Arkadaslar ya tutmazsa diye tedirginlik basladi daha transferden once... Korkuyorum hemde nasil... Birde dun esim demezmi tutmazsa daha zorlamiyalim diye, yani bir kez deneyelim diye, tam morelim bozuldu... Hayir vazgecmem dedim bende, yillardir ugrasiyoz, elbette hersey allahin karari, ol derse olur insallah... Cok zor donemler kizlar bu nasil imtihan oyle...

HERSEY yolunda gidecek ve kapıp geleceksin moral çook önemli hep yüksek tutmaya çalış emrıyo tutunmak için rahat ve stressiz ortamı sevıyoor tum olumsuzlukları unut transfer anından itibaren seni sımsıkı tutacana inan dualarımız seninle...

bende doğuş da sperm donasyonu denedim. negatif sonuçlandı.dondurulmuş embriyo konusu açılınca dayanamadım bende yazaayım dedim.27 yaşındayım daha önce eşimimin sağlıksız spermleriyle hamile kalabildim ama genetik kromozom bir sürü sorun var ve düşükler yaşadım sonra artık uğraşmayalım dedik .kıbrısa uçtuk. ama donasyonda transferin 8.günü kanamam başladı. aradık şansızlık falan denildi.dondurulmuşları deneyelim dedik dondurulmuşunuz yok denildi .nasıl olur 22 yumurtadan 3 ü transfer oldu diğerleri noldu kaliteszdi denildi biz şok üstüne şok yaşadık aynı gün. kıbrıs düşünmüyoruz şuan batumla irtibata geçtim. dr önerdiler şubatta kısmet olursa batum da ikinci denememizi yapıcağız.burda batumla ilgili brşey yazılmadı ama eşim batum konusunda ısrarcı birde batum tatili yapalım dedim bende Allah ım hepimizin kucağını ikiz ikiz bebişlerle doldursun inşallah

Bende sperm donosyonunu HIT denedım çok memnun kaldım doktor bey ve klınık harıkaydı blast giden emrıyolarla denediler sonuçta olumlu oldu çok şükür...
En kısa zamanda senden güzel haberleri beklıyoz dondurulmuş emrıyo ve blastlarla şans daha yuksek dıye bılıyom HIT denemem o şekildeydi
Ama ilk gittigim klinikten memnun kalmadın donor seçiminden tut 3 gun emrıyosuna kadar birde hastalar perdelerle ayrılıyordu çokta kalabalık degildi
fakat HIT bir katalok var cyros bank ait bıldıgın belge ordan seçtım ama dunyada oyle degıldi...
klınık secerken bence çok dıkkat edilmeli başarısına iso suna hasta sayısına klınıgın tup bebek içeren son teknolojıyı içerdigine ve hekimin işinde ıyı olması önemli...
bende çok olumsuzluklar yaşadım hamıle kalana kadar ama pes etmedim sende pes etme arkadaşım olumsuzlukları yaşamadan yorulmadan bebeklere kavuşman dilegiyle en kısa zamanda güzel haberlerini beklıyoruz...

gunaydin kizlar, morelim sifir... Yeni yila girerken esimle kavga ederek girdik, firdevs hanim dun ariycam dedi o kadar heyecanli bekledigimiz halde, kimse aramadi bizi. Embyrolarin 3. gun dollenme durumlarini bildirecektikler. Kuygularim basladi.. Korkuyorum.. Dun girnede disardayken elimden olmayarak hep genc kizlara baktim... Ya bu beinm donorumse diye.... Bilmem yaptiranlar oyle seyler yasadilarmi...

gunaydin kizlar, morelim sifir... Yeni yila girerken esimle kavga ederek girdik, firdevs hanim dun ariycam dedi o kadar heyecanli bekledigimiz halde, kimse aramadi bizi. Embyrolarin 3. gun dollenme durumlarini bildirecektikler. Kuygularim basladi.. Korkuyorum.. Dun girnede disardayken elimden olmayarak hep genc kizlara baktim... Ya bu beinm donorumse diye.... Bilmem yaptiranlar oyle seyler yasadilarmi...

kardeşim lütfen şeytana izin verme vesvese etmesine sana bir dua yazıcam ne olur transferden önce oku abdest alıp
YA ALLAHÜL MAHMÜDÜ Bİ KÜLLİ FİALİH
bunu 200 defa tesbih et anlamını yazayım sana umduğunu kolaylıkla elde eder hekimlerin tedavisinden ümit kestikleri hastalar okursa şifaya kavuşur.

