Herkese merhaba arkadaşlar,
cinsiyetlerimiz belli oldu , iki tane güzel kızım olacak, Allahım isteyen herkese nasip etsin, dularım sizinle

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.o halde 16 haftalıklar sanırım ,ikiz gebelik tek gebeliğe oranla riskli ve zor kendine çok dikkat et...

Demek zaman geldi arkadaşım .heycanin doruktatir şimdi.heycanin mutluluğa dönsün.böyle gidenler olunca heycandan Bende bir an önce gitmek istiyorum.

buraya yazmıştım biliyorsunuzdur.taşıyıcı anne yardımıyla anne olacağım bende Allahım izin verirse.ocağın 25i gibi iğnelere başlıyorum.normal tüp bebek iğneleri. doktorum doğuş tüp bebekten verda hanım. sormak istediğim kıbrısa gidenlerden otel olarak nereyi seçtiniz ve ne zaman yer ayırttınız?

Kizlar demin haber geldi..28 aralik donorden follikel ler toplaniyor, 5. gun blasto transferi istedigimiz icin sanirim 2. ocal transfer olucak hayirlisiyla :)) 27. aralik ucuyoz kismetse...
Merhaba bebek,hep olumlu dusun sonucun da pozitif olsun,blastosist embriyoda şansının daha yüksek olacağını düşünüyorum ...
Hayirlisiyla git güzel haberlerle dön.

buraya yazmıştım biliyorsunuzdur.taşıyıcı anne yardımıyla anne olacağım bende Allahım izin verirse.ocağın 25i gibi iğnelere başlıyorum.normal tüp bebek iğneleri. doktorum doğuş tüp bebekten verda hanım. sormak istediğim kıbrısa gidenlerden otel olarak nereyi seçtiniz ve ne zaman yer ayırttınız?

Tedavin hayırlı olsun . Benim Doktorum Firdevs hanımdi ,sanırım fiyatlar standart değil ben Haziran'da oradaydim uçak masrafları hariç otel ,tedavi masrafları ,havaalanından otele transfer, otel - hastane arası transferler dahil 4500 Euro ödedik... Tüm organizasyonu firdevs hanım ayarlamıştı ve hersey kolay olmuştu otelimiz Girne'de onar vllage. Otel ile hastane arası mesafe 25dk-30 dk. sürüyordu.

Lalitacım çok sağol, aslında daha sık yazmak gerekir sanırım, bende zaman zaman özelden mesaj atma gereği duyuyorum ama toplamda 100 mesajı geçmemiz gerekiyormuş sanırım bende tam olarak bilemiyorum :)
paradox amiin diyorum canım, bu kadar zorlu bi süreç ve yaş faktörünüde dikkate alırsak gerçekten ikiz hamilelik zor, tek temennim erken doğmasınlar bunun içinden elimden geleni yapıcam ama sadece bana bağlı olmayacak tabii hayırlısını diliyorum.

Canim çok sevindim demek sende yolcusun.Ben henûz cesarettimi toplayıp gitme tarihine karar veremedim.hayirli haberlerini bekliyorum firdevs hanımda karar kilmişsin senin için herşey güzel olsuuun......

Evet canim kismetse insallah .Sorunum var adet olmadim daha yilbasindan sonra doktoruma gidecegim ona göre kismetse baslarim.kendimi hazir hissedersem donmuslarim var,hemen basliyacagim.
Sen nasilsin? mesajalrimi doldurup özelden görüsmek icin zaman tamamlyiorum insallah msn ekleyip görüsme sansimiz olacaktir..
sevgiler. görüsmek üzere takrar

