Insallah hamileisndir. Ilk transferdemi 4 adet transfer edildi ? donmuslarinda vardir o zaman ? yolun acik olsun,bol sanslar diliyorum.Dualarimiz cümlemize.
bende ayni Klinikteyim Firdevs hanimda yapyior sevket beyde. Allahim ol derse insallah hamile kalacagiz.
sevgiler.

Donmuşum yok. Evet Allah ol derse olur annemde şimdi öyle dedi. Ol demezse biz bu konuya servet ödemeye devam edeceğiz. Evren bana dur mu diyor artık? bilemiyorum. Savaşçı ruhumu kaybettim..

Tebrikler özlembarış. İkiz annesi olacaksın inşallah. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Bol bol istirahat et. Vücudun iki tane bebiş besliyor. Vücudunu yormamaya çalış. Sana sağlıklı, rahat bir hamilelik diliyorum canım.

Yaa bişi sorucam e2 nedir ki?

Östrojen hormonu canım... Hamilelikte yükselen ve belli seviyelerde olması gereken hormon. Aynı şekilde progesteron hormonu da düşük olmamalı. Her ikisi de sağlıklı bir hamilelik için belli seviyelerde olmalı. Doktorlar bu nedenle tüp tedavilerinde progesteron ve e2 hormonu kullandırtıyorlar... sevgiler...

Arkadaşlar hamile değilim ama gögüslerdeki şişme ve ağrı adetten önce olur mu son aylarda adetten 1 hafta önce hep bu şişkinliklerle uğraştım size de oluyor mu Sevgiler...

Hoşgeldin mormenekşe. Biz de evliliğimizin 5.ayında öğrendik azospermiyi. 1 varikosel ve 2 microtese ameliyatı sonrası elimiz boştu. Neyse ki donasyon var. Benim 2. Denememde sonucum pozitifti. Şuan gebeliğimin 16. Haftasındayım. Ultrasonda parmağını emmesini gördüğümüzde eşim de ben de onun için herşeyimizi verebiliriz demiştik :) o yüzden vakit kaybetmeden denemye başla bence. İnşallah sen de en kısa zamanda pozitif sonucunu bildirirsin bize. Bu arada bana da dua et olur mu? Biraz riskli bir gebelik geçiriyorum. ( donasyonla alakalı değil)

selam canım hoşbuldum.Hikayemiz çok benziyor aynı şekilde benim eşimde önce varikosel ameliyatı oldu ve 1 m tese 2. için gelin dediler ama bende eşimde pek ümitli değiliz çok az iyi sonuç alan var çünkü.Tebrik ederim ne güzel gebesin rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah sıkma canını.Sakıncası yoksa yaşını öğrenebilirmiyim?ben26 yaşındayım biliyorsun kök hücre ile tedavi bayağı gündemde acaba biraz beklesem mi ?yoksa hemen donasyonu mu denesem karar veremiyorum?

Sevgili papatya arkadaşım sana özelden mesaj gönderemiyorum çünkü boğazına kadar mesajla dolmuşsun bazılarını silmen gerekiyormuş. Bu arada sabahın süpriziydin hem valla hem billa!

aramıza hoşgeldin arkadaşım.. umarım herşey gönlünce ilerler .. bak artık burda herkes pozitiifi görüyor.. inşallah senden de güzel haberler alırız..

ne yazıkki ben evlenmeden önce yumurtam olmadığını biliyordum . gençkızlığımda menapoza girdim..
mevlam o kadar büyükki yıllarca ağladım ama tıp ilerledi şuan hamileyim .. :)

hoşbuldum arkadaşım:)teşekkür ederim iyi dileklerin için bende o günü sabırsızlıkla bekliyorum .Senin için artık mutlu olduğun günler başlamış üzüldüğün günler geride kalsın ve hiç gelmesin:)tadını çıkar darısı tüm isteyenlerin başına...

Sevgili papatya arkadaşım sana özelden mesaj gönderemiyorum çünkü boğazına kadar mesajla dolmuşsun bazılarını silmen gerekiyormuş. Bu arada sabahın süpriziydin hem valla hem billa!

Durugen arkadaşım Yazdım sana ama sileyim derken bana daha önce yazan bir arkadaşı silmişim. Kim ise bilemiyorum tekrar yazarsa zahmet olacak. Teşekkür ediyorum . Sen de süpriz yaptın Demek Quantum diye birşey var Burada aynı kaderi paylaşırken bazı şeylerde kesişiyor sanki. Hani nasıl anlatayım birgün falcının biri bana 88 senin en acı yılın olacak deseydi de ben o zamanki sevdiğimi değiştirseydim A şahsını değil de B şahsını seçseydim A şehrini değil de B şehrini seçseydim ne olurdu * bİLemiyorum demeyeceğim ama Tanrı kartlardan birini açmama izin verdi O diğer seçeneği Her iki seçimin sonucunu da gördüm ıhhıhhhı Aynı dozda bir acı beni bekliyormuş.Yani özne değişse de yaşanacak detaylar değişse de acı varmış . Yani neyse dağılmayayım burada olduğumdan mutluyum. Belki de benden 10 tane daha var burada. Bunu bilmek bile yalnızlığın sızısını azaltabilir.
Öpüyorum hepinizi

Efsune neredesinnnnn???

Son düzenleme:
Back
X