Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durugen arkadaşım Yazdım sana ama sileyim derken bana daha önce yazan bir arkadaşı silmişim. Kim ise bilemiyorum tekrar yazarsa zahmet olacak. Teşekkür ediyorum . Sen de süpriz yaptın Demek Quantum diye birşey var Burada aynı kaderi paylaşırken bazı şeylerde kesişiyor sanki. Hani nasıl anlatayım birgün falcının biri bana 88 senin en acı yılın olacak deseydi de ben o zamanki sevdiğimi değiştirseydim A şahsını değil de B şahsını seçseydim A şehrini değil de B şehrini seçseydim ne olurdu * bİLemiyorum demeyeceğim ama Tanrı kartlardan birini açmama izin verdi O diğer seçeneği Her iki seçimin sonucunu da gördüm ıhhıhhhı Aynı dozda bir acı beni bekliyormuş.Yani özne değişse de yaşanacak detaylar değişse de acı varmış . Yani neyse dağılmayayım burada olduğumdan mutluyum. Belki de benden 10 tane daha var burada. Bunu bilmek bile yalnızlığın sızısını azaltabilir.
Öpüyorum hepinizi
Efsune neredesinnnnn???
selam canım hoşbuldum.Hikayemiz çok benziyor aynı şekilde benim eşimde önce varikosel ameliyatı oldu ve 1 m tese 2. için gelin dediler ama bende eşimde pek ümitli değiliz çok az iyi sonuç alan var çünkü.Tebrik ederim ne güzel gebesin rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah sıkma canını.Sakıncası yoksa yaşını öğrenebilirmiyim?ben26 yaşındayım biliyorsun kök hücre ile tedavi bayağı gündemde acaba biraz beklesem mi ?yoksa hemen donasyonu mu denesem karar veremiyorum?
rüzgarselin ve diğer arkadaşlar çarşamba akşam 9da oğlum doğdu. kontrol için gitmiştim bebği besleyen damarda sorun varmış oğlum 1haftadır hiç kilo almamaış kordonda boğazındaymış ve acil sezeryana alındı epidural sezeryan oldu çok güzel geçti çok şükür oğlum da bende iyiyiz 36+3de doğdu oğlum rabbim bu mutluluğu herkeze yaşatsın
rüzgarselin ve diğer arkadaşlar çarşamba akşam 9da oğlum doğdu. kontrol için gitmiştim bebği besleyen damarda sorun varmış oğlum 1haftadır hiç kilo almamaış kordonda boğazındaymış ve acil sezeryana alındı epidural sezeryan oldu çok güzel geçti çok şükür oğlum da bende iyiyiz 36+3de doğdu oğlum rabbim bu mutluluğu herkeze yaşatsın
Canım ben 31 yaşındayım. Eşim de ben de çocukları çok seviyoruz. Hele eşim, bıkmadan saatlerce oynar tüm çocuklar ona bayılır. Biz beklemek istemedik. Bize kök hücrenin uygulanması en az 10 yıl dediler. Senin yaşın daha küçük. Tabii eşinin donasyona yaklaşımı da önemli. Çekimserse beklemek en iyisi. İnşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alacağız. İlk microtesede hiç sperm bulunmadı mı? Bizim ilkinde 1 tane bulduklarını ama onun da patolojiye giden parçada olduğunu, işlem yapılamayacağını söylediler. O tek bir spermi tekrar bulmanın umuduyla 2. Teseyi oldu eşim. 3 saat arama yaptılar Ama kısmet değilmiş. Vardır bir hayır mutlaka. Size 2. Deneme için umut veriyorlar mı?
canım eşimin tesesinde hiç sperm bulunamadı hala tüylerim ürperiyor kaan aydosta tedavi olduk çok ümitli olduğunu ameliyatın iyi geçtiğini söyledi. ameliyattan sonra söylemediler sonucu ertesi gün ödeme yaptıktan sonra gitgel en son bişey bulunamadı dediler elimize bir sonuç bile vermediler o haldeyken hiç düşünemedim tabi sonra aradım patolojiye bile bakmamışlar bir sonucumuz bile yok anlayacağın çok canım sıkılşdı en iyi denen yerde bunu yaşıyorsak hiç uğraşmanın anlamı yok gibi geliyor.Şimdi 6 ay fsh kullanın sonra tese aynı zanamda bende hazırlanıcam ve %10 şans sence denemeye değer mi ?aynı şeyleri yaşadığın için biraz başını ağrıtıcam sanırım üzgünüm:)eşim donasyona sıcak bakmıyor ama bu durum canımızı çok acıttığı için sanırım düşünceleri yavaş yavaş değişebilir bide ben embiriyo donasyonu düşünüyorum senin sadece sperm mi?bende çocukları çok seviyorum ama eşim bu durumdan sonra mesafeli davranıyo en yakınlarını bile sevmiyor çok sanırım çocuklar direkt bizim sorunumuzu çağırıştırıyor.
selam arkadasim cok henrik ederim sagliklive huzurlu buyutmeno diliyorum darisi tum isteyenlere
aranızda eşinin sperm sayı ve morfolojisinde de sorun olup yumurta donasyonu yaptıran veya yaptıracak olan var mı? yaptıran varsa nerede yaptırdınız başarılı oldu mu? çünkü spermde de sorun olunca sperm seçiminde IMSI/ICSI kullanan bir merkez olması önemli...Ya da bu sorunu olup yumurta donasyonuna yeni başlayacak olan varsa hangi merkezi seçtiniz? yardımcı olurmusunuz...biz firdevs hn. düşünüyoruz ama bu sorun olunca da başarılı olabilir mi acaba?çünkü genelde sanki kolay hastalarda başarılı gibi...bu sorunu olanlar hangi merkezi seçti veya seçecek?
tres06 ben heyecanla theo yu bekliyorum.
Canım biz ilk mikrotesede patolojide 1 tane bulununca 6 ay ilaç kullandık ve 6 ayın sonunda başka bir doktordan yanlış ilaç verildiğini öğrendik. belki de yanlış ilaç yüzünden olan şansımızı da kaybettik. Emre bakırcıoğlu na gidin derim. İyi bir doktor. Bir de onun görüşünü alın. Buluruz diyorsa denemeye değer. Bizim sadece sperm donasyonuydu. Canım bence eşine zaman ver. Yaşadığı şey kolay değil. Çocuklardan uzaklŞması da normal. Benim eşim ilk duyduğunda donasyona karşı çıktı. O yüzden ilk başlarda evlat edinelim dedi. Sonra ben ona hamileliği yaşamak istediğimi, bebeğimizin içimde büyümesini istdiğimi söyledim. Bu sürece onun da tanık olmasının bizim çocuğumuz hissini güçlendireceğini söyledim ama asla zorlamadım. İstemezse evlat edinmeye hazır olduğumu söyledim. Ama hemen karar verme. Bu üzerinde çok düşünülmesi gereken birşey dedim. Belli bir zaman sonra durup dururken ne zaman donasyon deniyoruz dedi :) ben yine de ona biraz daha zaman verdim. Baktım kararlı. Denemeye başladık. Zaman ver ona. bir erkek için kolay değil. Eminim o da tamam diyecektir.
Zeytin arkadaşım berk beyde ımsı kullaniliyor ddiye biliyorum aysevi arkadasimizimda esinin morfoloji orani iyi deyildi simdi ikizleri var. Firdevs Hanımdada ımsı kullaniliyor olabilir en iyisi telefon drip sorman