Aramaiza hosgeldin,yolun acik olsun .Insallah sorunsuz tedavin gerceklesir .Igneler ilaclar yarasin simdiden diyorum .
bende Dogusta baslamistim .Hangi doktor varsa o transferini yapyior99 Galiba bu sefer Sevket bey yapacak ) Bneim acimdan sorun degil zaten .
her sey sorabilirsin ))
Otel olarak Oscar Oteli sectim yaz-kis acik otel mmenun kaldim .klinige 20dk-30 dk uzaklikta.taxi de Otelin önünde mevcut 50.-€ mal olyuor tek gidis.(Benden öyle aldi)
Ben Turoperatörlügünde calsitiigim icin ucak+otel rezervasyonu benim meslegim sorun yasamadan her sezonda buluyorum .
Ayrica Dogus Tüp bebegin web sayfasinda mevcut otelelr var oradan da secim yapabilyiorsun bilgin olsun.
sevgiyle kal . Emeklerimiz bosa cikmasin cnm

Canim ne guzel ben sanirim dondugumde sen gideceksin. Haber veririm sana durumlardan :) bizde oscar da olucagiz, 5 ocak kismetse donecegiz..

Adetime göre gidis tarihim belli olacak cnm.kendimi hazir hisettimmi insallah Kismetse bende yolcuyum.Bol sanslar diliyorum.Bize bildir gelismeleri tamam.
sevgiler..

Sevgili Jade, ne güzel 2 haftaya gidiyorsun sen de... Bu arada doktor olayını haletmiş görünüyorsun;sana Şevket demişlerdi değil mi? Sen de mutlka haberdar et bizi... Şimdiden bol şans.... Sevgiler

Eevet kismetse 2 hafatya kadar tahminen ama aksama olabilir Henüz adet olamadim.kendi doktoruma gidince belli olacak.neden adet olamadim endisem oldu.Sevket bey dediler evet ama önemli degil )) Olduktan sonra zaten Yüce rabbim bir sekilde MÜCIZELERI veriyor.Olacaksa zaten oluyor.Haberdar ederim tabiki.vaktim oldukca giriyorum yaziyorum 100 mesajida doldurmaya gayret ediyorum ..
sevgiler görüsmek üzere.
arkadsalik isteginide kabul ettim sagol cnm .Bye

aynen canim bende öyle düsüneyim diyorum, gidip tatil yapicam, bir hücre alicam gebe kalmak icin :) bu sözleri bu forumdaki kizlardan ögrendim :)

dogum kontrol hapi kullandim, bittikten sonra adetim basladi ve progynova aliyorum, günde 2 tane basliyorsun, belirli gün sonra 3 tane, sonra günde 4 tane ye cikiyor. bu progynova rahimi kalinlastiriyor ve yumurta olusmuyor bu hormonla bu ay.

elbette herseyi anlatirim oraya persembe gittigimizde

Yukarda yazdigin bir bölüm dikkatimi cekti ?)) biraz acikalrmisin cnm.
Dogum kontrol hapi kullandim yazmissin ... kendinmi karar verdin ön hazirligina yoksa doktorun tavsiyesimi ? Almanyada Donor durumuna kimse karsimiyor ve yasak oldugu icinde kimse hazilamiyor??
bana kisaca tedavi methodunu ve kisaca tablosundan bahsedermisin? Gözden kacmis bir durum varsa hemen arastirmaya baslyiayim.
Yumurta donörüydü senin degilmi?
Bende Lucrin ignesiyle baslamayi düsünüyorum kismetse ))) Benimde 2 yumurtam olusuyor baskilamasi gerek )))
görüsmek üzere

Sevgili bebek,
Bizde 5 ocak akşam 20:30 uçağı ile dönüyotuz...
Ben iki klinik olsun görüşmek için diyordum ama eşim ne gerek var diyor???
Bakalım

Nasilsin cnaim,uzun süredir göremedim.Bir ara ispanyaya gittigini okumusdum.Simdi Kibrisami gidiyorsun?hayirlisi olsun canim.Arastir derim,git gör derim.
Biz cook uzaklarda olunca gitmek zor oluyor.)) Dünya Tüp Bebek Amerikan hastanesinin yan kurulusu sayilir.Öyle biliyorum cok talep olunca actilar.Dogusta cok eski ilk kurulandan hastane sayilir.sabirli cevapladikalri icin ve verdigi sözde kaldikalri icin.Donörümde tam benim özellikte olunca kabul etme sebebimdir.))
Hakkindan hayirlisini versin diyorum.Bol sans diliyorum.Insallah olumlu görüslerin olur ve umutla baslarsin canim.
sevgiler.Bizi haberdar et lütfen.
tekrar görüsmek üzere
Simdiden iyi yolculuklar.sag salim gidip gelmek nasip etsin Allahim.

