Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili efsune ispanyada denemeyi düşûnüyordun.umarım yanlış hatırlamıyorumdur.sanırïm kıbrısta karar kıldın yada karar aşamasındasın.peki. berk beyde yoğunlaşmış görünüyorsun tabi birebir görüşmekte çok önemli kıbris sonrasi gözlemlerini fikirlerini yorumlarını merakla bekliycez umarim kendini iyi hissettiğin tamam dediğin bir yerde noktayı koyup başlangıcını yaparsın.sevgiyle kaalll...........
Efsune çok güzel bir fikir. İspanya ile de sınırlı değilsin. Kıbrıs hakkında da kendi gözlemin olur. Hem de ispanya yı gördüğün için karşılaştırmak daha yerinde. Yorumların forum için çok güzel olacak. Gidişin hayırlara vesile olsun :)
Günaydın ne güzel erkencisin bugün... Senin haberlerinide bu hafta bekliyoruz. Umarım rahim bir miktar yukarı doğru bebek tarafından itilmiştir..
Fikrine katılıyorum.. Karşılaştırmak ve belkide bşr başka indikasyona dikkat çekerse berk bey onuda yaptırmak ve en azından elimden geleni yapmış olarak denemek..
Psikoterapim ilerledikçe hissedişim ve bakış açım değişti.. Daha çok metanet ve istek geldi. Ama akılcı yaklaşımıda kapsayan . Eskiden daha çok duygusal ve tepkisel bir duruşum vardı..
:))
Kızlar,,
Dün gece berk beye email atmış 2 paragrafta durumu özetlemiştim.
Bugün şimdi telefon çaldı tanımadığım bir numara ama açayım dedim.
5 ocak saat10:30 randevu verdi...
Yehuu kıbrısa gidiyorum...
Sevincimi sizlerle paylaşayım dedim)
Hemen dönmesi çok güzel. Çok sevindim efsune :) 5 ocağı merakla bekliyorum :)
Sevgili Efsune randevunu kesinleştirmene çok sevindim.İspanya'dan sonra Kıbrıs merkezleri ve özellikle Berk Bey hakkındaki izlenimlerin bizede yol gösterecek.Berk BEy hakknda telden de olsa bende çok pozitif elektrik aldım.Listeye 2013 yılının benim yılım olacağını yazmışsın.Bu yıl hepimizin yılı olsun hasretimiz bitsin bebeklerimiz gelsin diye diliyorum.Ocak ortaları gibi benimde kısa bir Kıbrıs seyahatim olacak.Öncelikle rahim filmimi çektirip gerekirse göbekten de baktırmak istiyorum.Donsayondan önce yapılması ne gerekiyorsa herşey yapılsın ki kafamızda soru işaretleri kalmasın.Hayırlısıyla git gel arkadaşım...Kızlar,,
Dün gece berk beye email atmış 2 paragrafta durumu özetlemiştim.
Bugün şimdi telefon çaldı tanımadığım bir numara ama açayım dedim.
5 ocak saat10:30 randevu verdi...
Yehuu kıbrısa gidiyorum...
Sevincimi sizlerle paylaşayım dedim)
Selam kızlar, cok uzun zaman olmuş bakınmayalı buralara, istanbuldayken arada okuyordum ama eve döndükten sonra pek vaktim olmadı nette vakit geçirecek. Ama bu son sayfada aldığım haber beni keyiflendirmeye yetti diyebilirim:) Yani sevgili Efsunenin kıbrıs ziyaret haberi. Geriye dönük okuyabilir miyim bilemiyorum zira 150-200 sayfa falan var gibi görünüyor. Umarım hep güzel haberler vardır.
Beni sorarsanız 1 ay gibi istanbulda kaldım. Hastane ve ev arasında turlayarak. Sonra eve döndüm ve şimdide kaptanlık yolunda ilk adımı atarak gemicilik kursuna başladım. Şubatta ilk ehliyetimi almış olacağım bakalım. Tüm günümü kaplıyor hafta içi. Hafta sonuda yemek-temizlik vs. günler geçiyor işte. Donasyon olayınını da şimdilik erteledik. Bir sürpriz olursa bahara, olmazsa seneye kışa artık.. Nedende bu konuda çokça gevşediğimi hissediyorum..
Herkes kendine iyi davransın, iyi baksın:) Efsunecim senden de iyi haberler bekliyorum:)
Görüşmek üzere...
ne güzel ne güzel hemde pazar günü dr. aramış iyi olacak hastanın ayağına dr. gelir misali oldu bu iş
Selam yosunnnn
Kaçgündür aklımdasın ne yapıyor bu sessizlik niye diye???
Kaptanlık eğitimine çok sevindim...
Donasyon konusunda ise çok arayı açman neye hizmet ediyor acaba??
Kendine dikkaet et..
Sevgiyle kal..