Ayşe4443 benim yaşım 45 ve kan pıhtılaşma sorunum var ve ben bunu bildirdim onun için diyorum bu sorunla ilgilenmeyen veya bu sorun önemli değilse de başka bir sorun mu var diye irdelemeyen merkeze gitmeyi düşünmüyorum her kayıp bir yara açıyor

breze pıhtılaşma sorununu nasıl anladın ??

Sevgili Rowina bir ses ver... Durum nedir? Doğum yaptın mı yoksa? Umarım her şey yolundadır? Sevgiler........

Selam kızlar, cok uzun zaman olmuş bakınmayalı buralara, istanbuldayken arada okuyordum ama eve döndükten sonra pek vaktim olmadı nette vakit geçirecek. Ama bu son sayfada aldığım haber beni keyiflendirmeye yetti diyebilirim:) Yani sevgili Efsunenin kıbrıs ziyaret haberi. Geriye dönük okuyabilir miyim bilemiyorum zira 150-200 sayfa falan var gibi görünüyor. Umarım hep güzel haberler vardır.

Beni sorarsanız 1 ay gibi istanbulda kaldım. Hastane ve ev arasında turlayarak. Sonra eve döndüm ve şimdide kaptanlık yolunda ilk adımı atarak gemicilik kursuna başladım. Şubatta ilk ehliyetimi almış olacağım bakalım. Tüm günümü kaplıyor hafta içi. Hafta sonuda yemek-temizlik vs. günler geçiyor işte. Donasyon olayınını da şimdilik erteledik. Bir sürpriz olursa bahara, olmazsa seneye kışa artık.. Nedende bu konuda çokça gevşediğimi hissediyorum..

Herkes kendine iyi davransın, iyi baksın:) Efsunecim senden de iyi haberler bekliyorum:)

Görüşmek üzere...

Sevgili yosun,
Herşeyin yolunda olması çok güzel.. Babanın sağlığının yerinde olması da çok sevindirici.... Sen de umarım çok arayı açmadan deneme moduna girersin :)) Sevgiler....

Kızlar,,
Dün gece berk beye email atmış 2 paragrafta durumu özetlemiştim.
Bugün şimdi telefon çaldı tanımadığım bir numara ama açayım dedim.
5 ocak saat10:30 randevu verdi...
Yehuu kıbrısa gidiyorum...
Sevincimi sizlerle paylaşayım dedim;))

Efsune ne güzel haber!!! Doktorun hemen dönmesi, tarihin kesinleştirilmesi.... Bazen hızlıca,çok düşünmeye gerek kalmadan gelişen olaylar güzel sonuçları da beraberinde getiriyor.... Merakla haberlerini bekliyoruz........

arkadaslar, persembe öglen ucuyoruz kismetse..cok heyecanliyim...insallah hersey iyi gider bir pürüz cikmaz.........5 ocak´a kadar kibris da olucagiz. kisa bir tatlil olarak görüyüroum :) iyide gelicek bizi, cünkü yeni de tasindik evimize, cok yorulduk haftalardir.
ben firdevs hanima gidiyorum...kendisinden cok ama cok memnun kaldim simdiye kadar..assistani irem hanimdanda..2013 insallah hepimize ugurlu gelicek...

kurtajdan sonra 3-4 saat kuvvetli sancı çektim sonrasında sızı vardı oda bitti. kanamamda kesildi.
benim gibi kürtaj olanlarda durum böylemiydi.
ve
şimdi ben bazı testler tahliller yaptırmak istiyorum önlem olması açısından
kan pıhtılaşması için trobofili sanırım faktör 1-2-3 gibi birşeyler varmış
eşiminle ilgili spermde ne gibi incelemeler olabilir?
başka ne gibi test tahlil yaptırmalıyım önerileriniz, bilginiz varmı?

Son düzenleme:
Yosuncum kaptanlık kursuna gitmene çok sevindim. Denizler insana kendini daha özgür hissettirir. Ufukla bütünleşmiş hissedersin kendini. Sana gönülden kocaman bir kaptan selamı gönderiyorum arkadaşım.

arkadaslar, persembe öglen ucuyoruz kismetse..cok heyecanliyim...insallah hersey iyi gider bir pürüz cikmaz.........5 ocak´a kadar kibris da olucagiz. kisa bir tatlil olarak görüyüroum :) iyide gelicek bizi, cünkü yeni de tasindik evimize, cok yorulduk haftalardir.
ben firdevs hanima gidiyorum...kendisinden cok ama cok memnun kaldim simdiye kadar..assistani irem hanimdanda..2013 insallah hepimize ugurlu gelicek...