Allah razi olsun senden... Tek destegim sizlersiniz su an.. Tamam dua edicem, Allah a sigincam.. Baska carem yok.. Sagol canim..

allah razi olsun senden... Tek destegim sizlersiniz su an.. Tamam dua edicem, allah a sigincam.. Baska carem yok.. Sagol canim..

sil aklından o vesveseleri hadi bebeklerine hangi renk kıyafetler alıcan onları hesapla embriyolarıda rahatlatmış olucaksın bu sinerji olacak lütfen güzel duygularını yolla onlara allaha sığınarak bende önce senin gibi düşünüyordum sonra bol bol yasin okudum bu duaları okudum inan yüzümün ifadesi bile değişti ben o transfer olacağım günü unutmıyacağım dua dua dua başka bir şey demiyorum arkadaşım ben inanıyorum sen iyi haberler alıcaksın.aytel kürside oku ben bilgisayardan açıp okuyordum.transfer sabahı 03:30 kadar hemde.
Bol şanslar arkadaşım bebekleri alda gel arkadaşım.

sil aklından o vesveseleri hadi bebeklerine hangi renk kıyafetler alıcan onları hesapla embriyolarıda rahatlatmış olucaksın bu sinerji olacak lütfen güzel duygularını yolla onlara allaha sığınarak bende önce senin gibi düşünüyordum sonra bol bol yasin okudum bu duaları okudum inan yüzümün ifadesi bile değişti ben o transfer olacağım günü unutmıyacağım dua dua dua başka bir şey demiyorum arkadaşım ben inanıyorum sen iyi haberler alıcaksın.aytel kürside oku ben bilgisayardan açıp okuyordum.transfer sabahı 03:30 kadar hemde.
Bol şanslar arkadaşım bebekleri alda gel arkadaşım.

cok sagol canim..........ne garip sey diye düsünüyorum su an.........benim hayat arkadasim esim kapiyi vurup cikti odadan...........ama burda hic görmedigim biri, yani sen, bana bu kadar güzel destek veriyorsun.......su an aglaya aglaya yaziyorum bunlari.......icim yaniyor....su gariplige bak diyorum.......insanin tanimadigi biri herhangi bir yerde yasayan biri bile daha cok destek verebiliyormus.............Allahim yardim etsin hepimize..........

Bebek günaydın,

Yaşadığın olay gerçek dünya ile sanal dünyanın çakışmasına çok güzel bir örnek..

Arayacağını söyleyen kişi aramamış.verdiğin tepkisel duygu bu olaya ait değil gibi!!!! Büyük ihtimalle hayatında annenve babanda söz verip yerine getirmemiş ve bu senin hassas konun galiba..
Peki sen niye sms çekip yada arayıp """"" telefonunuz gelmedi ben arayıp aynı zmanda yeni yılınızı kutlayayım demedin?"""""?? Olaylar büyümezdi..

Artı5. Gün transferi olacak haber vermese transferin olmayacağı anlamına gelmiyor??? Peki olan ne???
Bu olay üzerinde kontrolümüz yok ve ne olacağı belirsiz adımlarla yapılan bu işlem bizi aciz hissetiriryor sonuçta doktora ona buna çatıp duruyoruz...
Ayrıca çocuk sahibi olmak demek bilinç altınada o kadar reaksiyona neden oluyorki eşinle kavga etmen çok doğal..

İkinizinde aslında ödü kopuyor BUNU KABUL ETMEK YERİNE HİSSETMEMEK İÇİN ETTEN PÜFTEN NEDENLER İLE KAVGA EDEREDER o kötü duygudan KAÇINIYORSUNUZ....

Sagol canim
Aydinlatici sozlerin icin... Nerdende bildin aynen cok hassas yonum verilen soz yerine gelmezse... Evet odum kopuyor yine olmuycak diye.... Saldirgan oldum su iki gun... Ama dediklerini kac kez okuyup simdi dr firdevs hanima mesaj attim yeni yilini kutladim ve umarim hersey yolundadirda bana yarjn 4 tane a kalite blasto transfer edersiniz dedjm.... Yazar yazmaz bana simdi cevabida geldi..7 tana a kalite embyronuz var merak etmeyin dedi :))) simdi icim rahatladi... Sagol beni yonlendirdigin icin.. Kendimi hic boyle aciz hissetmemistim.. Normal hayatimda is hayatimda ne gibi onemli adimlari atabiliyorum ama su gunler sanki ben "ben" degilim....

Efsune zaten gönlümüzde sen formun annesisin verdiğin destekler ve onların olumlu vibrasyonları yolda ve sana gelmekteler canım. :) 2013 hepimiz için muhteşem bir yıl olsun!

sevgili bebek çok sevindim. bu dr.lar neden arayacaklarını söyleyip aramazlar peşlerinden koşmak zorunda kalırız bilmiyorum...ama bak gerilme zamanı değil sevinme zamanı, rahatlamaya çalış bebekcimm.

sevgili anishacığım ispanyada transferi nasıl yapıyorlar biraz anlatırmısın. transfer öncesi sıkışık olmak ile ilgili ne kadar su içtin ve transfer sonrası hemen tuvalete götürüyorlar mı.hep bizim buralardaki tüp bebek merkezinde derler yabancı ülkelerde hemen tuvalate götürüyorlar diye benim yaptırdığım son 2 tüp bebekte de hemen yürüyerek tuvalete gittim, orada nasıl oluyor.
ve bu vesile ile diğer arkadaşlar transferlerinizden önce ne kadar su içileceği ve sonrasında ne yapılacağı ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.
bebek senden de bekliyorum yarından sonra neler yaptığını...