Aramaiza hosgeldin,yolun acik olsun .Insallah sorunsuz tedavin gerceklesir .Igneler ilaclar yarasin simdiden diyorum .
bende Dogusta baslamistim .Hangi doktor varsa o transferini yapyior99 Galiba bu sefer Sevket bey yapacak ) Bneim acimdan sorun degil zaten .
her sey sorabilirsin ))
Otel olarak Oscar Oteli sectim yaz-kis acik otel mmenun kaldim .klinige 20dk-30 dk uzaklikta.taxi de Otelin önünde mevcut 50.-€ mal olyuor tek gidis.(Benden öyle aldi)
Ben Turoperatörlügünde calsitiigim icin ucak+otel rezervasyonu benim meslegim sorun yasamadan her sezonda buluyorum .
Ayrica Dogus Tüp bebegin web sayfasinda mevcut otelelr var oradan da secim yapabilyiorsun bilgin olsun.
sevgiyle kal . Emeklerimiz bosa cikmasin cnm

teşekkürederim bilgileriniz için..umarım herşey yolunda gider...

Tedavin hayırlı olsun . Benim Doktorum Firdevs hanımdi ,sanırım fiyatlar standart değil ben Haziran'da oradaydim uçak masrafları hariç otel ,tedavi masrafları ,havaalanından otele transfer, otel - hastane arası transferler dahil 4500 Euro ödedik... Tüm organizasyonu firdevs hanım ayarlamıştı ve hersey kolay olmuştu otelimiz Girne'de onar vllage. Otel ile hastane arası mesafe 25dk-30 dk. sürüyordu.

saol canım.araştırmalara başladım şimdiden bakalım hayırlısı..

mesajına cvp yazmaya çalıştım özelden ama bişiler dedi program. neyse saol bilgiler için.araştırayım bi bakalım.hayırlısı olur inşallahh

Lalitacım çok sağol, aslında daha sık yazmak gerekir sanırım, bende zaman zaman özelden mesaj atma gereği duyuyorum ama toplamda 100 mesajı geçmemiz gerekiyormuş sanırım bende tam olarak bilemiyorum :)
paradox amiin diyorum canım, bu kadar zorlu bi süreç ve yaş faktörünüde dikkate alırsak gerçekten ikiz hamilelik zor, tek temennim erken doğmasınlar bunun içinden elimden geleni yapıcam ama sadece bana bağlı olmayacak tabii hayırlısını diliyorum.

Evet canım 100 sms doldurmak gerekiyor....

Önümüzdeki hafta sonu filmimi çektireceğim .Avrupa yakasında uygun fiyatlı çeken bir merkez tavsiye ederseniz sevinir.Anestesi almayacağım.Kalp kapakçığımda kaçak var.Çok gerekmedikçe anestesiden uzak duruyorum.Alman,Amerikan ve diğer büyük hastaneleri araştırdım çok yüksek fiyatlar istiyorlar.Küçük bir görüntüleme merkezide olablir.
Çok paylaşım var.Hemen okuyayım....

Herkese merhaba arkadaşlar,
cinsiyetlerimiz belli oldu , iki tane güzel kızım olacak, Allahım isteyen herkese nasip etsin, dularım sizinle[/QUOT
İki güzel kız...Maşallah.Bütün kadınların hayali bir kız çocuğu.Hayırlı olsun,analı babalı büyüsünler.Hangi merkezde ve dr?yaptın.Kaçırmışım.Yeniden tebrik ediyorum.Darısı herkese olsun.

Back
X