Sevgili bebek,
Bizde 5 ocak akşam 20:30 uçağı ile dönüyotuz...
Ben iki klinik olsun görüşmek için diyordum ama eşim ne gerek var diyor???
Bakalım

Sevgili bebek,
Bakalım

efsune, iyi geceler...hadi hayirlisi senin icinde...esin donasyon icinmi ne gerek var diyor yoksa klinik icin görüsmek icinmi? bende cok isterdim önce gideyim klinikleri ve doktorlari göreyim ona göre karar vereyim..ama yurtdisinda oldugumuz icin gidip gelmek biraz daha zor oluyor..ama en dogrusunu yapiyorsun. bende tr de olsaydim mutlaka önceden giderdim. ben burdan 3 merkezle telefonlastim, yazistim. en cok berk bey ve firdevs hanim bana uygun geldi, sonunda karari firdevs hanim icin verdim. eminim iki kliniikde iyidir.
biizlere de izlemininden haber verirsen sevinirz. size de iyi yolculuklar..biz 5 ocak sabah 4.30 ucagi varmis onunla dönüyoruz..

kurtajdan sonra 3-4 saat kuvvetli sancı çektim sonrasında sızı vardı oda bitti. kanamamda kesildi.
benim gibi kürtaj olanlarda durum böylemiydi.
ve
şimdi ben bazı testler tahliller yaptırmak istiyorum önlem olması açısından
kan pıhtılaşması için trobofili sanırım faktör 1-2-3 gibi birşeyler varmış
eşiminle ilgili spermde ne gibi incelemeler olabilir?
başka ne gibi test tahlil yaptırmalıyım önerileriniz, bilginiz varmı?

bilginisa canim...sana tekrar gecmis olsun..insallah en kisa zamanda sancilarinda gecer..evet sanci bendede olmustu 1-2 gün. yani cok normal.
testlere gelince sunlari öneri verebilirim
kan pihtilasmasi, en cok yaygin olan faktor 2 ve 5 oluyor
guatirlarini ultrasonla baktir ve guatir icin kan testi yaptir - burda tsh degeri cocuk isteyenler icin en uygunu 1 civarinda olmasi gerekiyor, ft 3 ve ft 4 de baktir mutalaka.
esinde spermlerinin fragmantation testi yaptirilabilinir
genetik tanitim testi ikiniz icin yaptir
bol sanslar canim...

bebiş olduktan sonra çok fazla giremiyorum. umarım herşey yolundadır. eskiye dönük okumaya vaktim yok. bebişim çok zamanımı alıyor.. allah hepinize nasip etsin inşallah. bugün 26 günlük oldu bebişim. ellerinizden öper :) çok tatlı bir bebek ve sıkı durun herkes bebeği bana benzetiyor:) bilen bilir yumurta donasyonuydu... öyle olduğu halde bugüne kadar bir kişi babasına benzetmedi tıpatıp bana benziyor gerçekten :) sanırım donör bana çok benziyordu... en endişelendiğim konu süt konusuydu hatta papatya40 a hep sordum süt geldimi sorun oldumu diye onda olmamış ama benim sütüm yok :( zaten ilk günden ucu olmadığı için ememedi.. silikon uç kullandım onu da tutmadı pompayla sağıp vereyim dedim gün geçtikçe azaldı.... ilk hafta bebek yeterli beslenemediğinden sarılığı 17 yi geçip fototerapi gördü:( ve sonrasında kilo kaybı da olunca mamaya başladık... bu konuda çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor.. mamayla baya kendine geldi kilo aldı hatta fazla kilo almış doktor fazla dedi:) napsın bebişim aç kaldığı günlerin acısını çıkarıyor...uykusuzluk yorgunluk anne olmamın sevincini gölgede bile bırakamıyor... çok mutluyum. loğusalık sendromunu da atlattım sayılır... her kadın özellikle bu forumda olan her kadın en kısa sürede anne olsun inşallah

Günaydın ne güzel erkencisin bugün... Senin haberlerinide bu hafta bekliyoruz. Umarım rahim bir miktar yukarı doğru bebek tarafından itilmiştir..
Fikrine katılıyorum.. Karşılaştırmak ve belkide bşr başka indikasyona dikkat çekerse berk bey onuda yaptırmak ve en azından elimden geleni yapmış olarak denemek..
Psikoterapim ilerledikçe hissedişim ve bakış açım değişti.. Daha çok metanet ve istek geldi. Ama akılcı yaklaşımıda kapsayan . Eskiden daha çok duygusal ve tepkisel bir duruşum vardı..
:))

efsune o kadar kolay bir transferin olacak ki sen bile şaşıracaksın.. bumuydu diye.. bunun için mi bekledim bunca zaman diye.. çok basit olacak ve olumlu olacak... öyle hissettim