Sagol canim
Aydinlatici sozlerin icin... Nerdende bildin aynen cok hassas yonum verilen soz yerine gelmezse... Evet odum kopuyor yine olmuycak diye.... Saldirgan oldum su iki gun... Ama dediklerini kac kez okuyup simdi dr firdevs hanima mesaj attim yeni yilini kutladim ve umarim hersey yolundadirda bana yarjn 4 tane a kalite blasto transfer edersiniz dedjm.... Yazar yazmaz bana simdi cevabida geldi..7 tana a kalite embyronuz var merak etmeyin dedi :))) simdi icim rahatladi... Sagol beni yonlendirdigin icin.. Kendimi hic boyle aciz hissetmemistim.. Normal hayatimda is hayatimda ne gibi onemli adimlari atabiliyorum ama su gunler sanki ben "ben" degilim....

efsune katılıyorum bizim kapaklarını açamadığımız konular canım bize zamanında kodlanmış bir türlü kabullenemediklerimiz ay ay ay
muhteşem embriyoları yarın kocaman kucaklayarak kendinde benimsemen dileğimle hoşçakal.
ha bu arada benim bugün 10.günüm ay korkudan patlıyorum idrar testi yapsam mı yapmasam mı ALLAHIM yardımcı ne olur ay ya şu 10 yıldır göremedim tek çizgi çıkarsa ALLAHIM ben 2.silik çizgiyede razıyım yeterki hayırlısıyla bebeğim benledir inşallah.
Bir cesaretimi toparlayamadım yaaaa....

Korkudan yazarken bile titriyorum.
Nediyorsunuz erken mi acaba rüzgarselin tres06 bilginsa erken mi, acaba
efsune tecrübeliler hadi bişeyler söyleyin lütfen

yusufdenizcim bence idrar testi yapma, idrar testi çok sonra pozitif sonuç veriyor.kan testi yaptırabilrsin ama idrar testi yaptırıp negatif çıkarsa moralini bozma, onca emek harcadın yapma bence.

sevgili anishacığım ispanyada transferi nasıl yapıyorlar biraz anlatırmısın. transfer öncesi sıkışık olmak ile ilgili ne kadar su içtin ve transfer sonrası hemen tuvalete götürüyorlar mı.hep bizim buralardaki tüp bebek merkezinde derler yabancı ülkelerde hemen tuvalate götürüyorlar diye benim yaptırdığım son 2 tüp bebekte de hemen yürüyerek tuvalete gittim, orada nasıl oluyor.
ve bu vesile ile diğer arkadaşlar transferlerinizden önce ne kadar su içileceği ve sonrasında ne yapılacağı ile ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.
bebek senden de bekliyorum yarından sonra neler yaptığını...

Arkadaşım ben tüp bebek denemesinde transferden 15-20 dk sonra çıkabileceğimi söylediler çok sıkışıktım yapmaya gittiğiımde yapamadım 1 saat kadar sonra yapabildim yapamazsam dr ilaç vericekti.normalledede sık idrara çıkarım.

Bence kanda çıkabilir benim tüp denememde dr 10.gün baktırmıştı senin bide 5.gün trasferi yinede sen bilirsin tabiki benim nacizane fikrim.idrarda 7.gün bakıp silikte olsa 2.çizgiyi gören arkadaşlarda var forumda

ARKADAŞLAR size bişey sorucam ben tüp bebek denemesi yaptım ama benden rahim filmi istenmedi embriolar direk rahime konuluyor tüplerle ilgili değil oyüzden gerek yok dendi.üstelik 3üde farklı dr.du ama donasyonda isteniyor çevremde rahim filmi çektiren tanıdıklar çok ağrılı olduğunu söylediler benim gözüm çok korktu firdevs hanım istiyor kıbrıstaki diğer doktorların hepsi istiyormu sizler ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum....

arkadaşlar size bişey sorucam ben tüp bebek denemesi yaptım ama benden rahim filmi istenmedi embriolar direk rahime konuluyor tüplerle ilgili değil oyüzden gerek yok dendi.üstelik 3üde farklı dr.du ama donasyonda isteniyor çevremde rahim filmi çektiren tanıdıklar çok ağrılı olduğunu söylediler benim gözüm çok korktu firdevs hanım istiyor kıbrıstaki diğer doktorların hepsi istiyormu sizler ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum....

idrar testinde kemde iki tane ayrı
birisi erken gebelik testiydi
öbürü normal olandı ikisinde'de çıkmadı

Back
X