Yusufzilan transferin hayırlısı olsun canım, ben inanıyorumki seninde ikizleerin olacak, yeterki içini rahat tut, açıkçası ben çok fazla belirti hissetmedim, göğüslerim şişti ama kullandığım ilaçların da etkisi olabilir diye düşündüm, yalnız sana ve diğer arkadaşlara tavsiyem transfer den itibaren bol sıvı tüketmeniz, su tüketiminin çok faydası olduğunu düşünüyorum, birde bende kanda pıhtılaşma sorunu olmamasına rağmen fraxiparine 0,3 lük iğne kullanıyorum (aspirin ile birlikte )
birazda belirtiler kişiden kişiye değişebilir tabii
Ben merkez ve doktor konusunda hiç araştırma yapmadım arkadaşlar, burada atessn e katılıyorum, güvenmek ve yaptığımız şeye inanmaktan başka şansımız yok, ben bulunduğum şehirdeki doktorum aracılığı ile dünya-berk bey i tercih ettim , küçük sorunlar dışında çok problem yaşamadım, ve donör konusunda hiçbirşey sormadım,sadece ikili test için yaşını öğrendim. hatta doktor yurt dışında olduğundan gidiş tarihim birkaç gün geckti, transfer esnasında sıkışık olmadığım için sonda ile takviye yapıldı filan ama tüm bunlara rağmen aklıma hiç kötü birşey getirmedim.
Bence donasyondaki en önemli etkenlerden biri de donör ün yaşı, merkezler eğer genç donörleri tercih ediyorsa başarı şanslarıda bir okadar artıyor diye düşünüyorum.
Efsune cim bana özelden mesaj atmışsın ama 100 mesaj tamamlanmadığı için yanıtlayamadım,bilgilerimi buradan yazıyorum canım
yaş 41
normal tüp denemesi : 3 ( ilki biyokimyasal gebelik, 2.cisi tek yumurta tek embriyo ile elde edilen fakat 8 haftalık sonlanan bir gebelik ve sonuncusu yarım kalan bir tedavi )
sorunum : erken yumurta yetmezliği ve sperm sayısı morfoloji sorunu
donasyon denemesi : 1
toplam 7 yumurta döllendi 5. gün 3 embriyo transferi yapıldı
şuan 17. haftadayım
ikiz kız :)
tüm dualarım sizler için, en kısa sürede Allah bu duyguyu yaşatmayı nasip etsin
sevgiler
bilgi öğrenicem yardımınla doktorun mu tavsiye etti pıhtılaşma olmadığı halde kullanıyorum dedin ya
bunu dr tavsiye etti bana böyle bir şey söylemediler
ayrıca tavsiyelerine teşekkürler.
ne zaman test yaptın sen arkadaşım.bazen blast olanlar 7.günü de çıkabiliyor diyorlar ne kadar doğru acaba?