Moonrose sana da bebeğine de maşallah :) süt konusunu hiç dert etme. Etrafımda 1-1,5 yaş arası 6 bebek var. 2 si hiç süt emmedi ama diğer bebeklere oranla çok daha sağlıklı ve zekiler. 9-10 aylıkken yürüdüler, şimdiye kadar hiç hasta olmadılar vs. Hatta biri yurtdışında yaşıyor. Şimdiden 2 dili de anlıyor maşallah. Şimdi mamalar bağışıklık sistemini güçlendiriyor. Hiç dert etme. Etrafımdakileri görünce,sütüm olsa bile ek olarak mama versem mi diye düşünüyorum bazen :) allah ikinize de sağlık versin:) sana benzemesi de harika. Darısı başıma. Şu badireleri atlatıp kucağıma alacağım günü bekliyorum :)

Sevgili bebek,
Bakalım

Efsune, oraya kadar gitmişken neden ikinciyi görmeyesin ki? Ama savaş bey e gitme sakın. Sana göre değil biliyorum. Sen o koca odada perdelerle ayrılmış bir sürü yatakta , diğer hastalarla rahat edemezsin :) hit e ya da firdevs e uğra bence. Doğuş modern bir klinik. Hit in de öyle olduğunu yazmışlardı. Zaten kıbrıs küçücük yer. Kocayı ikna edebilirsin :)

bılmem ki efsunecim.. birde kedim var artık.. görmüşsündür facede falan muhtemelen :) gerçi erteleme kararı kediden çok önceydi ama sanki oyalanacak şeylermi arttı ne:) eskiden olsa bu karara karalar bağlardım...

Babam çok iyi Rüzgarselincim sağolasın:)

Yosuncum babanın iyi olmasına sevindim. Erteleme kararı biraz korkudan geliyor bence. Ama çok da umursamazken gitmek bana daha iyi gelmişti. 2.denememde sanki olsa da olur olmasa da modundaydım. Ve süreci tatil havasında çok rahat geçirdim. Dönünce işe devam ettim vs. İşyerinde onca merdivene ve koşturmaya rağmen, inşallah kızımız olacak. Aklında bulunsun dedim.

Allah Kabul etsin arkadaşım tranfer yarın demi .uyku gelmemesi normal.bak şimdi Bende heycanlandim.canı gönülden her şeyin iyi geçmesini diliyorum.daha dün gibi senin gitme planların şimdii ordasın ve yarın herşey güzel bir şekilde geçicek.5. Gün transferimi olcak canım.hücre sayisini falan soyledileer mi seni heycanla bekliyorum.yarın dualrimiz seninle sana embriyolar zamk gibi yapişsin birakmasın

evet bugun 1 gun gecti bile arkadaslar gonderdiginiz moral mesajlarinizi hepsini okudum.sağolun ALLAH RAZİ OLSUN SİZDEN. KISMETSE 3 tane 5.gün blast aldım.
monnres78 ay çok mutlu oldum senin adina güle güle büyüt darisi basimiza
bilginsa sen benim ilham kaynağımsın ben de senin için dua ediyorum.
efsune gelelim sana bence sen doktor ile konusurken bende oradaydim transferden çıkmıştım bu doktor ile süper bir karar verdiğinin farkını görüceksin canım.
tres06 sana nekadar çok tesekkur etsem azdir gece gundüz fark etmez hemen dönüyorsun sağol ha unutma dan gerçekten hepimiz cok şanslıyız.

hafta sonu nete girmediğimden sabah ilk iş forumu açıp okudum öncelikle bilginisa geçmiş olsun canım ama ben yazdıklarından enerjinin yükseldiğini hissettim çok ii geldi:)hem ne güzel demiş büyüklerin cennette seni karşılayacak bir melek olacak.
efsune kıbrısa gidecek olmana sevindim umarım herşey güzel olur senin için ispanyadan sonra kıbrısa gitmen mantıklı bence en azından her ikisini de görüp öyle seçim yapacağın için kafanda soru işareti kalmaz.
yusufzilan transferin hayırlı olsun canım güzel sonucu sabırsızlıkla bakliyoruz:)
moonrose bebeğinle güzel vakit geçir bize de dua et :)

Back
X